جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کلاغ
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 323

پاسخ : جــــو بــــازار

دلار ریزشی نخواهد داشت
    دولت بزرگترین دارنده دلار و فروشنده دلار است و پایین آمدن دلار به ضرر دولت است
    مسکن مرده است
    دلار مرده است
    خودرو مرده است
    دلار متوسط بورس حوالی 17 تومن است در حالی که دلار خودرو و کالا بالای 35 تومن است
    بورس تا یکسال دیگر هنوز جای رشد دارد
    حتی این تعطیلات 2 هفته ای به نظر من نقشه دولت در کشاندن مردم به بورس است و احتمالا این تعطیلات بارها تا پایان سال تکرار خواهد شد تا دولت نوسان قبل عید را بگیرد

آمدن بایدن از ماندن ترامپ خطرناکتر است چرا که جبهه ضد ایرانی در منطقه را به شدت فعال خواهد کرد. بی جهت نیست که عربستان به سرعت در حال عادی سازی روابط با اسراییل است.

نظر

• Bruce
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 288

فایل پیوست 6007
      خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

با این گاردی که دلار گرفته، احتمال داره هفته آینده، بازار بورس روزهای سختی پیش رو داشته باشد.
        ----

پرس تی وی:
        شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، خبری بد برای تولید کنندگان ایرانی است.

نظر

• کیمیاگر
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 298

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          سلام. شما چرا مطمئنید که اگر دامنه را بردارند آنلاین را قطع می‌کنند؟
          سلام... به خاطر سیاستهای اجرایی قبلی سازمان ...
          ضمن اینکه استاد پاک کردن صورت مساله هستند

ما در مدینه فاضله ای به نام بورس تهران نیستیم که سیاستگزاران و متولیان اش بدون چون و چرا بگن بله باشه چشم دامنه را برمیداریم...
          مطمئن باشید تا پشت بندش چند تا قانون من درآوردی تحمیل نکنند، و چند تا دسترسی محدود نکنند شب خوابشان نخواهد برد

قیمت گذاری آزاد یک عرضه اولیه را نمیتوانند مدیریت کنند، تحمیلی قیمت میدهند
          بازگشایی بدون محدودیت یک سهم را نمیتوانند مدیریت کنند (یا تحمل کنند) سه روز پشت سر هم معاملات اش رو باطل میکنند
          همان 5% خوردن روزانه را نمیتوانند به سهامدار جزء ببینند، مدام سیستم را قطع میکنند و بهانه سرور میاورند
          چه انتظاری میشه داشت که دامنه 500-600 تا سهم رو یک دفعه باز کنند، بازار بیافته دست حقیقی ها، حقوقی ها و کدهای وابسته به فلان جا و فلان جا سرشان بی کلاه بماند؟ اصلا میشه همچنین چیزی رو در شرایط فعلی بازار تصور کرد؟

یک نکته ای را خیلی مختصر بگویم، دور باطل این مبحث در شرایط فعلی همین است:
          حقیقی ها درگیر هیجانات غیر واقعی میشوند
          حقوقی ها نمی توانند از رانت خواری دل بکنند
          اگر قرار باشد رانت صف نداشته باشند، کاری میکنند که از باز بودن دامنه نوسان بتوانند بیشترین رانت را داشته باشند.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
            سلام... به خاطر سیاستهای اجرایی قبلی سازمان ...
            ضمن اینکه استاد پاک کردن صورت مساله هستند

ما در مدینه فاضله ای به نام بورس تهران نیستیم که سیاستگزاران و متولیان اش بدون چون و چرا بگن بله باشه چشم دامنه را برمیداریم...
            مطمئن باشید تا پشت بندش چند تا قانون من درآوردی تحمیل نکنند، و چند تا دسترسی محدود نکنند شب خوابشان نخواهد برد

قیمت گذاری آزاد یک عرضه اولیه را نمیتوانند مدیریت کنند، تحمیلی قیمت میدهند
            بازگشایی بدون محدودیت یک سهم را نمیتوانند مدیریت کنند (یا تحمل کنند) سه روز پشت سر هم معاملات اش رو باطل میکنند
            همان 5% خوردن روزانه را نمیتوانند به سهامدار جزء ببینند، مدام سیستم را قطع میکنند و بهانه سرور میاورند
            چه انتظاری میشه داشت که دامنه 500-600 تا سهم رو یک دفعه باز کنند، بازار بیافته دست حقیقی ها، حقوقی ها و کدهای وابسته به فلان جا و فلان جا سرشان بی کلاه بماند؟ اصلا میشه همچنین چیزی رو در شرایط فعلی بازار تصور کرد؟

یک نکته ای را خیلی مختصر بگویم، دور باطل این مبحث در شرایط فعلی همین است:
            حقیقی ها درگیر هیجانات غیر واقعی میشوند
            حقوقی ها نمی توانند از رانت خواری دل بکنند
            اگر قرار باشد رانت صف نداشته باشند، کاری میکنند که از باز بودن دامنه نوسان بتوانند بیشترین رانت را داشته باشند.
            بلی!
            در خراب‌کاری و این که قوانین من‌درآوردی از خودشان ابداع می‌کنند با هم هم‌عقیده‌ایم... /:.happysmiley:./
            منتها تنها چیزی که می‌ماند شیوه‌ی این خراب کردن است! laughingsmiley که دسترسی برخط را برمی‌دارند؟ یا قانون می‌گذارند هر کسی خرید دو هفته نباید فروش انجام دهد... یا این که پس از فروش پول در کارگزاری سه ماه بدون سود باید بماند یا چه...
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کیمیاگر
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 298

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              بلی!
              در خراب‌کاری و این که قوانین من‌درآوردی از خودشان ابداع می‌کنند با هم هم‌عقیده‌ایم... /:.happysmiley:./
              منتها تنها چیزی که می‌ماند شیوه‌ی این خراب کردن است! laughingsmiley که دسترسی برخط را برمی‌دارند؟ یا قانون می‌گذارند هر کسی خرید دو هفته نباید فروش انجام دهد... یا این که پس از فروش پول در کارگزاری سه ماه بدون سود باید بماند یا چه...
              از دید من، کل دسترسی را برمیدارند. هیچ خرید و فروشی توسط حقیقی جزء نباید انجام شود. چرا که حقیقی ها نباید دخالتی در قیمت گذاری آن هم با دامنه باز داشته باشند.
              مثل قدیم. فقط از طریق استیشن ها و کارگزاری

ساده در اجرا. بدون بند و تبصره !!

نظر

• afsarie
                عضو جدید
                • Nov 2020
                • 2

سلام دوستان . من میخوام 3 تا سبد درست کنم هر کدوم 100 میلیون تومن . به مدت 6 سال هم دست نزنم کلا . به نظرتون اگر سهمای بنیادی خوب با کمک مشاور بگیرم حداقل سالی 200% بازدهی داره کل پولم ؟

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

موسسه مالی بین المللی اعلام کرد با لغو احتمالی تحریم های آمریکا اقتصاد ایران از سال 2021 شاهد رشد اقتصادی خواهد بود. این رشد در سال اول 4.4 درصد و در سال های بعدی 6.9 و 6 درصد خواهد بود.

نظر

• نجاT...
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 2639

فخری زاده قویترین فرد هسته ای ایران ترور شد و واکنش های ایران و جو خبرهای آینده به احتمال زیاد بازار بورس رو در هفته های پیش رو منفی خواهد کرد.
                    فخری زاده در لیست ۵۰۰ فرد قدرتمند جهان قرار داشت.
                    او از دانشمندان هسته ای نبود و بیشتر در حوزه ی نظامی هسته ای فعال بود
                    او را به نوعی پدر هسته ای ایران و بمب اتم ایران می نامند
                    انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط afsarie پست شده است View Post
                      سلام دوستان . من میخوام 3 تا سبد درست کنم هر کدوم 100 میلیون تومن . به مدت 6 سال هم دست نزنم کلا . به نظرتون اگر سهمای بنیادی خوب با کمک مشاور بگیرم حداقل سالی 200% بازدهی داره کل پولم ؟
                      اول باید ضررش رو حساب کنی اگر تحمل ضرر 50درصدی داری بیا!!!!!!!200درصد چه خبره؟ شرایط بازار اگر مثل دوسال قبل باشه میشه بیشتر هم گرفت اگر مثل سه ماه قبل باشد چی؟تحملش داری؟ کسی ادرس غلط بهت نده اینجا از دوطرف سرخ میکنند
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Mohammad.B
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 103

نظر

• aminian
                          كاربر فعال
                          • Oct 2012
                          • 663

در اصل توسط afsarie پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز
                          با این متنی که نوشتی معلومه تازه میخوای بسم الله بگی

بنظر من اول بازار رو یاد بگیر
                          بعدش بدون همین پولی که اینجا بنظرت مفتی در میاد در بیرون و دنیای واقعی براش خون میدن پس بدون همینجا هم برا این پول ، خونه ها ویرووون و خونها ریخته شده ولی به شکل محترمانه اش
                          ثانیا ، دندون طمعی که تیز کردی در بیار
                          قطعا بهت گفتن نیا یا این تصور رو بنداز کنار
                          پس نمیتونی جلو خودتو بگیری

برو دنبال زندگی عادیت و مشکلات روزمره
                          که مشکلات اینجا
                          روانتو آشفته میکنه

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                            فخری زاده قویترین فرد هسته ای ایران ترور شد و واکنش های ایران و جو خبرهای آینده به احتمال زیاد بازار بورس رو در هفته های پیش رو منفی خواهد کرد.
                            هفته ها نه
                            سالها منفی میشه!

نظر

• Davar
                              Banned
                              • May 2017
                              • 3132

بازار داغِ خیال‌بافی!

✍️ احمد زیدآبادی

در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و روزهای پیش و پس از آن، بسیاری از افراد تحت عنوان "کارشناس"
                              در رسانه‌های رسمی ایران، از بروز ناآرامی‌های گستردۀ داخلی در آمریکا بر سر نتیجۀ انتخابات و حتی فروپاشی
                              و تجزیه و وقوع جنگ داخلی در آن کشور خبر دادند و برخی مسئولان جمهوری اسلامی نیز احتمالاً تحت تأثیر
                              همین نوع "نظرات کارشناسانه" بی‌ثباتی و بروزِ هرج و مرج در جامعۀ آمریکا را به عنوان امری حتمی و قطعی مطرح کردند.

حالا که روند انتقالِ آرام و مسالمت‌آمیز قدرت در آمریکا کلید خورده و هیچکدام از آن نظرات

"کارشناسانه" مصداق پیدا نکرده است، آیا این باصطلاح کارشناسان نباید از سوی همان
                              مقام‌های سیاسی مورد مؤاخذه قرار گیرند که چرا تمایلات و آرزوهای قلبی خود را به جای داده‌های عینی و امور واقعی به خورد مخاطبان داده‌اند و سبب گمراهی آنها شده‌اند؟

چه انتظاراتی من دارم! در کشوری که بیان واقعیات بعضاً جرم تلقی می‌شود،
                              چرا بازار خیالبافی و گمراه‌سازی نباید هر روز گرمتر شود؟ از این گذشته، مگر حافظه‌ای هم برای کسی باقی مانده است که به یاد آوَرد همین دو-سه هفته پیش خودش یا دیگران چه گفته‌اند که بخواهد حسابی پس بکِشد یا حسابی پس بدهد؟

برای نمونه، مگر همین حسن روحانی چند هفته پیش نگفته بود:

«برای جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه مهم نیست که چه کسی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شود و اینکه در آمریکا چه کسی، چه حزبی پیروز می‌شود، برای ما مهم نیست. هر کس در آمریکا روی کار بیاید ناچار است در برابر ملت ایران تسلیم شود و راهی ندارد"؟

و مگر امروز خدا را شکر نکرده است که "شرّ ترامپ کم شد"؟
                              یعنی حافظه در حد ماهی؟
                              آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2020/11/27, 20:06.

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                                اگر شهادت سردار سلیمانی و بحث انتقام آن بازار بورس را برای ماه ها منفی کرد این اتفاق ناراحت کننده بازار بورس را منفی می کند.
                                حدس من اینه پاسخ ایران در روزهای آخر ریاست ترامپ خواهد بود .
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X