جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط rajabi پست شده است View Postیکی دیگه از ریسک هایی که در صنعت خودرو نیست که در بعضی صنایع دیگه هست ریسک بازگشت تحریم هاست
اگر دقت کنید قرارداد های بخش خودرو خیلی سریع تر از قراردادهای سایر حوزه ها امضا شد چرا؟!!!
چون طبق توافق این تحریم حتی اگه آمریکا سایر تحریم ها رو برگردونه بر نخواهد گشت و یا حداقل جز
آخرین تحریم هایی است که بر می گردد ، چون یه صنعت مصرفیست
خود ایرانخودرو در گزارشش به بورس نوشت توافق ! با پژو !!!
تازه همین را هم می گویند محرمانه است !
در مورد تحریمها بحث اصلی مبادلات مالی است و همکاری بانکهای اروپایی برای قراردادهای شرکتهایشان که تاکنون عملی نشده !
نظر
-
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postقرارداد !؟ یکی از این قراردادها را یکی منتشر کند حداقل !
خود ایرانخودرو در گزارشش به بورس نوشت توافق ! با پژو !!!
تازه همین را هم می گویند محرمانه است !
در مورد تحریمها بحث اصلی مبادلات مالی است و همکاری بانکهای اروپایی برای قراردادهای شرکتهایشان که تاکنون عملی نشده !
نظر
-
-
در اصل توسط rajabi پست شده است View Postبنده خودم مصاحبه ی آقای عسگر اولادی رو شنیدم که گفت فقط در بخش خودرو فعلا بانک های اروپایی lc باز می کنند ، سایر قسمت ها هنوز مشکل دارند
ال سی از طریق کارگزاری قبلا هم باز میشد الان هم باز میشه !
البته قبلا با هزینه کارمزد کمتر ! الان یعنی بعد از برجام با هزینه کارمزد بیشتر !
تا اونجاییکه من میدونم بانکهای اروپایی هنوز اعتباری تخصیص ندادن
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
ال سی از طریق کارگزاری قبلا هم باز میشد الان هم باز میشه !
البته قبلا با هزینه کارمزد کمتر ! الان یعنی بعد از برجام با هزینه کارمزد بیشتر !
تا اونجاییکه من میدونم بانکهای اروپایی هنوز اعتباری تخصیص ندادن
نظر
-
دوشنبه، 24 اسفند 1394 - 18:12
دكتر جمالی در پنجاهمین سالگرد تاسیس سایپا:
طرح اصلاح ساختار مالی سایپا به عنوان طرح ملی در کشور مطرح شده است
سایپا نیوز: مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس سایپا و در جمع کاركنان گفت:طرح اصلاح ساختار مالی سایپا از طرف مدیران بانكها و مدیران بازار سرمایه مورد استقبال قرار گرفته و بسیاری از مدیران صنعتی کشور آماده کپی برداری از طرح اصلاح ساختار مالی سایپا هستند و این طرح به عنوان طرح ملی در کشور مطرح شده است.
به گزارش سایپا نیوز، دكتر مهدی جمالی مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به گذراندن سالی سخت گفت: امسال، سالی بسیار سخت بود که با تلاش و کوشش همه همكاران و اعتمادی که به همدیگر داشتیم توانستیم با موفقیت از مشكلات عبور کنیم.
وی افزود: پنجاه سالگی می تواند سال بلوغ یک شركت باشد و در مدل مدیریت سازمان 50 سالگی نقطه عطفی برای رشد هر مجموعه است و در سایپا نیز نقطه عطفی برای تحول در محصول و نوآوری و پیشتازی در صنعت خودروسازی است.
جمالی ضمن تقدیر از همه همكاران سایپا تصریح کرد: کار سخت پایانش لذت بخش است و درحین انجام کار تجربه آفرین است و این سال به محض ورود بنده در شركت علاوه بر ركود حاكم بر اقتصاد کشور، با کمپین روبرو شدیم و در بعضی از ماه ها انصرافی های شركت بیشتر از فروش شركت بود و با استقامت و صبر همه همكاران توانستیم از آن مرحله عبور کنیم و این همیت سازمانی و علاقه شما به سایپا ستودنی است.
وی افزود: در همان روز اول اعلام کردم که اعتقاد راسخ به توانمندی کاركنان و همكارانم در سایپا دارم و در مدت 8 ماه حضورم در سایپا متوجه شدم که این اعتماد می تواند تحول برانگیز باشد و با اتكا به دانش فنی، دانش مدیریتی و دانش مالی شركت این امكان وجود خواهد داشت و خوشبختانه در کمتر از 8 ماه اولین بارقه های تحول را شاهد بودیم.
مدیر عامل گروه سایپا گفت: در ابتدای حضورم در سایپا بسیاری از سازمان ها با توجه به وضعیت سایپا پیش بینی کرده بودند که سایپا حداكثر تا سال 95 بتواند فعالیت خود ادامه بدهد. و متاسفانه در همان ابتدای ورودم تمام خریدهای اعتباری سیستم بانکی بسته شده بود و بدهی به قطعه سازان بسیار زیاد بود و وضعیت ورود سی کی دی به شركت متوقف شده بود ولی با ابتكارات کارشناسان شركت در ابتدا توانستیم روش فروش شركت را تغییر دهیم و امیدرا به شركت برگرداندیم و در ادامه با حمایت دولت تدبیر و امید و با انجام طرح تسهیلات دولتی توانستیم وضعیت شركت را سر و سامانی بدهیم.
وی افزود: در بهمن ماه توانستیم ركورد تولید را نسبت به سال گذشته بشكنیم و شركت را به وضعیت خوبی برسانیم و بر این اساس رسما اعلام شد که شركت باید طرح تحول ساختار مالی را انجام دهد.
جمالی تصریح کرد: امروز در کمال خوشبختی اعلام می کنم که سایپا از طرف مدیران بانكها و مدیران بازار سرمایه مورد استقبال است و بسیاری از مدیران صنعتی کشور آمادگی کپی برداری از طرح اصلاح ساختار مالی سایپا را دارند و این طرح اصلاح ساختار مالی سایپا به عنوان طرح ملی در کشور مطرح شده است.
وی افزود: در 6 ماه گذشته شركت با 1700 میلیارد تومان سرمایه تقریبا در همه شركت های زیر مجموعه با زیان روبرو بود و از نظر قانون تجارت همه شركت های سایپا ورشكسته بود و خوشبختانه امروز سرمایه سایپا به 4 هزار میلیارد تومان شده است و همه شركت های سایپا از ورشكستگی خارج شده اند و این یک افتخار بزرگ است که متعلق به همه همكاران سایپا است .
وی افزود: سایپا در سال 95 آماده یک تحول عظیم است و با افتخار باید اعلام کنم که با شرایط حاضر در مذاكرات با شركای خارجی اعلام کردیم که باید با سایپا مشاركت در سرمایه گذاری داشته باشند که مورد موافقت آنها قرار گرفت و بسیاری از شركت های مطرح جهانی علاقمند به همكاری با سایپا هستند.
http://www.saipanews.com/view-6691.html
نظر
-
در اصل توسط rajabi پست شده است View Postدوستان تکنیکال کار یه سوال داشتم
مگه نمی گن همه چی در قیمت هست ؟ پس چرا سود آکنتور در قیمتش قبل بسته شدن لحاظ نشده ؟ که الان می خواد 4 برابر باز بشه
چرا پیش خور نشده بود ؟
از یک حسابدار حرفه ای سوال کردم گفت خیلی راحت شرکتها می تونند سود سازی بکنند و یا سودشان را پنهان کنند ، از من میشنوید اصلا بر اساس صورتهای مالی سهم خرید و فروش نکنید چون بیشترشون برای اهداف یک عده دستکاری میشند .
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postکلا سعی کنید زیاد هم نزنید چون بوی تعفن بورس بیشتر در محیط میپیچه . واکاوی نکنید
بخرید و بفروشید ;;)
نظر
-
در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Postپیش خور شده بود ، الان میخوان سهم را بندازند به ملت ، این بورس تا دلت بخواد قیمتها و صورتهای مالی را دستکاری می کنند .
از یک حسابدار حرفه ای سوال کردم گفت خیلی راحت شرکتها می تونند سود سازی بکنند و یا سودشان را پنهان کنند ، از من میشنوید اصلا بر اساس صورتهای مالی سهم خرید و فروش نکنید چون بیشترشون برای اهداف یک عده دستکاری میشند .
اصلا احتیاجی به اینکار نیست
تو صورت شرکت کلی بدهی داره چند سال سود مجمع به سهامداراش بدهکاره و زیان انباشته داره نهایتا به اندازه 80 درصد قیمت شرکت وام گرفته بعد میبینی سهم در حال رشد انچنانی و صف خریدهای متوالی است
اصلا کسی صورت رو نگاه نمیکنه که حسابدار بخودش زحمت اینکارا رو بده
متاسفانه بالای 95 درصد معامله گران بورس حتی صورت رو نگاه نمی کنند
اگه نگاه میکردن
خاور اینقدر رشد نکرده بود خپارس این قیمتش نبود ثنوسا و سمگا اینقدر بالا نمی رفتن وووپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
"انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام
نظر
نظر