کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قاعدتا سهام کوچک که بازار گردان دارند و توی این بازار الان ده روزه یک سهم هم نمیخرند تخلف نمیکنند؟!
بازار گردان هیچی ، حقوقی هاشون هم خوابند
افت شدید کرده هاش هم قفلند و نمیخرند . خیلی عجیبه
سوال اینه که اینها کی میخواند نقد شوندگی پیدا کننذ ؟ تکلیف سهامداراش چیه ؟ ایا منتظرند تا ببینند روند صعودی تائید شود و اینها جمع شوند ؟
اینها رو شاخص 1200 به پائین قبل از این داستان نامتقارن خرید فروش میشدند ، حالا شاخص 1230 شده و قفلند . یعنی چی؟!!!!!!
یعنی باید شاخص 1300 را رد کند تا اینها جون بگیرند یا حداقل خریدار بیاد سمتشون . خب اومدیم و نشد که احتملا هم نشه . بعید نیست باز حدودای 1270 گیر کنیم
پس قفل اینها کی باید باز شود ؟
یعنی هر کی در این طور نمادها قفل شده باید 10-20% به بالا ضرر را از همینجا دونسته به تنش بماله تا جمع شوند ؟
پول ملت در اینطور نمادها قفل شده و بدتر از اون اینکه شاخص هم داره نم نم بالا میاد و از بخشی از نقدینگی قفل شده بهره ای نمی بریم
همینطوره . مثبت 6 برای این بازار زیاد است چرا اینو نمیفهمند این ابله ها یا میفهمند و خودشون را زدند به اون راه . کاش یا بردارند این قانون فوق مزخرف را یا متقارنش کنند . حداقل مثبت 4 کنند . 6 زیاد است و تا هر سهمی صف نبنده هم فروشنده زیاد است
اکثر گروه ها قفلند . تاسف بار است این وضعیت
شاخص از هفته گذشته در این خرابی و داغونی 60 هزار اومده بالا و هیچ نفعی برای 70-80% بازار نداشته . ستم است
خود سازمان و مدیران فاسدش از عمد اینوضعیتو بوجود اوردن وگرنه راحت میتونن همین قانونو برعکس کنن تو یه هفته همه صفهای فروش جمع میشه و بازار جون میگیره...خودشون نمیخوان بازار جون بگیره شک نکنید...فقط باید تجمع و شکایت کرد از این مدیران فاسد تا این قانون های من دراوردی رو بردارن وگرنه به این زودی ها بازار جون نمیگیره
خدا وکیلی از مرداد امسال تا الان چند نفر سود کردن؟
چند نفر ضرر کردن؟؟
همه شون ناشی و طمع کار بودن؟؟
دوست عزیز. خیلی از حرفه ای ها و قدیمی های بازار در این هفت ماهه ضرر کردن یا لااقل سودی نکردن و برآیندشون نزدیک به صفربوده.
چرا واقعیت چپاول و غارت بی سابقه ای که از ملت شد و حتی از حمله مغول هم سنگین تر بود لاپوشانی میکنیم؟
این حکومت و این دولت چی داره واقعا که این قدر طرفداریش رو می کنیم؟؟
چون خیلی جسارت می خواد گفتنش برای یکی مثل من که خودم رو علامه میدونن و برای اینکه یادم نره بازار بالا و پایین داره بلند میگم نزدیک به ۴ میلیارد از سودی که تا مرداد کرده بودم رو تا آبان از دست دادم ... بازار دستوری رو نمیشه با تحلیل رصد نمود هر چند که در شاخص نزدیک 2.5 و برگشت از یک ماموریت می خواستم خالی کنم چون بازار رو به شدت خطرناک میدیدم ولی چه فایده که از ۱۹ مرداد رفتم ماموریت به مدت ۲۰ رو بازار هر روز ریزشی بود .... البته تا خرداد مجددا جبران میشه این هم کنار تجربه سال ۹۲ که بخودمون خیلی نبالیم .... همیشه اون چیزی که فکر میکنید اتفاق نیفته و اشتباه من سر عرضه پارادوکس بود که گفتم بعدش خالی کنم نگو که برای دارای دوم بازار رو برنامه داشتن
دوستان باید کمپین و تجمع اعتراضی تشکیل بدیم به قانون های سلیقه ای و دست برد در معاملات سازمان فاسد همشون باید مجازات بشن ...اخر ساله خیلی ها پول لازم هستن حتی با ضرر هم نمیتونن بفروشن سهمشونو .....فقط بخاطر قانون سلیقه ای مدیران فاسد بورس
گفته میشه در دوره بایدن این عدد به 78 تریلیون یا همت خودمان میرسه،
مجری برنامه ای که این خبر را اعلام کرد گفت اولین بار که بدهی خارجی امریکا به 1 تریلیون دلار رسید،
معلممان اومد سرکلاس با هیجانن گفت یک عدد جدید وارد محاسبات مالی شده،
----------
الان ماکت کل بورس 200 میلیارد دلاره،
چند روز قبل فقط بایدن بسته 1.9 تریلیون دلاری (چاپ پول) را تصویب کرد.
سوای مطلب شما، سالهاست عده ای بدهی آمریکا را عامل فروپاشی عنقریب اقتصادی این کشور می دونن بدون اینکه به این نکته توجه کنند که برای مثال در سال 2019، تولید ناخالص این کشور قریب به 22 تریلیون دلار بوده!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
عدد 78 همد درسته؟ یعنی 3 برابر نقدینگی قراره تولید بشه؟ اینجوری که تورم وحشتناک میشه تو آمریکا و طلا سر به فلک میکشه و الباقی کامادیتی ها
در ضمن، ماجرای کنار گذاشتن دلار توسط چین و روسیه و حتی ایران و رفتن به سمت قرار داد 25 ساله از جمله پارادایم هایی است که میتونه اتفاقات آتی بازار ما رو دستخوش تغییراتی غیر قابل پیش بینی کنه و روند تولید نقدینگی رو به خاطر مشکلات تحریمی، به سمت و سویی تازه هدایت کنه.
این هم نکته ای است که کسی بهش توجه نمیکنه.
تو مدلی که حتی خود همتی بهش اشاره کرده (سالانه 27.6 درصد میانگین تولید نقدینگی) ارزش املاک انحراف معیاری 1000 درصدی داره که البته بخشیش به خاطر تورم خود دلاره. برای همینه که تو این سالها همیشه ملک جذاب بوده، چرا که پولدارهای ما، غیر از نزول خوری و احتکار، هنر دیگه ای نداشته اند و ندارند و با پارادایم های جدید، این قشر ممکنه به تاریخ بپیوندند و البته قشر جدیدی جایگزین خواهند شد (فرض شبیه مدل سیلیکون ولی).
پس اگر قرار داد 25 ساله با چین نهایی بشه (که در حال به انجام رسیدنشه از روی شواهد) دیگه رفتارهای تکراری این 43 سال را شاهد نخواهیم بود و بازی میافته دست بازیگرانی جدید
چیرز
درود،
در جواب پست قبلی کلی تایپ کرده بودم که پرید،
تشکر از تعریف و تمجید شما،
78 همد موثقه، لینکش خصوصی تقدیم شاه شناس می شود،
ممنون از نکته شناسیت (همـــــد)
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
سوای مطلب شما، سالهاست عده ای بدهی آمریکا را عامل فروپاشی عنقریب اقتصادی این کشور می دونن بدون اینکه به این نکته توجه کنند که برای مثال در سال 2019، تولید ناخالص این کشور قریب به 22 تریلیون دلار بوده!
درود،
صحبت از تورم است، و نه لزوما فروپاشی اقتصادی
در تاپیک دیگر، کاربری مثال زده بود که دلار از 1000 تومان در چند مرحله شد 33000 تومان و هر بار
گفتند اتفاقی می افتد و فروپاشی اقتصادی در راه است ولی هیچ اتفاقی نیافتاد،
بنده معتقد به اصطلاح (The last straw) هستم،
یعنی اگر تا الان اتفاقی نیافتاده، معنی اش این نیست که تا ابد هم اتفاقی نخواهد افتاد،
این بدهی هاdی که با بدهی های بزرگتر پاس شده، (تلنبار شده) بالاخره چایی کمر شتر را خواهد شکست،
هیچ راهیبرای صاف کردن این بدهی بجز تورم وجود ندارد،
همانگونه که دولت ما بدهیش به بانک ها را با تورم صاف کرد.
_______
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
دوستان باید کمپین و تجمع اعتراضی تشکیل بدیم به قانون های سلیقه ای و دست برد در معاملات سازمان فاسد همشون باید مجازات بشن ...اخر ساله خیلی ها پول لازم هستن حتی با ضرر هم نمیتونن بفروشن سهمشونو .....فقط بخاطر قانون سلیقه ای مدیران فاسد بورس
وقتی در برابر تخلفات قبلی (کنتور گیت، بسته نگاه داشتن پالایشی ها و منفی های 60%، بسته نگاه داشتن بانکی های و منفی های 60%....
قانون یکشبه رنگی کردن بازار پایه و.... ) سکوت کردیم،
این ها جری تر شدند و الان کل بازار را گروگان گرفته اند.
ت
متاسفانه سازمان بورس موافق گفتگو و بحث در مورد بازار سرمایه نیست و بنایی هم ندارن که انجمن تالاربورس رو رفع قیلتر کنن.
باید دید 7-8 ماه دیگه که تیم جدید در سازمان بورس مستقر میشه، نظرشون چی هست و میخوان انجمن رو از قیلتر در بیارن یا خیر.
سازمان بورس به هیچ عنوان به خاطر بحث های سیاسی و اجتماعی هم درخواست بستن انجمن رو ندادن. رسما میگن موافق بحث در مورد بازار بورس و شرکت ها نیستن. چرا؟ نمیدونم.
باز نمیشه
احتمالا local بارگزاری کردین (فقط آدرس فایل در رایانه شخصی شما باگذاری شده نه خود فایل ، و به بقیه کاربران اجازه داده نمیشه وارد سیستم شما بشن برای مشاهده فایل)
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر