کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رویترز: بایدن دادن امتیازات محدود به ایران را بررسی میکند
بر اساس اطلاعات منابع آگاه دولت بایدن در حال بررسی این موضوع است که اگر بازگشت به برجام به صورت فوری فراهم نشود، با دادن امتیازاتی به ایران، زمینه را برای تعامل با ایران فراهم نماید
بالا رفتن این روزهای بورس و تغییر دامنه نوسان وخرید حقوقی ها تو سقف قیمت بخاطر ترس از اعتراض مردم و.... نیست.
که خیلی بی حیا تر از این حرفا هستند.
آمار بهشون رسیده که چه موج عظیمی از پول کشور داره وارد رمز ارزها میشه و از کشور خارج میشه.
جایی که دیگه نمیتونن مدیریت کنند و باهاش نوسان بگیرن و بودجه دولت فشل رو تامین کنند
بایدن هم که گذاشت تو کاسه ی دولت.
اورژانسی برگشتند به سمت بورس!
به اعتماد مردم خیانت که نه، تجاوز میکنید. خیال میکنید مردم میمونن و نگاهتون میکنند
و شما با بازارگردان هاتون نوسان بگیرید و رنج منفی بکشید و روح و روان مردم رو نابود کنید.
بله مردم میرن اونجایی که شما مدیرش نیستید.
سود هم دارن میکنند.
ورود به رمز ارزها با اون ریسک ذاتیش ترجیح مردم نیست.
فرار هست از دست اونی که به مردم گفت همه چیز خود رو به بورس بسپارید و وزیرش که گفت بورس نوسان داره!
اسم ریزش 76 درصدی نمادهای دولتی جدیدا شده نوسان.
#این_قافله_تا_به_حشر_لنگ_است
مریم تاری
به این خانم باید یاد آور شد که رمز ارز بیت و الباقی به همین نسبت الان از 3000 دلار شده 46000 تا تازه تشریف آوردند که از دست مدیریت فضایی اینها راحت شوند؟ احسنتم!! اونجا هم نگران نباشید امثال ایلان ماسک و گری اسکیل رنجهایی میکشند که دعا میکردید بجان همین مسئولین!! باز مهناز از نوع رمز ارزی آمد!!!:)
دوستان روی بیت ترید کنید و اینوستو بگذارید برای وقتی دیگر... حلقه ی آخر بازی رمز ارزها نباشید...
بالا رفتن این روزهای بورس و تغییر دامنه نوسان وخرید حقوقی ها تو سقف قیمت بخاطر ترس از اعتراض مردم و.... نیست.
که خیلی بی حیا تر از این حرفا هستند.
آمار بهشون رسیده که چه موج عظیمی از پول کشور داره وارد رمز ارزها میشه و از کشور خارج میشه.
جایی که دیگه نمیتونن مدیریت کنند و باهاش نوسان بگیرن و بودجه دولت فشل رو تامین کنند
بایدن هم که گذاشت تو کاسه ی دولت.
اورژانسی برگشتند به سمت بورس!
شما 1 درصد فکر کن این پول ها از کشور خارج بشه !
نمی دونم رائفی پور را میشناسید یا نه ، 1-2-3 سالی هست داره از خوب بودن بیت کوین و ارز رمز و ماینر میگه ،
با یکی از دوستان هم مشورت کردم گفتم اینا با چین بستن ، ماینر وارد کردن ، بریم ی فارم بزنیم ، احتمالا پول توش باشه
گفتن تو چیزی که نمی دونیم سر و ته اش کجاس وارد نشیم بهتره یهو بفنا میریم کلا (نظرش این بود ی ماینر ساده بگیر ، سبک شروع کن ببین چی به چیه و..)
بنظرتون پول کشور چطور وارد رمز ارز ها میشه ؟
الان تو کیف من اسکناس ریالی و دلاری هست ، تو حساب بانکی هم باز ی مقدار ریال هست ، شما بیا اینو تبدیل کن به ارز دیجیتال ! تبدیل نمیشه که !
باید ریال بدی به کسی که ماینر داره ، بهت ارز رمز بده (تراکنش داخلی)، بنظرت ماینرهای بزرگ (فارم های بزرگ نزدیک منابع برق) دست مردم هست یا دست خودشونه ؟
هیچ پولی (حتی ریال) نمی تونه از کشور خارج بشه، مگر با هماهنگی خودشون (سود خودشون)
وگرنه کاری نداره 4 تا سایت صرافی ارز رمز هست فیلتر می کنی ، حسابشون می بندی ، و... ( همه اش مال خودشونه )
شما فکر می کنید ، دارید ارز رمز می خرید ، خیر شما دارید برق تولید داخل را به قیمت جهانی ، از خودی های داخلی (خودشون) می خرید.
آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/02/09, 13:12.
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
کجای بازار خوب بود برادر من
نصف بازار بازار پایه هستند که صف فروش بودن
نصف فرابورسیها هم صف فروش
نصف بورسیها هم منفی
چندتا سهم دولتی را میفرمایید
بسم الله
کجای بازار خوب بود برادر من
نصف بازار بازار پایه هستند که صف فروش بودن
نصف فرابورسیها هم صف فروش
نصف بورسیها هم منفی
چندتا سهم دولتی را میفرمایید
بسم الله
بازار خوب و متعادل بود...شما سهام نوبرانه دارید...دلیل نمیشود بازار خوب نباشد...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر