کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوشم میاد از این سهم خاذین
کاری به بازار و حتی گروه خودرو نداره
کلا در حال بالا رفتنه/:.wacsmiley.:/
فکر کنم جنگ بین ایران و آمریکا هم شروع بشه بازم این بالا بره
نظارت بر بازار هم که کشک
کاری به کارشون ندارند
دیگه کم کم دارم شک می کنم خودشون این سهم را دارند
ولی خدا نکنه بعضی سهمها دو روز صف خرید باشه میبندش و هزار تا توضیح میخواند
کلا بورسمون هم مثل بقیه جاها باحاله:.thumbsupsmileyanim
انگار چشمش زدیم/:.yead.:/
یا شاید پست من را خوندند و به خودشون اومدند/:.rolleyessmileyani
ببینید اوضاع چقدر خرابه که سفته بازها دست از سر این سهم هم برداشتند/.:blinksmiley.:/
اصلاح برای بازار ضروری هست نباید بازار امسال رو از دست داد
سلام با نظر ما موافق هستم این بازار چنا همه را غافل گیر کند دوباره حتی بدتر از 3 ماهه پایانی سال 94 که در خواب هم نتوان دید سال آخر روحانی و انتظارات مردم
برای رفع تحریم ها در عمل و انتخابات پیش رو ماندن یا نماندن
خواهشا این بحث های سیاسی بیهوده را اینجا خاتمه بدید....واقعا نتیجه این بحث ها در این تاپیک چیه؟؟؟
............................................
بازار بنظر من پیرو گروه خودرو هستش...خود خودرو فردا متعادل نشه...تا 310 تومن ریزش داره...
سهمهای غیر خودرویی را هم با هیجان و ترس دارند میفروشند...
ابله اونه که همه دارو ندارمون رو داد وچند تا اب نبات چوبی گرفت از رو هم که نمیرن خود وطرفداراشون
شما برو سرنوشت صدام رو بخون درس عبرت بشه با دنیا در نیفتید و توهم مدیریت جهانی بر ندارتون که این طوری همه مملکت به خاک سیاه نشست دار و ندار مملکت چهار تا سانتریفیوژ نبود
سلام با نظر ما موافق هستم این بازار چنا همه را غافل گیر کند دوباره حتی بدتر از 3 ماهه پایانی سال 94 که در خواب هم نتوان دید سال آخر روحانی و انتظارات مردم
برای رفع تحریم ها در عمل و انتخابات پیش رو ماندن یا نماندن
حسن اقا ماموریتشونو توی چهار سال اول تموم میکنن همچی رو واگذار کردن چیزی دیگه واسه واگذاری نمونده نیازی به چهار سال دوم ندارن خودشونم خوب میدونستن که این یه فرصت طلایی وکوتاه مدته که پیش اومده وتکرار شدنی نیست بهیچ وجه پس همون بهتر که هرچه را طی سالیان طولانی با خون و دل بدست امده را ظرف کمترین زمان ممکن تقدیم اجنبی نمایند سال اخر ریاست جمهوری در این کشور به تحقق نمی انجامد دل خوش مدارید
خواهشا این بحث های سیاسی بیهوده را اینجا خاتمه بدید....واقعا نتیجه این بحث ها در این تاپیک چیه؟؟؟
بازار بنظر من پیرو گروه خودرو هستش...خود خودرو فردا متعادل نشه...تا 310 تومن ریزش داره...
برخی دوستان وقتی بازار بالا میره بدون توجه به عوامل بنیادی و برمبنای دروغهای برجام ! و حباب روی حباب ساخته میشه ! بدون درنظر گرفتن واقعیتها ! مدعی میشن تدابیر ! دولت باعث رونق در بازار سرمایه شده !!! یا امسال سال بورس است !!! یا ...
بعد که به منفی میخورن اینجوری و جریان نقدینگی بازیشون میده !!! میان می نویسن که تقصیر دولت قبل هست !
سهمهای غیر خودرویی را هم با هیجان و ترس دارند میفروشند...
کاملا موافقم بحثهای روحانی و احمدی و.....دیگه کاملا تکراری شده تا شاخص میره بالا طرفداران روحانی میان میگن فلان شد و....و تا میریزه اون یکی ها میان میگن چی شد و....
بازار کاری به روحانی و.....نداره و فقط داره نسبت به مسائل کلان اقتصادی و بحث تحریم ها واکنش نشون میده. موقعی که بحث رفع تحریم بود رفت بالا و حالا که معلوم شد چیزی رفع نشده داره دوباره میاد پایین همین
شما برو سرنوشت صدام رو بخون درس عبرت بشه با دنیا در نیفتید و توهم مدیریت جهانی بر ندارتون که این طوری همه مملکت به خاک سیاه نشست دار و ندار مملکت چهار تا سانتریفیوژ نبود
نظر