کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر شما الان اتفاق مثبتی در پارامترهای بورس از چهارشنبه تا امروز رخ داده یکدفعه همه صف مثبت شدند.
( من خودم فول سهمم- یک سهمم 60 درصد پرتفو 1.5 ماه و نیم بسته س و الباقی منفی خفیف می خورند)
بورس یعنی همین
به نظر شما اتفاق منفی افتاده که .....
به نظر شما اتفاق مثبتی افتاده بود که .....
اصلا فرض میکنیم صفر تا صد این بازار و تمام حرکات دست دولت و حقوقی ها است
خب کاری که همه آن در اختیار خودشون ! است پس من اینجا چکار میکنم برم کاری انجام دهم که اختیار آن دست خودم باشه
چرا سرمایه خودم را آوردم بورس فقط اعصاب خودمو خرد کنم و تماشاگر تصمیمات خودشون ! باشم وقتی نمیدانم یه ربع دیگه میخوان چه بلایی سر بازار و پول من بیاورند
بورس یعنی همین
خب کاری که همه آن در اختیار خودشون ! است پس من اینجا چکار میکنم برم کاری انجام دهم که اختیار آن دست خودم باشه
چرا سرمایه خودم را آوردم بورس فقط اعصاب خودمو خرد کنم و ببینم تماشاگر تصمیمات خودشون ! باشم وقتی نمیدانم یه ربع دیگه میخوان چه بلایی سر بازار و پول من بیاورند
گاهی ادم گیر میافته مثل ترافیک جز صبر هیچ چاره ای نداری
حالا اگه در مسیر شما تصادف ساختگی باشه برای شما جز صبرر چه راهی داره یه فحش میدی دلت خنک میشه
بورس یعنی همین
چرا سرمایه خودم را آوردم بورس فقط اعصاب خودمو خرد کنم و تماشاگر تصمیمات خودشون ! باشم وقتی نمیدانم یه ربع دیگه میخوان چه بلایی سر بازار و پول من بیاورند
شما با این فرضیات بخوای بری جلو ! از بازار که سهله ! باید از این مملکت بذاری بری !!
به نظرم هدف گیری سهام کوچک است
ملاحظه کنید شاخص کل کمی بعد به روال صعودی رفته
ولی هموزن نزولی شده
احتمالا در تلاشند که ذهن مخاطب رو به سمت سهام بزرگ متمایل کنند.
در همین اثنا داره زور خریدار به فروشنده میچربه
به نظرم معاملات دیروز که مثبت بدون عرضه بود اصلا خوب نبود
اینطور بهتره که خریدار تردیدش رو کنار بذاره و مصمم به سمت خرید بپیونده
حتی با ایجاد تنش های نرم افزاری و سخت افزاری
حالا مثلا اگر هماهنگ در یک لحظه اتفاق نمیافتاد مگه چه تفاوتی میکرد.
یک حمله ناگهانی عیار قدرت ذهنی توده ها رو بهتر ارزیابی میکنه
الان فرمانده براش مشخص میشه که بله اینها سمج تر از این حرفها هستند که با تنش هایی اینچنینی بازار را رها کنند و بغلتند سمت فروش
گاهی ادم گیر میافته مثل ترافیک جز صبر هیچ چاره ای نداری
حالا اگه در مسیر شما تصادف ساختگی باشه برای شما جز صبرر چه راهی داره یه فحش میدی دلت خنک میشه
پول مردم رو بدن میرن پشت سرشون هم نگاه نمیکنن
از بورس نمیرن مخصوصا اگه سود کنن خیلی ها حتی دلشون نمیاد از سودشون برن یه چیزی بخرن هر سال به تعداد فعالان اضافه شده اگه ضرر کنن میرن چرا همه این سالها به تعدادشون اضافه شده چون این بازار بازدهی بهتری داشته فقط اگه سود کنن کار خودشون بوده ضرر کنن زمین و زمان و حکومت و دولت و رییس بورس و مهناز و شهناز و ....
به نظرم هدف گیری سهام کوچک است
ملاحظه کنید شاخص کل کمی بعد به روال صعودی رفته
ولی هموزن نزولی شده
احتمالا در تلاشند که ذهن مخاطب رو به سمت سهام بزرگ متمایل کنند.
در همین اثنا داره زور خریدار به فروشنده میچربه
به نظرم معاملات دیروز که مثبت بدون عرضه بود اصلا خوب نبود
اینطور بهتره که خریدار تردیدش رو کنار بذاره و مصمم به سمت خرید بپیونده
حتی با ایجاد تنش های نرم افزاری و سخت افزاری
حالا مثلا اگر هماهنگ در یک لحظه اتفاق نمیافتاد مگه چه تفاوتی میکرد.
یک حمله ناگهانی عیار قدرت ذهنی توده ها رو بهتر ارزیابی میکنه
الان فرمانده براش مشخص میشه که بله اینها سمج تر از این حرفها هستند که با تنش هایی اینچنینی بازار را رها کنند و بغلتند سمت فروش
خیلی منطقی به نظر نمیاد که برای منفی کردن شرکتهای کوچک ! بیان صف چند صد میلیونی نمادهای بزرگ بازارو کاملا هماهنگ با هم بدن !!
همه این حجمو میتونست بدون دستکاری در نرم افزار ! و در طول بازار بده ! بدون ایجاد ترس و تنش !!! اما نکرد !
بیشتر به یه جور مانور قدرت شبیه هست !!
واعظی هم گفته بود در بورس دخالت نکنید ! بذارید بره پایین !!
من چرا باید بروم ؟ خرید و فروش سهام شغل و زندگی من بوده و هست و راضی هستم فارغ از اینکه اسم رییس بورس چیه و دولت دست کدوم طرفه
اگه تلگرام دارید ببینید
t.me/darsad5
من فکر میکردم خصوصی شده /:.sadsmiley.:/ بابت پرسش ها عذر میخوام فکر نمیکردم باعث دلخوری بشه زیاده روی کردم/:.sadsmiley.:/
نظر