کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همان طور که اشاره شد، رشد بالای گروه خودرویی دور از انتظار است. به نظر میرسد با مشاهده پایان رالی تند خودرویی، نقدینگی به تدریج از معاملات این گروه خارج شود. در شرایط کنونی این موضوع مطرح میشود که مقصد بعدی این نقدینگی کجا است. در این میان، تداوم رفتارهای نوسانگیری میتواند این پول سرگردان را به سمت نمادهای پرابهام که بتوانند با کمترین شایعاتی رشدهای عجیبی را به ثبت رسانند، جذب شود. در این شرایط، جذابیت عوامل بنیادی میتواند سایر گروهها را در نگاه خریداران جذاب کند. پایداری قیمتهای جهانی (بر اساس نظر کارشناسان بازار جهانی در شرایط کنونی نمیتوان به پایان روند نزولی شاخص بازار کالایی مطمئن بود)، رشد نرخ دلار (همچنان تحت فشار سیاستهای حاکم بر این بازار قرار دارد)، رونق بازارهای داخلی مانند مسکن و همچنین خودرو از جمله عوامل بنیادی هستند که میتوانند این نقدینگی را در بازار نگه داشته و بر اساس جذابیت صنایع به خود جذب کنند.
الان تقریبا 2 سال است بازار داره با خودرو حال میکنه
نمیتونه عادتش رو عوض کنه
پارسال دوتا 40 درصد سنگین از خپارس گرفتیم
بعد ش هم این بازی اخرشون
الان هم با این گروه بازی میکنیم
سودی که این گروه داره فعلا جای نیست
نهایت 4 روز منفی باز مثبت برای نوسانگیری حداقل
بنظرم خودرو زیز 300جشم بسته باید خرید
بالاش یکم کار داره
منم با شما هم عقیده هستم..منم دیدم روی این گروه فعلا نوسانگیری هست..تا گزارشات بیاد ببینیم چی میشه ....یعنی واقعیت فعلی بازار را دارم میبینم...منتها اینقدر شایعه و دروغ در مورد این گروه زیاد شده که دیروز گفتم بیشتر خودروییها امروز تمام میشند...نمیام خودم و دیگران را با شایعات گول بزنم و تارگت فضایی برای اینها بدم..وگرنه تاپیک خودرو را ببینید من خرید خودرویی شنبه اول وقت را پیشنهاد دادم و گفتم مناسبه برای خرید
چه بخواهیم و چه نخواهیم با صف فروش شدن گروه خودرو بازار منفی میشه پول در گروه خودرو خوابیده لیدر گروه خودرو با لیدر نباید جنگید !!!
بله پول در گروه خودرو خوابیده بود و سهامداران هم خوابیده بودن اما الان صبح شده این پول جان بیدار شده و دست خانمش (که اسمش سود هست و خیلی هم خوشگل و ناز و جیگر هستش) رو گرفته و رفت ولی هنوز سهامداران خواب هستن
بله پول در گروه خودرو خوابیده بود و سهامداران هم خوابیده بودن اما الان صبح شده این پول جان بیدار شده و دست خانمش (که اسمش سود هست و خیلی هم خوشگل و ناز و جیگر هستش) رو گرفته و رفت ولی هنوز سهامداران خواب هستن
صف خرید خپارس و سایپا را فعلا داشته باشید تا فردا تکلیف این گروه معلوم میشه اگر صف خرید بشه تکلیف معلومه که بازی ادامه داره و پول هوشمند هنوز در این گروه بازی خواهد کرد !!
نظر