کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ارزش جایگزینی مثل ارزش ذاتی شرکتهای سرمایه گذاری میمونه ، فرض کنید الان سرمایه گذاری سپه 300 تومان ارزش ذاتی داره و امسال زیرمجموعه هاش سود تقسیم نکنند و سودش بشه صفر آنوقت آیا باید قیمت سپه بشه 100 تومان ؟قطعا نه
ارزش جایگزینی پتانسیل بالقوه شرکتها را نشان میده ، یعنی هر شرکتی که ارزش جایگزینی بیشتری داره در آینده قدرت تعدیل و افزایش سود بیشتری خواهد داشت چون امکانات بیشتری در اختیار دارد .
اتفاقا وسپه دقیقا داره رو ناوش معامله میشه و قیمت ناوش 133 تومنه
من نمیدونم این محاسبات 300 تومن رو کی از کجا میاره پخش میکنه تو کانالهای تلگرامی
بهرحال شما وقتی میری دلار بخری و رو به پایین باشه بازار صراف یک 100 تومنی ازت اختلاف میگیره که ضرر نکنه
واسه همین وسپه رو باید مثلا 110 بخریم الان که بصرفه
از اینا که بگذریم کسی شرکت سرمایه گزاری رو واسه سودش نمیخره ولی کمپانی رو واسه سود میخریم
بنابراین قیاس شرکت سرمایه گزاری با کمپانی بیحاست
کمپانی که سود نده قیمتش 100 تومنه حالا 500 هم ارزش ذاتیش باشه
چون شما که بیشتر از یک حد مشخص که سازمان مشخص کرده نمیتونی سهم بخری دلاور
امروز مجمع فوق العاده بیمه دانا در مورد انتخاب اعضای هیئت مدیره بود
در حاشیه مجمع دو خبر مهم اعلام شد:
اول اینکه ، آیین نامه اجرایی مربوط به نحوه تجدید ارزیابی، برای شرکت های بیمه ای مثبت خواهد بود. چرا که بیمه مرکزی هر سه ماه یکبار ، شرکت ها را بر اساس توانگری مالی مورد بررسی قرار می دهد که جمع حقوق صاحبان سهام در آن نقش ویژه ای دارد. از همین رو هر چه این عدد بالاتر باشد رتبه شرکت بیشتر و در نتیجه ریسک او در مواجه با مشتریان جهت جذب بیمه نامه کمتر می شود. گروه بیمه جزء معدود گروه های است که از تغییر سر فصل استقبال کرده و آن را اجرایی میکند که برای شرکتهای بیمه ای اثرات بسیار مثبتی به همراه خواهد داشت.
دوم اینکه ، شرکت های بیمه ای طبق قانون بیمه مرکزی ، مکلف هستند تا سرمایه خود را افزایش دهند.
طبق خبرها ، بیمه دانا برنامه افزایش سرمایه 300 درصدی از مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها را در پیش دارد.
و بیمه آسیا نیز برنامه افزایش سرمایه 200 درصدی از مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها را در دستور کار خود قرار دارد.
خوب، دلیل خرید پرتعداد و پرحجم یک سری کدهای درشت در بیمه دانا و سایر سهم های بیمه ای مشخص شد.
علاوه بر مصوبه جدید دولت در مورد فروش الحاقیه بیمه شخص ثالث توسط شركتهای بیمه
دلیل مهمتری و جذاب تری برای بازار بورس و سهامداران داشت و آنهم خبر افزایش سرمایه 200 درصدی و 300 درصدی شرکتهای بیمه ای تا سرمایه شان به حد کفایت مورد نظر بیمه مرکزی برسانند.
اتفاقا وسپه دقیقا داره رو ناوش معامله میشه و قیمت ناوش 133 تومنه
من نمیدونم این محاسبات 300 تومن رو کی از کجا میاره پخش میکنه تو کانالهای تلگرامی
بهرحال شما وقتی میری دلار بخری و رو به پایین باشه بازار صراف یک 100 تومنی ازت اختلاف میگیره که ضرر نکنه
واسه همین وسپه رو باید مثلا 110 بخریم الان که بصرفه
از اینا که بگذریم کسی شرکت سرمایه گزاری رو واسه سودش نمیخره ولی کمپانی رو واسه سود میخریم
بنابراین قیاس شرکت سرمایه گزاری با کمپانی بیحاست
کمپانی که سود نده قیمتش 100 تومنه حالا 500 هم ارزش ذاتیش باشه
چون شما که بیشتر از یک حد مشخص که سازمان مشخص کرده نمیتونی سهم بخری دلاور
ارزش جایگزینی را ساده تر توضیح میدم ، فرض کنید 2 نفر داریم که یکی 1 میلیارد سرمایه داره و دیگری 200 میلیون تومان ، می خواهیم ببینیم شانس کدامیک برای کسب 200 میلیون تومان درآمد در 3 سال آینده بیشتره ، قطعا کسی که 1 میلیارد تومان پول داره خیلی راحت تر از کسی که 200 میلیون تومان پول داره میتونه این درآمد را کسب کنه ، ارزش جایگزینی هم همینطوره شرکتی که ارزش جایگزینی بیشتری داره در حقیقت دارایی ها و امکانات بیشتری در اختیار داره و در آینده سود بیشتری را میتواند به دست آورد .
معدنی ها دارند حباب می گیرند مراقب باشید داستان خودرویی ها ممکنه براشون تکرار بشه .
فعلا از نظر من ارزشمندترین قیمتها متعلق به گروه سیمانه ، منتهی بازار صبر کرده شرکتهای این گروه گزارش هاشون را اعلام کنند بعد اقدام به خرید بشه ، با این رقم شاخص قیمت سهمهای سیمانی باید دو برابر قیمت فعلی باشد ، از نظر تکنیکالی هم این گروه بیشترین واگرایی را در بورس دارا هستند ، بعد از گروه سیمان هم شرکتهای ساختمانی قیمتهای ارزنده ای دارند ، به نظر من بزودی شاهد رشد خوب قیمتها در این دو گروه خواهیم بود .
ارزش جایگزینی را ساده تر توضیح میدم ، فرض کنید 2 نفر داریم که یکی 1 میلیارد سرمایه داره و دیگری 200 میلیون تومان ، می خواهیم ببینیم شانس کدامیک برای کسب 200 میلیون تومان درآمد در 3 سال آینده بیشتره ، قطعا کسی که 1 میلیارد تومان پول داره خیلی راحت تر از کسی که 200 میلیون تومان پول داره میتونه این درآمد را کسب کنه ، ارزش جایگزینی هم همینطوره شرکتی که ارزش جایگزینی بیشتری داره در حقیقت دارایی ها و امکانات بیشتری در اختیار داره و در آینده سود بیشتری را میتواند به دست آورد .
نه لزوما
فرض کنید من 200 میلیون میدم به شما تا از بورس پول در بیاری
1 میلیارد هم میدم به یکی از اینهایی که میرن از تو کانالهای تلگرام سیگنال میگیرن
برایند چه کسی فکر میکنید بیشتر است ؟؟؟؟؟
توجه کنید که مدیران کمپانی های بزرگ هیچکدام به دلیل لیاقت مدیر نشدن
ایران خودرو و سایپا و فملی ووووو
بهرحال اگر کمپانی زیان انباشته نداشته باشه و نه سود بده و نه ضرر از نظر ما صد تومن میرزه
معدنی ها دارند حباب می گیرند مراقب باشید داستان خودرویی ها ممکنه براشون تکرار بشه .
فعلا از نظر من ارزشمندترین قیمتها متعلق به گروه سیمانه ، منتهی بازار صبر کرده شرکتهای این گروه گزارش هاشون را اعلام کنند بعد اقدام به خرید بشه ، با این رقم شاخص قیمت سهمهای سیمانی باید دو برابر قیمت فعلی باشد ، از نظر تکنیکالی هم این گروه بیشترین واگرایی را در بورس دارا هستند ، بعد از گروه سیمان هم شرکتهای ساختمانی قیمتهای ارزنده ای دارند ، به نظر من بزودی شاهد رشد خوب قیمتها در این دو گروه خواهیم بود .
فردا معدنی ها به مقاومت میخورند.............این حرف های رد و بدل شده در تاپیک ها را نباید باور کرد. لیدر بازار چی شده و تارگتش چقدره و پول وارد چی شد و اینها همش حرف روی هواست. بازار راه خودش رو میره اصلاح داره رشد داره گروه خودرویی هم تحت عوامل روانی بازار جهت دهی میکنند اما اینکه لیدر چه سهمی است یک حرف من در آوردی است. بازار عادت کرده با ایران خودرو تطبیق پیدا کند حالا اینکه چه فلسفه ای پشت این قضیه است معلوم نیست.
نه لزوما
فرض کنید من 200 میلیون میدم به شما تا از بورس پول در بیاری
1 میلیارد هم میدم به یکی از اینهایی که میرن از تو کانالهای تلگرام سیگنال میگیرن
برایند چه کسی فکر میکنید بیشتر است ؟؟؟؟؟
توجه کنید که مدیران کمپانی های بزرگ هیچکدام به دلیل لیاقت مدیر نشدن
ایران خودرو و سایپا و فملی ووووو
بهرحال اگر کمپانی زیان انباشته نداشته باشه و نه سود بده و نه ضرر از نظر ما صد تومن میرزه
این حرف شما درسته اما ما اینجا داریم دوتا شرکت بورسی را مقایسه می کنیم ، شرکت های بورسی تقریبا در یک سطح هستند و تفاوت بینشان زیاد نیست ممکنه در کوتاه مدت بعضی شرکتها از نظر کسب درآمد عقب بیفتند اما در بلند جبران می کنند . در ضمن اینجا بحث احتمال هم مطرحه شما اگر در کاری 90 درصد احتمال بدید موفق میشید انجام نمیدید ؟ وقتی دو شرکت به یک اندازه ارزش جایگزینی دارند با احتمال بالای 90 درصد در بلند مدت به یک اندازه درآمد کسب می کنند ، چون احتمال رخ دادن زیاده پس عقل حکم میکنه که شرکتی که با ارزش واقعیش تفاوت بیشتری داره خرید شود .
این حرف شما درسته اما ما اینجا داریم دوتا شرکت بورسی را مقایسه می کنیم ، شرکت های بورسی تقریبا در یک سطح هستند و تفاوت بینشان زیاد نیست ممکنه در کوتاه مدت بعضی شرکتها از نظر کسب درآمد عقب بیفتند اما در بلند جبران می کنند . در ضمن اینجا بحث احتمال هم مطرحه شما اگر در کاری 90 درصد احتمال بدید موفق میشید انجام نمیدید ؟ وقتی دو شرکت به یک اندازه ارزش جایگزینی دارند با احتمال بالای 90 درصد در بلند مدت به یک اندازه درآمد کسب می کنند ، چون احتمال رخ دادن زیاده پس عقل حکم میکنه که شرکتی که با ارزش واقعیش تفاوت بیشتری داره خرید شود .
نه لزوما
شركتي aداريد با سود ساليانه ٢٠ تومن و ارزش جايگزيني ١٠٠ تومن كه با ميانگين هندسي متوجه شديد هر سال ٢٠ درصد سود ساليانه رشد داشته است
دوم شركتي b داريد با ارزش جايگزيني ٥٠٠ تومن و سود ساليانه ٢٠ تومن كه سود ساليانه ان
بصورت نوساني بوده و بطور ميانگين رشدي يك درصدي داشته
قيمت مناسب خريد واسه اين دو رو محاسبه كنيد
نسبتي در حسابداري داريم كه ميزان استفاده مديريت از منابع رو نشان ميدهد
وقتي يك مدير نميتواند از منابع بدرستي استفاده كند شما اصلا نبايد سراغ چنين كمپاني برويد و بالعكس تصورشما كمپاني كوچكتر كه از منابع كمتر استفاده بهتري كرده است در دراز مدت ارزش ذاتي اش از كمپاني بزرگتر بيشتر خاهد شد
نمونه بارز بانك اقتصاد نوين با غولهاي هم رده در زمان عرضه اوليه
تنها کاری که امروز کردم از صف خرید کبافق امروز خریدم. فکر کنم بالا بره خوب
خوشبختانه با صف خرید بسیار محکمی داره هر روز بالاتر میره و ما هم هی شادتر می شیم. :.thumbsupsmileyanim فقط نمی دونم کی خارج شم که یهو توش گیر نکنم. :-/
نظر