کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه سرس سهم ها ...واقعا ارزنده هستن.......ولغدر....الان داره 143 بعده مجمع معامله میشه....با 36 سودی که تو گزارش هیات مدیره با سرمایه جدید اعلام کرده...پی بر ایی 4........تو این مدت هم 20..25 درصد افت داشته.....صرفا جهت برسی
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
خیلی جالب است گروه خودرویی منفی کامل و یک سری گروه ها مثبت کامل و یک پارچه...
در صورتی که همیشه این چند وقت بازار به خودرویی ها نگاه می کرد (غیر از قندی ها)
آیا می خواهند این طور نشان دهندکه دور خودرویی ها تمام شده؟ آیا می توانند؟
یا واقعا خودرویی ها دیگر جانی ندارند که با بالا رفتن بازار بالا بروند؟ (این بعید است چون یک باره صورت گرفته است)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
خیلی جالب است گروه خودرویی منفی کامل و یک سری گروه ها مثبت کامل و یک پارچه...
در صورتی که همیشه این چند وقت بازار به خودرویی ها نگاه می کرد (غیر از قندی ها)
آیا می خواهند این طور نشان دهندکه دور خودرویی ها تمام شده؟ آیا می توانند؟
یا واقعا خودرویی ها دیگر جانی ندارند که با بالا رفتن بازار بالا بروند؟ (این بعید است چون یک باره صورت گرفته است)
خودرویی ها قیمت بالایی دارند چند وقت پول توی بازار نبود یک عده سفته باز ریختند توی این گروه تا بتونند گینی گرفته باشند .
شروع به کار بازار بورس در اولین روز کاری عالی بوده هر کسی که پرتفوی مناسب تشکیل داده بود در سود مناسبی هست مثلا کسانی که هم از گروه خودروی سهم دارند و هم از گروه بانکی - پالایش - سنگ اهنی - و فولادی سود خوبی خواهند برد چون اگر از گروه خودرو عقب بماند گروه بانکی و گروه سنگ آهنی و غیره پوشش عدم حرکت گروه خودروی را خواهد داد حتما دوستان پرتفوی مناسب داشته باشند تا افسوس نماند
معدن و فلزات انصافا قیمتشون بالاست . همون خودرویی ها رو ترجیح میدم به این گروه .
کگل و کچاد وفولاد بشینید حساب کنید اگر به فرض مثال سنگ اهن و فولاد 50 درصد امسال رشد کنه سودشون چقدر میشه
معدن و فلزات انصافا قیمتشون بالاست . همون خودرویی ها رو ترجیح میدم به این گروه .
کگل و کچاد وفولاد بشینید حساب کنید اگر به فرض مثال سنگ اهن و فولاد 50 درصد امسال رشد کنه سودشون چقدر میشه
فعلا بازار جو گیر شده بدون تحلیل
خصوصا که قیمت سنگ آهن از 63 دلار به 55 دلار افت کرده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خودرویی ها تا زمان اعلام صورتهای مالی سالیانه بالایی نخواهند داشت ، گزارشات این گروه ضعیف خواهد بود فقط زیان سنگین تر اعلام می کنند .
رشد فلزی ها و معدنی ها هم به دلیل رشد قیمتهای جهانی هستش و از گروه خودرو ارزنده ترند .
من يك سهام خنده دار بهتون معرفي كنم كه چه سود عجيبي داشت
در زمان جناب صفدر حسيني يعني سال ٨٤ من يكسهام خريدم به قيمت ٢٠٠٠ تومن و امروز از من ٧٥ هزار تومن ميخرن اصلا شما نه در بازار بورس در هيچ بازاري سراغ داريد يك اينچنين رشد عجيبي [emoji3][emoji3][emoji485][emoji485]
جالب تر اينجاست كه اين سهم هيچ موقع هم پايين نمياد و هر سال قيمتش رشد ميكنه
ولي بايد واسش يك ديد ده سالع داشته باشيد
شعبده بازي هم نيست ميتونم بهتون معرفي كنم و صحت حرف من رو ببينيد
نكته اخر اين يك كالاست و نه سهم است و نه ملك است و نه طلا ولي وابسته است به بانك مركزي است
[emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
كسي ميتونه اين معما رو حل كنه
جالبه بدونيد كه اگر زمان بني صدر اين كالا رو ده تومن خريده بوديد الان ٨ هزار تومن از شما ميخريدنش [emoji6][emoji6]
سلام سال نو مبارک به نظر می رسه دید گاه شما باز هم مثل 3 ماهه پایانی سال 94 تغییری نکرده مگر رشد گروه خودوری با آن p/e بالا ارزنده می باشد فقط با این تحلیل ها خود را از سود گرفتن بی نسیب می کنید !!! به خبر پایین دقت کنید !!!
1395/1/7 کرباسیان ادامه داد: در سال ۹۵ در زمینه معادن بزرگ درصدد هستیم، معدن شماره ۵ گل گهر به همراه طرحهای توسعهای گل گهر یا سنگان با کارهای
اکتشافی وسیعی که در این معادن صورت گرفته به ثمر بنشیند و بتوانیم به ذخایر خوبی دست پیدا کنیم.
من خودم شخصا اگه بخوام خرید کنم بین ایران خودرویی 6800 میلیارد تومنی و بانک ملت 9700 میلیارد تومنی ، ایران خودرو می خرم
همینطور سایر سهام ،واقعا ارزش یازارشون بالاس
نظر