جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan12
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1162

پاسخ : جــــو بــــازار

دلار 26200

نظر

• Omid_Khan
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 714

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
      دلار 26200
      چه خبره اینقدر قیمت دلار را اعلام میکنی؟!! همون قیمت قبلیه که گفتی 26200! مگه عوض شده؟!
      هدفت چیه؟

اصلا اینجا تاپیک دلار نیست که! برو تاپیک دلار و اونجا قیمت بزن، اون هم نه هر یک ساعت، روزی یک بار یا دو بار، اون هم اگه افزایشی بود، چون معلومه با کاهشش خیلی صفا نمیکنی!

:.thumbsdownsmileyan/:.nono.://:.weirdsmiley.:/

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

ارزش معاملات خالص امروز...10732 میلیارد تومان...از این مبلغ....1866 میلیارد تومان مربوط به دو سهم...دارا و پالایش میباشد...
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
          دلار 26200
          دوست عزیز...اینجا کانال مثقال نیست....قیمت لحظه ای میگذاری...
          قبل از پست گذاشتن....عنوان تاپیک را هم بخوانی بدک نیست....

هر سخنی جایی و هر نکته مکانی دارد
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• hasan12
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1162

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
            بر چه اساس؟
            شنبه مثلا قراره چی بشه؟!
            فقط داری جو میدی یا منطقی هم پشت حرفت هست؟!
            خوب الان مطمئن شدی چرا شنبه + شد

نظر

• hasan12
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1162

ظاهرا بورس قراره با حرف تو صعود کنه و نه دلیل و مبنای دیگه! چون ده ها پست گذاشتی از قیمت بالای دلار و 3 تا دلیل و 4 تا دلیل افزایش بورس و ... و داد و فریاد میکنی که بورس داره صعود میکنه!

حالا هفته بعد این پستها را میشه دوباره بالا آورد و دید آیا واقعا بورس را تو میبری بالا یا نه!
              یکی از دلایل افزایش امروز کاهش انتظارات تورمی بود که با نرخ ارز رابطه مستقیمی دارد

نظر

• hasan12
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1162

من که فکر نمیکنم تغییر دامنه از -5/+5 به -2/+6 بتونه تغییر چندانی توی مثبت شدن بازار ایجاد کنه!
                آخه وافعا چرا سهمی که تا امروز منفی بوده یا در حد 2 یا 3 درصد مثبت میخورده چرا باید مثبت یا مثبت تر بشه؟ اگه میتونست بشه، خوب با همین دامنه +5 هم میتونست بشه! فقط شاید بتونه این بار صف فروش بزرگتری تشکیل بده!

تنها سهمهایی که شاید بتونن بیشتر رشد کنن اونهایی هستن که به +5 نزدیک میشدن یا صف خرید داشتن. که البته باز هم این دامنه +6 باعث نمیشه بیشتر رشد کنن بلکه باعث میشه زودتر رشد کنن و به تعادل برسن!

تنها علتی که تغییر دامنه میتونه باعث رشد بازار بشه، همینه که خیلی ها دارن فکر میکنن این تغییر دامنه باید بازار را رشد بده، حالا چطوری، بر اساس همین توهم افزایش!

ظاهرا خودت توهم داری
                امروز با افزایش شاخص ها متوجه شدی چقدر توهم داری !!!!

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                  نرخ ارز نیما که مبنای بورس کالا و همچنین تسعیر ارز صادر کننده هاست ،امروز هم 3.797 ریال ارزون تر شده و به قیمت 23.224 تومان رسیده ،بعید به نظر می رسه حقوقی ها گردن کلفت بازار،این نکته رو ندونند.:D
                  قیمت دلار نیما / حواله فروش | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز

رشد بازار امروز هم به نظرم بیشتر به خاطر تغییر دامنه نوسان از2- تا 6+ بوده

سلام سید
                  آخه بازاراینقد سبز ، نقشه بازار رو ببین ، چقد شبیه دشت و چمنزار هست که وسطش چنتا لاله سرخ (از این کدر کم جون منفی 2 درصدیا ) هست ، ترس داره همچین منظره ای ؟

اون ریال ها هم که حکم کود پیدا کردن ، بیار بریز پای چمنزار ، تو این زیبایی که خلق شده سهیم باش ( فوقش اصلا بازار با تمام قدرت بریزه برسه 800 هزار ، حیف نیست ، ریال ها رو خرج نکنی ، بچسبی به مال دنیا :D

چنتا سهم خوب پیدا کن حساب کردم ، سه شنبه بازار فرصت میده و خیلیا سر به سر میشن ، بهترین فرصت شکار خوبای بازار هست

جدی میگم سید ،:D@};-

شاخص فلاکت زده 1200-1300 اپوزیسیون نمی خواد که
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

نرخ ارز نیما که مبنای بورس کالا و همچنین تسعیر ارز صادر کننده هاست ،امروز هم 3.797 ریال ارزون تر شده و به قیمت 23.224 تومان رسیده ،بعید به نظر می رسه حقوقی ها گردن کلفت بازار،این نکته رو ندونند.:D
                    قیمت دلار نیما / حواله فروش | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز

رشد بازار امروز هم به نظرم بیشتر به خاطر تغییر دامنه نوسان از2- تا 6+ بوده
                    دلیل رشد بازار در اثر صعود دلار بازار آزاد این نیست که در سودآوری شرکتها اثر گذاشته باشد که آنهم باعث صعود قیمتها شود. فکر میکنم این موضوع را چندین و چند بار در پست های قبلی عرض کردم.
                    و یک سند دیگر برای صحت این ادعا همین حقیقت که میفرمایید.

بله! نه تنها حقوقی ها بلکه همه ملت! میدانند که نرخ نیما و در نتیجه تسعیر تفاوتی نکرده ! ولی مهم این است که انتظارات تورمی تغییر کرده!

لذا دلیل رشد اخیر بازار افزایش انتظارات تورمی که مبتنی بر افزایش قیمت دلار به بازار سیگنال خرید داد و البته تغییر دامنه نامتقارن هم هم افزایی داشت.
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

یک نکته بسیار مهم برای معاملات از فردا!

شاید مهم ترین نکته در سبد معاملاتی این باشد که سهامی که امکان تعیین حد زیان و اعمال آن خواهد بود در سبد تقویت شود! دست کم بالای 70درصد سبد باید قابلیت اعمال حد زیان را داشته باشد . چرا که هیجان منفی احتمالی و صف های فروش این امکان را برای همه سهام فراهم نمیکند!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2178

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        دلیل رشد بازار در اثر صعود دلار بازار آزاد این نیست که در سودآوری شرکتها اثر گذاشته باشد که آنهم باعث صعود قیمتها شود. فکر میکنم این موضوع را چندین و چند بار در پست های قبلی عرض کردم.
                        و یک سند دیگر برای صحت این ادعا همین حقیقت که میفرمایید.

بله! نه تنها حقوقی ها بلکه همه ملت! میدانند که نرخ نیما و در نتیجه تسعیر تفاوتی نکرده ! ولی مهم این است که انتظارات تورمی تغییر کرده!

لذا دلیل رشد اخیر بازار افزایش انتظارات تورمی که مبتنی بر افزایش قیمت دلار به بازار سیگنال خرید داد و البته تغییر دامنه نامتقارن هم هم افزایی داشت.

شما که سهام ندارید و تا خرخره غرق در دلار و سکه و املاک و سایر مشتقات ویرانسازی این کشور هستید اینجا چه کار می کنید ؟

بالاخره بعد از اردیبهشت و انتصاب شوالیه قهرمان مورد نظرتون دست از سر این بازار بر می دارید ؟

ضمنا در رابطه با فرمایشاتتون ، متوسط P/E بازار در شش ماه گذشته چند بوده ؟
                        الان چند است؟
                        شرکتها طی این مدت رشد سود آوری نداشته اند ؟!!!
                        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/02/13, 17:37.

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5633

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                          سلام سید
                          آخه بازاراینقد سبز ، نقشه بازار رو ببین ، چقد شبیه دشت و چمنزار هست که وسطش چنتا لاله سرخ (از این کدر کم جون منفی 2 درصدیا ) هست ، ترس داره همچین منظره ای ؟

اون ریال ها هم که حکم کود پیدا کردن ، بیار بریز پای چمنزار ، تو این زیبایی که خلق شده سهیم باش ( فوقش اصلا بازار با تمام قدرت بریزه برسه 800 هزار ، حیف نیست ، ریال ها رو خرج نکنی ، بچسبی به مال دنیا :D

چنتا سهم خوب پیدا کن حساب کردم ، سه شنبه بازار فرصت میده و خیلیا سر به سر میشن ، بهترین فرصت شکار خوبای بازار هست

جدی میگم سید ،:D@};-

شاخص فلاکت زده 1200-1300 اپوزیسیون نمی خواد که
                          سروش جان سلام
                          هر چی فکر می کنم دوزاری کج من نمی افته چرا توی این بازار ،دتماد با سود500 تومانی و همین طور طرح کارخونه مشهدش خریدار نداره ،و یا شرانل با سود 600 تومانیش 6+ نمی خوره ،اما پالایش یکم با ناو 7359 تومانیش در 10.288 تومان صف خرید میلیونی داره!!!
                          یک عده از دوستان از اثر افزایش قیمت دلار در بازار میگن که معلوم نیست براساس چه حجم از خرید و فروش به دست اومده ،از اون طرف هم دلار نیمایی طی دو روز حداقل 500 تومان کاهش داشته
                          بگذریم از این که توی بازار پایه زرد و نارنجی هم که دامنه نوسان به ظاهر تغییری نکرده،ظاهرا از افزایش قیمت شارپی خبری نیست/:.rolleyessmileyani
                          یک کم ذهنم درگیره این مسائل کاملا بی اهمیته، و فعلا از نظرات دوستان استفاده می کنم و جسارتشون رو تحسین می کنم :D

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

سروش جان سلام
                            هر چی فکر می کنم دوزاری کج من نمی افته چرا توی این بازار ،دتماد با سود500 تومانی و همین طور طرح کارخونه مشهدش خریدار نداره ،و یا شرانل با سود 600 تومانیش 6+ نمی خوره ،اما پالایش یکم با ناو 7359 تومانیش در 10.288 تومان صف خرید میلیونی داره!!!
                            یک عده از دوستان از اثر افزایش قیمت دلار در بازار میگن که معلوم نیست براساس چه حجم از خرید و فروش به دست اومده ،از اون طرف هم دلار نیمایی طی دو روز حداقل 500 تومان کاهش داشته
                            بگذریم از این که توی بازار پایه زرد و نارنجی هم که دامنه نوسان به ظاهر تغییری نکرده،ظاهرا از افزایش قیمت شارپی خبری نیست/:.rolleyessmileyani
                            یک کم ذهنم درگیره این مسائل کاملا بی اهمیته، و فعلا از نظرات دوستان استفاده می کنم و جسارتشون رو تحسین می کنم :D
                            سید نظرت در مورد برجام چی هست؟

بنظرت می تونه راهگشا و حلال مشکلات باشه ؟

خروج از پرتکل الحاقی بنظرتون راهگشا تر نیست ؟

نمی دونم چطور بگم ، مثلا طرف بیمار هست سرما خوردگی ساده ، میره قرص بگیره ، بهش نمی دن ، اذیتش می کنن ، زمان میگذره سرما خوردگی ساده اش پیشرفت میکنه میشه سرطان !!! حالا بیان بهش قرص سرما خوردگی بدن فایده نداره ، راه علاجش پرتو درمانی ، خروج از پروتکل الحاقی ،اورانیوم فلزی هست بنظرم

------
                            در واقع ایران برای ادامه حیات باید حتما هاب منطقه باشه ، حالا اگر بشه که با لبخند های هوشمندانه ظریف ، اگر جواب نداد به طرق دیگر
                            بهرحال 40-50 میلیون نفر نیروی کار داریم ، که سبک زندگی پاکستانی رو هم نمی پسندن (
                            اینا منابع و امکانات می خوان ، منطقه باید بپذیره که از این نیروی کار منطقه ای استفاده کنه
                            -----

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/02/13, 19:03.
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• amirparsamosavi
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 606

سروش جان سلام
                              به نظرم اگر فقط لحاظ کردن انتظارات تورمی را مبنا قرار دهیم ،بازار حداقل تا پایان انتخابات ریاست جمهوری سال بعد و همچنین تصویب بودجه سال آتی جایی نخواهد رفت و دیگر از رشد شارپ خبری نخواهد بود.اما اگر میزان رشد دلار به تک تک سهم ها را بررسی کنیم ،خیلی از سهام باید یا قیمتشون ثابت بمونه تا زمانی که دلار رشد کنه و یا قیمتشون هر چند اندک اندک ،کاهش پیدا کنه (البته نظر شخصیه و ممکنه اشتباه باشه)
                              امروز هم مثل دیروز ،جرات خرید پیدا نکردم و فقط نگاه کردم.
                              هر جور شده باید امروز جو بازار رو مثبت نگهدارن.اگه امروز جو بازار منفی بشه ،با توجه به تعطیلات سه روزه، فردا دیگه بازار جمع شدنی نیست.و دامنه نوسان -2 و +6 شنبه هم جواب نخواهد داد(احتمالا)/:.weirdsmiley.:/
                              به نظر میرسه در این دقایق بازار منتظره یکی پخ کنه تا همه فروشنده بشن

تا زمانی که تمام فکر و ذکر شما فقط بر روی سهام با پی بر ای کم هست ، بهتر هست برای همیشه از بازار سرمایه خارج شوید .

همه چیز فقط و فقط سود سازی یک سهم نیست ، اگر سود سازی خوب یک سهم، توام با بازیگر خوب یک سهم و حمایت حقوقی یک سهم و جو گروه آن سهم توام باشد عالی است ، که اگر فقط و فقط بحث سودسازی به تنهایی مطرح بود به قول خودتان شرانل و دتماد و حتی بیمه دی و خیلی سهمهای اینچنینی صف خرید بودند !

پس به چند نکته توجه کنید که دوزاری کج تان ( به قول خودتان) ، صاف شود !:

1) سود کردن در بورس و رشد یک سهم، فقط با خرید سهامی که سود خوبی ساخته اند و پی بر ای کم و مناسبی دارند ممکن نمی شود. در یک سهم بحث بازیگر یک سهم و جو گروه آن سهم و حمایت حقوقی یک سهم ،هم بسیار مهم هست .

2) در خصوص دتماد ، وقتی آقای همتی امروز در خبرها عنوان داشته که همچنان به دارویی ها ارز 4200 تومانی می دهند ، این گروه متوجه بازار نخواهند بود . حال هر چه سهم دتماد شما سود خوبی هم ساخته باشد و شما با این تصور که چرا دتماد با این سودسازی رشد نمی کند، فقط از سود بقیه بازار عقب مانده اید. فعلا" و در حال حاضر بازار بر روی گروه دارویی نظر مثبتی ندارد .

3) در خصوص شرانل قیمت نفت در حدود 20 درصد افزایش یافته توی همین چند وقت گذشته و افزایش قیمت نفت به شدت به ضرر شرانل هست ، چون موجب می شود تا مواد اولیه را با قیمت گرانتری بخرد ولی اینکه خود بتواند به راحتی افزایش قیمت بدهد کار راحتی نیست . بازار به دلیل گرانی نفت می داند که اگر قیمت نفت کماکان افزایشی باشد و یا حتی در همین قیمتهای فعلی بماند ، سال دیگر شرانل نمی تواند به سود امسال دست پیدا کند . با افزایش قیمت نفت ، بهای تمام شده محصولات شرکت هایی که مصرف کننده نفت هستند مانند شرکت های تولید روغن ماشین از شرکت های نفت پارس، ایرانول، گرفته تا بهران و نفت پاسارگاد بالا می رود و روی سودآوری این شرکت ها اثر مستقیم می گذارد و این دست از شرکت ها بازنده این افزایش نرخ جهانی نفت هستند.

4) صندوق پالایش یکم روچون nav ابطالش نسبت به قیمت سهم بسیار پایین هست، اشتباه بازار هست که می خره ولی بازار برای خرید فملی با این قیمت جهانی ، فولاد مبارکه با حمایت عالی حقوقی و جو گروه و همینطور سود سازی خوب فولاد مبارکه ، اشتباه نمی کنه و توی هفته گذشته و همین امروز سه تا 5 درصد و یک 6 درصد مثبت ( حدود 20 درصد تا به همین امروز ) خورده اند . پس کسی که این سهمها رو خریده جسارت نکرده ، بلکه اتفاقا ً بسیار عقلانی عمل کرده است .

5)مقایسه بازار پایه نارنجی و قرمز با بازار بورس و فرابورس درست نیست و اینکه دامنه نوسان بازار پایه نارنجی و قرمز را تغییر نداده اند ، دلیلی به افزایش قیمت شارپی بقیه سهمها نیست ! یعنی اگر دامنه نوسان بازارهای نارنجی و قرمز بازار پایه را هم تغییر می دادند ، دلیل بر رشد کل بازار می شد؟

6)
                              کل بازار نوسانگیر شده اند و ما به همین 20 درصد سود تا به امروز خدا را شاکریم و قرار نیست بازار بورس هر روز خدا مثبت کامل باشد . سعی کنید یاد بگیرید که با روند بازار همراه شوید و در همین نوسانگیری سهامی که بازار روی آنها زوم هست ، سود خوبی کسب کنید .

7) شما متاسفانه در همه گروههای این سایت تنها خبرها و پستهایی را می گذارید که دلیلی بر عدم رشد و ریزش بازار باشد ( تعدادی از پسنهای شما با رنگ قرمز در بالا آورده شده ) و کاملاً مشخص هست این اقدام به جهت ترس شما از بازار بورس می باشد و متاسفانه این جو منفی و ترس را بر بقیه افراد حاکم می کنید . گرچه همانطور که رد بند ششم توضیحات گفتم ، افرادی که سهام خوب که جو مثبت بازار روی آنها بوده را از هفته پیش خریده بودند ، به راحتی سود یکساله 20 درصدی افرادی که پولشان را در بانک می گذارند را کسب کرده اند .

ای کاش اونهایی که به قول خودشان جسارت ندارند ، حداقل دیگران را از همین سودهای 20 درصدی در کوتاه مدت نترسانند .

آمین

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

دوستان . یک سئوال جالب. لطفا مشارکت کنید. ارزش پورتفوی شما ( موجودی سهام + پول نقد حساب کارگزاری + اخزا ) از بالاترین مقدار امسال چقدر کاهش ( یا احتمالا افزایش )داشته است ؟ با فرض جابجایی ها و معاملات بعدی بیان کنید. خودم اول از همه می گویم ( البته در تاپیک میثم قبلا گفتم ) . امروز نسبت به 20 مرداد حدود 10 درصد عقب هستم . البته 25 درصد پورتفو بنده پتایر است که امیدوارم با قیمت خوبی بازگشایی شود و تا انتهای هفته عقب ماندگی به حدود 6 تا 7 درصد برسد.

نظر

در حال کار...
                                X