جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    به مدد بادکردن خودرویی ها هفته دوم فروردین شاخص هر روز منفی خواهد بود برعکس سالهای قبل
    بیچاره اونهایی که امروز خودرویی خریدن...
    در نماد های سوگلی و پرمعامله گروه خودرو , مثل خاور-خزامیا-خپارس-خکاوه ...اغلب جابجایی سهام دربین سهامداران حقیقی میباشد و حقوقی نظارگر میباشد ...به نظر بنده این جابجایی سهام دربین سهامدارانی که در سودهای شیرینی بودند با سهامداران تازه نفس چندان غیر طبیعی نمیباشد و بنده انتظار دارم رالی صعودی دیگری در پیش باشد ...
    البته این نگاه بنده خوش بینانه است و احتمالات دیگری را هم میتوان مطرح نمود ...
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

اگه اکنتور و سایپا رو منها کنیم از شاخص تا این لحظه شاخص باید 740 واحد منفی می بود
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

خرید فسرب 1404

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

همگی خسته نباشید ....

ضمن تبریک سال نو(چند روز زودتر) , امیدوارم سال جدید همراه با تندرستی و خوشی شروع و به پایان برسد.
          ارادتمند @};-
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
            گروه خودروی نشان داد که بدون سایپا جایی نمیره و سایپا چنان قدرتی داره ک همه را صف فروش میکنه !!!
            صف سایپا جمع شد !!!
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

خوب بریم سراغ خریل

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

دوستان با هر کارگزاری کار می کنید با این فارابی کار نکنید.

چند تا عرضه اولیه حالم را گرفت. (البته برای کدهای پدر و خواهرم در این کارگزاری سفارش می گذارم)

عرضه ی اولیه که می شود کلا سیستم اینها هنگ می کند!!!

ثبت سفارش کرده ام، سفارش رد شده، در توضیحات نوشته: فیلد client account number به درستی وارد نشده!!!!

خوب من این را کجای دلم بگذارم؟

یک نفر نیست بگوید برادر من آخر این فیلد را به من نشان بده! اگر من درست وارد نکردم بعدا بگو به درستی وارد نشده است!!!
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

منم عرضه اولیه خریدم

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    گروه خودرو از حباب به سوپرحباب ارتقای درجه یافتند. کی میخره کی میفروشه/:.ph34r-smiley.:/
                    سلام

در بعضی سهم ها من می خرم.

مثلا خدیزل یا خنصیر یا. ... (همه ی گروه خودرویی حباب نیستند)

اینها بنیادی هستند و جای رشد دارند (به نظر من البته) خیلی از اینها سهم هایی هستند که سال های دور سود های عالی می ساختند و قیمتشان هم در آن سال ها (با حساب افزایش سرمایه و سود) بالا بوده... و اگر دوباره تحریم برطرف شود و تیراژ تولید بالا رود بعید نیست به همان قیمت ها برسند!

و البته همین نمادهای بنیادی هم از گروه خودرو جا مانده اند. نمی دانم چه حسابی است هر چه نمادی غیربنیادی تر باشد بیشتر سراغش می روند تا بادش کنند؟
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      دوستان حالا سوای شوخی و جدای از اینکه امروز من دماوند خرید کردم.بنظر من نیروگاه دماوند سهم ارزنده و رو به رشدی هست و مستعد افزایش سرمایه های سودآور
                      سهام بنیادی خیلی ترس ندارن

نظرم شخصی است
                      سلام

غیر از مواردی که دوستان گفتند چیز های دیگری هم در مورد دماوند هست که به نظر من سال آینده سود خوبی به سهامداران بلند مدت می دهد.

البته من الان دماوند ندارم و ترجیح می دهم به جای دماوند بروم دی بگیرم. چون احساس می کنم دی همین افزایش سود دماوند را با یک اهرم در صورت های خودش نشان خواهد داد (حساب نکرده ام، فقط احساس می کنم. مثلا فکر می کنم اگر سود دماوند 20 درصد افزایش پیدا کند، دی سودش 50 درصد افزایش پیدا می کند. چون هم اقساط را زودتر و با بهره ی کمتر و راحت تر می پردازد هم یک چیزی تهش گیر خودش می آید و این اختلاف را بهتر در صورت هایش می تواند نشان دهد و هم با سود سالانه و انباشته اش می تواند سود سازی مجدد بکند و ...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        [COLOR=#800080]سلام

در بعضی سهم ها من می خرم.

مثلا خدیزل یا خنصیر یا. ... (همه ی گروه خودرویی حباب نیستند)

اینها بنیادی هستند و جای رشد دارند (به نظر من البته) خیلی از اینها سهم هایی هستند که سال های دور سود های عالی می ساختند و قیمتشان هم در آن سال ها (با حساب افزایش سرمایه و سود) بالا بوده... و اگر دوباره تحریم برطرف شود و تیراژ تولید بالا رود بعید نیست به همان قیمت ها برسند!

و البته همین نمادهای بنیادی هم از گروه خودرو جا مانده اند. نمی دانم چه حسابی است هر چه نمادی غیربنیادی تر باشد بیشتر سراغش می روند تا بادش کنند؟[/COLOR
                        سلام بله واضحه منظورم تمام گروه نیست .
                        الان شرکت هایی هستند که سقف 82 ردشده ولی افزایش سرمایه های پی درپی باعث شده قیمت ها زیادی به چشم نیاند!

نظر

• پیشرو
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 34

سال 95 رو تبریک میگم پیشاپیش.
                          متاسفانه امسال سال خوبی نبود .تفاوت فساد و رشد واقعی رو هنوز حیلی ها درک نکردند چون فقط به فکر جیب خودشان هستند ملت ایرانه دیگه . یه استخوان بهش بدید برای تا صبح واق واق میکنه البته نه همه ولی خیل زیادی .
                          و میگویند فسادی نیست ای جامانده ی احمق!
                          فکر میکنید ملتی که درود بر مصدق میگفتنند در عرض چه زمانی تغییر موضع دادند ؟ و شد مرگ بر مصدق مطالعه کنید حتما. این ملت همان ملته .
                          تیم این دولت شمه ای کوچک از خود نشان داد به نظرم جوری خواهند دزدید که بگیم صد رحمت به قبلی. البته شگردشان همان شگرد دولت قبل است . هی دزد دزد میکنند خودشان میدزدند. فقط در بازار سرمایه نیست جاهای دیگر که بعدا سر وصداش درمیاد .

اگر واقعا دنبال رشد واقعی هستند رشد پایدار رو به رشد اینگونه باید ترجیح بدهند بنده مطمئنا با سهام و رشد آن مخالف نیستم هرقدر حجم معاملات بیشتر باشه بهتره ولی نه اینگونه که دیدید.اینگونه رشدها برای کسی خوبه که اومده سریع بره نه خیلی از ماها که هستیم در این بازار کم و بیش .رشد چندماهه و افت چند ساله و فرسایشی
                          بهرحال سال 94 گذشت .و کارنامه ی بدی از دولت در ذهن بنده ثبت شد امیدوارم دولت عاجل باشد و به 4 سال دوم نرسه چون اینها از همین الان شروع کردند چهار سال دوم مملکت شخم زده میشه و امیدوارم فرد و افراد بهتری به سرکار آیند .[/QUOTE]

با سلام وضمن ابراز احترام به تمامی حضارگرام،

جسارتا از نادر نویسندگانی هستید که نه تنها اغلب مطالب شما را پیگیری میکنم ،بلکه با کلیات نظرات شما عموما همدل وهم کلامم....جز آن بخش که به درشتی قابل تشخیص است!!
                          فراموش نکنیم که ملت عبارت است ازمجموعه ای از تمامی اعضای آن ،که بنده شما هم جزیی از آن هستیم واساسا واژگانی چون "مام میهن" و"ملت" از تقدسی برخوردارند که هیچ انسان فرهیخته ای این مقاهیم را به سخره نمی گیرد..حتی در عقب افتاده ترین ملل!!
                          نهایتا اینکه جاودانه کرامتِ مقام مصدق نزد ملل جهان پس از سالها هنوز ازهمان عبارتی نشات میگیرد که کرات خودشان را "خادم المله ایران" می نامیدند.

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

سیف در گفت‌وگو با فارس:

۹۴/۱۲/۲۸ :: ۱۰:۵۳

سود بین‌بانکی به 17 درصد رسید/ نرخ سود بازهم کاهش می‌یابد

[/COLOR]
                            رئیس کل بانک مرکزی گفت: نرخ سود بین‌بانکی از 29 درصد به 17 درصد رسیده است.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mohammadhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 818

بورس به چند دلیل در حال صعود است. نرخ سود بانکی در بهار به 16 درصد می رسد،قیمت نفت به 50 دلار و شرکتهای ایرانی با شرکتهای خارجی همکاری می کنند.
                              به بازار سهام تازنده 95 خوش آمدید./معیار
                              ➖➖➖

نظر

• pncc
                                عضو جدید
                                • Dec 2014
                                • 11

به نظر بنده در قبال خروج روسییه از سورییه و معامله بر سر اسد توافق شده که قییمت نفت افزاییش پییدا کنه و روسییه و اییران از ایین مخمصه کاهش قییمت نفت نجات پییدا کنن

انتظار افزاییش مستمر قییمت نفت و فلزات اساسیی در سال 95 رو دارم

سال 95 رو سال ترکییدن تمامیی گروههایی بورسیی بخصوص فلزاتیی و معادنیی و پالاییشیی مییدونم

با سهامهاتون اگر در ضرر هستیید فقط سهامداریی کنیید

سال جدیید رو هم به دوستان تبرییک عرض مییکنم

نظر

در حال کار...
                                X