کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حالا بازار خرابه و منفی...درست
اما چرا اینطوری میفروشند...سهم مثلا رو منفی 2 داره معامله میشه...طرف میاد با 100 هزار تا رنج میکشه تا -5....خوب صبر کن..این چه طرز سهم فروختنه.فکر کنم اینهایی هستند که پارسال اومدند تو بورس
کم کم به سرورهای سازمان مشکوک می شم که چرا در مواقع حساس سهام مهم بازار اعداد درست نشون نمی ده.
بالاخره ما ارتش سایبری داریم بعضی وقتها به فضای سایبری کشورهای هم پیمان شیطان بزرگ ناخنک می زنه نکنه بخوان واسه برخی اهداف سیاسی سرورهای سازمان رو هک کرده باشند حرکت انقلابی کنند بالاخره بورس هم باید انقلابی باقی بمونه.
حسینا، وبیمه یا خودرو قیمت های پایانی زیر 5 درصد یعنی چی چرا سایتشون هر سری موارد هنگشون متفاوته مگر اینکه یک هکر بتونه موقتا برخی پارامترها رو دستکاری و خارج بشه .
تو بازار مثبت کلا تکون نمی خوره تو بازار منفی قیمت پایانی میاد پایین یعنی چی؟!
البته اینها نباید باعث جو روانی منفی بشه و هر کس مغلوب اینگونه نمایشها بشه به خودش ضرر خواهد رسوند.
کاش فردا هم ولش کنند به حال خودش تا شاخص عدد 74000 رو ببینه تا هم خیال این تحلیلگران فو ق حرفه ای چند ماهه راحت بشه و هم تکنیکال ها راضی بشند.
پارسال (تا برج 8 یا 9)منفی های بورس یادتونه با حجم های 60، 50 میلیاردی همراه بود خیلی ها دوست دارند بگن فضای امروز بورس اونجوریه نخیر همین شاخص امروز که 1000 تا منفی خورد حجم معاملاتش 210 میلیارد بود حجمی که مثبت همون دوره شاید فقط یه خورده بیشتر از این بود.
ارزش معاملات دیروز 192 میلیارد بوده که حدودا 40-50 تای اون مربوط به معاملات حقوقی و رد و بدل شدن بلوکها بود !
حالا بازار خرابه و منفی...درست
اما چرا اینطوری میفروشند...سهم مثلا رو منفی 2 داره معامله میشه...طرف میاد با 100 هزار تا رنج میکشه تا -5....خوب صبر کن..این چه طرز سهم فروختنه.فکر کنم اینهایی هستند که پارسال اومدند تو بورس
در فاز خرید و افزایش قیمتها بعد از اجرای برجام به همین شیوه و بدتر و شدیدتر از این عمل نمی کردند !؟ رنج کشی های مدام تا مثبت 5 ! در هر نمادی !
چرا همین رفتار در فاز مثبت و افزایشی خوب بود !؟ الان در فاز منفی بد است !؟؟؟
در واقع این روی دیگر همان سکه است !!! هیجان در خرید ! هیجان در فروش ! بدون هیچ دلیل و منطقی !
من فکر نمیکنم اینها پارسال آمده باشند ! این رفتار از زمانیکه دولت بی تدبیر بر سر کار آمده در بازار غالب شده !!!
در فاز خرید و افزایش قیمتها بعد از اجرای برجام به همین شیوه و بدتر و شدیدتر از این عمل نمی کردند !؟ رنج کشی های مدام تا مثبت 5 ! در هر نمادی !
چرا همین رفتار در فاز مثبت و افزایشی خوب بود !؟ الان در فاز منفی بد است !؟؟؟
در واقع این روی دیگر همان سکه است !!! هیجان در خرید ! هیجان در فروش ! بدون هیچ دلیل و منطقی !
من فکر نمیکنم اینها پارسال آمده باشند ! این رفتار از زمانیکه دولت بی تدبیر بر سر کار آمده در بازار غالب شده !!!
فکر کنم اگر مردم دوره محمود با پای چپ میرفتند دستشویی...الان با پای راست برند....شما گیر میدید به دولت تدبیر و امید/.:biggrinsmiley.:/..
فکر کنم شبها هم خواب اینجور چیزا را میبینید....بخاطر سلامت روح و روان خودت میگم...بیخیال شو...دیگه تا این حدش هم خوب نیست
فکر کنم اگر مردم دوره محمود با پای چپ میرفتند دستشویی...الان با پای راست برند....شما گیر میدید به دولت تدبیر و امید/.:biggrinsmiley.:/..
فکر کنم شبها هم خواب اینجور چیزا را میبینید....بخاطر سلامت روح و روان خودت میگم...بیخیال شو...دیگه تا این حدش هم خوب نیست
فعلا که این دولت بی تدبیر ! هست که کوچکترین اتفاق در کشور رو ربط میده به دولت قبل !
حتی حقوقی که خودش به مدیرانش پرداخت میکنه رو میگه تقصیر دولت قبل بوده !!!
تهران- ایرنا- یک کارشناس بازار سرمایه گفت: این بازار هفته گذشته در حالی افت شاخص و قیمت را ثبت کرد که پیش بینی می شود در روزهای
آینده رشد آرامی را تجربه کند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، حسام الدین جعفری یکی از کارشناسان این بازار اظهار داشت: به نظر می رسد شاخص بازار تا جایی که پیش بینی
شده بود، اصلاح شده و کم کم بازار می تواند آماده رشد آرامی باشد.
وی درباره دلایل افت بازار با اشاره به کاهش قیمت در نمادهای خودرویی، گفت: این گروه به عنوان لیدر بازار مدتها است رفتارشان زیر نظر سرمایه گذاران است و افت و
خیز آنها کل بازار را متاثر می کند.
جعفری به آزاد شدن حق تقدم شرکت ها پس از افزایش سرمایه اشاره کرد و افزود: این موضوع نیز باعث افزایش حجم عرضه و افت بازار شده است.
این کارشناس بازار سرمایه، مهمترین دلیل افت بازار را توقف افزایش سرمایه شرکت ها از محل تجدید ارزیابی دارایی ها دانست و بیان داشت: با توجه به تصمیم سازمان امور
مالیاتی برای اخذ مالیات از این روش افزایش سرمایه، بخش عمده ای از تامین مالی شرکت ها از این روش متوقف شده که بازار نسبت به این محدودیت واکنش منفی نشان داده است.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان سازمان بورس برای حمایت از سهامداران و شرکت های بازار سرمایه تلاش کردند و مکاتباتی با مسولان سازمان امور مالیاتی برای لغو این
مصوبه داشتند، اما هنوز نتیجه ای اعلام نشده است.
جعفری ادامه داد: بسیاری از شرکت ها قصد داشتند با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، ساختار مالی شرکت را اصلاح کنند اما با منتفی شدن موضوع، این
شرکت ها نیز با محدودیت هایی مواجه می شوند و برای اخذ تسهیلات از بانک ها نیز دچار مشکل خواهند شد.
به گفته وی، این موضوع باعث افت قیمت سهام این شرکت ها در بازار سهام شد.
این کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد: این روزها همچنان خودرویی ها مرکز توجه سهامداران هستند و روند معاملاتشان پیگیری می شود، اما نمادهای معدنی و پالایشی با
توجه به قابلیت رشد قیمت های جهانی می توانند مورد توجه سهامداران قرار بگیرند.
جعفری گفت: در صورتی که این گروه ها بتوانند لیدری بازار را از آن خود کنند، چشم انداز معاملات در بازار سرمایه بهبود خواهد یافت.
وی پیش بینی کرد: بازار در هفته پیش رو روند صعودی آرامی را آغاز کند.
به گزارش ایرنا، شاخص کل بورس و اوراق بهادار روز چهارشنبه (19 خردادماه) با رشد یک واحدی و ثبت رقم 75 هزار و 876 واحد، سومین هفته کاری خردادماه را به پایان رساند.
فردای این خبر بازار شاهد بیشترین ریزش شاخص در سال 95 بود !!! با بیش از 1000 واحد کاهش !
ارزش معاملات دیروز 192 میلیارد بوده که حدودا 40-50 تای اون مربوط به معاملات حقوقی و رد و بدل شدن بلوکها بود !
من آمار از tse گرفتم و بلوکها رو ازش کم کردم ضمنا قبلا حقوقیها باهم معامله نمی کردند خوب شد شما گفتید. ببین دیگه چی می تونی دربیاری تا سهامداران رو بترسونی. کاش شما هم مثل شبندر سامان اربابی یا هر اسمی که داره یه تاپیک جداگانه داشتی تا خوانندگان واسه 10 ها پست که هر روز تو این سایت زحمتش رو می کشید مجبور نشوند تاپیک های مختلف رو بالا بیارند. به پیشنهادم فکر کنید خودتون هم راحت می شید
اسمش هم می تونید بزارید نگار ، کدال و خبرهای منفی آخر الزمانی یا هر اسمی که دوست دارید
حتما بهش فکر کنید.
تحلیل های بنیادی نگار: که خیلی دوست دارم بخونمش تا حالا موفق نشدم.
نگار و تخریب دولت که رکورد خوانندگان رو خواهد شکست
نگار و تخریب بورس هم کمی از بالایی نخواهد داشت.
خلاصه یه کاریش بکن شما با 20000 تا پست حیفه تاپیک به اسم خودتون نداشته باشید.
نظر