جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : جــــو بــــازار

فسرب فروشنده نداره ، سهمی که پایین نره مجبور به رشد میشه .

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

حریل را نگاه کنید!

35 میلیون معامله!

5 میلیون حقوقی داد و 5 میلیون حقوقی خرید و الان حقوقی خریدار دارد در قیمت های بالا (چهار درصد مثبت) دوباره می خرد...

تعداد خریدار 750 نفر و تعداد فروشنده 6000 نفر. این هم خوب است.

===============

شاید اگر +5 رسید بفروشم (چون از سهم هیچ چیز نمی دانم)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

محمد حسین جان عرض ارادت و وتبریک سال نو
        تشکر ویژه از شما به خاطر تحلیل های موشکافانه تون واقعا لذت میبرم

پیشنهاد خرید یه سهم داشته باشی رو کدام سهم میری

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام

حریل را نگاه کنید!

35 میلیون معامله!

5 میلیون حقوقی داد و 5 میلیون حقوقی خرید و الان حقوقی خریدار دارد در قیمت های بالا (چهار درصد مثبت) دوباره می خرد...

تعداد خریدار 750 نفر و تعداد فروشنده 6000 نفر. این هم خوب است.

===============

شاید اگر +5 رسید بفروشم (چون از سهم هیچ چیز نمی دانم)
          حریل منم شناخت روش ندارم نمیدونم چکارش کنم اما حجم معاملاتش خیلی بالاست دیروز 5 درصد شرکت را خریدند امروز 2 درصد ، در دو روز 7 درصد شرکت معامله شده .

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
            محمد حسین جان عرض ارادت و وتبریک سال نو
            تشکر ویژه از شما به خاطر تحلیل های موشکافانه تون واقعا لذت میبرم

پیشنهاد خرید یه سهم داشته باشی رو کدام سهم میری
            سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال نو خدمت شما و خانواده محترمتان @};-@};-@};-

من الان روی همان
            وقوامی که خدمتتان گفته بودم خیلی زوم کرده ام. البته فقط و فقط در قیمت های پایین . مثلا 860 ریال. به دید فروش در 1060 ریال در کوتاه مدت یا 1300 ریال در میان مدت یا 1700 ریال در بلند مدت.

بعد از آن
            بانک دی (1600 ریال خرید و 2500 ریال فروش در میان مدت یا 2050 ریال فروش در کوتاه مدت).

اینجا مفصلش را نوشته ام:
            http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post677235

===========

در ضمن من خیلی وقت است یک تبریک دیگر می خواستم خدمتتان عرض کنم که الان بهترین زمان است.
            در وساپا من زود کنار کشیدم و صبرم تمام شد و آمدم نوسان بگیرم که نماد بسته شد (البته سودم را روی یک خودرویی دیگر کردم) ولی شما ماندید و صبر کردید و مزد صبرتان را هم از آن دزد های فلان فلان شده گرفتید... تبریک عرض می کنم @};-

یا علی @};-
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• TAJ2014
              عضو فعال
              • Dec 2014
              • 1027

سلام و عرض ادب و احترام و تبریک سال نو خدمت شما و خانواده محترمتان @};-@};-@};-

من الان روی همان
              وقوامی که خدمتتان گفته بودم خیلی زوم کرده ام. البته فقط و فقط در قیمت های پایین . مثلا 860 ریال. به دید فروش در 1060 ریال در کوتاه مدت یا 1300 ریال در میان مدت یا 1700 ریال در بلند مدت.

بعد از آن
              بانک دی (1600 ریال خرید و 2500 ریال فروش در میان مدت یا 2050 ریال فروش در کوتاه مدت).

اینجا مفصلش را نوشته ام:
              http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post677235

===========

در ضمن من خیلی وقت است یک تبریک دیگر می خواستم خدمتتان عرض کنم که الان بهترین زمان است.
              در وساپا من زود کنار کشیدم و صبرم تمام شد و آمدم نوسان بگیرم که نماد بسته شد (البته سودم را روی یک خودرویی دیگر کردم) ولی شما ماندید و صبر کردید و مزد صبرتان را هم از آن دزد های فلان فلان شده گرفتید... تبریک عرض می کنم @};-

یا علی @};-
              تازه میخوام صادره شناسنامه ام رو عوض کنم بزنم وساپا :Dتمام شده وساپام دورقمی هست
              ورنا هم برام عالی شد تمام شده اون برام 104 بود اما خگستر فقط برای 2 تومن ارزون خری ازدست دادم 138 تومن

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                تازه میخوام صادره شناسنامه ام رو عوض کنم بزنم وساپا :Dتمام شده وساپام دورقمی هست
                ورنا هم برام عالی شد تمام شده اون برام 104 بود اما خگستر فقط برای 2 تومن ارزون خری ازدست دادم 138 تومن
                تا کجا می خواهید با سهم باشید؟ نکند از بخش صادره شناسنامه قرار است به بخش ازدواج منتقلش کنید!؟

من اگر سهم را قبل از بسته شدن می خریدم تو قیمت های 2200 ریال فروخته بودم. و به نظر می رسد شما تصمیم درستی گرفتید که با سهم همچنان هستید... ولی تا کی؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

بورس ایران پی خشتی داره زیاد به این مثبت ها دلخوش نباشید در صف خرید باید فروخت و در صف فروش باید خرید

نظر

• TAJ2014
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 1027

تا کجا می خواهید با سهم باشید؟ نکند از بخش صادره شناسنامه قرار است به بخش ازدواج منتقلش کنید!؟

من اگر سهم را قبل از بسته شدن می خریدم تو قیمت های 2200 ریال فروخته بودم. و به نظر می رسد شما تصمیم درستی گرفتید که با سهم همچنان هستید... ولی تا کی؟
                    محمد حسین جان
                    بنده با وساپا تا بالای 1000تومان خواهم بود واین بزودی محقق خواهد شد به حرف هیچ کسی هم از بد خواهان توجه نمیکنم
                    وقتی تمام شده سهمم با 1200000سهم دو رقمی است و روند سهم داره فریاد میزنه که وساپا دیگه ارقام پایین رو نخواهد دید
                    با چه سهمی عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
                    روند وساپا از زمان تغییر مدیریتش اغاز شد کار دست کاربلدش افتاد همون روز عرض کردم که تغییر مدیر عامل جا به جایی افراد نیست بلکه تغییر استراتژی شرکت وسهم و ایده هاست و من از همون روز بولدزری رفتم روی سهم...

12 سال پیش اومدیم طیف ساپا خریدیم موهای سرم سفیدی نداشت اما حالا سیاهی نداره با این سهم پیر شدیم شاید یکی از قدیمی ترین حقیقی های وساپا باشم
                    هیچ تبلیغی ندارم بکنم اما زمان دیدن وساپای بالای 1000 بزودی محقق میشه

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                      بورس ایران پی خشتی داره زیاد به این مثبت ها دلخوش نباشید در صف خرید باید فروخت و در صف فروش باید خرید
                      امسال هم هر کسی با روند صعودی بجنگد و نوسان بگیردمثل 3 ماه پایانی سال 94 در گروه خودروی ضرر سنگین خواهد کرد با روند صعودی باید همراه شد تا آخر سال 95 ولی باید سهم های انتخاب کرد که رشدی نداشته اند مثل گروه بانکی معدنی و پالایش در کل باید پرتفوی مناسب تشکیل داد
                      آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/03/30, 11:57.
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

امروز...حریل گرفتم....دلیل...قیمتش به گروهش نمیخوره.......2 باره وتوکا گرفتم......دلیل....فروش شهر رو به اتمام..و توگروه خودش یه رشد بدهکاره....یه مقدار ولغدر اضافیدم به دید مجمع...یه سهم دیگه هم اردر گذاشتم...شاید یه بابایی دلش سوخت....داد...که...نداد...البته یه مقدار تو 1 هفته کاری هر روز میخریدم...ولی....اعصاب میخواد........
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

| تاریخ خبر: 11/01/1395 | ساعت: 18:10|

جهانگیری : اولویت ما در سال 95 تولید و سپس صادرات است

تهران – ایرنا – معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه از دغدغه ها و اولویت های ما در سال 95 تولید است گفت: ما هیچ راهی نداریم جز اینکه به تولید کمک کنیم و اولویت بعدی ما صادرات است.

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در برآوردی تازه اعلام شد: 1395/1/10
                            پیش بینی جدید عبده تبریزی از بورس و مسکن/ توصیه به مقامات درباره شاخص

عضو شورای عالی بورس با اعلام دلیل تاخیر در تحقق پیش بینی سال گذشته از وضعیت بورس، آینده دو بازار سهام و مسکن را در سال ۹۵ ارزیابی کرد و گفت: دولت و مقامات بورسی نباید کاری به کار شاخص داشته باشند
                            .http://boursepress.ir/news/26536/%D9...A7%D8%AE%D8%B5

نظر

• mohammadhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 818

??? خبر فوری : افزایش روز و ساعت معاملاتی بورس تهران

ساعت فعالیت بورس تهران از 15 فروردین 9 الی 17 خواهد شد و پنج شنبه ها نیز بورس باز خواهد بود .

برای اطلاع کامل از خبر به سایت بورس نیوز مراجعه کنید .

نظر

• mohammadhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 818

شاخص بورس تهران در سه ماه گذشته از 61 هزار واحد به 80 هزار واحد افزایش یافته است.
                                اعتقاد داریم با توجه به سیاستهای اقتصادی دولت و برجام، مشارکت شرکتها با شرکتهای بین المللی می تواند جهش اقتصادی ایجاد کند.
                                از سوی دیگر رشد قیمت نفت بازارهای مالی را متاثر می کند. در این صورت بورس تهران می تواند بین 3 تا 5 سال رشد یابد، همانند سالهای 1377 تا 1383 که شاخص بورس از 1500 به 13800 واحد جهش یافت.
                                به بورس جهنده سال 1395 ایمان بیاوریم./معیار
                                آخرین ویرایش توسط mohammadhossein؛ 2016/04/01, 07:17.

نظر

در حال کار...
                                X