جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

فردا اگر احتمالا پالایشی ها صف فروش شوند،

باید دید آیا بقیه بازار می‌تواند روی پای خودش بایستد یا خیر.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14630

در اصل توسط zess پست شده است View Post

:D
      احتمالا فردا اول وقت شپنا صف فروش 5 میلیاردی میبینده
      شبندر 4 میلیارد صف فروش
      شتران 3 میلیارد صف فروش
      شبریز 2 میلیارد صف فروش
      آره دیگه همه چیز ممکنه
      >:D<
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• kh25
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 693

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        درود..
        کسانی که تا دو سال پیش...اگر بازدهی سالانه شان..از سود بانکی بیشتر بود..بشکن میزدند....بقول شما برای 15 درصد سود ذوق زده میشدند...آن هم باتجربه ها...
        حالا همین ها 100 درصد..در سهمی سود کنند...میتوانند جلوی وسوسه خود را بگیرند..سیو سود نکنند...نگه دارن سهم را!!..
        سال گذشته یک استثنا بود تو بورس ایرا ن همه هم به کمتر از وارن بافت راضی نمیشدند

حالا هم کلهم در ضررند مگه خیلی استثنا

اگه سهامی که داشتیم دست نزده بودی تازه الان هم کلی سود کرده بودیم

البته تورم و بی ارزشی پول هم بی تا ثیر نیست ملیارد دیگه پولی نیست!!!!!!!!!!!!!

صد البت من ندارم

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3750

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          دوستان حساب رانتی ها...پشت پرده ای..به جایی وصل شده ها به کنار...
          روی حرفم با امثال خودم...که تنها ابزارشان یکی از موارد تکنیکال...فاندامنتال..تابلوخوانی...با سابقه بورس....سهامدار خرد هست..
          بنظر شما کسی میتواند ....دی 300 خریداری شده را تا 8000 تومان....نگهداری کند و آنجا خارج شود؟!...
          ...پارسال اواخر خرداد۹۸ یه ماشین داشتم .فروختم مقداری هم گذاشتم روش .. حدود یک میلیون سهم وشمال گرفتم ...حوصله ام رو سر برد چون تقریبا نصف سبدم بود !!بقیه بازار ۵ درصد میخورد این تکون نمیخورد !!فروختمش ...حالا بعدش چطور شد ..چقدر سود و زیان کردم ...و کی خارج شدم و نشدم بماند ..اما همین ۱میلیون وشمال را نگه می داشتم تا ۱۳ تومان هم‌ رفت ..میشد ۱۳ میلیارد ناقابل !!در صورتی که با کل سرمایه و کلی اعتبار و تزریق مجدد سرمایه و استرس و خرید و فروش و شانس ...هم خیلی کمتر از نصفش گیرم اومد تازه اونم اگر ملک و ماشین نمی گرفتم ..خیلی.کمتر از همون نصف شده بود ...من تا الان ندیدم کسی توانسته باشه اینقدر صبر داشته باشه روی یک سهم ...اما تقریبا همه ما همچی سهم هایی زمانی تو پورتفو داشتیم ...لکما خریدم در ۱۰۰۰ تومان در مدت کوتاهی تا ۱۴۰۰هم رفت نفروختم ...تا چندماه که تا نیومد ۸۵۰ نتونستم خارج بشم !!!

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3750

این اگر ها پدر ما رو دراورده ..باعث شده ...فرصت های جاری رو نبینیم و فقط بشینیم حسرت بخوریم !!!اگر فلان وقت خارج میشدیم ...فلان وقت تبدیل می گردیم .....و فلان و بهمان ....دیگه این بورس امام زاده ای هست که باهم چالش کردیم ...سودی اگر بوده کمابیش هم کردیم اگر هم ضرری بوده کسی از ما ازش بی نصیب نمونده ..

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

در اصل توسط zess پست شده است View Post

بشار اسد و همسرش به کرونا مبتلا شدند
              شبکه خبری الجزیره از ابتلای بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و همسرش اسماء به ویروس کرونا خبر داد.

انتقال تجهیزات نظامی امارات به جزیره میون یمن
              شبکه الجزیره از احداث تاسیسات جدید نظامی امارات در جزیره میون در باب المندب خبر داد.

===================================
              بخاطر این دو خبر!!؟../:.yead.:/
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

از اونجا که من خیلی روده درازی میکنم! هرکار هم میکنم بازم نمیشه!

چیزی که عرض کردم و از فرمایشات دوستان بر میاید را در نظر خودم خلاصه کنم میشود این:

دوست عزیز!
                اگر شما خودتان را جز 5 درصد تاپ بهترین های فعالان بازار میدانید : با بخش اعظم یا همه دارایی هایتان معامله گری پیشه کنید و خوشابحالتان! شما از میانگین بازار بشتر سود خواهید کرد.

اگر خودتان را جز دست کم 20 درصد تاپ بهترین های فعالان بازار میدانید ولی نه به اندازه 5درصد تاپ: با بخش اعظم دارایی هایتان سهام بنیادی یا صندوقها بنیادی بخرید و با بخش کوچکترش معامله گری کنید. اصلا هم معامله گری نکردید اشکال ندارد! سهام بنیادی بخرید (یا هر کالای سرمایه ای دیگر از جمله زمین یا ملک یا طلا یا نسبتی از اینها ) و کلهم به زندگی تان برسید! شما همچنان برندگان بازار هستید.

اگر مثل ما آماتور هستید و نه جز 20 درصد! سعی کنید هرجور شده شبیه دو دسته فوق با یک نسبت مناسب عمل کنید تا دست کم با یک تلورانسی اندازه میانگین بازار عملکرد داشته باشید .

وگرنه کلهم بروید پی کارتان!! اینجا گرگ بازار است وحشی تر از هر جنگلی که تصورش را بکنید !!!بخصوص اگر خودتان را جز آن 5درصد میدانید! حواستان باشد که اشتباه محاسباتی نکرده باشید!!!
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

آنها ما را قمار باز می نامند!
                  آنها میگویند ما وابسته شانس هستیم...هیچ کس نمی تواند بازار را شکست دهد...و ما وقت خود را تلف میکنیم...این یک کار واقعی نیست باید از سرگرمی خود دست بکشیم...

اما اگر آنها فقط میدانستند که ما استادان ریسک هستیم...جوهره ارواح کارآفرینی..نقدینگی اقتصاد!..ما برای خودمان زندگی میکنیم...آنچه شکار میکنیم میخوریم...خود را با قوانین جنگل سازگار میکنیم....این همان بازار است...

ما ارزی را که شما استفاده میکنید تجارت میکنیم....ما با شرکتهایی که شما برای آن کار میکنید تجارت میکنیم...ما طلای روی مچ دستتان را معامله میکنیم....

وقتی شما با مشکلاتتان دست و پنجه نرم میکنید...ما از همان به نفع خود استفاده میکنیم....

ما از شکست خوردن نمیترسیم.....از صحبت کردن راجع به آنها بیمی نداریم...یا از دوباره ساختن ترسی نداریم...آنها لحظاتی هستند که به ما معنی میدهند....

نظم و خودآگاهی متحدهای ما هستند....آنچه که همه ی شما آرزوی آن را دارید ما هستیم...
                  آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/03/08, 22:57.
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2093

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                    ارادت اختیار دارید@};-

به شخصه محیط فاروم ها رو بیشتر میپسندم به همین خاطر فقط 3 تا پیج اینستاگرام و 4 تا کانال تلگرامی بورسی رو دنبال میکنم و عضو هستم، که هیچ کدام هم تحلیل تکنیکالی نیستند چون لازم ندارم.
                    تو همین فاروم ها هم آدمها بعد یه مدتی یه شخصیت مجازی برای خودشان دارند، من خیلی ها رو یادم میمونه و خیلی مطالب رو، اگر مطلب خوبی باشه اینطور نیست که زیر آوار روزمرگی گمش کنم و حتما میرم راجع بهش فکر میکنم.
                    با وجود اینکه بعد تابستان 97 هیچ وقت سهم صدرا نداشتم ولی چه تو تالار بورس و چه اینجا برخی اوقات میرم تاپیک صدرا(یا میرم رو اسم کاربریش و آخرین پستها) صرفا بخاطر اینکه مطالب جناب تکنیکالر رو بخونم. شخصیت مجازی ش رو دوست دارم، لحن نوشته هاش، دیدش به بازار و...
                    یکبار خواستم ازشون بخوام تو جو بازار و ... هم بنویسن فکر کردم خوشان بهتر صلاح میدونن و دخالت نکنم بهتر.

موفق باشید
                    سلام جناب رگنار عزیز . عرض ادب و ارادت

اولاً بگم قلم شیرینی دارید، بهتون تبریک میگم @};-

این چند وقتی که با شما آشنا شدم از دیدگاه های شما
                    در سرمایه گذاری و مدیریت ریسک بسیار استفاده میکنم.
                    مثلاً اینکه فلانی گفته بود در دوران شکوفایی بورس ،
                    مقداری از سرمایه ها رو تبدیل به دارایی های فیزیکی کنید...
                    من برای چنین روزی بیشتر سکه و کلنگی رو میپسندم.
                    (از زمین مارگزیده شده ام لذا کلنگی رو ترجیح میدم)
                    همه ما از جمله بنده بارها و بارها اینها رو شنیده بودیم...
                    فقط نکته دردناکش اینه که تقیرباً خیلی از مطالبی که بحث شد ،
                    می دونستیم ، می دونستیم ولی در موقع مناسب عمل نکردیم

امروز آواتار خودمو عوض کردم ، گاو گذاشتم 3:-O
                    گاو علاوه بر اینکه معرف تفکرات bullish بنده است
                    یادم باشه که گاو معرف ثروت رو به رشد است ولی

گاو در بالاترین حد رشد خودش
                    تقدیری جز ذبح شدن نداره!

دقیقاً مثل مرغ 56 روزه و بره 6 ماهه و گوساله 2 ساله.
                    و اینکه « بازارهای مالی در اوج خوشبینی میمیرند »
                    اون کسی که در جاده تصادف میکنه هم
                    میدونست که اگه قوانین رو رعایت میکرد تصادف نمیکرد
                    میدونست ولی عمل نکرد
                    وقتی سرعت از 160 رد میشه، وقتی بره چاق میشه...
                    وقتی سهام هرروز صف خرید بود
                    راستش دلم نیومد بفروشم و تصمیم گرفتم تا آخرش برم
                    خب انسان گاهی خر میشود دیگه /:.yead.:/
                    البته من خیلی هم ضرر نکردم ولی یه کم دیر جنبیدم
                    یه کم هم بدشانسی اوردم . اون موقع که خواستم بفروشم
                    برج 4 نمادها یکی پس از دیگری بسته میشد برای مجمع
                    فرصت فروش پیش نیومد تا اینکه افتادم توی صف فروش.

راستی سوپری سر کوچه ما هم
                    دقیقاً همون حرفهای سوپری سر کوچه شما رو میزد
                    احتمالاً همسایه باشیم و از یک سوپری خرید میکنیم /:.grlim:./
                    سوپری ما هم گفت بورس حداکثر تا برج 4 و 5 میریزه
                    الان سوپری، به ما به چشم « پسرک واکسی » نگاه میگنه :D
                    برج 4 و 5 سهام بنده صف خرید بود بست رفت مجمع یا گزارش الف و ب...
                    موقع فروش، قابل فروش نبود یا در دسترس نبود.

به خاطر ضرر ناراحت نیستم به این خاطر ناراحتم که
                    هم خودم و هم افرادی به مراتب بی سوادتر و بی تجربه تر از خودم
                    همگی می دونستیم و بهم تذکر هم دادند
                    ولی در روز واقعه حس زرنگی بهم دست داد
                    دقیقاً مثل فوتبالیستی که پاس گل بهش میدند،
                    به جای شوت کردن توی گل ، میاد حرکت نمایشی در میاره
                    و ناگهان توپ رو از دست میده و حسرتش به کنار ،
                    یک عمر خودشو به خاطر عدم وفاداری به استراتژی، سرزنش میکنه.

ببخشید خیلی طولانی شد.

شب خوش @};-
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• MOSTAFAVI
                      ستاره‌دار(1)
                      • Jun 2012
                      • 5633

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      بزرگوار شما پرتفو خودتون رو نه با صندوق ها بلکه با سکه و طلا که سرمایه قابل اتکا وپایدار و صعودی بوده در طول تاریخ مقایسه کنید مطمئن هستم خیلی جلوتر خواهید بود
                      ببینید با پولی که مثلا 10 سال پیش داشتید چندتا سکه میتونستید بخرید و الان چقد جلوتر هستید اگر واقعا جلوتر نیستید که بعیده باید تو روش معاملاتیتون تجدید نظر بکنید
                      ببیند با این همه وقت گذاشتن ایا تونستید راندمان خودتون رو بالاتر ببرید از چند سال پیش یا نه؟؟
                      ایا این تجربه ای که اندوختید تونسته شما رو از کسان دیگه ای که تو این بازار بودن همراه شما جلوتر بندازه یا نه ؟؟؟
                      ایا گینی که گرفتید بهتر از شاخص و اکثریت بازار بوده یا نه؟؟
                      شما فقط امسال و این ریزش 45 درصدی در شاخص که قبلا دیده نشده و اون رشد بی نظیر دو سال اخیر رو مد نظر قرار ندید
                      رشد از کف این دوره 3400درصد بوده که سالهای پیش متوسط اگر اشتباه نکنم 750 بوده و افت سالهای پیش متوسط 33 درصد بوده که امسال تا اینجا 45درصد شده
                      بنابراین مقایسه ای اگر باشه فقط باید با عملکرد سالهای قبل خودتون باشه نه با صندوق هایی که سرمایه شون و اطلاعات رانتیشون و تعداد تحلیلگر هاشون خیلی بیشتر از شماست و قابل قیاس با شما نیست
                      هدف همه ما سود کردن در بازاره ،حالا اگه صندوقی هست که کارشناس داره،رانت داره و بهتر از خود ما عمل می کنه و ما هم بدون استرس ،سهام داری می کنیم و سود خیلی خوبی از بازار می بریم ،به نظرم نه تنها اشکال نداره که خیلی هم خوبه .
                      در ضمن اگه جنابعالی تونستید در سه سال گذشته سرمایه تون را 50 برابر کنید ،انصافا باید به شما دست مریزاد و خسته نباشید گفت @};-

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

یکی از عوامل سقوط بورس یعنی خروج پول از دیروز متوقف شده است( فروش اوراق )
                        قاعدتا باید با ورود پول شاهد افزایش شاخص کل وهم وزن باشیم

نظر

• hasan12
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1162

امیدورام رئیس شورای عالی بورس یعنی وزیر اقتصاد با رئیس جمهور محترم حرف بزند وبه هم ریزی بورس توسط همتی بوسلیه فروش اوراق با بهره بالا را به رئیس جمهور محترم تشریح کند تا همتی دست از تخریب بورس بردارد

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

به نظرم حتی نوسانی هم که شده فرصت ورود است در خیلی از سهام احتمال یک نوسان رو به بالا زیاده !

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

خودرو ، خساپا، خگستر می توانند یک بالایی خوب در چند روز آینده بدهند!

نظر

• saft
                                عضو عادی
                                • Apr 2014
                                • 226

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
                                امیدورام رئیس شورای عالی بورس یعنی وزیر اقتصاد با رئیس جمهور محترم حرف بزند وبه هم ریزی بورس توسط همتی بوسلیه فروش اوراق با بهره بالا را به رئیس جمهور محترم تشریح کند تا همتی دست از تخریب بورس بردارد
                                دوست عزیز. آوارشدن بورس بر سرسهامداران خرد طی چند ماه اخیر . نتیجه سیاستهای دولت روحانی برای تامین بودجه کشور از جیب من و شما و تامین منابع مالی لازم برای به اصطلاح اداره کشور توسط این حضرات است یعنی این آشیست که اینها بالاتفاق برای ما پخته اند حالا شما میگویی ما شکایت از کی به کی ببریم... از گرگ به شغال یا از شغال به کفتار یا از کفتار به حسن .... همه با هم به سرمایه ما دستبرد زدن .اینها دور هم نشستن و ما رو اینطوری تو این هچل انداختن با برنامه ریزی. دستمون به هیچ جا بند نیست و دارن به ریشمون میخندن

نظر

در حال کار...
                                X