پاسخ : جــــو بــــازار
سلام به دوستان
خدا را شکر بورسی مشکلش برطرف شد
:.thumbsupsmileyanim
(یک احساس بدی پیدا کرده بودم /:.happysmiley:./ )
============
دیروز خوب این دسانکو را در مثبت 5 از دست ما در آوردند... امروز هم یک جور هایی رویش بازی در آوردند... انصافا اگر امروز هم من سهامدار بودم وقتی می دیدم صفش را دارند می دهند دوباره در مثبت 5 می فروختم /:.happysmiley:./
ساینا هم که پرواز کرد... بی علت نبود کارگزاری ام بهم خیلی کم داد و در عرضه ی اولیه هم مشکلی ناخواسته! برای همه به وجود آمد... به من کارگزاری 500 عدد دسانکو داد و 100 عدد ساینا تو عرضه ی اولیه هم 500 تا دسانکو خریدم و اصلا ساینا نتوانستم بخرم...
============
کاسپین هم خوب خریدار دارد... البته حقوقی اصلی همچنان هر از چند گاهی می فروشد ولی چند تا حقوقی هم هستند که در آمار سهامداران عمده اضافه شده اند و خوب می خرند... پی بر ای هر سهم هم مناسب است.
============
پارسان هنگام اوج پالایشگاهی ها اوج نگرفت ولی امروز نمی دانم چرا یکباره 5 درصد کشید پایین...
دی و پارسان دارند خودشان را برای خرید من آماده می کنند /:.ph34r-smiley.:/
===========
سیمانی ها هم امروز می خواستند نشان دهند مثلا بتای منفی دارند یا رهبر بازار شده اند... ولی من چشمم آب نمی خورد! قبلا چندین نوبت از این بازی ها در سیمانی ها دیده ام که هر دفعه بعد از دو روز مثبت بودن بادشان خوابیده (با عرض معذرت از دوستان سیمان دار)
==========
من همچنان فکر کنم می خواهند خودرو را رهبر گروه و بازار کنند. مثلا دو سه هفته...
یا علی
سلام به دوستان
خدا را شکر بورسی مشکلش برطرف شد
:.thumbsupsmileyanim
(یک احساس بدی پیدا کرده بودم /:.happysmiley:./ )
============
دیروز خوب این دسانکو را در مثبت 5 از دست ما در آوردند... امروز هم یک جور هایی رویش بازی در آوردند... انصافا اگر امروز هم من سهامدار بودم وقتی می دیدم صفش را دارند می دهند دوباره در مثبت 5 می فروختم /:.happysmiley:./
ساینا هم که پرواز کرد... بی علت نبود کارگزاری ام بهم خیلی کم داد و در عرضه ی اولیه هم مشکلی ناخواسته! برای همه به وجود آمد... به من کارگزاری 500 عدد دسانکو داد و 100 عدد ساینا تو عرضه ی اولیه هم 500 تا دسانکو خریدم و اصلا ساینا نتوانستم بخرم...
============
کاسپین هم خوب خریدار دارد... البته حقوقی اصلی همچنان هر از چند گاهی می فروشد ولی چند تا حقوقی هم هستند که در آمار سهامداران عمده اضافه شده اند و خوب می خرند... پی بر ای هر سهم هم مناسب است.
============
پارسان هنگام اوج پالایشگاهی ها اوج نگرفت ولی امروز نمی دانم چرا یکباره 5 درصد کشید پایین...
دی و پارسان دارند خودشان را برای خرید من آماده می کنند /:.ph34r-smiley.:/
===========
سیمانی ها هم امروز می خواستند نشان دهند مثلا بتای منفی دارند یا رهبر بازار شده اند... ولی من چشمم آب نمی خورد! قبلا چندین نوبت از این بازی ها در سیمانی ها دیده ام که هر دفعه بعد از دو روز مثبت بودن بادشان خوابیده (با عرض معذرت از دوستان سیمان دار)
==========
من همچنان فکر کنم می خواهند خودرو را رهبر گروه و بازار کنند. مثلا دو سه هفته...
یا علی

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، جمشید بردبار در بازدید خبرنگاران از کارخانه تولید کنتورهای پیشرفته دیجیتالی تک فاز و سه فاز در هشتگرد استان البرز، با بیان اینکه این کارخانه تنها تولید کننده کنتورهای برق پیشرفته دیجیتالی در کشور است، عنوان کرد: سایر تولید کنندگان وارد کننده قطعات از چین هستند. وی با بیان اینکه این کارخانه دقیق ترین دستگاه های تست با دانش بودمی را در انجام مأمورت های وزارت نیرو بر عهده دارد، افزود: این مجموعه با توجه به تحریم و رکود اقتصادی در سالهای اخیر توانسه خدمات منحصر به فردی در حوزه برق به وزارت نیرو ارائه دهد و هم اکنون کنتورهای تولیدی در این کارخانه از نظر کیفی از کنتورهای اروپایی سطح بالاتری دارد. مدیرعامل شرکت دانش بنیان افراز آزما همچنین از تولید دستگاه های اندازه گیری با تکیه بر دانش بومی خبر داد و گفت: از سال 59 تا کنون توانسه با تولید انواع دستگاه های اندازه گیری و آزمایشگاهی به مراکز علمی و دانشگاهی و مراکز آموزشی فنی و حرفه ای خدمات ارائه دهد. بردبار خاطر نشان کرد: از سال 83 وارد عرصه کنتور سازی شدیم و تاکنون توانستیم حدود 50 درصد نیاز کشور را با کنتورهای کاملا بومی از نظر دانش فنی و تجهیزات تأمین کنیم و هم اکنون در خانه 30 میلیون ایرانی حضور داریم. وی افزود: کارخانه کنتور سازی با ظرفیت تولید یک میلیون و 700 هزار کنتور پیشرفته در سال در نوع کنتورهای تک فاز و 300 هزار کنتور سه فاز توانسته تولید یک میلیون و 200 هزار کنتور تک فاز و 300 هزار کنتور سه فاز را به کشور عرضه کند. مدیرعامل شرکت کنتور سازی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف مهم شرکت تولید کنتورهای هوشمند است که هم اکنون در جهان و در سطح کشورهای اروپایی به استاندارهای قطعی و انجام نهایی تست های این موضوع به طور کامل دست نیافته اند و ما علاوه بر آن تولید کنتورهای پیشرفته را با هدف صادرات توسعه می دهیم. بردبار ادامه داد: اروپا در نظر دارد تا سال 2017 شرایط استفاده از کنتورهای هوشمند را فراهم کند و ما با دانش کاملا بومی از سال 94 به این مهم دست خواهیم یافت. وی تصریح کرد: عوامل متعددی به جز بهره مندی از روشهای استاندارد و تست نهایی در استفاده از کنتورهای هوشمند موثر است و آن در بخشی مرتبط با بهره مندی از سیستم های مخابراتی است که هنوز بستر مناسب آن در کشور فراهم نیست. مدیرعامل این واحد صنعتی ملی در ادامه تولید کنتور برق را موضوعی استراتژیک دانست و گفت: هم اکنون برای توسعه صنعت برق و کنتور سازی بعد از سالها کمک به وزارت نیرو در انجام تست های تأیید در آزمایشگاه پیشرفت خود، آزمایشگاه مشابهی را در محل پژوهشگاه نیرو راه اندازی کردیم. بردبار آزمایشگاه کارخانه تولید کنتورهای پیشرفته با مغز متفکر شرکت دانش بنیان معرفی کرد و افزود: ما با استاندارهای بین المللی پیش می رویم و بیشترین امتیاز فنی کشور را در اختیار داریم و در نظر داریم ظرفیت تولید را تا 3 هزار کنتور تک فاز توسعه دهیم و برای تحقق این مهم اعتباری معادل 20 میلیارد تومان پیش بینی کردیم. وی در مورد کارکردهای کنتورهای هوشمند اعلام کرد: کنترل تعرفه ها، جلوگیری از دخالت افراد و کنترل از راه دور از جمله ویژگی کنتورهای هوشمند است و ما در سال 2016 این کنتورها را با استاندارهای قطعی جهانی وارد بازار می کنیم. مدیرعامل تنها شرکت تولید کننده کنتورهای کاملا ایرانی یادآور شد: این شرکت 34 سال قبل با چند فارغ التحصیل برق دانشگاه شریف کار خود را آغاز کرد تنها مجموعه ای است که تحت لیسانس کشورهای اروپایی نیست و دانش فنی خود را به دیگر کشورها صادر می کند که این مهم در رایزنی با کشورهای چون قزاقستان، ترکمنستان، عراق، سوریه و عمان انجام می شود و باید گفت در شرایط تحریم کار موثری را برای کشور انجام دادیم. بردبار با اشاره به بازارهای هدف این شرکت جهت صادرات محصولهای تولیدی، گفت: در مناقصه 200 هزار دستگاه کنتور در تاجیکستان شرکت کردهایم که این کشور فعلا منابع مالی لازم را در اختیار ندارد ضمن آنکه در مناقصه نصب 600 هزار دستگاه کنتور برق در سوریه نیز شرکت کردهایم و منتظر جواب مناقصه هستیم. مدیر کارخانه کنتور سازی نیز در توضیح وضعیت کنتورهای تولید شده فعلی، گفت: هم اکنون قیمت تمام شده کنتورها 40 هزار تومان است و ما در حال مقابله با شرکت های چینی هستیم و قیمت را تا حد ممکن پایین می آوریم ضمن آنکه 5 سال هم محصول خود را در وزارت نیرو گارنتی می کنیم. رضا گودرزی مدیر بازیابی کارخانه کنتور سازی نیز اظهار کرد: برای صادرات محصولات خود به اروپا در حال گرفتن استاندار CE هستیم که تا 5 یا 6 ما ه دیگر این استاندارد را اخد خواهیم کرد و می توانیم به اروپا و آمریکا کنتورهای پیشرفته ایرانی را صادر کنیم الیته هم اکنون آمریکای جنوبی برای وارد کردن دانش فنی و محصولات ما رایزنی انجام داده است. وی تأکید کرد: در قبل از تحریم که کشورهای اروپایی بازار کنتور ایران را در دست داشتند کنتورهایی با قیمت 90 هزار تومان وارد کشور می کردند و ما هم اکنون موفق به تولید کنتور با قیمتی کمتر از 50 درصد قیمت اروپایی آن و با کیفیتی بالاتر از محصولات وارداتی شدیم. شایان ذکر است: هم اکنون کارخانه کنتور سازی در فضایی به مساحت 5 هزار متر مربع با حدود 470 نفر در مجموعه شرکت الکترونیک افزارآزما فعالیت می کند.
نظر