جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : جــــو بــــازار

یک سبز تصنعی بیحال در بازار میبینم...رمق و جونی نداره....هیچ بعید نیست آخر بازار کله پامون کنن باز!
    بیخودی میان دست میبرن....
    این چیزیه که من میبینم شاید دوستان نظر دیگری دارن
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      یک سبز تصنعی بیحال در بازار میبینم...رمق و جونی نداره....هیچ بعید نیست آخر بازار کله پامون کنن باز!
      بیخودی میان دست میبرن....
      این چیزیه که من میبینم شاید دوستان نظر دیگری دارن
      حجم و ارزش معاملات بیاد بالاتر شاید صفهای خرید قوی تری شکل بگیره !

اونجا معلوم میشه عرضه ای میاد تو بازار یا نه !

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

حسن روحانی با افزایش قیمت خودرو مخالفت کرد

?عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بنا بر اعلام مسئولان وزارت صنعت، رئیس جمهور با افزایش قیمت خودرو مخالف است
        ......................
        احتمالا بسیار هم ناراحت شدند وقتی حرف از افزایش قیمت خودرو زدن با ایشون!
        خب بفرمایید چ کنیم؟!
        احیانا قیمت رو افزایش بدن...این خبر هم صرف ابراز عدم خشنودی رئیس جمهور بیرون دادن!

نظر

• ahmad m
          ستاره دار(2)
          • Aug 2012
          • 966

متاسفانه 3 گروه شیمایی ، فلزات اساسی و خودرو هر مثبت فرصت خروج هست شاخص این گروه ها در تایپیک شاخص بررسی شده فقط در مورد خودرو باید بگم داروی تلخ رو میخوان به صنعت خودرو تزریق کنن و دیگه مسکن و استا مینفن رو قطع کنن واضح همون ورشکشتگی صنعت خودرو هست.
          بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• silverfox
            عضو عادی
            • Sep 2018
            • 47

به فرض اعمال افزايش قيمت خودرو به ميزان حداقل 50 درصد، آيا اين صنعت از زياندهي خارج ميشه؟ آيا مصرف كنندگان محصولات اين صنعت كه طبقه در حال اضمحلال متوسط و ضعيف جامعه هستند باز هم توان بالا نگه داشتن تيراژ توليد خودروسازان داخلي رو خواهند داشت؟ همه خوب ميدونيم با افت تيراژ، سايپا و ايران خودرو خود به خود ورشكست خواهند شد ... حتي بدون تحريم. اگه كسي توي اين گروه سهامداري ميكنه بهتره به جوانب بنيادي هم نيم نگاهي داشته باشه.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              دوست خوب جناب zorba عزیر
              سلام
              من در مورد چارت نفت گفتم و تکنیکال بعنوان یکی از دلایل ( حتی مثلا در مورد بنزین به تکنولوژی اشاره شد ) ، من به خاطر حفظ اسرار کاری سعی می کنم کمتر نقاشی کنم ، چون یک نقاشی خوب اسرار زحمات شما را به راحتی در اختیار دیگران قرار می دهد .

زمانی فایرا حدود 40 تومانی داشتم و همین اساتید که شما اشاره کردید در حدود 95 تومان می گفتن حباب زیادی دارد من خودم قبول نداشتم ولی تسلیم آنها شدم و در 95 فروختم و ......

کاملا با شما موافقم عوامل تاثیر گذار بسیط است و تکنیکال یک عامل از انها است و البته ابزاری قوی می باشد که اگر بر آن تسلط داشته باشید در کنار مطالعه آن سایر عوامل ، بسیار راهگشا است

مثالی بزنم من اخیرا پخش البرز خریده و الان هم 20 هزار در 168 تومان سفارش خرید دارم اما چرا ؟
              نه فقط به دلیل تکنیکال خوب آن است بلکه دلایل دیگری هم دارد برخی را اشاره می کنم
              1- تک سهم گروه دارویی است
              2- با حرکت گروه خودرو هماهنگی دارد
              3-شناوری ان کم است
              4 - موج ترند یا انگزیشی آن شروع شده
              5 - .........................

با همه این موارد نمی توان گفت که پخش احتمالا کاهش قیمت نخواهد داشت .....
              در اوج قرمزی بازار این مطلب زده شد ....
              امروز نزدیک به 600 هزار سهم پخش را فقط 3 نفر جمع کردند ......
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

همین خودرو رو در نظر بگیرید ! از نظر جو خبری !

وقتی بازار تو هفته های قبل منفی بود ! مدام خبر میزدن که افزایش قطعی شد ! این گفت 50% ! اون گفت 80% ! و ....

حالا بازار فقط کمی مثبت شده ! سریع جو خبری رو عوض کردن ! و بطور گسترده گفتن رییس جمهور مخالفه !

هنوز راضی نیستن بازار راه خودشو بره ! میخوان بازارو به راه خودشون ببرن !

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                  هنوز نمی توان گفت که موج 5 از 3 میان مدتی شروع شده است مهمترین مقاومت شاخص که قبلا مهمترین حمایت بود حدود 174 هزار است که به سمت آن در حرکت هستیم یادتان هست در موقع شروع اصلاح در حدود 2 ماه پیش چقدر روی 174 تاکید داشتم حالا هم 174 مهم است ولی حالا در نقش یک مقاومت مهم .....

فعلا با بازار همراه هستیم و اگر خواست اذیت کند با خرید هایی که هم من و هم شما در اوج قرمزی بازار خریدیم نوسان خواهیم گرفت ....
                  من برای شمردن تعداد لایک های زیر نوشته هایم اینجا نیستم ( به همین دلیل بیشتر تشکر کرده ام ....) می دانم بسیاری از دوستان نوشته های آباد Abad را دنبال می کنند ............

اینجا کلاس درس نیست اینجا حوزه عمل است ، بازار است ، و نظرات ، نوشته ها و تئوری ها باید راه گشا باشند و به سود و یا آگاهی برای کسب سود منتهی شوند .......
                  آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/12/03, 13:22.
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• abtinsalari
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 306

من خودرویی ندارم و هیچ وقت نداشتم ولی آدم بشینه یه دودوتا 4 تا بکنه واقعا چرا باید خودرو ای ها 80 در صد یا 50 درصد افزایش قیمت بگیرند؟به فرض این که پژو پارس بشه 70 میلیون تومان خب برای آدم های عادی که داخل شهر تردد میکنن این 70 میلیون و بذاره بانک ماهی 1400 سود میگیره یعنی روزی 50 هزار تومن بدون هزینه بنزین و خرج های ماشین و بیمه و جریمه روزی 10 لیترم بگیم بنزین روزی 4000 تومنم بگیم بیمه ثالث جریمه و عوارضم صفر در نظر بگیریم میشه روزی 64000 تومان که برای تهرانش که اسنپ از سعادت آباد تا تهرانپارس میاره 24000 تومان یه رفت و برگشتم فرض کنیم اینقدر شرقی غربی میشه 50000 تومان برای شهرستان ها هم که این عدد خیلی کمتره !!! گیرم اجازه افزایش قیمتم گرفتند آیا توجیه داره خرید ماشین ؟ آیا تیراژ کارخانه ها مثل قبل می ماند؟تازه خرج روغن و فیلتر و لاستیک و ... رو هم سر شکن کنید .
                    آخرین ویرایش توسط abtinsalari؛ 2018/12/03, 23:27.
                    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• zorba
                      ستاره دار(3)
                      • Aug 2013
                      • 3951

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                      حسن روحانی با افزایش قیمت خودرو مخالفت کرد

������عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بنا بر اعلام مسئولان وزارت صنعت، رئیس جمهور با افزایش قیمت خودرو مخالف است
                      ......................
                      احتمالا بسیار هم ناراحت شدند وقتی حرف از افزایش قیمت خودرو زدن با ایشون!
                      خب بفرمایید چ کنیم؟!
                      احیانا قیمت رو افزایش بدن...این خبر هم صرف ابراز عدم خشنودی رئیس جمهور بیرون دادن!
                      پرونده افزایش قیمت خودرو در شورای سران قوا
                      با مقاومت دولت در اعلام قیمت‌های جدید، احتمالا شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه بار دیگر به موضوع خودروسازی کشور ورود کند
                      تایید این خبر به نوعی به نفع دولت هم تمام می‌شود؛ چراکه بار افزایش قیمت‌ها تنها بر دوش قوه مجریه نخواهد بود و دو قوه دیگر نیز در این زمینه دخیل هستند/tsepress

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post760244

نظر

• trojan
                          ستاره دار(1)
                          • Nov 2013
                          • 881

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                          من خودرویی ندارم و هیچ وقت نداشتم ولی آدم بشینه یه دودوتا 4 تا بکنه واقعا چرا باید خودرو ای ها 80 در صد یا 50 درصد افزایش قیمت بگیرند؟به فرض این که پژو پارس بشه 70 میلیون تومان خب برای آدم های عادی که داخل شهر تردد میکنن این 70 میلیون و بذاره بانک ماهی 1400 سود میگیره یعنی روزی 50 هزار تومن بدون هزینه بنزین و خرج های ماشین و بیمه و جریمه روزی 10 لیترم بگیم بنزین روزی 4000 تومنم بگیم بیمه ثالث جریمه و عوارضم صفر در نظر بگیریم میشه روزی 64000 تومان که برای تهرانش که اسنپ از سعادت آباد تا تهرانپارس میاره 24000 تومان یه رفت و برگشتم فرض کنیم اینقدر شرقی غربی میشه 50000 تومان برای شهرستان ها هم که این عدد خیلی کمتره !!! گیرم اجازه افزایش قیمتم گرفتند آیا توجیه داره خرید ماشین ؟ آیا تیراژ کارخانه ها مثل قبل می ماند؟تازه خرج روغن و فیلتر و لاستیک و ... رو هم سر شکن کنید .
                          سلام
                          آپارتمان و طلا و دلار هم به خودرو اضافه كنيد . الان يه خ ونه 1 ميلياردي رو ميشه با ماهي 1 تومن اجاره كرد و البته مقداري هم پول پيش و اون 1 ميليارد رو گذاشت بانك و حدود ماهي 13 تا 14 ميليون سود پول گرفت .
                          اما شما خودت تصور كن با اين منطق و البته اوضاع مالي مردم و كشور كه تقريبا 40 ساله داره تكرار ميشه يه نفر از چهل سال پيش به نسخه شما عمل كرده باشه يعني به جاي ماشين شخصي از حمل و نقل عمومي استفاده كنه و به جاي خونه اجاره نشيني كرده باشه و به جاي خريد دلار و طلا فقط ريال جمع كرده باشه .
                          من به شخصه اصلا دوست ندارم جاي اين آدم مي بودم
                          البته به نظر شما هم احترام ميگذارم چون زندگي و نحوه نگاه افراد به اقتصاد متفاوت است و قابل احترام .
                          آخرین ویرایش توسط trojan؛ 2018/12/04, 09:55.

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                            سلام
                            آپارتمان و طلا و دلار هم به خودرو اضافه كنيد . الان يه خ ونه 1 ميلياردي رو ميشه با ماهي 1 تومن اجاره كرد و البته مقداري هم پول پيش و اون 1 ميليارد رو گذاشت بانك و حدود ماهي 13 تا 14 ميليون سود پول گرفت .
                            اما شما خودت تصور كن با اين منطق و البته اوضاع مالي مردم و كشور كه تقريبا 40 ساله داره تكرار ميشه يه نفر از چهل سال پيش به نسخه شما عمل كرده باشه يعني به جاي ماشين شخصي از حمل و نقل عمومي استفاده كنه و به جاي خونه اجاره نشيني كرده باشه و به جاي خريد دلار و طلا فقط ريال جمع كرده باشه .
                            البته به نظر شما هم احترام ميگذارم چون زندگي و نحوه نگاه افراد به اقتصاد متفاوت است و قابل احترام .
                            سلام دوست عزیز
                            حرف شما کاملا درست و منطقی هست اما در این بازه زمانی که خیلی راحت دارن قیمت خودرو رو 35 درصد افزایش میدن یکم قضیه فرق میکنه.من یه پراید دارم قبلا تمام قطعات رو میتونستم با نصف قیمت الان یا بعضی موارد با یک چهارم الان بخرم اما الان دیگه حقوقم نمیرسه که بخوام این کارو کنم.پس مجبور میشم واقعا مجبور میشم ماشینم رو بفروشم و بذارم تو بانک سودش رو بگیرم و با خیال راحت و بدون استرس با تاکسی و آژانس این ور و اون ور برم.و پول بنزین و روغن و دیسک و صفحه و.... رو ندم. مجبور میشم این کارو کنم یا اینکه ماشینم رو بذارم تو پارکینگ و فقط موارد خیلی ضروری بیارم بیرون و بقیه موارد با تاکسی برم که کمتر هزینه کنم.
                            خونه هم اجاره کردم اگر بتونم خب یه خونه بخرم از دست اجاره خونه راحت میشم اما خب وقتی قیمت خونه راحت یهو 20 یا 30 درصد در خوشبینانه ترین حالت میره روش و حقوق من ماهی 2 میلیون تومن هست راهی جز اجاره کردن نیست و باید باهاش کنار اومد.

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

اگه اشتباه نكنم داوه تو عرضه اوليه 350 تومن عرضه شد
                              امروز رسيده به 360 تومن با صف فروش
                              آدم نمي دونه الان اين سهم تو اين قيمت ارزنده است ،‌نيست ، چيه واقعا ؟
                              دوستان تحليلگر نظرشون چيه در خصوص اين سهم ؟

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                                سلام
                                نگاه شما درست است در کشور هایی که تورم وجود دارد نگه داری دارایی خوب ، بهتر از پول رایج آن کشور است .
                                و در خودرو هم این قضیه صادق است .
                                البته نگاه اون دوستمون هم صرفا برای خودرو با وجود ترافیک و .... نظر منطقی است ، من خودم خودرو دارم ولی برای داخل شهر و مسیر ترافیکی و مشکل پارکینگ همیشه از تاکسی تلفنی استفاده می کنم ..........

نظر

در حال کار...
                                X