جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postپس از جای دیگه نقل قول نکن بزن جایی گفتن!!
شما اینهمه شایعه در تاپیکهای مختلف یا در تاپیک اخبار و شایعات در مورد شرکتها میزنی می نویسی کجا گفتن؟ یا کی گفته؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postدر این که نشان می دهد شکی نیست ! اینکه نرمش به کدوم سمت انجام میشه مهمه !
مثلا برخی میگن عارف رای بالا بیاره و رییس مجلس بشه !! شاخص میره روی 100 هزار !
برخی هم میگن اگر میزان مشارک پایین باشه نتیجه هر چی باشه مهم نیست ! بازار میریزه ! چون انتخابات 96 میره رو هوا !
خلاصه حرفهای اینجوری زیاده !
آقایان هم فعلا هی این پا اون پا میکنن تا ببینن چی میشه ! همون نرمش قهرمانانه !بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postنوشتم برخی میگن ! اگر از اینجا میخواشتم نقل قول کنم می نوشتم اینجا فلان کاربر گفته !
شما اینهمه شایعه در تاپیکهای مختلف یا در تاپیک اخبار و شایعات در مورد شرکتها میزنی می نویسی کجا گفتن؟ یا کی گفته؟؟؟
شایعه فرق داره تا دری وریزندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postباید ریس مجلس را نماینده گان مجلس انتخاب کنند نه مردم بعد اصلا معلوم نیست نظر نماینده گان مجلس چی باشه در کل شما نگران نباش شنبه تکلیف بازار کم کم معلوم میشه راستی خکاوه صف خرید داره !!!!
اما نتیجه انتخابات تا حدی مشخص میکنه رییس کی هست ! البته اگر یک گروه رای قوی بیاره !
به نظر من عارف از لحاظ شخصیتی به مراتب بهتر از لاریجانی هست ! هرچند که خیلی قوی نیست در مواجهه با سیاسیون ! اما خوب اکثر شخصیت های دانشگاهی همینجور هستند !
صف خکاوه هم مبارک شما و سهامدارانش باشه !
از این صفها زیاد دیده به خودش خکاوه ! و بازار هم در همین یک دو ماه مملو بوده از همین صفها !
نظر
-
توصیه ای به افراد نگران سهامداران خودروی دارم که با روند صعودی وارد جنگ نشوند چون حتما شکست می خورند روز شنبه باز گشای خپارس و سایپا و زامیاد دیدن داره و همچنان دیدن صف خرید خکاوه هم بسیار لذت بخش می باشد !!!بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postمن هم نگفتم رییس را مردم انتخاب می کنند !
اما نتیجه انتخابات تا حدی مشخص میکنه رییس کی هست ! البته اگر یک گروه رای قوی بیاره !
به نظر من عارف از لحاظ شخصیتی به مراتب بهتر از لاریجانی هست ! هرچند که خیلی قوی نیست در مواجهه با سیاسیون ! اما خوب اکثر شخصیت های دانشگاهی همینجور هستند !
از این صفها زیاد دیده به خودش خکاوه ! و بازار هم در همین یک دو ماه مملو بوده از همین صفها !
از 75 همینجوری میگی صف ها زیاد دیده شده الان 165!!!یعتی بالای 100 درصد سود زدیم و تو همچنان داری......زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
فردا برای خرید بهتره
احتمالا شنبه بازار دوباره مثبت کنن
بازار نوسانی شده 2 روز گروه خودرو صف فروش یک روز صف خرید
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postمن هم نگفتم رییس را مردم انتخاب می کنند !
از این صفها زیاد دیده به خودش خکاوه ! و بازار هم در همین یک دو ماه مملو بوده از همین صفها !بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postفردا برای خرید بهتره
احتمالا شنبه بازار دوباره مثبت کنن
بازار نوسانی شده 2 روز گروه خودرو صف فروش یک روز صف خرید
به نظرم هفته اینده خوبه واسه خرید چون تکلیف بازار مشخص میشه که ایا واسه انتخابات بود که رفت بالا یا خیرلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
نظر