کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من خودرویی ها هم مثل بانکیها هستند هر دو زیان ده هستند!!! تنها فرقشان این است بانکیها چون تعدادی زیادی شعبه دارند و با افزایش قیمت مسکن و املاک خودبه خود هر سه چهار سال یکبار ارزش داراییهایشان رشد پیدا می کند و با فروش چند واحد املاک اضافی سود شناسایی کنند و از زیان خارج می شوند . با قانون بانکداری بدون ربا بسیار سخت است بانکی بتواند سود عملیاتی کسب کند !
گروه خودرو از همین الان تا 2 ماه آینده رشد بسیار خوبی خواهد داشت ...
با هیچ گروهی قهر نکنید ...
من هم در گروه خودرو سهام دارم و هم در گروه بانکی ....
و هم در سایر گروه ها ......
گروه خودرو از همین الان تا 2 ماه آینده رشد بسیار خوبی خواهد داشت ...
با هیچ گروهی قهر نکنید ...
من هم در گروه خودرو سهام دارم و هم در گروه بانکی ....
و هم در سایر گروه ها ......
رشد و حرکت گروه خودرویی حتی یک روز هم دوام نداشت./:.hmmsmiley.:/
افزایش نرخ خودرو حتی نتوانست این گروه زیان ده با زیان انباشته سنگین در صورتهای مالی را بالا ببرد.
به نظرم بازی خودرویی ها تمام شد و این گروه برای مدتی به حاشیه بازار رانده خواهد شد.
بازار عاقل تر از این حرفهاست که با هیاهو و هوچی گری کانالهای تلگرامی در دام گروه خودرویی با EPS و P/E منفی بیفتد.:.thumbsdownsmileyan
شما برو لیست سهام کل شرکت ها رو بیار هر کی ای پی اس بیشتری پیش بینی کرده بود و P/E کمتری داشت بخر ، ما هم سهامدار خودرویی میمونیم ببینیم چی میشه آخرش ... P/E خوندن بلد نیستیم ما ، عاشق زیانیم کلا /:.grlim:./شما بنیادی بخرید ! بنیادی ! :)
نظر