جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : جــــو بــــازار

درود

درمورد شرایط فعلی بازار بنظر میرسد اغلب نمادها اصل افت خود را طی کرده و باتوجه به نرخ فعلی دلار و تورم موجود نگرانی عمده ای در حال حاضر نیست . البته برخی سهم ها همچنان میتوانند افت نمایند.

اصل نگرانی زمانی بود که شاخص روزانه چند درصد مثبت بود و شاهد جشن و پایکوبی برخی کانالها و عساتید تلگرامی! بودیم! که همان زمان بارها اینجا نوشتم که این نوع رشد بازار جای خوشحالی برای کسی که قصدش ماندن در بازاره ندارد. رشد های شارپ و غیرمنطقی این نوع افت رو هم به همراه دارد فارغ از همه دستکاری ها و شرایط خاصی که ایجاد کردند... دلایل افت متعدد میتونه باشه...
    در واقع رشدی که طی مثلا 2سال اتی میتونست رخ بده در چند ماه انجام شد...بنحوی که امکان تفکر و تصمیم صحیح رو بعلت سرعت رخدادها از اغلب سهامداران حتی با تجربه گرفت.

همانند همیشه توصیه ای به خرید/فروش یا نگهداری هیچ نمادی ندارم ولی بطور کلی همانطور که هنگام خرید باید با بررسی و حساسیت باشد در زمان فروش هم نباید دچار جو احساسی شد... این روزها هم عبور میکند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4919

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      من یکی که علاقه خاصی به ریال پیدا کرده ام وبه نظرم بهترین کار فعلا نگه داری ریال است چون همه بازارها توانایی ریزش سنگین دارند
      بازار مسکن هم کمی شل کرده وقیمتهای حدود 5الا 7درصد پاینتر از 1ماه پیش میدهند بازار بورس هم که هر روز منفی بیشتر مانده بازار دلار وطلا که من یکی از این قیمتهای انها میترسم باز هم به نظر من از 1ماه پیش نگه داری ریال کمترین ریسک کاری را دارد

نظر

• aminian
        كاربر فعال
        • Oct 2012
        • 663

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        درود

درمورد شرایط فعلی بازار بنظر میرسد اغلب نمادها اصل افت خود را طی کرده و باتوجه به نرخ فعلی دلار و تورم موجود نگرانی عمده ای در حال حاضر نیست . البته برخی سهم ها همچنان میتوانند افت نمایند.

اصل نگرانی زمانی بود که شاخص روزانه چند درصد مثبت بود و شاهد جشن و پایکوبی برخی کانالها و عساتید تلگرامی! بودیم! که همان زمان بارها اینجا نوشتم که این نوع رشد بازار جای خوشحالی برای کسی که قصدش ماندن در بازاره ندارد. رشد های شارپ و غیرمنطقی این نوع افت رو هم به همراه دارد فارغ از همه دستکاری ها و شرایط خاصی که ایجاد کردند... دلایل افت متعدد میتونه باشه...
        در واقع رشدی که طی مثلا 2سال اتی میتونست رخ بده در چند ماه انجام شد...بنحوی که امکان تفکر و تصمیم صحیح رو بعلت سرعت رخدادها از اغلب سهامداران حتی با تجربه گرفت.

همانند همیشه توصیه ای به خرید/فروش یا نگهداری هیچ نمادی ندارم ولی بطور کلی همانطور که هنگام خرید باید با بررسی و حساسیت باشد در زمان فروش هم نباید دچار جو احساسی شد... این روزها هم عبور میکند.
        دقیقا به دوستانی که از قبل در بازار بودند و در این دوره رشدی سودهای خوبی برده اند توصیه میکنم فرض کنید رشدهای شما ، برا دو سال آینده بوده که پرتفوی شما انجام داده
        یه زمانی گین 40 -50 درصدی سالانه اکی بود
        الانم همون فرض رو بکنید
        اعصاب خودتونو بابت افت پرتفوی از دست ندهید
        بطور راحت ، ادامه بازار رو پیگیری کنید

اما در مورد تازه کاران عزیز
        اگه معتقد به دستکاری بازار و دولت و حقوقی ..... هستید بدونید ماهیت بازار رو درک نکردید
        خوب مطالعه کنید
        بازار رو بصورت علمی ببینید
        اگر حوصله این کارها رو ندارید و فقط به دنبال کسب سود از بازار هستید بدونید دارید عمر خودتون رو تلف میکنید اینجا
        دیگه حوصله کار پیدا کردن در دنیای بیرونی رو پیدا نمیکنید و اعصابتون هم همیشه داغونه

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

بازار مسکن هم کمی شل کرده وقیمتهای حدود 5الا 7درصد پاینتر از 1ماه پیش میدهند بازار بورس هم که هر روز منفی بیشتر مانده بازار دلار وطلا که من یکی از این قیمتهای انها میترسم باز هم به نظر من از 1ماه پیش نگه داری ریال کمترین ریسک کاری را دارد
          با شروع مذاکرات ، روند تقویت ریال و افت بازارها
          براحتی اتفاق میفته

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4919

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
            با شروع مذاکرات ، روند تقویت ریال و افت بازارها
            براحتی اتفاق میفته
            کاری به مذاکره ندارد کم کم داریم نابودی قدرت خرید مردم را میبینم پراید 100 میلیون که هزینه ماه ان بیش از 750 هزار تومان است چگونه یک کارگر با درامد زیر 3میلیون بخرد ویا خانه که کمترین ان دیگه شده 500 میلیون بعضی شاید بگویند باز هم بالاتر میرود ولی من دارم در همه بازارها رکود بیشتر وبیشتر را میبینم

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4919

کاری به مذاکره ندارد کم کم داریم نابودی قدرت خرید مردم را میبینم پراید 100 میلیون که هزینه ماه ان بیش از 750 هزار تومان است چگونه یک کارگر با درامد زیر 3میلیون بخرد ویا خانه که کمترین ان دیگه شده 500 میلیون بعضی شاید بگویند باز هم بالاتر میرود ولی من دارم در همه بازارها رکود بیشتر وبیشتر را میبینم
              قیمت لپ‌تاپ از پراید هم گران‌تر شد
              قیمت برخی از مدل‌های لپ‌تاپ در بازار ۱۰۰ میلیون تومان شده است؛ یعنی گران‌تر از یک خودرو پراید در بازار.

تیتر20 - افزایش نرخ ارز از یک سو و محدودیت واردات منجر به افزایش قیمت برخی از کالاها شده است. لپ‌تاپ یکی از همان کالاهایی است که قیمت آن در سال جاری افزایش چشمگیری داشته است.

در حال حاضر اکثر برندهای موجود در بازار ایران، لپ‌تاپ‌هایی دارند که قیمت آنها از یک پراید صفر هم گران‌تر است. یکی از نمونه‎های آن لپ‌تاپ DELL Precision 17 M7720 FHD که قیمت آن 183 میلیون تومان است.

یکی از گران‌ترین برندهای موجود مربوط به لپ‌تاپ‌های MSI است که قیمت برخی از مدل‌های گیمینگ آن به 200 میلیون تومان هم می‌رسد و تنوع لپ‌تاپ‌های آن بین 100 تا 200 میلیون تومان است.

اما قیمت برخی دیگر دقیقا معادل یک پراید صفر است. مانند قیمت مک‌بوک‌ پرو که قیمت آن از 70 تا 129 میلیون تومان در نوسان است. اما جالب‌تر اینکه قیمت روز این مک‌بوک معادل قیمت یک خانه 50 متری در سال 90 است.

افزایش شدید قیمت و کاهش قدرت خرید مردم را با فاکتور دیگری هم می‌توان مقایسه کرد. برای مثال قیمت لپ‌تاپ DELL Precision 17 در سایت آمازون 4 هزار 999 دلار است. یعنی یک فرد امریکایی می‌تواند با دو ماه حقوق خود یک لپ‌تاپ روز تهیه کند. اما همین لپ‌تاپ با قیمت 183 میلیون معادل 70 ماه یا حدود 6 سال حداقل حقوق یک فرد در ایران است. (حداقل حقوق دو میلیون و 600 هزار تومان است.)/تجارت نیوز

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

احتمال:

ممکنه موج b در بازار هنوز تکمیل نشده باشد
                اگر این احتمال درست باشد امروز بازار را جمع خواهند کرد.
                ولی دقت کنید باز هم تکرار میکنم موج b بهشت سفته بازان است.گول حمایت فیک ایمیدرو و حقوقی ها رو نخورید
                به عملکرد صندوق بازارگردانی سپهر بازار سرمایه در وبصادر و گروه مالی ملت در بانک ملت و چند نماد سوگلی دیگر در چند روز قبل نگاهی کنید تا منظور بنده را درک کنید.

به زودی یکی از نمادهای بزرگ را تحلیلش را ارائه خواهم داد تا از دید نمودار هم مشخص شود.

در مورد طلا و دلار هم چند روز پیش مطلبی اشاره داشتم
                پیشنهاد من تبدیل دلار و طلا و ملک مازاد و ماشین مازاد به ریال در مهر و آبان است

مجید حق پرست

نظر

• بورس باز قهار
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 1979

تقریبا بیش از 70 درصد بازار صف فروشش باقی ماند و حتی حجم تو برخی نماد برنداشتند

نکته ای که وجود داره اینکه که وقتی میبینند سهامشون حمایت نمیشه بیشار فشار فروش میارن تا سهام شاخص ساز و دلاری بخرن و هر جا هم متعادل میشن سریع فروشنده میزاره زارت صف فروش یعنی از هر فرصتی استفاده کنند

بهترین کار، حمایت از سهام کوچک هست

غسالم شده 400 تومان / قدیم سهم زیر 1000 نداشتیم الان تا دلت بخاد پر شده حتی زیر 500

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

قیافه بازار شبیه ماشین تصادفیه و مادامی که سهام کوچک و متوسط برنگردن این بازار درست نمیشه در مملکت فول تحریم گروه غذا و دارو و زراعت بیشترین اصلاح و داشتن!!!!!این یعنی بازار همچنان نوربالاست
                    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2110

سلام فقط سهام سود آور منطقی برای رشد دلیل دارند

نظر

• ADLER
                        Banned
                        • Jan 2020
                        • 216

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: من برای رفتن به مناطق کوهستانی و روستایی شاسی بلند می خواه
                        م، اگر این ماشین را بفروشم با ۴۰۰ میلیون تومان اضافه هم نمی شود شاسی بلند خرید.

نظر

• مایکل داگلاس
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 378

سلام. کسی از این دوستان خبر داره؟

http://

نظر

• Topco
                            عضو عادی
                            • Apr 2020
                            • 64

دوست عزیز خبر ندار ی انگار
                            من هفته پیش قبادیان غربی جردن قیمت گرفتم جهت خرید ۵۳ میلیون امروز رفتم اون که فروش رفته بود طبقه پایینترش ۶۵ میلیون یک ریال کمتر نمیاد تازه بنگاهی میگفت تو جلسه دبه میکنه

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8470

میبینم همه برو بچ اینجا جمع هستند !!!!

مرتضی جان

این عکس را دیدم کلی شاد شدم.
                              تمامی ضررهام فراموشم شد.

سپاس
                              /:.grlim:./

فدایی داری.jpg
                              آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2020/09/22, 20:25.

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4919

در اصل توسط Topco پست شده است View Post
                                دوست عزیز خبر ندار ی انگار
                                من هفته پیش قبادیان غربی جردن قیمت گرفتم جهت خرید ۵۳ میلیون امروز رفتم اون که فروش رفته بود طبقه پایینترش ۶۵ میلیون یک ریال کمتر نمیاد تازه بنگاهی میگفت تو جلسه دبه میکنه
                                توی قم که زمین حداقل 5درصد زیر قیمت 1ماه پیش میدهند وبازار بسیار راکد است

نظر

در حال کار...
                                X