جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kianoshparsa
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1218

پاسخ : جــــو بــــازار

وپترو به نظر درپایان موج 5 قرار داره وانتظار از یک اصلاح درقالب abc به صورت محدود دارم
    مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
    kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• Dext3R
      عضو فعال
      • Oct 2018
      • 335

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
      وپترو به نظر درپایان موج 5 قرار داره وانتظار از یک اصلاح درقالب abc به صورت محدود دارم
      بی خیال. اینقد خبر خوب پشت سهم هست که به این ریزموج ها توجه نکن که جا میمونی.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

دوستانی که وقتی بازار منفی می شه می ریزن وسط و شوک وارد می کنن و همه رو می ترسونن حالا یه سوال دارم. امروز بازار خوبه. میشه بیایید نظر بدید که آیا دوباره بازار شرایطی مثل دیروز رو تجربه خواهد کرد یا نه. اگه آره یه حرکتی بزنیم. ;)
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

جم پیلن بنیادی بسیار قویه، برای فروش زوده 50 درصد دیگه جا داره

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
            جم پیلن بنیادی بسیار قویه، برای فروش زوده 50 درصد دیگه جا داره
            احتمال داره معاملات امروزش ابطال بشه

نظر

• mohsen kaveh
              عضو فعال
              • May 2011
              • 474

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
              ممنون میشم موج شماری رو بذارید.
              من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• Dext3R
                عضو فعال
                • Oct 2018
                • 335

در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Post
                ممنون میشم موج شماری رو بذارید.
                وپترو مالک 65 درصد شیمی بافته. شیمی بافت سود 97 472 تومن حسابرسی شده الآن داد کدال. سود 96 شرکت 68 تومن بوده. امسال 472 تومن. بعد شما دنبال موج شماری هستی ؟!

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

با سلام جناب مدیر
                  کاربری parsa60 چندین روز هست در نوبت تایید هستند.لطفا تایید کنید..خانم هستند
                  با تشکر
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• kor000
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 232

سلام
                    نظر دوستان روی ذوب چیه این بار عبور میکنه از 182؟

نظر

• آگراداد
                      عضو فعال
                      • Dec 2017
                      • 424

به نام خدا .
                      گزارش خوب نفت سپاهان .بورس 24 .

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        دوستانی که وقتی بازار منفی می شه می ریزن وسط و شوک وارد می کنن و همه رو می ترسونن حالا یه سوال دارم. امروز بازار خوبه. میشه بیایید نظر بدید که آیا دوباره بازار شرایطی مثل دیروز رو تجربه خواهد کرد یا نه. اگه آره یه حرکتی بزنیم. ;)
                        با سلام و احترام .

1) هر فردی خود مسئول تصمیم خرید و فروش خود هست و دیگران نظرشان برای هر فردی باید حالت فقط توصیه باشد و فرد توصیه افراد مختلف را گوش دهد و در نهایت خود تصمیم بگیرد.

2) دید شما نسبت به افرادی که توصیه خروج موقت از بازار را دارند فردی شوک وارد کننده می باشد!!! و تصور می کنید این افراد دارند دیگران را می ترسانند!!! اصلا بترسانند خب مطابق بند 1 فوق خود فرد می تواند تصمیم گیری کند و نترسد .

در هر صورت بنده اکیدا مجدداً توصیه خروج موقت از بازار به همه عزیزان را دارم . همیشه در بازار بورس می توان سود کرد و هیچوقت دیر نیست . الان چندین بحث هست که بازار بورس را به چالش جدی می کشد :

A) بحث قطعی شدن عرضه اولیه پتروشیمی نوری در همین ماه، که بزرگترین عرضه اولیه در تاریخ بورس هست و پول بسیار بسیار زیادی را می طلبد که همین امر موجب فروش خیلی از سهامداران خرد در سهامشان شده و بازار به نوعی منفی می شود .

B) بحث خروج ایران از برجام که تنها حدود 12 روز تقویمی و تنها 6 روز کاری بورس دیگر فرضت باقی هست . چنانچه ایران از برجام خارج شود مشکلات عدیده ای پیش خواهد آمد و اروپا نیزعلنی با آمریکا خواهد شد .

متاسفانه تا بازار یکی دو روز مثبت می شود دوستان می آیند و میگویند کجا هستند افرادی که دیگران را می ترسانند!!! این بازار با این وضعیت سیاسی فعلا هیچ بالایی نخواد داشت و عقل سلیم حکم می کند که برای حداقل مدت کمی هم که شده به خود استراحت داد تا وضعیت سیاسی مشخص شود و بحث عرضه اولیه پتروشیمی نوری هم مشخص شود . قطعا با وجود این عرضه بسیاری از سهمها را می توان در قیمتهای پایینتری خریداری کرد . تصور می کنم با مشارکت 500 هزار کد معاملاتی حدودا به هر کد حداقل نفری 2.7 الی 3 میلیون تومان برسد و مبلغی حدود 1500 میلیارد تومان برای 150 میلیون سهمی که عرضه می شود پول لازم هست .

در هر صورت نه به حرف بنده و نه احدی بازار بالا و پایین نخواهد شد !! و بازار روند خود را خواهد رفت . ولی همیشه سعی کنید بر خلاف جهت آب شنا نکنید!!!

با تقدیم احترام - بابک 52
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2019/06/25, 09:06.
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          با سلام و احترام .

1) هر فردی خود مسئول تصمیم خرید و فروش خود هست و دیگران نظرشان برای هر فردی باید حالت فقط توصیه باشد و فرد توصیه افراد مختلف را گوش دهد و در نهایت خود تصمیم بگیرد.

2) دید شما نسبت به افرادی که توصیه خروج موقت از بازار را دارند فردی شوک وارد کننده می باشد!!! و تصور می کنید این افراد دارند دیگران را می ترسانند!!! اصلا بترسانند خب مطابق بند 1 فوق خود فرد می تواند تصمیم گیری کند و نترسد .

در هر صورت بنده اکیدا مجدداً توصیه خروج موقت از بازار به همه عزیزان را دارم . همیشه در بازار بورس می توان سود کرد و هیچوقت دیر نیست . الان چندین بحث هست که بازار بورس را به چالش جدی می کشد :

A) بحث قطعی شدن عرضه اولیه پتروشیمی نوری در همین ماه، که بزرگترین عرضه اولیه در تاریخ بورس هست و پول بسیار بسیار زیادی را می طلبد که همین امر موجب فروش خیلی از سهامداران خرد در سهامشان شده و بازار به نوعی منفی می شود .

B) بحث خروج ایران از برجام که تنها حدود 12 روز تقویمی و تنها 6 روز کاری بورس دیگر فرضت باقی هست . چنانچه ایران از برجام خارج شود مشکلات عدیده ای پیش خواهد آمد و اروپا نیزعلنی با آمریکا خواهد شد .

متاسفانه تا بازار یکی دو روز مثبت می شود دوستان می آیند و میگویند کجا هستند افرادی که دیگران را می ترسانند!!! این بازار با این وضعیت سیاسی فعلا هیچ بالایی نخواد داشت و عقل سلیم حکم می کند که برای حداقل مدت کمی هم که شده به خود استراحت داد تا وضعیت سیاسی مشخص شود و بحث عرضه اولیه پتروشیمی نوری هم مشخص شود . قطعا با وجود این عرضه بسیاری از سهمها را می توان در قیمتهای پایینتری خریداری کرد . تصور می کنم با مشارکت 500 هزار کد معاملاتی حدودا به هر کد حداقل نفری 2.7 الی 3 میلیون تومان برسد و مبلغی حدود 1500 میلیارد تومان برای 150 میلیون سهمی که عرضه می شود پول لازم هست .

در هر صورت نه به حرف بنده و نه احدی بازار بالا و پایین نخواهد شد !! و بازار روند خود را خواهد رفت . ولی همیشه سعی کنید بر خلاف جهت آب شنا نکنید!!!

با تقدیم احترام - بابک 52
                          واقعا نمی دونم چطوری این کار و کنم. من شغلم و به یه دلیلی ول کردم و الان فرصتی که دوباره کارم و راه بندازم ندارم. یه شرایطی هست که فعلا فروشگاه جدید رو نمی تونم اجاره کنم. پولام و ریختم توی بورس. خیلی هم نیست. اما برای خودم مبلغ زیادی هست. 60 تومن توی بورس گذاشتم. که الان سودم 3800 هست. یعنی همه رو بفروشم؟؟؟ واقعا نمی تونم قبول کنم این و؟ واقعا حرفاتون یه جورایی بدبینانه نیست؟؟؟ یعنی این همه آدم توی بورس دارن فعالیت می کنن با این منطق شما همه باید بیان بیرون؟؟؟ این یعنی بورس عملا تعطیل میشه یه مدت. اگه همه بخوان اینجوری فک کنن که. نمی دونم چرا نمی تونم بر اساس اینها تصمیم بگیرم.

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

درود

راجع به دو ریسک موجود که آقا بابک اشاره کردند مختصری مینویسم

1- به نظرم ایران به هیچ وجه از برجام خارج نمیشود. تهدیدها اخیر و کاهش بخشی از تعهدات برای تحریک اروپا به انجام وظایفش بود که گویا تا اندازه ای موثر افتاده و آنها را به تلاش وا داشته است. ولی کیست که نداند اروپا هیچکاره است. به نظرم تا همینجا و کمی در حوالی همین کاهش تعهدات باز هم مانور بدهیم تا بلکه فرجی شود که فرج هم به این راحتی ها نیست. اتفاقا مهمترین موضوع و ریسک مذاکره با امریکاست که به نظرم با شرایط ایجاد شده پیش شرط های امریکا دارد کاهش میابد و شرایط برای مذاکره غیر مستقیم فراهم میشود. ترامپ و مقامات عالی نظام با همین فرمان بروند در بینهایت به هم خواهند رسید!!!!

2- در رابطه با برزویه به نظرم غالب فعالین بازار تمایلی به حضور در چنین سهم های سنگینی ندارند. سهمی که با کندی چه در صعود و در نزول مواجه است. عرضه این سهم بی تاثیر نیست ولی نباید بیش ازا یک روز منفی برایش حساب باز کرد.

گزارش های سه ماهه را دنبال کنید و ببینید بعضی شرکتها چگونه رکوردهای جدید به جای میگذارند.
                            هرگز نمیگویم که جا خواهید ماند
                            زیرا ذات بازار اینگونه نیست که نشود در آن فرصت ناب پیدا کرد
                            همواره این فرصتها جلوی ما رژه میروند. کافیست چشمانی مصلح داشته باشیم.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

جم پیلن را بنده با 7 کد بورسی دیروز روی 3000 تومان فروختم و الان داره روی 2810 تومان معامله میشه !!!

کاملا مشخص بود با این سود بسیار بسیار عالی در این مدت بسیار بسیار کم امروز منفی خواهد شد و فشار فروش خواهد آمد چون همه می خواهند شانسایی سود کنند

فقط 325 تومان سود داده تو مجمع که از اول مرداد با کارت ملی و پر کردن فرم دریافت پول و گفتن کد بورسی در کلیه شعب بانک تجارت قابل پرداخت هست

قیمت روز عرضه 22500 و قیمت فروش دیروز اینجانب و هر فردی که روی 3000 تومان فروخت با احتساب 325 تومان سود می شود 3325 تومان و 3325 تومان تقسیم بر 2250 تومان حدودا 45 ( چهل و پنج درصد ) سود خالص هست!!!

چرا دوستان طمع میکنند و فرضا همین سهم را دیروز روی 3000 تومان با 45 درصد سود نفروختند!!!

این دوستان همین دوستانی هستند که طبق توصیه های بنده در پست فوق از بازار خارج نمی شوند و قطعا با خروج از بازار می توانند اکثر سهمهایشان را در قیمتهای پایینتری خریداری نمایند !!

با هم وصعیت بازار را تا دو هفته دیگر خواهیم دید .

امروز سه شنبه مورخ 1398/04/04 شاخص 242642
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• mohsen68
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 1756

دوست عزیز اروپا همین الان هم داره با آمریکا همکاری میکنه.البته شما مسئله تشدید تنش ها و هجوم نیروهای هم پیمان با ایران رو دست کم میگیری.مسئله سیاست و منافع من بمیرم تو بمیری نیست.ضربات جبران ناپذیری به امارات و عربستان وارد خواهد شد در ادامه خواهی دید اگر بخواهند فشار بیشتری بیاورند مشت ایران همواره کارساز خواهد بود.بعد از خروج آمریکا از برجام دیدید که مسائل منطقه ای چه شکلی شد.بعد از موضع گیری اروپا با کاهش تعهدات ایران در هفته های آینده این مسائل و ترس مارات و عربستان دو چندان خواهد شد.اینکه آمریکا چرا جواب نمی دهد یک بخش عظیم اون جوابی هست که ایران حواله اسراییل و عربستان خواهد کرد.مسئله بعدی انتخابات سال آینده آمریکاست.

نظر

در حال کار...
                                X