کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
این سایت سیستم کلی اش چطور هست؟
مطالب اصلی کجا نوشته می شوند؟
تاپیک اصلی کدام تاپیک است؟
به نظرم آشفتگی در تاپیک ها وجود دارد ...
کدام تاپیک همه ی رفقا جمع اند ؟
دورهمی ها کدام تاپیک اتفاق می افتد ؟
یک نفر لطفا راهنمایی کند ...
سلام بهرام خان .از مدیر سایت درخواست کنید یک تابیک با عنوانی که خودتون انتخاب میکنید براتون باز کنه چون اینجا تعداد زیاد نیست ولی اگه تابیک شما راه بیافته حتما زیاد میشن.بعضیا امدن یکسری زدن و رفتن مثل اقای بهزادی.این تابیک باز بشه برمیگردن.
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
سلام بهرام خان .از مدیر سایت درخواست کنید یک تابیک با عنوانی که خودتون انتخاب میکنید براتون باز کنه چون اینجا تعداد زیاد نیست ولی اگه تابیک شما راه بیافته حتما زیاد میشن.بعضیا امدن یکسری زدن و رفتن مثل اقای بهزادی.این تابیک باز بشه برمیگردن.
سلام ...
امیدوارم بتوانیم آشفتگی ها را از این تالار کاهش بدیم ...
نظم و انظباط کم هست و مطالب گم میشوند ...
شک نداشته باشید بازار سرمایه که دولت فرمونش را بدست گرفته با اومدن بایدن و برای امید دادن به برجام مثبت خواهد شد،
ضمن اینکه همه منفی های بورس پیشخور شده،
اگر دلار روی ۱۹ تومن مونده بود حالا تا زیر ۱۵ هم افت میکرد نمی بایست بورس اینقدر ریزش می کرد.
دلار از ۱۹ شد ۳۰ و همزمان بورس از ۲.۱ شد ۱.۳
واعظی نه چندان متعظ نیمه شب بر خر خود نشسته و به سوی خانه میرود که ناگاه جمعی اوباش که از تفرج صحرا باز میگردند، سرخوش و مست سر راه بر او میگیرند، بازمانده باده خود را در جامی ریخته به دست او میدهند و خنجری برهنه بر گلویش میگذارند که اگر ننوشی همین جا پایان راه است!
اما واعظ اگرچه به ظاهر فغان بر میآورد که «وای بر شما بی دینان!»، در باطن از شادی در پوست نمیگنجید که باری به لطف شیطان مائده از آسمان رسیده فرصتی بیهمتا به چنگ آمده است تا بی وحشت از دوزخ جامی باده سر کشد و از لذت مستی به تجربه آگاه شود بی آنکه بار گناه باده خواری به گردن گیرد. پس او همه نخواهم و انکار میشود و جاهلان همه پافشاری و اصرار، تا سرانجام کار به اتمام حجت میکشد که اگر بیش از این تعلل کند خونش به گردن خود او خواهد بود. آنگاه با تظاهر به تنفر و ناگزیری، پیف و پوف کنان پیاله را به دهان میبرد، اما همان دم، خر واعظ که از جوش و خروش مشتی حشره در حفره گوش خویش به جان آمده است ناگهان بی قرارانه حرکتی سخت به سر گوش و گردن خود میدهد چنانکه واعظ فرصت به خود آمدن نمییابد. پیاله از کفش به زیر میافتد و نصیبه گران بهای گناه بی کیفر با آخرین قطره باده نصیب خاک میشود.
ابلیس کی گذاشت که ما بندگی کنیم / یک دم نشد که بی سَرِ خَر زندگی کنیم
بایدن اگه رییس جمهور بشه من کلا تهران رو ترک میکنم میرم تو یکی از این روستاهای دور افتاده پناه میبرم به زندگی در دل طبیعت و اموختن زندگی رو از نو شروع میکنم، بایدن اگه رای بیاره یعنی من همه مفاهیمی که در طی زندگی تجربه کردم و اموخته بودم اشتباه بوده. از سیاست گرفته تا اقتصاد تا فرهنگ و همه چی.
رای اوردن بایدن برای من یه اتفاق آخرالزمانی هستش که بعدش دیگه هر اتفاق دیگه ای میتونه بیفته، تو اون دنیا ایران میتونه ابرقدرت دنیا بشه، امریکایی ها رو بعدش میشه به بردگی گرفت. آفریقایی ها میتونن پادشاه دنیا بشن و دایناسورها میتونن اشرف مخلوقات بشن و...
رای اوردن بایدن یعنی اینکه امریکای ها و بزرگان سیاسی شون تصمیم گرفتن مذهب رسمی کشور رو از مسیحیت به اسلام تغیر بدن.
جناب حسنی من با افکار و عقاید شما از سایت بورکس اشنایی دارم و میدونم تا چه اندازه تحلیل ها و نظریاتی که میدین خارج از عقلانیت و رادیکاله توام با بی احترامی به عموم ( اعم از مردم، فعالین بورسی و غیر بورسی، سهامداران یه شرکت خاص و ...). بارها و بارها هم پیش اومده که اشتباهات شما در تحلیل و تصمیم گیری محرز شده اما هیچوقت زیربار نرفتین و نمیرین. تو این پستی که از شما نقل قول کردم ادعاهای عجیب و غریبی کرده بودین، اکثر افرادی که تو این فروم ها مطالب شمارو میخونن خیلی خوب میدونن که همه مفاهیمی که در طول زندگی تجربه کردین از سیاست گرفته تا اقتصاد و فرهنگ و ... ذره ای به واقعیت نزدیک نیست و به سختی میشه تحلیل درستی از لابلای حرفای شما پیدا کرد. اما کاش کاش کاش لااقل مردانگی داشته باشین و به حرفی که زدین عمل کنین و برید آموختن زندگی رو از نو شروع کنین، مهم هم نیست تهران باشین تو خونه کذایی نیاورانتون یا یکی از روستاهای دورافتاده، فقط سعی کنید از نو شروع کنید. تا روزی که شما و امثال شما تو این مملکت فعالیت اقتصادی و سیاسی و فرهنگی میکنن نمیشه امیدی داشت به ابرقدرت شدن ایران و به بردگی گرفتن امریکایی ها.
من الله توفیق
دولت اگر در زمان باقیمانده سهامداران را راضی کنه حتی میتونه امیدوار به دور بعدی ریاست جمهوری هم باشه،
اومدن بایدن میتونه معادلات را به نفع تیم دولت تغییر بده به شرطی که بفمهمن و خوب استفاده ببرن
جناب حسنی من با افکار و عقاید شما از سایت بورکس اشنایی دارم و میدونم تا چه اندازه تحلیل ها و نظریاتی که میدین خارج از عقلانیت و رادیکاله توام با بی احترامی به عموم ( اعم از مردم، فعالین بورسی و غیر بورسی، سهامداران یه شرکت خاص و ...). بارها و بارها هم پیش اومده که اشتباهات شما در تحلیل و تصمیم گیری محرز شده اما هیچوقت زیربار نرفتین و نمیرین. تو این پستی که از شما نقل قول کردم ادعاهای عجیب و غریبی کرده بودین، اکثر افرادی که تو این فروم ها مطالب شمارو میخونن خیلی خوب میدونن که همه مفاهیمی که در طول زندگی تجربه کردین از سیاست گرفته تا اقتصاد و فرهنگ و ... ذره ای به واقعیت نزدیک نیست و به سختی میشه تحلیل درستی از لابلای حرفای شما پیدا کرد. اما کاش کاش کاش لااقل مردانگی داشته باشین و به حرفی که زدین عمل کنین و برید آموختن زندگی رو از نو شروع کنین، مهم هم نیست تهران باشین تو خونه کذایی نیاورانتون یا یکی از روستاهای دورافتاده، فقط سعی کنید از نو شروع کنید. تا روزی که شما و امثال شما تو این مملکت فعالیت اقتصادی و سیاسی و فرهنگی میکنن نمیشه امیدی داشت به ابرقدرت شدن ایران و به بردگی گرفتن امریکایی ها.
من الله توفیق
نظر