کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار داره برمیگرده ، احتمال مثبت شدن تا ظهر هستش .
بازار داره نامید میشه از برگشت
صفهای فروش دارن بدون خریدار میشن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار تا زمان انتخابات مجلس منفی و مثبت می ماند تا هم تکلیف پیش بینی سال 95 کاملا بیاید و از طرف دیگه هم وضعیت انتخابات معلوم بشه هر حرکت قوی صعودی و نزولی داشته باشیم باید تا 10 اسفند معلوم میشه منتظر می مانیم
از صبح تاکنون چندین بار این پست را گذاشتم ولی متاسفانه حذف کردند. دوستان بخونید و تجربه کنید برای سالهای بعد ( تمام رشد بازار بورس فقط بخاطرفرارسیدن 22 بهمن بود؟ پس میتوان نتیجه گرفت که این بازار تابع سلیقه های شخصی و دولتی است نه ارزش واقعی سهام .......جای تاسف دارد؟؟؟)
==========================================
به دلیل ارسالهای تکراری و اظهارات خلاف واقع مبنی بر اینکه پست شما حذف شده است، حساب کاربری شما یکهفته مسدود شد.
به صلاح بازاره که از گروه خودرو شیفت کنه سمت سایر گروهها ، فعلا رشد خودرویی ها به نظر من هیجانی هستش ، رکودی که صنعت خودرو داره از رکود سیمان و ساختمان و فلزات به نظر من بیشتره ، دلیلی نداره که خودرویی ها بالا برند و سایر گروهها در جا بزنند .
فعلا خبرهای خوب تو خودرو هست از اون طرف بانکی ها با تکون به خودشون سهامدارو امیدوار می کنند
به نظرم از دوشنبه دوباره خودرویی و بانکی ها مثبت میشن و بازارو حرکت میدن
دلیل شل شدن بازار در سه شنبه عرضه وبصادر بود و گرنه که خودرویی ها صفشون قرص بود وبصادر زیر 102 نره تا پس فردا تمومه بازار مثبت میشه
به صلاح بازاره که از گروه خودرو شیفت کنه سمت سایر گروهها ، فعلا رشد خودرویی ها به نظر من هیجانی هستش ، رکودی که صنعت خودرو داره از رکود سیمان و ساختمان و فلزات به نظر من بیشتره ، دلیلی نداره که خودرویی ها بالا برند و سایر گروهها در جا بزنند .
محمد جان....مشکل اینجاست که خودرو و سایپا را لیدر بازار میدونند...حالا یا درسته و یا غلطه کاری نداریم...اما عامه سهامداران چنین تفکری دارند...بخاطر همین یکم سخته فکر کنیم خودروییها اصلاح کنند و یا در جا بزنند و بقیه بازار رشد کنند....هر چند که اگر هم این حالت پیش بیاد و خودروییها چند روزی استراحت کنند...کلا برای روند بازار هم بهتره
نظر