جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس 2016
    عضو عادی
    • Oct 2015
    • 186

پاسخ : جــــو بــــازار

~^o^~~^o^~~^o^~شایعات امروز دوشنبه 9 فروردین

گروه معدنى : شنيده ها حكايت از ورود شركت ژاپنى سوگوسوشا براى سرمايه گذارى در معدن هاى سنگ آهن و گاز طبيعى ميباشد .

شپنا خبرها حاكى از مذاكره با دو شرکت کره ای و ژاپنی در مورد طرح توسعه پالایشگاه اصفهان به گوش ميرسد .

ركيش خبرها حاكى از قرارداد انجام امور کارتهای شرکت سامسونگ و "تجار" را منعقد کرده است و احتمال تعدیل سود از این محل دارد .

وسپه شنيده ها حاكى از انجام شدن امور حقوقى شركت براى فروش زمين لواسان دارد .

نظر

• بورس 2016
      عضو عادی
      • Oct 2015
      • 186

عرضه اولیه جدید
      سرمایه گذاری مسکن الوند با سرمایه ۳۰ میلیارد تومانی در بازار اول معاملات فرابورس درج نماد شد و در نوبت عرضه اولیه سهام ایستاد.

نظر

• بورس 2016
        عضو عادی
        • Oct 2015
        • 186

قواعد سرانگشتی که باید برای مدیریت بهتر پورتفوی خود به یاد داشته باشید!

انسان جایز الخطاست، اما جایز الدوباره خطا کردن نیست، در صورتیکه از معاملات خود درس بگیریم، به راحتی میتوانیم به معامله گری کم خطا تبدیل شویم در ادامه به قواعد و قوانین سرانگشتی که میتواند محدوده معاملاتی شما را شفاف تر کند اشاره کرده ایم، به یاد داشته باشید که شما باید این موارد را با تجربیات شخصی خود از معاملات ترکیب کنید و به یک فرمت بهینه ای از تصمیمات معاملاتی برسید.

1. نکته اول پذیرش تمام ضررها و زیانها و به طور کلی تمامی تصمیماتی است که تا کنون گرفته اید. در صورتیکه مسولیت معاملات خودتان را بپذیرید به خودتان فرصتی داده اید تا اشتباهاتتان را پیدا کنید و آنها را بر طرف کنید. بی مورد هیاهو نکنید و تقصیر زیانهای خود را بر گردن شخص دیگری نیندازید. متهم کردن، مدیران و معامله گران و دوستان و همکاران فقط اندکی شما را آرام میکند اما باعث سرپوش گذاشتن روی اشتباهاتتان می شود و در نهایت این شمایید که دوباره اشتباه میکنید!

2. از اشتباهات خود درس بگیرید. یک اشتباه را دوبار تکرار نکنید. در صورتیکه طمع کردید و ضرر کردید، نباید دوباره اسیر طمع شوید. اگر به شایعات و هیجانات بی مورد متوسل شدید و ضرر کردید نباید دوباره از همان سوراخ گزیده شوید. برای درک بهتر اشتباهات خود می توانید آنها را مکتوب کنید، روی آنها فکر کنید و اگر در معامله ای زیان کرده اید بدون تعصب و با پذیرش مسولیت خود، به دنبال رفع اشتباهات و ضعفهای خود باشید. مکتوب کردن و نوشتن فقط تا مدت کوتاهی ادامه خواهد داشت و به زودی تمامی موارد ملکه ذهن شما می شود و خوهید دید که چطور به مهارت معاملاتی دست پیدا کرده اید که در ضمیر ناخودآگاهاتتان قرار گرفته است.

3. هیجانات و اعداد رویایی را از خود دور کنید. نسبت به شایعات بی تفاوت باشید و در صورتیکه شایعه ای شنیدید، تنها به تفکر و تحلیل بیشتر در خصوص آن شایعه بپردازید. متاسفانه عمده افراد بعد از شایعه شروع به خرید میکنند و سپس به دنبال اخباری می روند که شایعات را تایید کند و در مقابل هر کسی که نسبت به توخالی بودن شایعه هشدار بدهد موضع می گیرند. شما قبل از خرید باید تمام موارد را چک کنید.

4. برای خود فیلتر تعریف کنید. وارد هر سهمی نشوید. وارد هر گروهی نشوید. برای مثال برخی فیلترها ( صرفا جهت مثال) میتوانند بر اساس سطح ریسک پذیری شما تعریف شوند. شما ممکن است وارد سهام زیانده نشوید. وارد سهام کوچک نشوید. اصلا وارد برخی گروه ها و صنایع نشوید و ترجیح دهید دامنه معاملات را کوچکتر کنید. شما بر اساس تجربیاتتان فیلترهای بیشتری میتوانید تعریف کنید.

5. ساعت معاملات را رعایت کنید. اگر به خوبی به بازار بنگرید ساعت معاملات بازار را درک میکنید. برای مثال، اواخر هفته و قبل از تعطیلات رسمی عرضه ها زیاد است. این عرضه ها به دلیل عدم اطمینانی است که در زمان تعطیلات وجود دارد. در اواخر ماه ،عرضه ها به دلیل زمان تسویه اعتبار کارگزاریها بالاست. در ابتدای بازار ( حدود 15 دقیقه ابتدایی) همواره بازار مثبتی پیش روی شماست. ( البته اگر خبر خیلی بدی در روز قبل منتشر نشده باشد) علت آن خوش بینی معامله گران و هیجان خریداران است که معمولا خریدها ر ا ابتدای روز انجام میدهند.خبرهای خوبِ روز ِقبل نیز ،معمولا در ساعت ابتدایی بازار جذب قیمتها می شود. در صورتیکه تصمیم به فروش دارید ، معمولا ابتدای روز زمان مناسبتری برای این کار می باشد تا اینکه تا ساعت 12:25 منتظر خریداران بمانید!

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

متاسفانه این آقای روحانی با عملکرد بسیار ضعیفش دزدی را به کشور آورد ، همین امسال شاهد بودیم میلیاردها تومان سرمایه ملت را در سهم ها و حق تقدم ها دزدیدند ، علت این دزدی ها چیست ؟

حق ومعادن 60 تومانی شد صفر ، حق سشرق 25 تومانی شد صفر ، حق وتوکا و نمونه های زیادی از این دست ، این میلیاردها تومان سرمایه ملت رفت توی جیب چه افرادی ؟

ذوب با بهانه افزایش سرمایه سنگین 100 درصد بالا بردند بعد خالی کردند و افزایش سرمایه منتفی شد و برگشت سر جای قبلش یا کنتور سازی ، این پول ها کجا میره ، باید به دکتر روحانی تبریک بگیم که موفق شد تورم را یک رقمی بکنه .

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

آقا روحانی تو دزدهایی مثل اون نفر اول و احمدی نژاد آفتابه دزد هم نیست، هشتصد میلیارد دلار درآمد ارزی دود شده رفته هوا حالا کی نگران چند میلیارد حق تقدم سشرق هست

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
              متاسفانه این آقای روحانی با عملکرد بسیار ضعیفش دزدی را به کشور آورد ، همین امسال شاهد بودیم میلیاردها تومان سرمایه ملت را در سهم ها و حق تقدم ها دزدیدند ، علت این دزدی ها چیست ؟

حق ومعادن 60 تومانی شد صفر ، حق سشرق 25 تومانی شد صفر ، حق وتوکا و نمونه های زیادی از این دست ، این میلیاردها تومان سرمایه ملت رفت توی جیب چه افرادی ؟

ذوب با بهانه افزایش سرمایه سنگین 100 درصد بالا بردند بعد خالی کردند و افزایش سرمایه منتفی شد و برگشت سر جای قبلش یا کنتور سازی ، این پول ها کجا میره ، باید به دکتر روحانی تبریک بگیم که موفق شد تورم را یک رقمی بکنه .
              منکه ایندفه به مموت رای میدم
              حرف و عمل یکی بودن مهمه
              به روحانی و آخوند و ملا رای نمیدم
              خاتمی هم باشه اول و آخر یکی است
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                آقا روحانی تو دزدهایی مثل اون نفر اول و احمدی نژاد آفتابه دزد هم نیست، هشتصد میلیارد دلار درآمد ارزی دود شده رفته هوا حالا کی نگران چند میلیارد حق تقدم سشرق هست

بله قبول دارم فساد گسترده بود در حیطه ی کاری ما . سهم اول یه هفته صف بود بعد اعلامیه افزایش سرمایش اومد یا حرکات خلق الساعه حساب سازی و ...
                اتفاقا بایکی از دوستان دیشب داشتم صحبت میکردم . گفتم هرچی آدم میگه میگند مموت اون غلطو کرد خوب کرد که کرد این که مجوز فساد بعدی نمیشه . اتفاقا دولت هم داره این روال رو پیش میگیره هی داد میزنه دزد و دزد و....حواس ملت پرت بشه.
                رانت و رانت خواری با شیب مثبت در حوزه های دیگر شدیدا در حال گسترش . واردات انحصاری یکی از اون حوزه ها و خیلی جاهای دیگر .
                باز میگم امیدوارم حسن نباشه این به معنای تایید مموت نیست . حسن نباشه به معنی بودن محمود نیست . یکی بهتر از حسن که ملت انقدر مجبور نشوند بین بد و بدتر /.:blinksmiley.:/ رای بدند.

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  بله قبول دارم فساد گسترده بود در حیطه ی کاری ما . سهم اول یه هفته صف بود بعد اعلامیه افزایش سرمایش اومد یا حرکات خلق الساعه حساب سازی و ...
                  اتفاقا بایکی از دوستان دیشب داشتم صحبت میکردم . گفتم هرچی آدم میگه میگند مموت اون غلطو کرد خوب کرد که کرد این که مجوز فساد بعدی نمیشه . اتفاقا دولت هم داره این روال رو پیش میگیره هی داد میزنه دزد و دزد و....حواس ملت پرت بشه.
                  رانت و رانت خواری با شیب مثبت در حوزه های دیگر شدیدا در حال گسترش . واردات انحصاری یکی از اون حوزه ها و خیلی جاهای دیگر .
                  باز میگم امیدوارم حسن نباشه این به معنای تایید مموت نیست . حسن نباشه به معنی بودن محمود نیست . یکی بهتر از حسن که ملت انقدر مجبور نشوند بین بد و بدتر /.:blinksmiley.:/ رای بدند.
                  روحانی و احمدی نژاد هر دو بد هستند و عملکرد بسیار ضعیف داشتند اما من اگر بخواهم بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنم احمدی نژاده ، اما امیدوارم دور بعد یکی بهتر پیدا بشه که نه روحانی رای بیاره نه احمدی نژاد ، به نظر من اگر دور قبل به جای روحانی عارف رای می آورد بهتر عمل می کرد ، عارف دور بعد کاندید بشه رای میاره .

البته هنوز یکسال از ریاست جمهوری روحانی باقی مانده شاید بتونه در این یکسال عملکرد ضعیف 3 سال قبل را جبران بکنه .

نظر

• AIDIN90
                    ستاره‌دار (21)
                    • May 2011
                    • 1074

فردا روز دیگری در خودرویی ها خواهد بود
                    همه دوستانی که فردا میرن تو صف فروش مواظب باشن رکب نخورن

نظر

• arman10
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 226

روحانی و احمدی نژاد هر دو بد هستند و عملکرد بسیار ضعیف داشتند اما من اگر بخواهم بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنم احمدی نژاده ، اما امیدوارم دور بعد یکی بهتر پیدا بشه که نه روحانی رای بیاره نه احمدی نژاد ، به نظر من اگر دور قبل به جای روحانی عارف رای می آورد بهتر عمل می کرد ، عارف دور بعد کاندید بشه رای میاره .

البته هنوز یکسال از ریاست جمهوری روحانی باقی مانده شاید بتونه در این یکسال عملکرد ضعیف 3 سال قبل را جبران بکنه .
                      خدای من باز شروع کردید به گیر دادن به دولت اون روزی که سهام خودرویی صد میلیون صد میلیون صف خرید می بست که پیش این و اون هوش و زرنگی خودتون را به رخ می کشیدید حالا چون صف فروش شده صحبت دولت و رانت و فساد مطرح شد؟؟؟؟؟؟ با بام بورس و جهان سوم و دولت ها همین اند و غیر این نداریم آقا نداریم و نخواهیم داشت. شما نمی تونید تمام خیابون ها را فرش کنید پس کفش بپوشید یعنی خودتان را عوض کنید.

نظر

• arman10
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 226

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                        منکه ایندفه به مموت رای میدم
                        حرف و عمل یکی بودن مهمه
                        به روحانی و آخوند و ملا رای نمیدم
                        خاتمی هم باشه اول و آخر یکی است
                        حرف اول و آخر محمود یکی بود ؟؟؟؟ اینو که راست میگی!!!!!!!!!! فعلا سه تا معاون دزدگیر 88 و آقای بگم بگم زندان هستند ناراحت نباشید فردا سهامتون صف خرید میشه و دوباره به روحانی رای میدید.

نظر

• arman10
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 226

تحلیل شما با 8000 تشکر از اقتصاد و بورس و ...فساد... همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بورس همین بوده و هست و خواهد بود.....از این دست اتفاقات هر روزه در بورس اتفاق می افتد سهمی بالا می رود و یکی پایین می آید یعنی همه فساد است چون به جیب شما نرفته .؟؟؟؟؟یعنی اگر به جیب شما و من می رفت عین حق و عدالت بود می گفتیم روحانی متشکریم ولی حالا سوال می کنیم کجات رفته؟؟؟؟؟ خب خیلی ها از قبل همین نوسانات و تغیرات و شایعات و ....سود می برند یا ضرر می کنند در تمام دنیا همین است برادر....

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
                            خدای من باز شروع کردید به گیر دادن به دولت اون روزی که سهام خودرویی صد میلیون صد میلیون صف خرید می بست که پیش این و اون هوش و زرنگی خودتون را به رخ می کشیدید حالا چون صف فروش شده صحبت دولت و رانت و فساد مطرح شد؟؟؟؟؟؟ با بام بورس و جهان سوم و دولت ها همین اند و غیر این نداریم آقا نداریم و نخواهیم داشت. شما نمی تونید تمام خیابون ها را فرش کنید پس کفش بپوشید یعنی خودتان را عوض کنید.
                            چه ربطی به گروه خودرو داشت ، اون روزی که من خودرو معرفی کردم 160 تومان قیمت داشت الان هم یک عدد سهم خودرویی ندارم که بخوام به خاطر صف فروشش به دولت بد و بیرا بگم ، مثل اینکه شما در بین مردم نیستید با هر کسی در هر سطحی از تحصیلات و در هر صنفی صحبت می کنم از عملکرد این دولت به شدت ناراضی است فقط کارمندان دولت مثل معلمان هستند که از عملکرد این دولت رضایت دارند .

نظر

• arman10
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 226

چه ربطی به گروه خودرو داشت ، اون روزی که من خودرو معرفی کردم 160 تومان قیمت داشت الان هم یک عدد سهم خودرویی ندارم که بخوام به خاطر صف فروشش به دولت بد و بیرا بگم ، مثل اینکه شما در بین مردم نیستید با هر کسی در هر سطحی از تحصیلات و در هر صنفی صحبت می کنم از عملکرد این دولت به شدت ناراضی است فقط کارمندان دولت مثل معلمان هستند که از عملکرد این دولت رضایت دارند .
                              دوست عزیز اگه اینطوریه منم با هر کی صحبت کردم از دولت راضی بود نتیجۀ انتخابات که اینو میگه!!!!!!!!!!!! ولی دوست عزیز اون نارضایتی که شما می فرمایید و نق زدن ها مال مردم عوامه آی گرونیه بچه ام بیکاره و....... این قبیل حرفا را یک رانند] تاکسی یا اون پیر زن توی صف شیر بهتر از من و شما می زنند .... تعطیلا عید در یکی از شهرشتان ها یک کشاورز که شکر خدا 4 تن پسته امسال فروخته بود چنان از حذف یارانه اش می گفت که فکر می کردی به نان شبش گیره ... حال آنکه در یک کشور حساب و کتاب دار باید چمند صد میلیون مالیات بپردازه....از شما انتظار می رود فراتر از یک شهروند معمولی .در کسوت یک کارشناس دو خط مطلب علمی و کارشناسی هم بفر مایید که مثلاً دولت در کجا اشتباه کرده و چکار می توانسته بکنه که نکرده.....به کدامین گناه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
                                دوست عزیز اگه اینطوریه منم با هر کی صحبت کردم از دولت راضی بود نتیجۀ انتخابات که اینو میگه!!!!!!!!!!!! ولی دوست عزیز اون نارضایتی که شما می فرمایید و نق زدن ها مال مردم عوامه آی گرونیه بچه ام بیکاره و....... این قبیل حرفا را یک رانند] تاکسی یا اون پیر زن توی صف شیر بهتر از من و شما می زنند .... تعطیلا عید در یکی از شهرشتان ها یک کشاورز که شکر خدا 4 تن پسته امسال فروخته بود چنان از حذف یارانه اش می گفت که فکر می کردی به نان شبش گیره ... حال آنکه در یک کشور حساب و کتاب دار باید چمند صد میلیون مالیات بپردازه....از شما انتظار می رود فراتر از یک شهروند معمولی .در کسوت یک کارشناس دو خط مطلب علمی و کارشناسی هم بفر مایید که مثلاً دولت در کجا اشتباه کرده و چکار می توانسته بکنه که نکرده.....به کدامین گناه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                میدونی اشتباه دولت ما در چی بوده ؟ هم دولت احمدی نژاد و هم دولت روحانی افراطی عمل کردند ، دولت احمدی نژاد چسبید به بیکاری تورم رفت بالای 50 درصد و گرانی پدر مردم را در آورد ، دولت روحانی فقط چسبیده به تورم یعنی کاملا برعکس احمدی نژاد عمل کرد و هیچ فکری برای رفع بیکاری نکرد . تعادل برای این افراد معنا نداشته ، اگر روحانی متعادل پیش میرفت و آهسته تر تورم را کاهش میداد اوضاع الان خیلی بهتر از این میشد ، سیاست خارجه اش هم که در حاله ای از ابهام قرار داره الان کلا هسته ای را تعطیل کردند بعد از چند وقت هم آمریکا قرارداد را نقض کرد و هیچ کاری نتونستند انجام بدهند فقط هسته ای تعطیل شد این بوده عملکرد دولت روحانی .

نظر

در حال کار...
                                X