کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نگران بازار فردا نباشید فردا بازار مثبت خواهد بودباید دید پس فردا بازار چطوری میشه؟؟
یکشنبه سیاه و مثبت؟ فکر نمیکنم.
سوای از شوخی خیلی از اعتباری ها فکرشو نمیکردن امروز نتونن بفروشن اگه تسویه نکنن خاک عالم به سرشون میشه چی فکر کردید؟ میندازنشون زندان سفته امضا کردن. باید نقد کنن شده از جیب مایه بذارن باید فردا نقد کنن پس برادر بزرگوار اگه صبح خودرو را باز کردید 100 میلیون صف فروش داشت تعجب نکنید. از مایه ضرر دادن شرف داره به حبس و پرونده و دادگاه............
دوستان در مورد فروش سهام کمی بیشتر دقت کنند شرایط بانکی همین طور باقی نمی ماند !!!
تاریخ خبر: 28/01/1395 | ساعت: 13:34|
ظریف خبر داد:
چهار بیانیه مشترك بین ایران و اتحادیه اروپا صادر می شود/ آمریكا باید موانع عملی در برابر همكاری های بانكی ایران را بردارد
ظریف با بیان اینكه به ایالات متحده تذكر دادیم و فشار خواهیم آورد اظهار داشت: اتحادیه اروپا هم همین كار را می كند؛ برای اینكه اطمینان حاصل كنیم دولت ایالت متحده زمینه برای
همكاری بانك های غیرآمریكایی با جمهوری اسلامی ایران را فراهم كند. رییس دستگاه دیپلماسی اضافه كرد: برجام بحث بانك های آمریكایی را شامل نمی شود بلكه بحث عدم مزاحمت آمریكا برای همكاری سایر بانك ها با ایران است.
یکشنبه سیاه و مثبت؟ فکر نمیکنم.
سوای از شوخی خیلی از اعتباری ها فکرشو نمیکردن امروز نتونن بفروشن اگه تسویه نکنن خاک عالم به سرشون میشه چی فکر کردید؟ میندازنشون زندان سفته امضا کردن. باید نقد کنن شده از جیب مایه بذارن باید فردا نقد کنن پس برادر بزرگوار اگه صبح خودرو را باز کردید 100 میلیون صف فروش داشت تعجب نکنید. از مایه ضرر دادن شرف داره به حبس و پرونده و دادگاه............
اکثر کارگزاریا ببین سهم قفله یا تو ضرره یکی دو روز بیشتر مهلت میدن این قدر هم شور نیست
اکثر کارگزاریا ببین سهم قفله یا تو ضرره یکی دو روز بیشتر مهلت میدن این قدر هم شور نیست
مهلت میدن ولی جریمه میگیرن طرف مثلا خودرویی خریده الان 10 درصد تا 20 درصد تو ضرره از جیب داده رفته حاضره کف بفروشه فقط جریمه از جیبش نره. بنظرم اعتباری ها را باید حذف کنن یعنی چی هر دفعه بازارو به خاک و خون میکشن؟
ولی طرف نتونه بده کارگزاری سفته ها رو میذاره اجرا عین آب خوردن مگه تعارف داره باهات؟ وقتی کارمزد بهش میدی یه سلام علیک سوری باهات داره اگه یه ریال کم شد از حساب فوری چک یا سفته ای که ازت گرفته میذاره اجرا............و به همین راحتی باور کن به همین راحتی مامور میفرستن پرونده دار میشی بر فرض هم که قرض بگیری طلب کارگزاری رو بدی فوقش زندان نرفتی وگرنه پرونده سر جاشه.
دوستان عزیز! خواهشا بحث های حقوقی رو شوخی نگیرید. نداری؟ قرض نگیر وام نگیر اعتبار نگیر. یه میلیون داری؟ با همون پولت کار کن . سفته دست کسی نده چک دست کسی نده این روزها این بحث ها شوخی نیستا! از هر کی پول بگیری بابتش باید هزینه بدی هیچ کس عاشق چشم و ابروی ما نیست که دو دستی پول تقدیمت کنه بابتش تا ریال آخر سفته بانکی میگیره .
خیلی خیلی جدی بگیرید این قضیه رو
انشاالله کسی مقروض هیچ کسی نباشه. من به عمرم از احدی قرض نگرفتم خدارا شکر. نه منت کسی رو کشیدم نه به کسی بدهی دارم. هر چی آوردم وسط اموال شخصی هست نه مال غیر.
موفق باشید.
تو این گیر رو دار و خون و خون بازی هر چقدر شفارس میزاشتن تو صف فروش جمع میکردن تو همچین بازی عالی معامله کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
مهلت میدن ولی جریمه میگیرن طرف مثلا خودرویی خریده الان 10 درصد تا 20 درصد تو ضرره از جیب داده رفته حاضره کف بفروشه فقط جریمه از جیبش نره. بنظرم اعتباری ها را باید حذف کنن یعنی چی هر دفعه بازارو به خاک و خون میکشن؟
ولی طرف نتونه بده کارگزاری سفته ها رو میذاره اجرا عین آب خوردن مگه تعارف داره باهات؟ وقتی کارمزد بهش میدی یه سلام علیک سوری باهات داره اگه یه ریال کم شد از حساب فوری چک یا سفته ای که ازت گرفته میذاره اجرا............و به همین راحتی باور کن به همین راحتی مامور میفرستن پرونده دار میشی بر فرض هم که قرض بگیری طلب کارگزاری رو بدی فوقش زندان نرفتی وگرنه پرونده سر جاشه.
دوستان عزیز! خواهشا بحث های حقوقی رو شوخی نگیرید. نداری؟ قرض نگیر وام نگیر اعتبار نگیر. یه میلیون داری؟ با همون پولت کار کن . سفته دست کسی نده چک دست کسی نده این روزها این بحث ها شوخی نیستا! از هر کی پول بگیری بابتش باید هزینه بدی هیچ کس عاشق چشم و ابروی ما نیست که دو دستی پول تقدیمت کنه بابتش تا ریال آخر سفته بانکی میگیره .
خیلی خیلی جدی بگیرید این قضیه رو
انشاالله کسی مقروض هیچ کسی نباشه. من به عمرم از احدی قرض نگرفتم خدارا شکر. نه منت کسی رو کشیدم نه به کسی بدهی دارم. هر چی آوردم وسط اموال شخصی هست نه مال غیر.
موفق باشید.
سلام
کاملا قبول دارم.
من یک نظری دارم، می گویم اگر من این کاره ام خودم به خودم وام می دهم!
اگر من توانایی دوبرابر کردن پولم را در سال دارم، یک سال دندان روی جگر می گذارم و سال بعد مثل این می ماند که 100 درصد وام بی بهره و بی مدت به خودم وام داده ام.
اگر هم که این توانایی را ندارم، باید مطمئن باشم وام گرفتن زهری مهلک است برای من!
==========
واقعیتش را باید قبول کنیم.
90 درصد ما این کاره نیستیم! حتی کسانی که سال ها وقت گذاشته اند.
نشانه اش همین نقد نداشتنمان است... در روز قرمز همه صدایشان در می آید و کسی لبخند بر لب ندارد! (البته من یک مقدار خوشحالم چون نقد دارم ولی این هم از روی زکاوتم نیست، بلکه تازه پول به دستم رسیده...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
باز دوروز بازارمنفی شد
شروع شد
اولا کسی که سهم با پی بر ای زیر 10 خریده که نگرانی نداره منتظر میشه بازار بیشتر هم ریزش کنه پاینشو بخره و نهایتا با چند ماه علافی با سود خوبی هم بیرون میبره
چون همیشه سود مجمع کف سهم رو میبنده
اونی باید بترسه که سهم های زیانده و بی سود خریده ایضا خاور و ...
اونی میترسه که رفته سهم با پی بر ای زیر 5 خریده که قطع به یقین تعدیل منفی داره و و سود اعلامیش کشکه که بازار بهش قیمت پایین داده ایضا امثال کنتور
اما اونی که اعتبار گرفته و سفته بازی میکرده و هر روز که یکسهم صف خرید میشه میپردیده روش
تا بحال اینقدر سود کرده که حتی فردا تو صف فروش دوم هم بده مشکلی واسش پیش نیاد
اقا همه سود کردیم خوب و خوش خرم اون گروهی هم که باید بترسن و پاپرهنه پریدن وسط بازار درس میگیرن بالخره خربزه خوردن
:.thumbsupsmileyanimخدا یارانه اش را قطع کند اونکه یارانه ما رو قطع کرد:.thumbsupsmileyanim
باز دوروز بازارمنفی شد
شروع شد
اولا کسی که سهم با پی بر ای زیر 10 خریده که نگرانی نداره منتظر میشه بازار بیشتر هم ریزش کنه پاینشو بخره و نهایتا با چند ماه علافی با سود خوبی هم بیرون میبره
چون همیشه سود مجمع کف سهم رو میبنده
اونی باید بترسه که سهم های زیانده و بی سود خریده ایضا خاور و ...
اونی میترسه که رفته سهم با پی بر ای زیر 5 خریده که قطع به یقین تعدیل منفی داره و و سود اعلامیش کشکه که بازار بهش قیمت پایین داده ایضا امثال کنتور
اما اونی که اعتبار گرفته و سفته بازی میکرده و هر روز که یکسهم صف خرید میشه میپردیده روش
تا بحال اینقدر سود کرده که حتی فردا تو صف فروش دوم هم بده مشکلی واسش پیش نیاد
اقا همه سود کردیم خوب و خوش خرم اون گروهی هم که باید بترسن و پاپرهنه پریدن وسط بازار درس میگیرن بالخره خربزه خوردن
:.thumbsupsmileyanimخدا یارانه اش را قطع کند اونکه یارانه ما رو قطع کرد:.thumbsupsmileyanim
کلا باید اول راه خودمون رو مشخص کنیم سرمایه گذار هستیم یا نوسانگیر. اگر سرمایه گذار هستیم که کلا نباید به معامملات روزانه کار داشت یه سهمی میخرید هرچند وقت یه بار میبنیدش و تمام .ولی اگه نوسانگیر باشیم که اکثرا هستیم نونو رو قبل بیات شدن باید خورد و ضرر هم نباید از حدی رد بشه
سلام
کاملا قبول دارم.
من یک نظری دارم، می گویم اگر من این کاره ام خودم به خودم وام می دهم!
اگر من توانایی دوبرابر کردن پولم را در سال دارم، یک سال دندان روی جگر می گذارم و سال بعد مثل این می ماند که 100 درصد وام بی بهره و بی مدت به خودم وام داده ام.
اگر هم که این توانایی را ندارم، باید مطمئن باشم وام گرفتن زهری مهلک است برای من!
==========
واقعیتش را باید قبول کنیم.
90 درصد ما این کاره نیستیم! حتی کسانی که سال ها وقت گذاشته اند.
نشانه اش همین نقد نداشتنمان است... در روز قرمز همه صدایشان در می آید و کسی لبخند بر لب ندارد! (البته من یک مقدار خوشحالم چون نقد دارم ولی این هم از روی زکاوتم نیست، بلکه تازه پول به دستم رسیده...)
کاملا درسته. اگر شما استاد تکنیکال باشی نوسان گیر ماهر باشی هنر کنی پول خودت رو اضافه میکنی. اینکه وام بگیری یا اعتبار بگیری چک بدی دست کسی کار بسیار غلطیه.
فعلا دو گروه خودرو و پالایشگاه بالایی ندارند پیشنهاد میدم فردا قصد خرید دارید سمت این دو گروه نرید ، گروه خودرو به دلیل رشد بسیار زیاد حباب گرفتند و شرکتهای نفتی هم به این دلیل که فعلا کارشناسان برای قیمت نفت رشدی را متصور نیستند سایر گروهها احتمال رشد بالا براشون وجود داره اما دو گروه خودرو و نفت خیر .
دوستان ميريم كه فردا رو داشته باشيم با بلوك زني
بنده ابتدا صبح وبصادر ميخرم يا هدف ١٠٢ تومن
ايتم هاي مناسب براي بلوك فردا وبصادر و ملت و اخابر و فارس پيش بيني ميشوند
البته پيشنهاد بنده اينه كه وبصادر و سايپا رو بزنن بقيه درست ميشع
نظر