جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    دژپسند و همتی باید محاکمه شوند.

مجلس بی بته چرا تحقیق و تفحص نکرد.

چرا عملکرد این دو بررسی نشد !!

دلمون خوش بود مجلس مردمی است.
    ریاست جمهور مردمی است.
    و....

از انسانیت هر روز داریم دورتر میشویم.

واقعا هم دلت خوشه
    طفلی محمدرضا

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

راستش این ویس که صحبتش شد
      باید اضافه کنم...یعنی چطور عرض کنم! حق داره واقعا! خاک بر سر اونا که باید بشنون.
      منتهی با تمام هم دردی که من با این نازنین بانوی هم وطن دارم،
      و واقعا هم وقتی طرف حسابش مسئولین باشند حق با اوست! اینها به کنار!
      ولی مدیریت سرمایه اولین درس مهم اش این است که نباید بخشی از سرمایه را که امکان از دست دادنش باعث به هم ریختن شیرازه زندگی تون میشه در بازار پر ریسکی مثل بورس وارد کنید. این قانون مهمش است!
      این هموطن به همراه خیلی ها این روزها به خاک سیاه نشستن. خیلی احساساتی میشه ادم گوش میکنه ولی گفتم که این نکته اش هم فراموش نشود! این هم هست!

اینکه یک تاجر مثلا! هر بار که میره تجارت مثلا یک دهم ثروتش رو تجارت کنه و هر بار سود و زیان یا اینکه اصلا چندبار هم دزد بهش بزنه حتی! بازم تاجر میمونه . چون کل زندگی اش رو قمار نکرده. ولو اینکه کار دزدها رو توجیه نمیکنه! منظورم مسئولین محترم هستند!
      حالا اگر کل سرمایه اش رو تجارت میکرد تو یک بار! خوب احتمالش کمه جان سالم به در ببره.
      دزد کارش زشت و بد! مسئولین رو میگم!
      منتهی تاجری هم که عاقل باشه! هیچ وقت کل سرمایه یا بخش زیادی از سرمایه رو قمار نمیکنه!

احساسات هم به کنار! درود هم به شرف اش که چقدر ایران دوست هم هست...هم وطن نازنین! ولی مدیریت ریسک احساسات حالی اش نیست.
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/05/24, 03:06.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

سازمان بورس پارسال با دزدان و مافیای دولتی همراهی کرد برای دزدیدن پول مردم،
        امسال هم داره همراهی میکنه باهاشون برای دزدیدن سهام مردم،
        برای نمونه ببینید این روزها چجوری دارن سهام عدالت مردم استان های محروم که قیمتش نصف شده را باز با ۶۰ درصد ناو غارت می کنن !
        لعنت بر تمام کسانی که سازمان یافته دارن دارایی های مردم را می دزدن،
        لعنت بر روحانی و هرکسی که این دزدی ها را سامان میده یا پشتیبانی میکنه،
        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/05/24, 05:18.

نظر

• شروع مجدد
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 910

بعضي حرفها رو نميشه گفت. واقعاً دولت پارسال براي مردم و سرمايه اونها تور پهن كرد. البته اينها نشستن فكر كردن كه اين كار به مصلحت عمومي هست. تا از تامين كسر بودجه از طريق چاپ پول اجتناب بشه. قطعاً الان وجدانشون هم معذب نيست چون توجيه دارن كه ما از ابرتورم جلوگيري كرديم. هر چند عده اي فدا شدند. قطعاً تا اين روش حكومتداري اصلاح نشه و منابع درآمدي پايدار از طريق صنعت و صادرات حاصل نشه ، در بر همين پاشنه مي چرخه يعني جيب مردم رو ميزنن تا مخارج كشور تامين بشه.
          آنکه نامخت از گذشت روزگار
          هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• amir888
            Banned
            • May 2012
            • 132

پیش بینی بورس امروز
            روز گذشته شاخص کل‌ بورس برای ششمین روز پیاپی نزول کرد و در آستانه سقوط از کانال 1.1 میلیونی قرار گرفت. علاوه بر این بازار سهام در روز یکشنبه 3 علامت منفی مهم داشت که نشان از وضعیت نزولی بازار دارند.

علامت اول کاهش نقدشوندگی بازار است. دیروز ارزش معاملات کاهش یافت و بازار با رکود نسبی مواجه بود. ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 5 هزار و 749 میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌‌شنبه 28 درصد کاهش یافته است. ارزش معاملات خرد نیز با افت 10 درصدی نسبت به روز گذشته به رقم 2 هزار و 314 میلیارد تومان رسید.

نکته بعدی معاملات دیروز تداوم صف‌نشینی در سمت عرضه و مازاد عرضه در پایان معاملات 3 هزار و 273 بود. صف‌هایی که به معاملات امروز نیز سرریز خواهد کرد.

نظر

• BEHESHT
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 299

دولت برای تامین کسری بودجه سال قبل و جلوگیری از تورم می بایست نهایتا پایه پولی را افزایش می داد تا فشار یکسان به جامعه وارد شود نه اینکه فشار را به بخشی از جامعه بورسی وارد نماید که اکثرا نا راضی باشند و این روش حکمرانی بر پایه ظلم می باشد

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

امروز روز نوسان است و خیلی از سهمها بر می گردند.

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  راستش این ویس که صحبتش شد
                  باید اضافه کنم...یعنی چطور عرض کنم! حق داره واقعا! خاک بر سر اونا که باید بشنون.
                  منتهی با تمام هم دردی که من با این نازنین بانوی هم وطن دارم،
                  و واقعا هم وقتی طرف حسابش مسئولین باشند حق با اوست! اینها به کنار!
                  ولی مدیریت سرمایه اولین درس مهم اش این است که نباید بخشی از سرمایه را که امکان از دست دادنش باعث به هم ریختن شیرازه زندگی تون میشه در بازار پر ریسکی مثل بورس وارد کنید. این قانون مهمش است!
                  این هموطن به همراه خیلی ها این روزها به خاک سیاه نشستن. خیلی احساساتی میشه ادم گوش میکنه ولی گفتم که این نکته اش هم فراموش نشود! این هم هست!

اینکه یک تاجر مثلا! هر بار که میره تجارت مثلا یک دهم ثروتش رو تجارت کنه و هر بار سود و زیان یا اینکه اصلا چندبار هم دزد بهش بزنه حتی! بازم تاجر میمونه . چون کل زندگی اش رو قمار نکرده. ولو اینکه کار دزدها رو توجیه نمیکنه! منظورم مسئولین محترم هستند!
                  حالا اگر کل سرمایه اش رو تجارت میکرد تو یک بار! خوب احتمالش کمه جان سالم به در ببره.
                  دزد کارش زشت و بد! مسئولین رو میگم!
                  منتهی تاجری هم که عاقل باشه! هیچ وقت کل سرمایه یا بخش زیادی از سرمایه رو قمار نمیکنه!

احساسات هم به کنار! درود هم به شرف اش که چقدر ایران دوست هم هست...هم وطن نازنین! ولی مدیریت ریسک احساسات حالی اش نیست.
                  کاملا درسته
                  دو بحث است یکی انسانی و اخلاقی که صدای تاثیر گذار و ناراحت کننده ای بود ، برای ایشون آرزوی سلامتی و آرامش و رفع مشکلشون رو دارم سهام خود را نفروشند و اگر پولی به دست آوردند به تدریج اضافه کنند
                  نیمه پر لیوان میگه هر وقت با ضرر فروختی زیان کرده ای تا وقتی نفروختی ضرر نکرده ای
                  یکی هم بحث فنی هست که متاسفانه حق با ایشون نیست خصوصا که میگن با این کار آشنا هستند یعنی حرفه ای و آموزش دیده هستند یعنی حتی در این شرایط مدعی آشنایی با این کار هستند
                  این اعتماد به نفس از کجا می آید ؟ رودخانه ای در حال حرکت است ( سالهای 97و 98 و نیمه اول 99 ) من میروم داخل و مرا می برد قیمتها در حال افزایش و همه در حال سود و من همه مثل بقیه
                  آیا من با این کار آشنا هستم؟اینکه پول من زیاد میشود یعنی من بر این کار مسلط و کاربلد هستم
                  دریا جزر و مد ندارد ؟ باید دل به دریا زد چون فلاتی گفته فلان منطقه زیباست مثل آن قسمت از سریال پایتخت که خانواده رفتند برای تفریح و ماشینشون رفت زبر آب
                  این داستان بورس اولی نبود و آخری هم نیست
                  سیم کارت موبایل ، گولد کوییست و ... این اواخر بیت کوین و در آینده هم نمونه های دیگر هم می آید
                  تا اینجا بحث خودمان و سهامداران خرد بود اما در مورد دولت و حکومت و سازمان بورس و ....
                  فقط یک نکته برای من باقی ماند اینکه چرا وزیر اقتصاذ رییس بورس را اواخر سال 98 یه جورایی برکنار کرد چون اون داشت مقابله می کرد با افزایش قیمتها اون آدم میدانست چه اتفاقی داره میوفته
                  اگر قوه قضاییه و نهادهای نظارتی مستقل و قوی بودند باید وزیر اقتصاد رو پاسخگو و حتی محاکمه می کرد که چرا جلوی افزایش قیمتها را نگرفت چون طبیغی بود با حجم پولی که دست مردم بود و آمار آن را دقیقا دارند و هجوم نقدینگی و افزایش بی دلیل قیمتها بالاخره این پمپاژ پول به بازار تمام میشد و سقوط اتفاق می افتاد تقریبا همه می دانستند شاید زمان و مقدار آن را نمیدانستند
                  آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/24, 08:29.

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

امروز لیدر کدام سهم هست؟

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                      فردا.
                      دیروز.

نظر

• کریشنا
                        عضو فعال
                        • Dec 2015
                        • 1097

غسالم

در تدارک یک جهش به یاد ماندنی اینجا دیگه جای فروش نیست

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

وبصادر تا صف خرید فقط 28 میلیون سهم در سیستم وجود دارد. در عرض یک دقیقه می تواند صف خرید شود اگر اراده کنند.

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1097

بنده امروز خودرو را با ضرر سنگین فروختم و به جاش غسالم خریدم به نظر میاد از گروه خودرو بخاری بلند نمیشه!

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3073

....
                              آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2021/05/24, 08:41.

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1097

اخابر و مادیرا و شوینده هم خوبه واسه خرید خریداران قدری امروز به صحنه آمدند!

نظر

در حال کار...
                                X