جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liverno
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1742

پاسخ : جــــو بــــازار

تأمین سرمایه امین رسما ترکوند و در شش ماهه خود از 12ماهه سال مالی قبل خود بیشتر سود ساخت
    راحت سهامداری میکنیم
    برکت
    سیتا
    امین

نظر

• ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

اولین پرواز مرغ در سال جدید

?بر اساس تصمیم قرارگاه ساماندهی مرغ کشور قیمت مصوب مرغ گرم برای مصرف‌کننده از کیلویی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانبه کیلویی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان افزایش یافت.

?مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی: به سبب افزایش قیمت ذرت، کنجاله سویا، جوجه یکروزه و حمل و نقل از شهریور ۹۹، خواسته مرغداران افزایش قیمت مصوب بود. رییس جمهور و وزرای جهاد و صمت با افزایش قیمت مرغ موافقت کردند.
      @Farsna
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

افزایش قیمت مرغ به جو بازار تاثیر نداره ولی به روحانی ربط داره که الکی حرف نزنه از دلار 16 هزار تومانی و کاهش تورم !!!!!
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

دولت تا همینجای کار هم رکورد زده و با افتخار نقدینگی را بیش از ۱۰ برابر کرده، علی برکت الله
          این یعنی تورم واقعی بالای ۱۰۰ درصد
          اگر شدت افزایش نقدینگی کنترل نشه خیلی وضع از اینی هم که هست خرابتر میشه، این حجم از نقدینگی جدید یعنی جهش های جدید ارزی در راه هست اگرچه چند ماهی هم بتونن قیمت را تثبیت کنن و جهش را بسپارن به دولت بعدی.
          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/04/01, 21:10.

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3134

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            دولت تا همینجای کار هم رکورد زده و با افتخار نقدینگی را بیش از ۱۰ برابر کرده، علی برکت الله
            این یعنی تورم واقعی بالای ۱۰۰ درصد
            اگر شدت افزایش نقدینگی کنترل نشه خیلی وضع از اینی هم که هست خرابتر میشه، این حجم از نقدینگی جدید یعنی جهش های جدید ارزی در راه هست اگرچه چند ماهی هم بتونن قیمت را تثبیت کنن و جهش را بسپارن به دولت بعدی.

در صورتیکه عرضه ارز قوی بشه،شرایط فرق میکنه

نظر

• Bruce
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 288

بورس زمانی درست میشود که مثل همه بورسهای نرمال جهان معاملات دوطرفه شود یعنی گزینه فروش قبل از خرید هم راه اندازی شود. در انصورت حقوقیا اگه جرات دارن صف فروش درست کنن.
              خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                بایدن برخی تحریم های ونزوئلا را لغو کرد.

---

وزارت خارجه آمریکا: بایدن کرانه باختری را یک منطقه اشغال شده از سوی اسرائیل می‌داند.

دیگه از شوهای ترامپ و توافق زور چپان ابراهیم به اعراب خبری نیست.

---

معلوم نیست بعضی افراد منتظر چه هستند؟ احتمالا منتظرند بایدن بیاد دستبوسی؟
                خاک برسرش
                عجب سیاستمدارکارکشته ای!هریه قدمی که دربرابراین جماعت وحشی عقب نشینی کنه 100قدم میان جلو
                توافق ابراهیم آسون بدست اومده؟
                پاک خودشودلقک ومضحکه مشتی تروریست بالفطره کرده

اون وقت بعضیا ترامپو پوپولیست میدونستن

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                  منتظریم روحانی شیر عرضه را باز کنه برسونه به ۱۵

البته به نظر من مهمترین عامل بی ارزشی ریال افزایش نقدینگی هست و عرضه هم زیاد بشه فقط یه فرصت خرید برای سفته بازان و یاران همتی خواهد بود، از دلار ۳ تومن نقدینگی بیش از ۱۰ برابر شده و این یعنی دلار بالای ۳۰ در شرایط نقدینگی فعلی

زمانی که قیمت ارز تثبیت میشه درحالی که نقدینگی رو به رشد هست نتیجه کاملا مشخص هست، کافی هست یه نگاه به گذشته بندازیم، تمام خوشبینی های فعلی فقط جوسازی دولت هست برای شیفت جهش ارزی به دولت بعدی
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/04/01, 21:44.

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2097

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    مژده ! مژده !
                    بالاخره حرف زد ! تا الان فکر می کردیم این بنده خدا لال است ! عزیزم کمی دیر به حرف اومدی!

عارف: بیایید عذرخواهی از ملت را با مشارکت دادن ایرانیان، نمایان سازیم
                    ح

عارف همون نیست که پسرش اومد توی تلویزیون گفت من ژن خوب دارم ؟!
                    اگه خاطرتون باشه هشتگ #ژن_خوب از همینجا استارت خورد

حالا مگه عارف کیه و چقدر در بین مردم اعتبار داره؟
                    اعتبارش رو از خاتمی و اصلاحات میگرفت که اون هم دیگه در بین مردم اعتبار خاصی نداره.

این
                    در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                    خودت رای بده آقای سروش
                    اصلا تو که اینقدر دلت برای رای دادن تاپ تاپ میکنه
                    چندروز قبل رای گیری بیا ایران ، اگه دستگیر و اعدام نشدی بنده رای میدم کلی افراد رو هم میارم پای صندوق وبه هرکی شما بگی رای میدم /:.yead.:/
                    این سروش همون نیست که گفته بود امام خمینی باسوادترین رهبر ایران از زمان دایناسورها تا کنون بوده ؟!
                    چرا اعدامش کنند ؟!
                    امثال سروش و علی علیزاده و... فیلسوفهای مُبلغ برون مرزی جمهوری اسلامی هستند
                    همونجا هم میتونه رای بده ، نیاز به ایران اومدن نیست
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2097

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                      عرضه از کدموم منبع ؟؟؟

فعلاً که قرار شده ایران نفت و معدن و... را به چین بفروشه (احتمالاً به یوان)
                      چین در مقابل از شیر مرغ تا جون آدمیزاد به ایران کالا بده .
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

کاش میشد...!
                        کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت
                        کاش میشد اندکی تاریخ را بهتر نوشت
                        کاش میشد پشت پا زد بر تمام زندگی
                        داستان عمر خود را گونه ای دیگر نوشت
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

نصایح حاکمین سرزمین چین به حاکمین ایران :
                          اگر میخواهی در ایران حکومت کنید سعی کنید مردم گرسنه و بی سواد باشند.

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                            منتظریم روحانی شیر عرضه را باز کنه برسونه به ۱۵

البته به نظر من مهمترین عامل بی ارزشی ریال افزایش نقدینگی هست و عرضه هم زیاد بشه فقط یه فرصت خرید برای سفته بازان و یاران همتی خواهد بود، از دلار ۳ تومن نقدینگی بیش از ۱۰ برابر شده و این یعنی دلار بالای ۳۰ در شرایط نقدینگی فعلی

زمانی که قیمت ارز تثبیت میشه درحالی که نقدینگی رو به رشد هست نتیجه کاملا مشخص هست، کافی هست یه نگاه به گذشته بندازیم، تمام خوشبینی های فعلی فقط جوسازی دولت هست برای شیفت جهش ارزی به دولت بعدی

روحانی دم نقدی با شیر یا با بدون شیر! دلار را رشدش را متوقف کرده!
                            اینکه تا اینجا این کار رو کرده که دیگه شک نداریم! این شده! تحقق یافته!
                            خوب داستان اینه که در گذشته این مدت زمان تثبیت ارزی 4-5 سال شده! طول کشیده ! با همین روحانی و زار و زندگی!
                            آن سالها رکود سنگین داشتیم و تثبیت ارزی معلول اش بود! تورم هم تثبیت بود! فقط ارز که نبود! بورس هم تثبیت وایستاده بود!
                            فعلا دوباره رکود شده!
                            خوب تمام بحث این هست که این دفعه چقدر طول میکشه! فعلا شش ماهی از این دوران گذشته!
                            چه تضمینی هست که یک سال...شش ماه...سه ماه...همچنان این شرایط ادامه دار نباشه!
                            مهم درک بازه های زمانی هست.
                            وگرنه در درازمدت ما تورم مثبت داریم. در این که شکی نیست.
                            ولی این که به کارمان نمی اید.

تصور خود من این است که از تابستان باید تورم داشته باشیم. و این موضوع را چندان مرتبط با تعویض دولت هم نمیدانم.
                            فعلا رکود حاکم است! تورم هم کنترل شده.
                            فروش اوراق بدهی یعنی کاهش کسر بودجه دولت . ابزار دولت فعلا این هست نه قیمت دلار!
                            دولت برای کاهش یا دست کم کنترل تورم ، نیازی به ارز آنچنانی نداره که باهاش تورم رو کنترل کنه.
                            حجم فروش روزانه اوراق توسط دولت خیلی معنی دار هست. این رویه یا این روال که فعلا حاکم هست ، روند کوتاه مدت که نیست! عوض شدنش کار میبره!
                            مگر از مرداد سال قبل تا الان دولت ارز و دلار بیشتری پیدا کرده؟ نکرده که! ولی دلار هنوز زیر مقاومت مهم 26 هزار تومن هست.
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

اتحادیه اروپا: فردا درباره بازگشت احتمالی آمریکا به برجام با حضور ایران مذاکره می‌کنیم.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                درود و شادباش سال جدید به بورس بازان دوستان نادیده این فروم!
                                هرچند امسال جز سالهایی بود که هر وقت به کسی خواستیم عید را تبریک بگوییم ...یه جورایی انگار حس میکردی... صد تا فحش خارمادر!!! به طرف گفته باشی...والا :D از بس که حال همه خوبه :D

والا به نظر من که شما دوستان همین اول سال... فکر کردید چه خبر شده؟ هیچی بابا...شرایط گل و بلبل ممکت همان بود که هست. براداران چینی هم که عزیز دل همه مون بودن و هستن..چیز خاصی نشده! الان مثلا این نمیشد خیلی وضع بهتر بود! دست کم در بورس اثری داره یا داشت...نه والا!
                                خوب با این حساب من سال جدیدی حرف جدید ندارم...پست قبلی ام رو کپی میکنم...که به نظرم برقراره!
                                چیزی که فعلا در بازار رخ داده و میده...

نقل قول نوشته اصلی توسط manmehdiam نمایش پست ها
                                نگاه من به ادامه بازار تا آخر سال و احیانا ابتدای سال :

داستان فوق که در پست قبلی عرض کردم، اساس اش همچنان پابرجاست!

بازار تا اطلاع ثانوی هر نوع تقاضایی را به سمت سهام نقد شونده خواهد برد.

ولی!
                                دم نقدی یک نوسان مثبت در شاخص سازها داشتیم ، که با دامنه +6 به سرعت این تقاضا جواب داده میشود (که شده!) و به دلیل همین دامنه نوسان بالا، دیگه از هیجان صف خرید هم که خبری نیست!

اولین نشانه های کاهش تقاضا بر روی سهام اشاره شده (سهام بزرگ پترو پالایشی ، شیمیایی ، کانی و فلزی که مورد اقبال بودند) امروز رویت شد (کاملا قابل انتظار بود).

لذا تقاضای مورد اشاره امروز وارد سایر شاخص سازهای بزرگ (که کمودیتی محور نیستند و کمتر جذاب اند) که از موج فعلی تقاضا جامانده بودند وارد شد! سهامی که بلحاظ بنیادی ضعیف تر از گروه قبلی هستند مثل بانکی ها و خودرویی ها. که امروز با اقبال مواجه بودند. حدس من این است که تقاضای این گروه ها ضعیف تر از گروه قبلی خواهد بود.

حال بااین توضیحات، محتمل ترین حالت برای روزهای آینده (کوتاه مدت) چه میتواند باشد؟

نظر من را بخواهید، سهام خرد و کوچکی که در این مدت در منفی ها یا صف فروش ها خریدار هم داشته اند، و لذا اصلاح مناسب هم کرده اند! بنابراین مشکل نقدشوندگی را ندارند!
                                بنابراین ترس بزرگ بازار این روزها یعنی عدم نقدشوندگی را ندارند.
                                قاعدتا اینها سهامی هستند که بنیادی مناسب و سودآوری هم دارند ، لذا جذابیت سهامداری هم برایشان محفوظ است...

بنابراین بدیهی است که منظورم سهامی که دو هفته است در صف فروش قفل بودند و حجم مبنا پر نکرده اند نیست!

اگر اتفاق جدیدی نیفتد، موج جدیدی شکل نگیرد و شرایط همین باشدکه هست! به نظرم روزهای آتی این سهام یک نوسان مثبت خواهند داشت. بخصوص اگر سهام شاخص ساز دست کم متعادل باشند، تعدادی از این سهام کوچکتر بنیادی محور صفهای خرید را هم تجربه خواهند کرد.

مانا باشید.
                                درود دوستان. هرچند بهتر است بیشتر از تعطیلات لذت ببرید!

ولی تصور میکنم این دیدگاه نسبتا کوتاه مدتی و یک کوچولو میان مدتی! همچنان برقرار باشد. با این توضیحات:

1-شرایط بازار در ابتدا و انتهای سال(شرایط فعلی) کمی مغشوش است و تحلیل ها را با اندکی خطای بیشتر همراه میکند

2- انتظار شروع رشد سهام بنیادی غیر شاخص ساز را برای دو روز آخر سال هم داشتم، هرچند تا حدودی بود ولی کمتر از انتظارم بود. همچنان عامل نقدشوندگی سهام بزرگ حرف اصلی را میزد. ( اگر چند روز ابتدایی سال جدید هم ادامه دار باشد تحلیل فوق تا حدود زیادی فیل شده است!)

3- کاهش شدید قیمت نفت بخصوص اگر ادامه دار باشد ، قاعدتا در سهام پتروپالایشی اثر منفی خواهد گذاشت و قاعدتا سهام مدنظر مخلص باید جذاب تر شوند و در راستای تحلیل فوق خواهد بود و شاید ابتدای معاملات رشد سهامی که اصلاح خوبی داشته و بخصوص دی پی اس محور هستند حتی بیش از انتظارها باشد...

نظرات اینچنینی که بیشتر مبتنی بر روانشناسی بازار است را بیشتر از تکنیکال میپسندم! ولی همچنان هیچ تحلیلی قطعیت ندارد.

مانا باشید.
                                ضمن درود به دوستان.
                                نظر من نسبت به بازار همچنان مطابق تحلیل قبلی است که عرض کردم.
                                بخش بزرگی از چرخش های بازار مطابق تحلیل پیش رفته. اتمام موج تقاضا در پترو پالایشی ها...ورود محدود تقاضا به بانکی و خودرویی که عرض کردم عمرش کوتاه است و در نهایت دو روز آخر هفته بخصوص، عملا سهام مدنظر مورد توجه بازار قرار گرفتند.
                                بهبود شاخص هم وزن خودش نشانگر درستی این نظر است. هرچند شاخص هم وزن با این دامنه نامتقارن حضرات! وقتی بهبود داشته، نشان گر وجود تعداد بیشتری از سهام کوچک که مثبت شدند (صف خریدند)هست.
                                وگرنه لزوما کلیت بازار وضعش خوب نشده! اکثر بازار هنوز صف فروش است و شاخص ها هیچ یک نمایانگر جهت کلی بازار نیستند.

روند کلی بازار ما همچنان نزولی است به نظرم! ولی سهام یاد شده یک رشد به بازار بدهکارند. ولو در شرایط فعلی
                                ولی کلیت بازار به شدت خراب است!
                                روز آخر وضع افتضاح شد! امیدوارم اینها رو بزاریم به حساب اغتشاشات معمول اواخر و اوایل سال!

به نظرم این هفته شروع معاملات دست کم از روز آخر گذشته! بهتر خواهد بود.
                                بهبود قیمت نفت باعث میشود نقد شوندگی کل بازار هم بیشتر شود که این از هرچیز نیاز ضرروی تر بازار هست!
                                دلار داخل در همین محدوده ها هم بماند وضع هفته آینده بهتر از قبل میشود!
                                در این وانفسا به سهام پروژه! گرفتار نشویم !! نشوید!!!!
                                ولی سهام خوب ارزنده کم نیست
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X