جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
صبح به خیر دوستان...@};-@};-
امروز اول اردیبهشت سال 1400 ببینیم در چنین روزی اتفاق خاصی توی این بازار میفته! یا باز هم میخوان کشش بدن آقایون!
بازار مستعد یک رشد پرشتاب هستش اما دولت و همه مسئولین سازمان بورس و دیگر مسئولین دست اندرکار این بازار دست در دست هم داده و اجازه رشدی به این بازار ندادند! و مضاف بر این مردم رو هم از این بازار فراری دادند! چرا! لابد یک دلیلی واسه خودشون دارند! در چند قدمی سوت پایان این بازی کثیف رانت خواران دولتی قرار گرفته ایم فعلآ و همه اهالی بازار به چه کنم چه کنم افتاده ایم...
نظر
-
-
نرخ های جهانی
مس جهانی بالای ۹۳۰۰ دلار
قیمت ورق گرم بالای ۱۰۰۰ دلار
قیمت اسلب محدوده ۷۲۰ دلار
دلار نیما 23200 تومان
با این قیمتا گروه فلزات اساسی واقعا ارزنده و مفت هستن.
تصمیم با خود دوستان پرسود باشید.
نظر
-
با خودرو و شپنا به راحتی میتونند بازار رو برگردنند خیلی راحت لازم نیست صف خرید کنند فقط تو رنج مثبت نگه دارند هر روز نیم درصد ببرن بالا اکثریت سهام بزرگ و بنیادی برمیگرده میمونه کوچیک هم دوتا ببرن گره 20 درصد افت کنند حله
نظر
-
توی نماد شستا از منفی کامل تا قیمت صفر تابلو دارن رنج میکشن! بانکیها هم دارن خوب معامله میشن
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postنرخ های جهانی
مس جهانی بالای ۹۳۰۰ دلار
قیمت ورق گرم بالای ۱۰۰۰ دلار
قیمت اسلب محدوده ۷۲۰ دلار
دلار نیما 23200 تومان
با این قیمتا گروه فلزات اساسی واقعا ارزنده و مفت هستن.
تصمیم با خود دوستان پرسود باشید.
دیروز فولاد خریده بودم امروز صبح دیدم باطلش کزدن پول اومده به حساب ،دو درصد پایین تر گذاشتم سر جاش خدا پدرشو بیامرزه.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postولی همزمان این دادهها را هم بگذارید کنارش ببینید از دلش چه در میآید؟ :
۱- پس از واقعهی سال ۹۲ عملا و علنا آقای وزیر اقتصاد (طیبنیا) اعلام کردند (هرچند خیلی کوتاه و سریع و دیگر هم تکرار نشد) که ما فتیلهی بورس را پایین کشیدیم. (رجوع کنید به جستار تدبیر و امید گمان میکنم پیوند مصاحبهاش هست.)
همین را مسئولین دولتی چند وقت پیش هم زدند. (دوباره کوتاه و در ضمن حرفهای دیگر.) (نمیدانم دقیقا که بود؟ وزیر اقتصاد بود یا شخص دیگری ولی یادم هست که گفتند.)
(آهان... اکنون یادم آمد آقای دژپسند گفته بودند ما دستکاری کردیم! ولی نه به منظور درآمدزایی برای دولت! بلکه برای «کنترل تورم»!!!!! (همین را در گوگل بزنید احتمالا خبرش را میآورد. اگر نتوانستید بگویید من پیدایش میکنم انشاءالله.))
۲- ما خودمان اصلا به عینه داریم میبینیم! روزانه چه قدر حقوقیهای بزرگ دولتی دارند در نمادهای بزرگ میفروشند! در نمادهایی که به قول دوستان پی/ای خوبی هم دارند!
۳- از طرف نهادهای دولتی تحقیقی انجام شده بود و گفته بودند (علاوه بر مالیات) دولت از طریق فروش سهام خودش فلان قدر درآمد داشته است. (این را هم اگر خواستید میگردم پیدا میکنم. رقمش خیلی زیاد بود. خیلی بیشتر از میلیارد تومان و صد میلیارد تومان و بلکه هزار میلیارد تومان...)
۴- از طرف مرکز پژوهشهای مجلس هم دوباره بررسیای انجام شد و اعلام شد «دولت در اوج و در قلهی بورس (دقیقا همان زمانی که اعلام میشد همهچیزتان را به بورس بسپارید) فلان مبلغ از بورس خارج کرده». که اکنون یادم هست متنش این بود که «چند حقوقی دولتی» این کار را کردهاند. مبلغش بسیار زیاد بود... بسیار زیاد.
خوب؟
اینها را کنار هم بگذارید از دلش چه در میآید؟
(باز هم میگویم آن حرف شما را قبول دارم که گفتید بسیاری از مدیران شرکتها اصلا از بورس سر در نمیآورند!)
------------------------
علی طیب نیا درخصوص نوسانات اخیر بازار سرمایه کشور گفت: افزایش قیمتها حباب گونه بود و به همین دلیل دولت تصمیم گرفت در جهت پیشگیری از تبعات احتمالی آن ورود پیدا کند. وزیر اقتصاد همچنین از عرضه سهام خرد در بازار خبر داد و گفت: با عرضه سهام خرد در بازار جلوی رشد بی رویه افزایش قیمت گرفته شد.
نظر
-
چند سال قبل زمان مدیر عاملی داریوش مصطفوی در باشگاه پرسپولیس،
مهمان برنامه 90 برای بررسی بازی پرسپولیس - ذوب بود، بازی هم فکر کنم 0 - 0 مساوی شده بود
مصطفوی به فردوسی پور گفت، داور 2 پنالتی برای ما نگرفت، وگرنه 2 - 0 بازی را برده بودیم!
کمی بعد علی آذری مدیر عامل باشگاه ذوب آمد روی خط گفت،
چرا میگوید اگر 2 تا پنالتی را میگرفت، الان بازی 2 - 0 به نفع شما بود، در صورتی که امکان گل شدن هر پنالتی 50% است؟!
_______
حالا شاپور محمدی اسفند 98 از کجا اطلاع داشت که قراره بازار رشد عجیب کنه که میگفت باید دامنه نوسان را 2% کنیم؟
و این یارو دهقان دهنوی در اسفند 99 از کجا اطلاع داشت که قرار بازار منفی باشه، که اومد دامنه منفی نامتقارن گذاشت؟!
آیا غیر از این است که در بورس دولتی رانتی، دستور جهت بازار (بالا یا پایین ) از قبل گرفته شده،
و ما غیر خودی ها خودمان را گول میزنیم که داریم بازار را تحلیل می کنیم؟
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
در نماد غشهد حتی یه تک دونه سهم هم تا آلآن معامله نشد! نقد شوندگی صفر! سهمهای گروه غذائی کلهم تو صف فروش قفل شدند!
نظر
نظر