کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امار حقیقی ها رو در خودرو نگاه کنیم می بینیم که ۹۷۰ نفر ۴۵ میلیون رو فروختن و از اون طرف ۱۷۰۰ نفر ۴۶ میلیون رو خریدن که نشون میده بیشتر کسانی که فروختن سهام بالا داشتن و بیشتر کسانی که خریدن به قصد نوسان خریدن
در اصل توسط American Sniper پست شده است
مشاهده پست
امار حقیقی ها رو در خودرو نگاه کنیم می بینیم که ۹۷۰ نفر ۴۵ میلیون رو فروختن و از اون طرف ۱۷۰۰ نفر ۴۶ میلیون رو خریدن که نشون میده بیشتر کسانی که فروختن سهام بالا داشتن و بیشتر کسانی که خریدن به قصد نوسان خریدن
از نزدیک ۳۰۰ تومن همین بوده ولی باز بالا رفته نمیگم ارزنده است ولی با وجود برتری فروشنده ها با این همه تا اینجا اومده بالا و جای تعجب داشته برام
از نزدیک ۳۰۰ تومن همین بوده ولی باز بالا رفته نمیگم ارزنده است ولی با وجود برتری فروشنده ها با این همه تا اینجا اومده بالا و جای تعجب داشته برام
کل گروه خودرو برای من این چند وقت جای تعجب داره
اصلا باور نمیکردم که خکاوه بعد بازگشایی تا ۱۸۸ بیاد بالا
اکثر دوستان مثل بنده که خیلی وقت هست در بازار هستیم به مرور زمان خیلی محتاط شدیم و با سرمایمون تا مطمئن نشیم ریسک نمی کنیم ولی این چند وقت برد با کسانی بود که ریسک کردن
مشاهده پست
کل گروه خودرو برای من این چند وقت جای تعجب داره
اصلا باور نمیکردم که خکاوه بعد بازگشایی تا ۱۸۸ بیاد بالا
اکثر دوستان مثل بنده که خیلی وقت هست در بازار هستیم به مرور زمان خیلی محتاط شدیم و با سرمایمون تا مطمئن نشیم ریسک نمی کنیم ولی این چند وقت برد با کسانی بود که ریسک کردن
تا کسانی که بخواهند وضعیت کنونی کشور را با وضعیت ۲ سال گذشته مقایسه و درک کنند باید ۵۰ الی ۱۰۰ درصد بالاتر خرید کنند !!!!
تا کسانی که بخواهند وضعیت کنونی کشور را با وضعیت ۲ سال گذشته مقایسه و درک کنند باید ۵۰ الی ۱۰۰ درصد بالاتر خرید کنند !!!!
من قبول دارم که شرایط تغییر کرده ولی نه به این سرعت که بعضی سهام در پیش گرفتن
اگه یادتون باشه یه زمانی سایپا با ۴۰ تومن سود عملیاتی ۲۰۰ معامله میشد الان بدون سود عملیاتی و با این وضعیت تا ۲۷۰ بردنش بالا
ما فرض بگیریم که سایپا سال اینده ۲۰ تومن هم سود عملیاتی داشته باشه و پی بر ای بازار هم البته الان یه مقدار رفته بالاتر و الان پی بر ای ۸ به اون بدیم میشه ۱۶۰
اصلا ۱۶۰ نه و ۲۰۰ ولی نه ۲۷۰
مشکل ما دوستان بازار سرمایه اینه که یه عده از این طرف بوم میافتیم و یه عده از اون طرف بوم
مشاهده پست
اگه یادتون باشه یه زمانی سایپا با ۴۰ تومن سود عملیاتی ۲۰۰ معامله میشد الان بدون سود عملیاتی و با این وضعیت تا ۲۷۰ بردنش بالا
ما فرض بگیریم که سایپا سال اینده ۲۰ تومن هم سود عملیاتی داشته باشه و پی بر ای بازار هم البته الان یه مقدار رفته بالاتر و الان پی بر ای ۸ به اون بدیم میشه ۱۶۰
مشکل ما دوستان بازار سرمایه اینه که یه عده از این طرف بوم میافتیم و یه عده از اون طرف بوم
شما فعلا با روند صعودی همگام نبودید و نخواهید بود بازار بورس تا انتهای سال ۹۵ مثبت می باشد ولی تغییری بازی در گروه ها را خواهیم داشت سعی کنید با روند
صعودی همراه بشوید و گر نه باز هم ضرر می کنید دولت در سال ۹۵ به این بازار نیاز داره نقدینگی رسیده بالای ۸۰۰ هزار میلیارد اگر این پول بخواهد وارد دلالی بخش
مسکن - دلار - سکه بشه و تورم ایجاد کنه کار روحانی تمامه در۱۵ ماه باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری با کاهش سود بانکی پولهای سرگردان جای جز بازار
بورس ندارند گذشت زمان باز هم واقعیت ها را روشن می کنه شاید اخرین فرصت باشه تا بتوانیم با خرید سهم های خوب به سود منطقی برسیم پس نباید اخرین فرصت را از دست بدهیم مقاومت ۷۸ هزار هم شکسته میشه دیر روز داره ولی سوخت سوز نداره !!!
مشاهده پست
دوست عزیز من به طور کل قبول دارم صحبت شما رو،اگرچه خودم خودرویی ندارم و قبلا فروختم و اینجا هم اعلام کردم
ولی ارزش گذاری صرف سهام بر اساس p/eخیلی وقتها گمراه کننده هست و ما از بازدهی خوب عقب میمونیم!!
پ.ن:من هم فعلا خودرویی در این قیمتها توصیه به خرید ندارم
چون فکر میکنم قیمت بهتری بشه خرید!!!!
دوست عزیز من به طور کل قبول دارم صحبت شما رو،اگرچه خودم خودرویی ندارم و قبلا فروختم و اینجا هم اعلام کردم
ولی ارزش گذاری صرف سهام بر اساس p/eخیلی وقتها گمراه کننده هست و ما از بازدهی خوب عقب میمونیم!!
پ.ن:من هم فعلا خودرویی در این قیمتها توصیه به خرید ندارم
چون فکر میکنم قیمت بهتری بشه خرید!!!!
تکلیف این گروه با باز گشای سایپا کاملا روشن میشه !!!!
نظر