جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    شما تازه از خواب پاشدی
    حقوقی های بانکی ها مخصوصل تجارت صادرات ملت 2 ماهه که نمیذارن صف خریدشون باقی بمونه
    حقوقی خوب میدونه چه خبره ، تمام بانک ها برای سال آینده تعدیل منفی در پیش دارند ، سود امسال برای تسهیلات سال قبله .
    درست مثل شرکتهای سرمایه گذاری که الان با سود سال قبل شرکتها سود بالا دارند و سال آینده همگی تعدیل منفی ، مثلا وسپه سود امسالش 45 تومانه سال دیگه میشه 20 تومان چون سود سهمهای اصلی شرکت مثل کچاد و کگل کمتر از یک سوم شدند .
    اینها را گفتم که بدونید چرا حقوقی ها در سهام بانکی سنگین عرضه می کنند و در این گروه گیر نیفتید .

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      حقوقی خوب میدونه چه خبره ، تمام بانک ها برای سال آینده تعدیل منفی در پیش دارند ، سود امسال برای تسهیلات سال قبله .
      درست مثل شرکتهای سرمایه گذاری که الان با سود سال قبل شرکتها سود بالا دارند و سال آینده همگی تعدیل منفی ، مثلا وسپه سود امسالش 45 تومانه سال دیگه میشه 20 تومان چون سود سهمهای اصلی شرکت مثل کچاد و کگل کمتر از یک سوم شدند .
      اینها را گفتم که بدونید چرا حقوقی ها در سهام بانکی سنگین عرضه می کنند و در این گروه گیر نیفتید .

خوبه یک سری در کدال بزنید که چند تا بانک تا به امروز تعدیل مثبت بیش بینی سال 95 داشته اند !! حتی باشه تعدیل مثبت 5 درصد

تعدیل مثبت وسینا و بانک کار آفرین هم امد !!!
      آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/02/20, 16:44.
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1839

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        تحلیل بنیادیتون رو میشه بگید .
        به شخصه .خودرو و سایپا در اوج تولید و سودسازی بیش از 10-12 هزار میلیارد تومان نمیبینم . ممکنه بازار سایپا رو هم بکنه مثلا 20 هزار میلیارد تومان نمیدونم. ولی ارزش اینها به نظرم بیش از این عدد نیستو در حال خاضر هم حدود 6 هزار میلیارد هستند و فاصله زیاد با رونقشون که دو سالی حداقل ظول میکشه .
        آقا حیدر عزیز
        اول اینکه از دیدگاه من حقیقی جز تنها نگاه صرف ارزش بازار به یک شرکت گمراه کننده هست!هر چند من اعداد ذکر شده شما رو با احترام قبول ندارم،
        یعنی شرکتی مثل ایرانخودرو با روند سود سازی و بازار وسیع و گروگان گیری مردم در بازار داخل ایران تنها 12هزار میلیارد؟؟؟؟؟؟؟
        2-در صنعت خودرو هزینه های سربار نقش فوق العاده ای در روند سود سازی و یا اهرم فشار بر شرکتها دارند(با مهار این قسمت از سرفصل هزینه ها قیمت تابلو یک خودرو ساز به جایی خواهد رسید که فراتر از تصور هست)
        پس بنظرم صنعت خودرو در آینده بیشتر از آنچه به روند تولید و سود بیشتر و فرارداد و یا تعرفه ها فکر کنند،با مهار هزینه های سربار قادر به روند سازی در سود خواهند افتاد(چاره ای جز این ندارند!)

پ.ن:الان خودرویی ها منفی هستند و من قصد ندارم خیلی در مورد خودروها مطلب بزنم

پ.ن2:کل نظراتم شخصی است و احتمال خطا بالا،چون بنده تنها صورتهای مالی رو میبینم نه چیز بیشتر!
        موفق باشید

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

بازار فردا مثبت متعادل خواهد بود
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

دوستان گروه خودرو تا دوسال آينده هيچ سودي نداره فريب بازار را نخوريد روز براي هرمز كه بهترين شركت فولادي بود اين بازيها شد و زود جلوش ايستادند اما براي خودرو تا ميتونند به مردم غالب ميكنند زيرا صنعت خودرو ورشكسته هست و خسارت 4ميلياردي يك دورغ بيش نيست فقط براي جو دادن به بازار بوده تاسهام خودرو را به اين شيوه بفروشندخواهيد ديد من خودم تا كنون 20درصد از سهام خودرو را فروختم

فقط فرصت فروشه
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

گمون نکنم فردا مثبت باشه. احتمال داره باز دوشنبه باز مثبت بشه
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود: باید از فرصت‌های جدید برای حوزه اقتصاد که فراهم شده استفاده کنیم و با بهره‌گیری صحیح در جهت تولید و رشد پایدار اقتصادی حرکت کنیم.

**بازار سرمایه امن‌ترین محل سرمایه‌گذاری

وزیر امور اقتصاد و دارایی در جمع خبرنگاران، با اشاره به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه اظهار داشت: بازار سرمایه بهترین محل برای سرمایه‌گذاری به لحاظ منفعت شخصی و عمومی است اما لازم است که در این خصوص از مشاوران حرفه ای مشورت گرفته شود.

وی افزود: پیشنهاد من به مردم این است که تک سهم خریداری نکنند و عمدتا سهام خریداری شده آنها به صورت سبدی باشد که ریسک آن به حداقل برسد.

یازار تا پایان سال 95 مثبت می باشد
                از این فرصت باید استفاده کرد دولت به این بازار نیاز جدی داره
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

با توجه به منفی بودن خودرویی ها و صف فروش فوق العاده سنگین خودرو

از فردا بهترین گروه بانکی ها به نظر میرسن

بررسی کنید دوستان
                  ......

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                    آقا حیدر عزیز
                    اول اینکه از دیدگاه من حقیقی جز تنها نگاه صرف ارزش بازار به یک شرکت گمراه کننده هست!هر چند من اعداد ذکر شده شما رو با احترام قبول ندارم،
                    یعنی شرکتی مثل ایرانخودرو با روند سود سازی و بازار وسیع و گروگان گیری مردم در بازار داخل ایران تنها 12هزار میلیارد؟؟؟؟؟؟؟
                    2-در صنعت خودرو هزینه های سربار نقش فوق العاده ای در روند سود سازی و یا اهرم فشار بر شرکتها دارند(با مهار این قسمت از سرفصل هزینه ها قیمت تابلو یک خودرو ساز به جایی خواهد رسید که فراتر از تصور هست)
                    پس بنظرم صنعت خودرو در آینده بیشتر از آنچه به روند تولید و سود بیشتر و فرارداد و یا تعرفه ها فکر کنند،با مهار هزینه های سربار قادر به روند سازی در سود خواهند افتاد(چاره ای جز این ندارند!)

پ.ن:الان خودرویی ها منفی هستند و من قصد ندارم خیلی در مورد خودروها مطلب بزنم

پ.ن2:کل نظراتم شخصی است و احتمال خطا بالا،چون بنده تنها صورتهای مالی رو میبینم نه چیز بیشتر!
                    موفق باشید
                    عدد مورد نظرشما چنده ؟ 12 هزار چرا کمه ؟ تارگتتون چنده ؟ داریم تحلیل میکنیم ممکنه درست باشه ممکنه نادرست ولی هرچی فروض واقعی تر باشند به درست بودن نزدیک ترند . بنده الان اعداد و ارقام رو ندارم تاامشب یا فردا عرض میکنم خدمت دوستان .تحلیل نیست البته مقایسه ای است ساده و عددی .یه دودوتا 4 تای ساده است . چون دیدم میگند ایرانخودرو مثلا 3 هزار تومان .3 هزار عدد خیلی بزرگی است .که فکر کنم چون مقیاس و اعداد آشنایی ندارند فکر کنم چنین تارگتی میدند 50 هزار میلیارد تومان

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

سلام
                      تکنیکالی , برخی خودرویی های مهم و قطعه سازها به مقاومت های مهمی رسیده اند , و برخی نیز موفق به شکست مقاومتشان شده اند ...البته هر حمایت و مقاومتی روزی خواهد شکست , اما برای گذر از این مقاومت ها انرژی زیادی میطلبد .
                      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/20, 20:21.
                      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                        با توجه به منفی بودن خودرویی ها و صف فروش فوق العاده سنگین خودرو

از فردا بهترین گروه بانکی ها به نظر میرسن

بررسی کنید دوستان
                        با عرضه های سنگین بانکی ها مجدد به خواب میرن
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          عدد مورد نظرشما چنده ؟ 12 هزار چرا کمه ؟ تارگتتون چنده ؟ داریم تحلیل میکنیم ممکنه درست باشه ممکنه نادرست ولی هرچی فروض واقعی تر باشند به درست بودن نزدیک ترند . بنده الان اعداد و ارقام رو ندارم تاامشب یا فردا عرض میکنم خدمت دوستان .تحلیل نیست البته مقایسه ای است ساده و عددی .یه دودوتا 4 تای ساده است . چون دیدم میگند ایرانخودرو مثلا 3 هزار تومان .3 هزار عدد خیلی بزرگی است .که فکر کنم چون مقیاس و اعداد آشنایی ندارند فکر کنم چنین تارگتی میدند 50 هزار میلیارد تومان
                          خیلی خوبه
                          قبلش چند نکته خدمت همه دوستان عرض کنم
                          1-فراموش نکنیم استارت رشد بازار با گروه خودرو خورد،پس بنظرم افول بازار هم از همین گروه آغاز میشه!(همه در یک کشتی نشسته ایم)

2-اشتباه بزرگی است اگر فکر کنیم وقتی سهمی میخریم برای اون تبلیغ کنیم و بقیه سهام رو بکوبیم سهم ما رشد میکنه!!(فرد خاصی مورد نظرم نیست)

3-من با ارقام رویایی برای گروه خودرو مخالم،همونطور که برای بانکها بخاطر رفتار سهامدار عمده اونها با بازار حس خوبی ندارم.

4-اگر گروه خودرو تا دو سال طول بکشه به سودآوری برسن،با گروه بانک که همین الان سود میسازن و تقسیم نمیکنند قابل قیاس نیستند!و احتمالا چون این دولت بانک محور هست برای تعادل کفایت سرمایه بانکها سالها همین سیاست رو در پیش خواهند گرفت!!!

5-اگر حرفی داریم لطفا با دلیل باشه،نه اینکه بگیم چون این گروه منفیه اون یکی گروه مثبت میشه!!!این که نشد دلیل!!!(باز هم فرد خاصی مد نظرم نیست).

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                            با عرضه های سنگین بانکی ها مجدد به خواب میرن
                            اما بازار فردا مثبت است
                            حالا چه صنعتی لیدر مثبت بودن بازار میشه معلوم نیست
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

گیلان عزیز شبهرن را چطور میبینید

نظر

• بابایی
                                عضو عادی
                                • Feb 2016
                                • 27

گیلان عزیز سلام

لطف میکنید درمورد مپنا کمی راهنمایی کنید ...چکار کنم با مپنا؟

فردا درمنفی 5 حدضرر شما فعال میشه؟

لطف میکنید کمی توضیح دهید .....میگن از فردا میره تا 1300 !!!

شما تائید میکنید

این نمودار تو سایت همسایه است

امروز سهم به دقييق تريين نقطه حماييتيي و اصلاحيي اش برخورد کرد و از فردا برگشت سهم را خواهييم داشت نمودار سهم گوييايي همه چييز هست

نظر

در حال کار...
                                X