جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postوقتی شاخص میخوره به یه مقاومت بزرگ که 3 بار نتونسته بشکونه 78190 طبیعی باید عرضه ها زیاد شه!!
البته تو این چیز ها رو نمیفهمی صرفا گفتم تا جوابتو داده باشم که بدون هیچ تحلیلی و بر اثر فشار از جا موندن مخصوصا تو خودرویی ها در حال تخریب بازار و راه رفتن رو اعصاب سهامدار رو داری!!
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post92 هم شاخص به یه مقاومتی خورد که 2 سال برمیگشت پایین تا 60 هزار واحد !
سال 92 شبندر 1800 بود و خیلی سهم ها رو قله!!
نه الا شبندر 480 و بیشتر سهام ها از نصف کمترن!!
لطفا اینجا کسی رو با این حرفا گمراه نکن!!
من اندازه مو های سرت تو این بازار خاک خوردم و درسم رو حفظم!!
زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postوقتی میگم کلاس باید بری ناراحت میشی!!
سال 92 شبندر 1800 بود و خیلی سهم ها رو قله!!
نه الا شبندر 480 و بیشتر سهام ها از نصف کمترن!!
لطفا اینجا کسی رو با این حرفا گمراه نکن!!
من اندازه مو های سرت تو این بازار خاک خوردم و درسم رو حفظم!!
اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی ! چون پترو پالایشی ها در قیمت سال 92 نیستند و شاخص اینقدر اومده بالا نشون میده قیمتها در سهام رشد کرده حباب زیادی داره ! و فراتر از اون قیمتهای سال 92 هم هست !
نظر
-
خکاوه زیر 160 باز شد اینجا گفتم مفت باز شده همین خانم بی اطلاع تو دل بچه ها رو خالی کرد امروز خکاوه تا 1928 رفت و خورد به مقاومت 190 حالا یکم استراحت داره دوستان راحت می تونید سوار سهم شید به این سمپاشی ها توجه نکنید از 160 تا 190 خودش بیش از 18 درصد رشد هست. از 113 تومن هم بارها موقعیت ورود داده باز اینها همون موقع سمپاشی کردن ما که خریدیم داریم سودشو می بریم لذت ببرید در مقاومت ها سیو سود کنید پایین تر جا برید
شاخص تا سطح 76000 احتمال اصلاح داره بعدش منتظر واکنش مثبت باید بود
نظر
-
درود بر همه
خوب تا اینجای کار از هفته گذشته تا حالا حجم معاملات خوب بوده (امروز 470 میلیارد) و شاخص داخل یک (احتمالا) کانال کوچک با دامنه نوسان 2000 استراحت کنه و یکباره دیگر 76300 رو ببینه و این استراحت تا آخر هفته ادامه پیدا کنه. شاخص بالای خط روند صعودی(لگاریتمی) قرارداره و این استراحت ها یعنی تثبیت . از هفته بعد در صورتیکه خساپا پیش بینی 95 رو هم با تعدیل اعلام کنه و بازگشایی با جهش قیمتی معقول انجام بشه صعود شاخص ادامه خواهد یافت. در مرحله اول 85000 و بعد تست 90000 . قیمت بازگشایی و معاملات بعدیش تعیین کننده خواهد بود.البته قیمت نفت و شفاف سازی های بعدی خودروسازی ها و برخی صنایع خاص هم به روند صعود کمک خواهد کرد و به نظرم این روند تا اواخر فروردین ادامه داشته باشه. نکته که باید بهش توجه کرد تعداد نمادهای بسته شده داره زیاد می شه و این به نفع بورس نیست و فشار اصلاح به دیگر نمادها وارد خواهد شد.
به نظرم بیشتر از نصفی از موج اول را پیمودیم ولی به پایانش نرسیدیم.
بدرود
نظر
-
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postخکاوه زیر 160 باز شد اینجا گفتم مفت باز شده همین خانم بی اطلاع تو دل بچه ها رو خالی کرد امروز خکاوه تا 1928 رفت و خورد به مقاومت 190 حالا یکم استراحت داره دوستان راحت می تونید سوار سهم شید به این سمپاشی ها توجه نکنید از 160 تا 190 خودش بیش از 18 درصد رشد هست. از 113 تومن هم بارها موقعیت ورود داده باز اینها همون موقع سمپاشی کردن ما که خریدیم داریم سودشو می بریم لذت ببرید در مقاومت ها سیو سود کنید پایین تر جا برید
شاخص تا سطح 76000 احتمال اصلاح داره بعدش منتظر واکنش مثبت باید بود
فعلا 2 سال هست دوستان و همفکران شما ادعاهای زیادی در مورد خکاوه کردن ! که هیچکدام به نتیجه نرسید !
بارها دوستان و همفکران شما مدعی شدند سالهای قبل که ولوو اومد و قرارداد بستن و فروختن و سودآور میشه و 3 ماهه اومد گفتن 6 ماهه ! بیاد درست میشه ! 6 ماهه اومد گفتن 9 ماهه بیاد ! درست میشه ! ... خلاصه زیان روی زیان اومد فقط !!!
سمپاشی همین چیزهایی بود که دوستانت ادعا کردند و نشد !!!
حقیقت همونی هست که در این 2 سال نوشتم و در صورتهای مالی خکاوه هم مشهود هست !
نظر
-
گروه خودرو تماما حبابی شدند . فقط ترکیدن حباب مونده که باید دید دست چه کسانی این بمب ساعتی خواهد ترکید . ممکنه سایپا مثلا 1000 بشه بعد بترکد. بنده حباب از غبر حباب رو میشناسم ولی ترکیدن حباب تعیینش کار سختی هست و کسی نمیتونه بگه کی میترکد .دلواپس هم نیستم /:.tonguesmiley:./
نظر
-
الانم خیلی سهم ها فراتر از اون قله هستن !
اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی ! چون پترو پالایشی ها در قیمت سال 92 نیستند و شاخص اینقدر اومده بالا نشون میده قیمتها در سهام رشد کرده حباب زیادی داره ! و فراتر از اون قیمتهای سال 92 هم هست !
...................................
سهم های ما مفت هست در مقابل کشورهای دیگر . چه حبابی چه کشکی. ما هنوز به ارزش واقعی نرسیدیم.
هنوز خیلی عقب هستیم هم از نظر قیمتی هم ارزشی هم ارزی
مانند حقوق کارمندها با سایر کشورها حتما حبابه.
نظر
-
فروش ممنوع دوست من فروش ممنوع فقط میانگین گیری باج به شغالها ندید. خرید پلکانی
نظر
-
-
فردا گروه تجهیزاتی و پیمانکاری و ساخت محصولات فلزی در کانون توجهات بازار قرار خواهند گرفتخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر