جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • trading
    عضو عادی
    • Feb 2016
    • 33

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
    خودرو تا 1000 میره اما الان زمانش نیست یکسال زمان نیاز داره .
    هزار؟؟؟؟ چرا هزار؟؟؟

من میگم بالای 2000 و حتی تا 5000؟؟؟ دلیل برا نقض دارید؟؟

نظر

• rajabi
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 936

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
      خودرو تا 1000 میره اما الان زمانش نیست یکسال زمان نیاز داره .
      به نظر من خودرو تا حدود یک دلار خواهد رفت
      علتش هم واضح است ، ارزش بازار خودرو هنوز 7 هزار میلیارد تومان است ، در حالی که ارزش دارایی های آن حدود 24 هزار میلیارد تومان است بنابراین در گام اول باید تا نصف دارایی هایش رشد کند
      اگر قرارداد با شرکت های فیات و بنز هم امضا شود ارزشش بالاتر از 24 هزار میلیارد خواهد رفت
      و به نظرم بالاتر از ارزش واقعی هم معامله خواهد شد

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

من میگم ده هزار تومان<:-p

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

ممکنه تا 100000 تومن هم بره

نظر

• rajabi
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 936

[QUOTE="heydar";676469]من میگم ده هزار تومان

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              فراور صف فروش؟
              فسرب و فرآوری حجم معاملاتشون به شدت کم شده .

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

در اصل توسط rajabi پست شده است View Post
                به نظر من خودرو تا حدود یک دلار خواهد رفت
                علتش هم واضح است ، ارزش بازار خودرو هنوز 7 هزار میلیارد تومان است ، در حالی که ارزش دارایی های آن حدود 24 هزار میلیارد تومان است بنابراین در گام اول باید تا نصف دارایی هایش رشد کند
                اگر قرارداد با شرکت های فیات و بنز هم امضا شود ارزشش بالاتر از 24 هزار میلیارد خواهد رفت
                و به نظرم بالاتر از ارزش واقعی هم معامله خواهد شد
                قرارداد با پژو چه گلی به سر خودرو زد که حالا قرارداد بنز و فیات بخواهد بزند !؟؟

میزان اثر گذاری این قراردادها روی سودآوری مهم است که تا الان در مورد قرارداد پژو فکر کنم به 2 تومان هم نرسید برای هرسهم !

فعلا که بازار قمیت دادن های بیخودی به راه است ! به قول جناب heydar اصلا 10هزار تومان !!!

به قول بعضی ها فعلا هیچ چیز در این بازار دلیل و تحلیل ندارد ! فقط تدبیر !!! هست ! و اثر غالب را دارد ! از خودرو گرفته تا پالایشگاه !!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1837

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                  احتمال میدم فردا با عرضه شدید در نماد ایران خودرو بازار کاملا متعادل بشه.

نظرم شخصی است
                  با این عرضه های شدید منتظر واگرایی منفی باید باشیم!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• rajabi
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 936

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    قرارداد با پژو چه گلی به سر خودرو زد که حالا قرارداد بنز و فیات بخواهد بزند !؟؟

میزان اثر گذاری این قراردادها روی سودآوری مهم است که تا الان در مورد قرارداد پژو فکر کنم به 2 تومان هم نرسید برای هرسهم !

فعلا که بازار قمیت دادن های بیخودی به راه است ! به قول جناب heydar اصلا 10هزار تومان !!!

اگر با شرکت های خارجی جوینت شود به تدریج رونق می گیرد ، قرارداد با پژو به زودی اثرش رو در صورت های مالی میذاره به نظرم ، 800 میلیارد تومن نقدینگی واردش میشه ، فقط با این قرارداد
                    همه ی اینها احتمال است ، فقط من اینو می دونم که اگه بانک ملت الان 9700 میلیارد تومن میرزه ، ایران خودرو هم همین حدود میرزه
                    اینهایی که گفتم نظر شخصیست ، در هر صورت ایشالا که خیره ، البته من قیمت خریدم خیلی پایینه

نظر

• rajabi
                      عضو فعال
                      • Dec 2014
                      • 936

به نظرم خودرو در موج 3 اصلیست ،
                      اگه کیفیت خودرو های خودرو ساز ها افزایش پیدا کنه مطمئنا مشتریان خارجی زیادی خواهند داشت و صادراتشون رونق می گیره

نظر

• rajabi
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 936

من همین الان هم در حدود سیصدو خرده ای درصد در سود هستم هر چقدرم منفی بخوره برام مهم نیس ،

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

اگر با شرکت های خارجی جوینت شود به تدریج رونق می گیرد ، قرارداد با پژو به زودی اثرش رو در صورت های مالی میذاره به نظرم ، 800 میلیارد تومن نقدینگی واردش میشه ، فقط با این قرارداد
                          همه ی اینها احتمال است ، فقط من اینو می دونم که اگه بانک ملت الان 9700 میلیارد تومن میرزه ، ایران خودرو هم همین حدود میرزه
                          اینهایی که گفتم نظر شخصیست ، در هر صورت ایشالا که خیره ، البته من قیمت خریدم خیلی پایینه
                          2 سال است احتمالات مختلف مطرح می شود و دریغ از سودآوری !

رونق تدریجی در صورت اصلاح امور مالی و بانکی و ثبت و اجرای قراردادهای جدید چیز عجیب و غریبی نیست !

در مورد شرکتهای مختلف در صنایع مختلف رخ داده قبلا از این به بعد هم همین خواهد بود !

اما رشد بی دلیل قیمت سهام آن هم قبل از اجرایی شدن کارها و افزایش قطعی شدن احتمالات و فقط با فشار نقدینگی تجربه ای است که قبلا هم در بورس بوده و از طرف همین گروه حاکم بر بازار هم صورت گرفته و تبعات منفی بمراتب بیشتری برای بازار داشته ! و البته برخی هم از همراه شدن با این روند سودهایی بردن !

نظر

• rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                            2 سال است احتمالات مختلف مطرح می شود و دریغ از سودآوری !

رونق تدریجی در صورت اصلاح امور مالی و بانکی و ثبت و اجرای قراردادهای جدید چیز عجیب و غریبی نیست !

در مورد شرکتهای مختلف در صنایع مختلف رخ داده قبلا از این به بعد هم همین خواهد بود !

اما رشد بی دلیل قیمت سهام آن هم قبل از اجرایی شدن کارها و افزایش قطعی شدن احتمالات و فقط با فشار نقدینگی تجربه ای است که قبلا هم در بورس بوده و از طرف همین گروه حاکم بر بازار هم صورت گرفته و تبعات منفی بمراتب بیشتری برای بازار داشته ! و البته برخی هم از همراه شدن با این روند سودهایی بردن !
                            من اصلا حرف شما رو تو این زمینه قبول ندارم ، سهام همیشه نسبت به آینده قیمت گذاری میشن ، شما فرض کنید یه تیکه زمین در یه جای دور افتاده دارید ، یکباره خبری میاد در خصوص مثلا گذشتن یک اتوبان از کنارش ، قیمتش به یکباره جهش پیدا می کند ، هر چند ممکن است چن سال طول بکشد تا در آن زمین مجوز آب و برق و گاز بیاد و مغازه ای در آنجا دایر شود
                            یک زمانی که ایران خودرو رونق نداشت شاید اگر دارایی هایش 24 هزار میلیارد هم می بود هیچ کس 3000 هزار میلیارد هم نمی خرید ولی من می گم با همین قراردادا حداقل باید تا 50 درصد داراییهایش رشد کند
                            اگه قراردادای بعدی هم اضافه بشه باید به ارزش روزش معامله بشه
                            بازار صادراتی در صورت قرارداد بستن با شرکتای خارجی و تولید محصولات با کیفیت بسیار رونق خواهد داشت

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

من اصلا حرف شما رو تو این زمینه قبول ندارم ، سهام همیشه نسبت به آینده قیمت گذاری میشن ، شما فرض کنید یه تیکه زمین در یه جای دور افتاده دارید ، یکباره خبری میاد در خصوص مثلا گذشتن یک اتوبان از کنارش ، قیمتش به یکباره جهش پیدا می کند ، هر چند ممکن است چن سال طول بکشد تا در آن زمین مجوز آب و برق و گاز بیاد و مغازه ای در آنجا دایر شود
                              یک زمانی که ایران خودرو رونق نداشت شاید اگر دارایی هایش 24 هزار میلیارد هم می بود هیچ کس 3000 هزار میلیارد هم نمی خرید ولی من می گم با همین قراردادا حداقل باید تا 50 درصد داراییهایش رشد کند
                              اگه قراردادای بعدی هم اضافه بشه باید به ارزش روزش معامله بشه
                              بازار صادراتی در صورت قرارداد بستن با شرکتای خارجی و تولید محصولات با کیفیت بسیار رونق خواهد داشت
                              قبلا در این مورد با دوستان بحث کردیم !

سال 92 هم میگفتن آینده رو داریم خرید میکنیم !

آینده هم باید قابل دسترس باشه یا نه ؟ همینطوری روی هوا میشه آینده !؟؟

همین الان اگر 1 ماه ایرانخودرو صف خرید باشد یا صف فروش ! هیچکس هیچ دلیل و تحلیل ندارد ! فقط جریان نقدینگی تصمیم میگیره ! بریزه یا بره بالا !؟ با صف بره یا بدون صف !؟ جمع کنه یا عرضه کنه !؟ هیچ برداشتی هم از دارایی و آینده و ... برای جریان نقدینگی معنا نداره !

از بازار صادرات برای خودرو صحبت زیاد شده ! در حالیکه در همین داخل مشکل فروش دارند !

سیتروءن اگر خودش می توانست بفروشد در بازارهای جهانی عقلش کم بود سایتهای تولیدش رو تعطیل کنه !؟ که حالا بیاد بده ایرانخودرو مونتاژ کنه و بعدش هم در خارج از ایران بفروشه !!؟؟؟

اینهمه سیمان و محصولات دیگر که تولید شده نمی توانند صادر کنند و بفروشند ! آنوقت از بازار صادراتی خودرو صحبت میشه !!! اونم با چه قیمتی !؟ چه درصدی !؟

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

یک سری سهمها واقعا بی جهت دارند رشد میکنند...و حقیقی هم داره از دست حقوقی تو صف خرید میخره....چهار روز دیگه نرند جلوی در سازمان تحصن کنند و داد و بیداد.../:.negaran.:/

نظر

در حال کار...
                                X