جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4716

پاسخ : جــــو بــــازار

این تصمیمات که الان مسئولین می گیرند بدون کمترین شکی می گویم خودشان هم پیامد تصمیاتشان را نمی دانند چی میشه . فقط لابد با خودشان می گویند حالا پیش بریم ببینیم چی میشه!!!!!!!!/:.yead.:/ با این وضعیت معاملات بسیار بعیده فعلا روند صعودی مناسبی را شاهد باشیم

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

این اصلاح اخیر برای تنفس و استراحت باید رخ میداد ولی همزمان شد با خبرهای سیاسی و موجب شد سرعتش بیشتر بشه که بهتر هست و از حالت فرسایشی خارج شد چراکه میتونست این افت زمانبر باشه. حسن دیگرش اینه بازار ممکنه دیگه سراغ هر سهمی نره و قرار نیست همه بازار باهم رشد کنه. رشد یکپارچه همیشه خطرناکه و برای کسانی که قصد ماندن دارن خوب نبوده و نیست.

سهم ها بنظر راهشون رو از هم تاحدود زیادی جدا کنن

البته درگیری نظامی و اتفاقات غیرمنتظره موضوع دیگریست
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
        این تصمیمات که الان مسئولین می گیرند بدون کمترین شکی می گویم خودشان هم پیامد تصمیاتشان را نمی دانند چی میشه . فقط لابد با خودشان می گویند حالا پیش بریم ببینیم چی میشه!!!!!!!!/:.yead.:/ با این وضعیت معاملات بسیار بعیده فعلا روند صعودی مناسبی را شاهد باشیم
        البته بازار هم بد نیست.روند صعودی هم به زودی اتفاق میفته چون در مجموع سخنرانی روحانی بد نبود
        سلام

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

بنظر میاد مثل دفعه قبل حامیان تفکر دولت شل شدن دوباره یا سر در گم هستن ! و فروش رو ترجیح میدن !

اما بازار اصلاح نسبی خوبی کرده ! و گزارش شرکتها هم تو راهه !

بعیده که عقبگرد قوی در بازار بخواد رخ بده ! مگر اینکه بخوان حجم قوی از بازار پول ببرن بیرون !

نظر

• مرشد
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 682

واکنش پمپئو به تغییرات قریب‌الوقوع رویکرد ایران در قبال برجام: مسئله صفر و یکی است؛ یا به توافق پایبند می مانند یا نمی مانند

نظر

• محمدیان50
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 822

با سلام به همه.
              .........

دوستانی که نقد می شوند بهتر است اعلام نکنند.

یک زمانی هم شاخص 145000 متصور بود.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

خساپا دو روز پیش دو کندل کاملا بزرگ ایجاد کرده و امروز یک کندل کوچک که هر سه کندلهای فروش در -5 بودند اما کندل امروز کوتاه بوده به این معنی که سهم نباید زیر 149 میرفت اگر امروز کندل سوم بزرگ بشه سهم شنبه مثبت معامله میشه در غیر اینصورت فروشنده ها زیر 140 تومن ظاهر میشن باز دوباره ممکنه خساپا قیمت های 130 تومن رو ببینه و بره زیر مقاومت دوم اگر امروز صف فروش جمع نشه شنبه هم وضعیت همینه متاسفانه به شکست مقاومت 150 به سمت پایین سهم شنبه اگر صف فروش بشه میره زیر مقاومت دوم یعنی 133

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

فعلا خریدها در بازار بدور از هیجان و معقول هست !

همین برای بازار بهتره ! تا صف سازی !

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                    خوب دارن جمع میکنن، فردا بسیاری سهم ها صف خرید خواهند داشت.
                    به نظرم شاخص از همین جا حرکت میکنه برای 250 هزار

نظر

• mohsen68
                      عضو فعال
                      • Jun 2012
                      • 1756

دستور ترامپ برای تحریم فلزات ایران

در ادامه سیاست‌های خصمانه و تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، ترامپ با صدور دستوری بخش فلزات و معادن ایران را مشمول تحریم کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، بنابر دستور اجرایی که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا امروز صادر کرد؛ بخش فلزات و معادن ایران که به گفته آمریکایی‌ها می‌تواند در تامین مالی برنامه هسته‌ای ایران موثر باشد، مشمول تحریم شده است.

این تحریم‌ها شامل صادرات آهن، آلومینیوم، سرب و مس اعلام شده است.

نظر

• National
                        عضو فعال
                        • Nov 2018
                        • 630

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                        دستور ترامپ برای تحریم فلزات ایران

در ادامه سیاست‌های خصمانه و تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، ترامپ با صدور دستوری بخش فلزات و معادن ایران را مشمول تحریم کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، بنابر دستور اجرایی که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا امروز صادر کرد؛ بخش فلزات و معادن ایران که به گفته آمریکایی‌ها می‌تواند در تامین مالی برنامه هسته‌ای ایران موثر باشد، مشمول تحریم شده است.

این تحریم‌ها شامل صادرات آهن، آلومینیوم، سرب و مس اعلام شده است.
                        همه منتظر بودن پتروشیمی ها رو تحریم کنه اما برعکس شد صنایع فلزی رو تحریم کرد/:.yead.:/
                        پس پیش بسوی پتروشیمی ها اونم شاراک

نظر

• Zabih
                          عضو فعال
                          • Feb 2017
                          • 450

اینجام کپی کنیم:

بازار باس اصلاح میکرد و اصلاش با ریزش بالا ۸هزار و بعد ۷هزار شرو شد
                          بونه و اخبارم برا ادامه نزول زیاده اما طبیعیه همونطور که تو روزای مثبت بعضی روزا شاخص منفیه تو روزا منفی هم بعضی روزا شاخص مثبت شه.
                          جالب داستان اینه که بعضی از این تلگرامیا تا بازار منفی میشه هیچی واس گفتن ندارن، تو بازار مثبتی هم که چش بسته سهم انتخاب کنی از ۱۰ تا سهم۹ تاش رشد میکنه میگن دیدی اینو من گفتم و نقاشی میذارن و کانالا همدیگه رو معرفی میکنن و میشن استاد و سبدگردون و....
                          اما بازی رو من بتون میگم چیه....

بازار باس استراحت میکرد هم برا خودش بهتره هم واس من و تو سهامدار و بورسی
                          اسم جنگ و هسته ای ووو.... بونه استراحته فعلا و شاید بعضی سهما تا کف قیمت یکی دو‌ماه قبلم بیان پایین
                          بعضیام که رشد زیادی نداشتن و خیلی به شاخص کار ندارن شاید پایین نیان که هیچ بالام برن

ده بار نوشتم و گفتم سهامداری شغله ، قمار بازی نیس دادا... صبر میخواد تحلیل میخواد پیش بینی میخواد
                          الانم میگم صبر کنیدنونی که این بازار میده نه طلا نه دلار نه مسکن نه هیچ جا دیگه نداره
                          بعد از یه افت و کلی تهدید و شاید جنگو ....بازار رشدشو چنان ادامه میده که همه راضی باشن اما فعلا باس استراحت کنه....
                          اقبال خصم هرچه فزونتر شود نکوست
                          فواره چون به اوج رسد سرنگون شود

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

ترامپ با اصلاح طلبان عاشق برجام چه کاری رو کرده که الان

بزرگترین تحلیل گرای بنیادیشون هم عاشق رابطه با عراق

و صادرات فولاد و مس و محصولات پتروشیمی و .... به این کشور شدند

نون به نرخ روز خوردن تو این جماعت موج میزنه

چرا از صادرات این همه خوشحالید ؟

اینا همون غربزده هایی هستند که الان یکی یکی تبدیل به دلواپس شدند

فقط خیلی چراغ خاموش و بی سر و صدامثل آفتاب پرست

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35705

به نظر میاد ترامپ از همزمانی افزایش تعرفه بر روی کالاهای چینی ! با تشدید تحریم نفتی ایران !

و همچنین اعمال تحرمهای جدیدتر یا تشدید تحرمیهای قبلی بر صادرات غیرنفتی ایران !

بدنبال بهره برداری حداکثری برای امریکا ! و اعمال فشار بیشتر به ایران هست !

فعلا که قیمت نفت چندان واکنشی نه به عدم تمدید معافیتهای نفتی داشته ! نه به ضرب الاجل ایران برای خروج از برجام !

باید دید واکنش بازار سهام آمریکا به این همزمانی ها در نهایت چی هست !

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                                انسان ار رمانی که تونسته تمایز خودش رو با دیگر موجودات عالم درک کنه

هم بر ضعف و ناتوانی و اسیب پذیر بودن خودش پی برده

هم این اسیب پذیری رو سعی کرده بنوعی با تشکیل اجتماع و نهادهای محتلف برش غلبه کنه

وقتی که اولین اجتماعات شکل گرفتن و کسترده شدن

بشر برای اینکه نیارهای مختلفی که داشته بتونه برطرف کنه

روی به مبادله اورده و بنوعی هم ارزشگذاری کرده

وقتی ما در گذشته میامدم کالا یی رو با کالایی دیگه مبادله میکردیم

اون کالایی که داشتیم به عنوان مثال گندم بوده و با 2تا دونه اسب مبادله میکردیم

هم اسب که حیوان نجیبی بوده و هم گندم

هر دو فی نفسه دارایی ارزش و کارکردی فارغ ار وجود کالایی که باهاش مبادله میشدن بوده

مثال گندم رو اگر هم مبادله نمیکردیم میتونستیم ارد کنیم و نان درست کنیم و بخوریم

وقتی بشر اجتماعاتش بزرگتر شد و نیارهاش هم بیشتر و گسترده تر شد

و حجم مبادله اتش افرایش پیدا کرد

مفهومی درست کرد ما به اون در شکل امرورینش میگیم پول

پول تنها کالایی مبادله ای هست که خودش به تنهایی هیچ ارزش نداره و حتما باید ار جانب دیگران مورد اعتبار باشه

مثال اگر در بازار تهران پول کشور نیجریه مورد مبادله قرار نگیره اون پول هیچ ارزشی نداره و خودش دارای ارزش خاصی نیست

مهم ترین نکته دنیای مدرن

مبادله و اعتبار هست

هردوی این مفاهیم بر پایه مناسبات و ریر مجموعه های گسترده ای از حیطه های مختلف شکل گرفتن

مثال مرگ خانم بی نظیر بوتو در سال 2007

باعث تضعیف دلار امریکا شد

خواستم یک مثال بزنم براتون ببینید

چطور یک ارزی که در سطج جهانی مورد اقبال و اعتبار هست توسط مرگ یک فردی که روابط ملموسی هم با اون ارز نداره

میتونه باعث تضعیفش بشه

خیلی دوس داشتم ار من سوال بشه

توکه اینهمه مطالب دکتر ادیب رو قرار میدی

ایشون رو هم متخصص ریسک در بازار معرفی میکنی

چرا روی سهم های وب و در معاملاتت تک سهم میشی و نهایتش دوتا سهم میخری

دیدم کسی سوال نمیکنه و براش اهمیت نداره

من وقتی کسی رو نگرفتم

//////////////

القصه

کسانی که تکنیکال رو برای پیش بینی اینده استفاده میکنن سخت در اشتباه هستن

ولی یک سوال ار تحلیل گرای بنیادی دارم و منقدین تحلیل تکنیکال

شما ها چطور میاید

ریسک رو برای خودتون صورت بندی میکنید

چطور ریسک خرید یک سهم رو برای خودتون لحاظ میکنید

این ریسک چطور محاسبه میکنید

اگر کسی بگه من میرم ببینم دارایی شرکت چقدر ارزش داره و فلان ساختمانش چقدر میارزه رو نمیخوام بگید

بگید وقتی وارد یک سهم میشید در فلان قیمت چطور برای خودتون حد ریان و ار اون مهمتر بر اساس چه معیاری

برای خودتون خطایی تحلیلی قرار میدید

میخوام به این اشاره کنم

ما تو بورس تهران بالای 90درصد معامله گرانش

خواهان

سود ار ناحیه افرایش قیمت سهام هستیم

اگر دنبال سود معقول و p/eجذاب بگردیم

حتما خرید احزا و اوراق مشارکت و سپرده بانکی

گرینه های بهتری رو برای ما فراهم میکنه

///////////////////////

عدم فطعیت تو هر رمینه خواه اون مربوط به جهان بعد ار مرگ باشه

یا اینده یک سهام و یک شزکت و غیره

در هاله ای ار نبود اطلاعات و عدم دانش کافی احاطه شده

و این عدم قطعیت در مورد اینده بعد ار مرگ

باعث شده م افرادی داشته باشیم که باورمند به یک دین هستن و دین هم برای اون عدم قطعیت

گزارهای ارایه بده که ما تنها به مدد ایمان میتونیم به اونها باور داشته باشیم و اون عدم قطعیت

برما دریچه ار راز الودگی و ایمان و تعصب باز میکنه

هر جا عدم فطعیت و بررسی اینده باشه

ما با کمبود اطلاعات و ریسک مواجه هستیم

وقتی با ریسک مواجه هستیم

مجبوریم مثل یک فرد باورمند هندو

گاو پرست بشیم و یا اینکه بودایی بشیم یا اینکه ادیان دیگر اختیار کنیم

اگر نتونیم پاسخی به اون عدم قطعیت جهان بعد ار مرگ بدهیم

عمل مفهوم رندگی رو نمیتونیم برای خودمون صورت بندی و ملموس کنیم

خوب منظورم چیه

اینکه تکنیکال معجزه نمیکنه ولی

برای فرد معامله گر مانند یک چراغ هست که بتونه

برای خودش نقطه ورود و حد ریان و تارگت فرضی قرار بده

اونم در بستری که هیچ قطعیتی وجود نداره و اگر همین تحلیل تکنیکال رو هم نداشته باشه

که باهاش بتونه سنجشی انجام بده

مانند فرد مومن و گاو پرستی میشه که جز ایمان و تعصب چیزی نداره و هیچ معیار فراگیر و عام برای صورت بندی مشکل ورود و خروج

نداره و ار اون بدتر

هیچ تارگت رمانی هم نداره

اگر دقت کنید

کسانی که بنیادی صرف در بازار بورس هستن شاید ریان بمعنای افت ارزش ریالی ندارن

ولی زمانی که در سهام هستن هیچ توجیه نداره و ورود و حروجشون هیچ برنامه مشخصی نداره

اگر هم داشته باشن

چندان کارامد و مفید نیست

//////////////////

تحلیل تکنیکال فراگیر شد

چون به راحتی به این سوالات کی ورود کنم و کی خروج کنم و حد ریان چقدر هست

پاسخ داد

و اون پاسخ راحت و سریع و قابل انداره گیری مشخص تر بود

////////////////////

با دکتر ادیب هم من از نظر مفهوم ریسک مشکل دارم

من مثل یک فردی که کارافرین هست به ریسک نگاه میکنم

اگر کسب و کار اینترنتی من بگیره سود کلانی من میکنم

ولی اگر به اون شکلی که مد نظر مست نباشه

من ریان چندانی ندارم الا اینکه

من طزحی داشتم و بررسی که در واقع امر مطابق با خواستم پیش نرفته

//////////

کلی نوشتم بابت ریسک و دکتر ادیب

من مفهوم رو مثل دکتر ادیب یک بعدی و ساده و معقول و منطقی نمی ببینم

هر چند مطالبش رو دنبال میکنم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

در حال کار...
                                X