جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
    اگرقراره باتوافق برجام دلارارزان شودچطوره که سیمان خودرووووووو دارندافزایش نرخ میگیرند؟
    در همه کالاها و بخشهای خدماتی افزایش قیمت 30 درصدی داریم تنها محدود به چند قلم نمیشه که حتی با دلار 20 هزار تومانی همخوانی نداره این گرانی ها با دلار بالای 23 هزار تومانی میباشد
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
      اگرقراره باتوافق برجام دلارارزان شودچطوره که سیمان خودرووووووو دارندافزایش نرخ میگیرند؟
      برجام فرجام فرزام
      هر چی بیاد فرقی نمیکنه
      تورم اقتصاد ایران ساختاری است نه با منشا بیرونی
      ساده تر اینکه دزدها و محتلس ها نمیذارن تورم بیاد پایین

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

نظر

• ali salehi
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 222

گاها اظهاراتی میبینم بی نهایت متعجب میشم ، مثلا شخصی در پاسخ به نوشته من گفته به فرض محال که بورس حباب داره آیا مسکن و خودرو حباب نداره ؟ نمیدونم چه جوابی به ایشون بدم ، واقعا چه ارتباطی بین این بازارها هست ؟ مگر شما اینجا ملک میخری که همچین مقایسه ای میکنی اینجا بورسه با ریسکهای خاص خودش ، شما وقتی هنوز توان تحلیل درست این بازار رو نداری بهتره از اینجا بری و داخل بنگاهی نمایشگاه خودرویی چیزی مشغول بکار بشی ، اگه اینجا بمونی تمام سرمایه تو از دست میدی
          یه دوست دیگه دیدم چند روز قبل مدعی شده بود دلار 150تومن اصلاح کرده در نتیجه بورسم باید به همون اندازه اصلاح کنه ، عزیز من برادر من شما که ظاهرا با تجربه و با دانش تری چرا همچین اظهار نظری میکنی ،انگار اینجا طلافروشیه سهامم طلاست ریال به ریال بالا پایین شدنش رو پشت ترازو رو گِرم های طلا محاسبه میکنید؟
          دوستان دیگه ام که ماشالا یکی قیمت مرغ ملاک قرار میده بعضیا حتی گرون شدن بلیت مترو رو اینجا عنوان میکنن بعد نتیجه میگیرن سهام ارزنده س
          این سطح از بی دانشی از شما به اصطلاح با تجربه ها که اینجا فعال هستید حیرت آوره
          برای هزارمین بار عرض میکنم سهام با دلار سکه مسکن خودرو و هر چیز دیگه ای فرق داره ، بورس جای پیچیده ایه ریسک داره برای همین مدام هشدار میدن توصیه میکنن راه و روشش رو یادبگیرید وگرنه وارد این بازار نشید
          اتفاقاتی که یکسال گذشته افتاد همه رو فریب داد و تصورشون از بورس رو تغییر داد ، همه چیز رو به دلار ربط ندید ، تله ذهنی که با دلار ایجاد کردن واسه گول زدن بود
          شما وقتی سهامی میخرید در سود و ضرر اون شرکت سهیمید اگر افزایش نرخ ارز منجر به سود آوری مضاعف شرکت میشه شما باید منتفع بشید اما اگر سهام شرکتی رو خریدید که زیان انباشته داشته و همچنان زیان تولید میکنه شما محکوم به ضرر هستید ، اگر تا به الان همه شرکتها چه سودده چه زیانده به واسطه تله ذهنی دلار رشد میکردن دلیلش سفته بازی دولت بانک مرکزی و بقیه بانکها بود در کنارش هجوم میلیونها انسان بی دانش با هزار میلیارد پول خنگ بود اون پول خنگ سوخت رفت ، پولی که توسط دولت و بانک مرکزی اومده بودم برگشته سر جاش
          چند روز قبل دیدم یکی دیگه از دوستان مینالید که فلان سهم رو با کلی بررسی خریده و مدعی بود سهم رشد آنچنانی نداشته و الان قیمتش برگشته رو شاخص 400هزار ، اما متعجب بود که چطور دو ماهه سهم قفل تو صف فروشه ، برادر من عزیز من این چه استدلالیه این واژه های جدید که فلان سهم اینقدر ریخته اونقدر ریخته قیمتش برگشته فلان موقع فلان شاخص،
          ملاک ارزنده گی سهام سودشه peپایین سود واقعی که قابلیت تقسیم شدن داشته باشه ، سودهای کاغذی همش باد هواست ، ولله حباب اینقدر عظیم بوده خیلی از حسابرسا رو مجبور کردن سودهای الکی شرکتها رو تایید کنن تا شماهارو فریب بدن ، اگه این سودهایی که بعضیا بهش اتکا میکنن واقعی بود مطمئن باشید وضع سهامشون اینجوری نمیشد
          ما تورم داریم همیشه تورم داشتیم اما این دلیل نمیشه ما هر سهمی رو با هر قیمتی بخریم ، وضعیت تولید فروش سوددهی و زیاندهی شرکتها مهمه ، دلار گرون شده فلان سهام بابتش متضرر شده زیان ساخته الان ورشکسته س اما چون میخواستن سهامشو بندازن به مردم با کلک تجدید ارزیابی چند ده برابرش کردن تا تونستن شناور خالی کردن حالا توش موندن ،
          همتی کاردان بقول بعضیا با هدف نجات بانکها و در کنارش سوزوندن نقدینگی این بازی کثیف رو شروع کرد نتیجه ش رودیدید اینا هنوز چشمشون رو باقی مونده پولهاس شما قدیمیا که هنوز ضرر نکردید در بدترین وضعیت ممکنه بخشی از سودتون پریده باشه آماتورهایی که جدیدا اومدن همه سوختن اینا هر روز واسه شماها نقشه میکشن ، دریایی از سهام دست دولت و تامین اجتماعی و بقیه ارگانها هست سهام عدالتیام هستن هر بالایی اینقدر فروشنده داره که هیچ بنی بشری نتونه جلوشو بگیره
          اعتمادی که از بازار رفت سالها زمان میبره بازیابی بشه و پولهای خنگ به این بازار سرازیر بشه تا اونموقع اگه توان نوسانگیری دارید فقط و فقط با بخش کوچیکی از سرمایه اینجا بازی کنید اصل سرمایه رو بهیچ عنوان درگیر نکنید که بیچاره میشید
          اگه آماتور هستید و تابلو خانی نوسانگیری بلد نیستید از دور و بر بورس رد نشید که بیچاره میشید

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

گزارش کاپیتان کشتی ever green:

علت به گل نشستن کشتی و بسته شدن چند روزه کانال سوئز و خسارت میلیارد دلاری، ندادن رشوه در حد چند بسته سیگار به راهنمای مصری کشتی در کانال سوئز بوده است.

نظر

• اسد-ص
              ستاره دار(5)
              • Feb 2011
              • 666

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
              نقل از سایت همسایه:

ماها بیشتر شبیه گوسفندی میمونیم که تو این طویله نظام هروقت بخوان بهمون کاه و یونجه میدن هروقت نخوان قطعش میکنند
              انگار نه انگار اینجا بازار سرمایه هست و هر شرکتی و صنعتی داره فعالیت میکنه و باید بر اساس فعالیتش روندش منفی و مثبت شه
              یک مزدور بی عزت نفس رو میارن میکنند رییس بهش هرچی دیکته میکنند بدون چون و چرا انجام میده
              هروقت دلشون بخواد سهم ها مثبت میشن برای یک ماه دو ماه سه ماه چهار ماه پنج ماه و اگر دلشون بخواد سهم ها منفی میشن
              اگر عرضه اولیه در راه باشه واسه یک روز نقدینگی تو بازار میاد و صف ها میریزه و اگر کار دیگه ای نداشته باشند باز پول مردم که با زحمت بدست اوردن رو گروگان میگیرن از ارزشش تا 80 درصد کم میکنند
              انقدر وقیح و پر رو هستند که توی رسانه هاشون رسما دروغ میگند و از هیچ کس و هیچ چیز خجالت نمیکشن و نمیترسند
              کوچکترین آسیبی به زندگی و سرمایه خودشون وارد نمیشه و وقتی مملکت در حال نابود شدن هم هست حاضر نیستند کوچک ترین قسمت از تمام اون ثروت های باد آورده رو خرج کنند و باز هم مردم باید تاوان بدن
              لعنت به خودشون و حامیاشون
              سلام آدرس سایت همسایه رو بزار

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

پیش بینی احمد توکلی از نتیجه بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

?بررسی FATF در دستور کار این هفته مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است.

?من فکر نمی کنم این موضوع در صحن مجمع بتواند دو سوم رای را به دست آورد و تصویب شود.

@BourseNews
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

از اظهارات مقامات آمریکایی و اسراییلی در رسانه ها می‌توان استنباط کرد که آنها متوجه شده اند که در حال حاضر مذاکره بر روی مسائل غیر هسته ای با ایران تقریبا غیر ممکن است.

بنابراین برای جلوگیری از گسترش هر چه بیشتر برنامه هسته ای ایران، احتمالا راضی شده اند که مذاکرات و رفع تحریم ها تنها معطوف به مسائل هسته ای باشد.

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                    گاها اظهاراتی میبینم بی نهایت متعجب میشم ، مثلا شخصی در پاسخ به نوشته من گفته به فرض محال که بورس حباب داره آیا مسکن و خودرو حباب نداره ؟ نمیدونم چه جوابی به ایشون بدم ، واقعا چه ارتباطی بین این بازارها هست ؟ مگر شما اینجا ملک میخری که همچین مقایسه ای میکنی اینجا بورسه با ریسکهای خاص خودش ، شما وقتی هنوز توان تحلیل درست این بازار رو نداری بهتره از اینجا بری و داخل بنگاهی نمایشگاه خودرویی چیزی مشغول بکار بشی ، اگه اینجا بمونی تمام سرمایه تو از دست میدی
                    یه دوست دیگه دیدم چند روز قبل مدعی شده بود دلار 150تومن اصلاح کرده در نتیجه بورسم باید به همون اندازه اصلاح کنه ، عزیز من برادر من شما که ظاهرا با تجربه و با دانش تری چرا همچین اظهار نظری میکنی ،انگار اینجا طلافروشیه سهامم طلاست ریال به ریال بالا پایین شدنش رو پشت ترازو رو گِرم های طلا محاسبه میکنید؟
                    دوستان دیگه ام که ماشالا یکی قیمت مرغ ملاک قرار میده بعضیا حتی گرون شدن بلیت مترو رو اینجا عنوان میکنن بعد نتیجه میگیرن سهام ارزنده س
                    برای هزارمین بار عرض میکنم سهام با دلار سکه مسکن خودرو و هر چیز دیگه ای فرق داره ، بورس جای پیچیده ایه ریسک داره برای همین مدام هشدار میدن توصیه میکنن راه و روشش رو یادبگیرید وگرنه وارد این بازار نشید
                    اتفاقاتی که یکسال گذشته افتاد همه رو فریب داد و تصورشون از بورس رو تغییر داد ، همه چیز رو به دلار ربط ندید ، تله ذهنی که با دلار ایجاد کردن واسه گول زدن بود
                    شما وقتی سهامی میخرید در سود و ضرر اون شرکت سهیمید اگر افزایش نرخ ارز منجر به سود آوری مضاعف شرکت میشه شما باید منتفع بشید اما اگر سهام شرکتی رو خریدید که زیان انباشته داشته و همچنان زیان تولید میکنه شما محکوم به ضرر هستید ، اگر تا به الان همه شرکتها چه سودده چه زیانده به واسطه تله ذهنی دلار رشد میکردن دلیلش سفته بازی دولت بانک مرکزی و بقیه بانکها بود در کنارش هجوم میلیونها انسان بی دانش با هزار میلیارد پول خنگ بود اون پول خنگ سوخت رفت ، پولی که توسط دولت و بانک مرکزی اومده بودم برگشته سر جاش
                    چند روز قبل دیدم یکی دیگه از دوستان مینالید که فلان سهم رو با کلی بررسی خریده و مدعی بود سهم رشد آنچنانی نداشته و الان قیمتش برگشته رو شاخص 400هزار ، اما متعجب بود که چطور دو ماهه سهم قفل تو صف فروشه ، برادر من عزیز من این چه استدلالیه این واژه های جدید که فلان سهم اینقدر ریخته اونقدر ریخته قیمتش برگشته فلان موقع فلان شاخص،
                    ملاک ارزنده گی سهام سودشه peپایین سود واقعی که قابلیت تقسیم شدن داشته باشه ، سودهای کاغذی همش باد هواست ، ولله حباب اینقدر عظیم بوده خیلی از حسابرسا رو مجبور کردن سودهای الکی شرکتها رو تایید کنن تا شماهارو فریب بدن ، اگه این سودهایی که بعضیا بهش اتکا میکنن واقعی بود مطمئن باشید وضع سهامشون اینجوری نمیشد
                    ما تورم داریم همیشه تورم داشتیم اما این دلیل نمیشه ما هر سهمی رو با هر قیمتی بخریم ، وضعیت تولید فروش سوددهی و زیاندهی شرکتها مهمه ، دلار گرون شده فلان سهام بابتش متضرر شده زیان ساخته الان ورشکسته س اما چون میخواستن سهامشو بندازن به مردم با کلک تجدید ارزیابی چند ده برابرش کردن تا تونستن شناور خالی کردن حالا توش موندن ،
                    همتی کاردان بقول بعضیا با هدف نجات بانکها و در کنارش سوزوندن نقدینگی این بازی کثیف رو شروع کرد نتیجه ش رودیدید اینا هنوز چشمشون رو باقی مونده پولهاس شما قدیمیا که هنوز ضرر نکردید در بدترین وضعیت ممکنه بخشی از سودتون پریده باشه آماتورهایی که جدیدا اومدن همه سوختن اینا هر روز واسه شماها نقشه میکشن ، دریایی از سهام دست دولت و تامین اجتماعی و بقیه ارگانها هست سهام عدالتیام هستن هر بالایی اینقدر فروشنده داره که هیچ بنی بشری نتونه جلوشو بگیره
                    اعتمادی که از بازار رفت سالها زمان میبره بازیابی بشه و پولهای خنگ به این بازار سرازیر بشه تا اونموقع اگه توان نوسانگیری دارید فقط و فقط با بخش کوچیکی از سرمایه اینجا بازی کنید اصل سرمایه رو بهیچ عنوان درگیر نکنید که بیچاره میشید
                    اگه آماتور هستید و تابلو خانی نوسانگیری بلد نیستید از دور و بر بورس رد نشید که بیچاره میشید
                    عالی
                    البته متاسفانه خیلی ها دوست دارند چیزی را بخوانند که تایید تصورات آنها است

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

شاخص داوجونز در بورس آمریکا بعد از اعلام آمار مناسب اشتغال در آمریکا، به بالاترین سطح خود در طول تاریخ صعود کرد.

---

سقوط قیمت نفت ناشی از اعلام سازمان اوپک برای افزایش سطح تولید و خوش‌بینی ها به مذاکرات هسته ای ایران

----

امیدوارم روزی را شاهد باشیم که تغییرات شاخص بورس ایران متناسب با تغییرات شاخص های کلان اقتصادی ایران باشد.
                      آخرین ویرایش توسط zess؛ 2021/04/05, 18:52.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

بورس ایران شده یه باتلاق
                        امید به آینده نداره
                        هرچی سهامدار بیشتر امید داشته باشه بیشتر فرو میره

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

مقامات ارشد پنتاگون: واشنگتن باید در توافق با ایران، سرعت به خرج بدهد، چرا که وضعیت کنونی نباید ادامه پیدا کند.

در صورت دست نیافتن به توافق، ایران به ساخت بمب اتمی یا جنگ نزدیک می‎شود.

----

فرمانده عملیات مخفی ارتش اسرائیل : در تعامل با ایران، رسیدگی به موضوع هسته ای این کشور در مقایسه با سایر مسائل در اولویت قرار دارد. در مقابل دشمنی زیرک مانند ایران که دارای استراتژی بلند مدت میباشد، به تعامل دیپلماتیک نیز نیاز هست.

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                            دوست عزیز!
                            ممنون که نقد میکنید. ولی ممنون تر میشم که دقیق نقد کنید! من عرض کردم که بازار باید خودش را منطبق کند! بازار متشکل از 600شرکت که هر کدام ساز خودش را میزند با هزار حرف و حدیث. نگفتیم که دلار قیمتش اینقد پایین آمد...همه سهام هم به همان درصد حتما باید دقیق! همانطور قیمت بخورد!
                            در مورد کلیت بازار حرف میزنیم و تحلیل میکنیم.
                            من عرض کردم:

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                            بازار وضعش خرابه!
                            روز آخر هفته قبل نشانه های این وضعیت بود ولی بشخصه خوشبین بودم که آن فضا ناشی از اغتشاشات تعطیلات باشه. که ظاهرا نبود!

هرچنددلیل اش مهم نیست ولی به نظر میرسه مهم ترین دلیل یا بهانه ریزش همان جلسه کذایی هفته آتی باشه .

منتهی عملا باید وضعیت را با دلار آخر سال و اکنون سنجید. روزهای نصف نیمه تعطیلات اعتبار کمتری دارند.

دلار 25 بسته سال قدیم...الان هم 24850 هست...یعنی یک اصلاح 150 تا اینجا داشتیم. و دلار دو سه روز قبل که تا نزدیک 26 رفت از نظرمن خیلی اعتباری نداشت.

بنابراین بازار باید مطابق 150 تومن اصلاح دلار خودش رو منطبق کنه با وضعیت آخرسال...بقیه اش هیجان زیادی هست!!!
                            پس بیشتر من به دید بیش فروش بورس نسبت به دلار(که مهم ترین فاکتور هست) به قصه نگا میکنم !
                            هرچند همچنان کلیت بازار وضع خوبی نداره و همان 20درصد روی سهام ریسک قابل قبولی شایدباشه...
                            ما که در همین مقدارش هم موندیم:D

فهمیدن اینکه این روزها بازار وضع چندان خوشایندی ندارد و روند نزولی برپاست که نیاز به هوش سرشاری ندارد! پس اگر فرمایشی دارید و نظری دارید باید چیزی از آینده به ما بگوید!

بنده به صراحت عرض کرده ام، در شرایط فعلی فقط 20درصد سبد سهام باشد آن هم نه هر سهمی !
                            این بخش از عرایض من که نتیجه گیری همه تحلیل ها و نظراتم هست! و استراتژی که خودم اتخاذ کرده ام و دلایل آن را عنوان میکنم را شامل میشود، خود گویا است! این حرف، هم وضع فعلی را نشان میدهد (که نباید بیش از 20درصد ریسک کرد) و مهم تر از آن نگاه اش به آینده است! که میزان ریسک قابل قبول فعلا این میزان است!

وگرنه با این حرفهای شما که عموما حرفهای درستی هستند که میتوانند غلط هم باشند که به جایی نمیرسیم!!!
                            اینکه دولت یا فلان کس فریب بزرگی داد، شرکتها باد شدند و حوار حوار که قیمتها خیلی باد کرده!!! خوب از این حرفها که چیزی در نمیاد!

اینکه بفرمایید ملاک ارزندگی سهام سودآوری و پی به ای آن است! این یک حرف کلی است که همه میدانند! همه آن معامله گران که فعلا قیمت تک تک سهام بورس را تعیین کرده اند همه این ها را میدانند!!! سودآوری شرکتها و سایر زار و زندگی شان را که عمومی است و همه میدانند ولی با همان دانسته ها! صرفا همین قیمت را تعیین کرده اند!

اتفاقا این شما هستید که پیش فرض دارید! آن هم در بازاری به پیچیدگی بورس فقط یک پیش فرض دارید که همان هم غلط است!

پیش فرض شما این است که شرکتها باید! و باید! مبتنی بر سودآوری واقعی قیمت بخورند! و شرکتهایی که سود کمتری دارند یا زیان دارند را باید ریخت دور!!! یعنی همچنان به یک عامل توجه دارید! در صورتی که این درست نیست. پیش فرض شما (چه درست یا چه غلط) را که بقیه معامله گران مثل شما قبول ندارند! و قمیت را شما تعیین نمیکنید، بقیه معامله گران (میانگین فعالان) تعیین میکنند!

با این پیش فرض به بازار نگاه میکنید و بعد موقعیتهایی مثل سال 98-99 که بورس صعود شارپ داشته را صرفا به فریب ، یک رخداد بی اعتبار!!! خلاصه یک چیزی که الکی بوده و حساب نیست!!! نسبت میدهید!
                            چرا که از نظر شما بدون افزایش واقعی سودآوری شرکتها، اینها بیست برابر شدند! که نباید میشدند و قبول نیست!!!

و لابد اکنون نشسته اید که همه این صعود بی اعتبار گذشته! برگردد جای اولش! و مدام در پستهای مکرر میفرمایید که بازار هنوز خیلی باید بریزه!! و منتظرید برگردیم به سال 98 و بازی از اول شروع شود ولی اینبار دیگه ملت فقط مبتنی بر سودآوری واقعی شرکتها (که شما باورمند آن هستید نه همه!) شرکتها را بخرند و اینبار صعودش واقعی باشد!!!
                            ملاحظه میکنید که خودتان هم چندان دید واقع بینانه به بازار ندارید.

داستان پیچیده تر از این حرفهاست پس!!
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

همچنان با این فرضها:
                              اول:
                              مبتنی بر تورم و بخصوص انتظارات تورمی کالاهای سرمایه ای در مملکت قیمت میخورد .
                              تفاوت در میزان رشد یا ریزش کالاهای سرمایه ای عموما مبتنی بر نقد شوندگی آنها و سایر مشخصات آنهاست.

ولی همگی در واکنش به تورم مشترک هستند. بازارهای نقد شونده تر مثل بورس عموما مبتنی بر انتظارات تورمی قیمت میخورند. در بورس آینده خرید و فروش میشود!

پس هیچ شکی نیست که افزایش قیمت دلار به معنی افزایش قیمت سهام است .

دوم:
                              قیمت دلار بهترین شاخص برای ارزیابی انتظارات تورمی است. (عامل بسیار مهم تری است)
                              مهم تر از قیمت مطلق دلار ، شیب افزایش یا کاهش قیمت دلار فاکتور مهم تری است و بهتر انتظارات تورمی را نشان میدهد. بنابراین به نظر میرسد بورس به نحوه تغییرات قیمتی دلار واکنش سریع میدهد .

مثلا ممکن است 10 روز پی در پی ، دلار روزی 20 تومن رشد کند و در مجموع مثلا 200تومن رشد کرده باشد ولی این پیام را به بازار بدهد که تورم درحال افزایش است و قمیتها صعود خواهد کرد و رشد قیمت تداوم دارد و لذا بورس صعود مطمئن خودش را آغاز کند.
                              در صورتی که ممکن است طی دو روز مثلا یک روز 500تومن افزایش و روز بعد 300تومن کاهش قیمت در دلار داشته باشیم و هشت روز باقیمانده قیمت ثابت بماند(نتیجه باز همان 200تومن رشد نهایی خواهد بود) ولی این نحوه تغییرات قیمتی دلار سیگنال تداوم تورم را به بازار نمیدهد و بورس هیچ تکانی هم نخورد!

این مثال صرفا برای انتقال مفهوم بود...در مثال مناقشه نکنید!

سوم:
                              تایم زمانی در بازار را فراموش نکنید! کوتاه مدت اهمیت کمتری از درازمدت دارد.
                              کوتاه مدت را به درازمدت تعمیم ندهیم!
                              ولی بلحاظ ارزیابی جو بازار این روزها:
                              این روزها، و در کوتاه مدت بازار صرفا مبتنی بر هیجان ناشی از جلسه سه شنبه نزولش بسیار تشدید شده.

بورس به دلیل هیجان ذاتی به این خبر واکنش زیادی داد. و ضمن اینکه کلیت بورس هم نزولی است، لذا بازار بیش فروش هم شد.

با توجه به اینکه در حال حاضر دلار همچنان همان 25هزار تومنی هست که قبل از سال بود! لذا انتظار دارم بازار از فردا به مراتب بهتر شود.
                              منظور از بهتر هم گل و بلبل نیست! بهتر از روزهای کذایی اخیر میشود.

هیجان فعلی بسیاری از سهام ارزنده را بیش فروش کرده است و همانطور که قبلا هم عرض کردم فرصت خرید مناسبی در بسیاری از سهام برای امروز(که گذشت) و فردا (که روز جلسه است!) ایجاد شده است.

حرف آخر:
                              هیچ تحلیلی قطعیت ندارد!
                              فقط ریسک را کنترل کنید!

و بااین اوصاف ...امروز و فردا روز خرید های خوب بود و هست! ولی نه هر سهمی! ولی نه به هر مقداری!
                              توصیه ام به دوستان و خودم این است که تا اطلاع ثانوی! فقط سهام نقدشونده را در واچ داشته باشید و لاغیر!

مانا باشید
                              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/04/05, 20:46.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

بخصوص سهامی که صف فروش سنگین نداشته اند، و مهم تر از آن نسبت به حجم میانگین ماهانه ، حجم مناسبی معامله داشته اند و طی روزهای قبل بیش از حجم مبنا معامله شده ا ند، و لذا ریزش مناسبی داشته اند، گزینه های مناسب خرید هستند.

وقتی 400شرکت در صف فروش قفل بوده که دارندگان این سهام، به دلیل نیاز به نقدینگی صرفا سهام نقد شونده و ارزنده سبدشان را مجبور بوده اند که بفروشند! این یعنی سهام فوق الاشاره، با اولین نشانه های بهبود بازار مثبت که میشوند بماند، صف خرید هم میشوند!
                                اولین نشانه های بهبود هم با احتمال مناسبی فردا و بخصوص اول هفته آینده قابل انتظار است.
                                عزیزان رفته اند که تحریم ها را لغو کنند و بزنن توی دهن آمریکا!!!
                                به همین مفتی ....زرشک!!!:D

هفته دیگه آن اقلیت خوش بین هم دوزاریشون میفته.....نگران نباشید! هیچ خبری نشده و نمیشود! همان بدبختهای بی واکسن تحریم شده بلازده ، غارت شده! که بودیم، فعلا هستیم و خواهیم بود! :D

نظر

در حال کار...
                                X