جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

بازار هیچ بازیگر بلامنازع و بزرگ ندارد!
    اگر به این باور نرسیدید لطفا بورس را ترک کنید! وگرنه خودتان را گول میزنید. مگر اینکه شما رانت دارید وگرنه جسارتا کار احمقانه خواهد بود که اختیار پولتان را صددرصد به دیگران واگذار کردید که نمیدانید چه خواهند کرد!!!

من از جمله کسانی هستم که کمتر به تئوری توطئه باور دارم!(مثل این نظرات که الان انتخابات هست ، اینطرفیا میخوان دلار رو ارزان کنند، یا الان انتخابات هست اون طرفیا!! میخوان دلار را گران کنند که حریف شکست بخوره!!!)

یا الان قبل انتخابات راستی ها میخوان بورس رو تا میتونن خراب کنند که بعدش که خودشون آمدن سرکار سبز کنن، یا برعکسش الان راستی ها میخوان بورس رو بالا ببرند! که مردم بیشتر در انتخابات شرکت کنند یا الان چپی ها میخوان بورس رو بالا ( یا پایین !!) ببرند که فلان بشه!!!!!

اینها نه فایده داره! نه کمکی میکنه! نه دوزار می ارزه!

دوستان اصلا دقت نمیکنند که اگر اینقدر به عوامل خارج از بازار معتقد هستید پس در بورس چه میکنند؟؟؟؟؟

اگر صعود و نزول بورس به هیچ وجه از حقایق و وقایع اقتصادی اثر نمیگیره و کلهم اجمعین مطابق منویات گروهی نامعلوم است!
    خوب پس تحلیل و بررسی و بنیادی و تکنیکال و فلان و بهمان واسه چی هست؟!!!

منظور من این نیست که دولت یا حقوقیها یا فلان و بهمان بی اثر هستند...خیر! به هیچ وجه. خیلی هم موثر هستند. ولی ساده انگاری است که فرض کنیم بازی به همین سادگی است که چهار نفر بخوان قبل انتخابات بورس را پایین یا بالا نگه دارند! مگه بچه بازیه!!!!:D

ولی بیشتر از تئوری توطئه به واقعیتهای کف بازار بیشتر توجه کنیم!

همانگونه که قابل انتظار بود دلار هم در مدار صعودی قرار گرفته است. هرچند دلیلش شاید خیلی مهم نباشد! ولی مشخص است که مهم ترین دلیل شروع روند صعودی در دلار، از بین رفتن امیدها در وین هست! امیدهای بیخودی به اینکه قرار است به زودی بایدن و حسن روحانی و دیگر رفقا با هم یخمک بزننند!!!

خوب به مرور ملت دارند شیر فهم میشوند که نهایت رخدادی که در خوشبینانه ترین حالت میتونه رخ بده اونم چند ماه دیگه شاید بهش برسند یک توافق محدود هست که دوزار دلار آزاد بشه یا نشه...همین!!! والسلام!

این واقعیت مسلم است که در حال وقوع هست و باید بهش توجه کرد. و بر مبنای اون عمل کنیم.

اینها عوامل اساسی تری است که دلار را و به تبع آن تورم را و به تبع آن بورس ما را کنترل میکند!

با ضرباهنگ بازار همراه شوید نه با تئوری های توطئه که گیرم درست هم باشند کمکی به کسی نمیکند!
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/05/28, 20:22.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      همتی تیرماه نرخ بهره رو دستکاری کرد
      همین موضوع باعث ریزش شاخص شد
      در ادامه پست قبل. این فرمایش شما در عین حال که درست است ولی میتواند ما را دچار اشتباه محاسباتی هم بکند.

عوامل در اقتصاد به شکل زنجیره ای به هم متصل هستند.

متغیرهای اقتصادی را به شکل دستوری شما نمیتوانید دستکاری کنید!( همتی و پدرجد همتی هم نمیتواند!)

اینکه همتی نرخ بهره را دستکاری کرد کاملا درسته ولی دلیل و علت اینکه همتی اینکار را کرد یا توانست این کار را بکند به عوامل بسیار مهم تر و بنیادی تری ربط داشت که مغفول میماند!

به هزار دلیل! در مرداد ماه انتظارات تورمی ملت تعدیل شد. (این واقعیت اصلی است)

در پی تعدیل انتظارات تورمی بود که بقیه رخدادها اتفاق افتاد.

در پی تعدیل انتظارات تورمی بود که ملت فکر کردند ای داد و بیداد! مثل اینکه انتظار صعود بی حد و اندازه قیمتها در آینده نزدیک خیلی تحلیل درستی نبوده!

بخصوص با افزایش امیدها به آمدن بایدن و .... بخش وسیعی از اقتصاد که انتظار ابرتورم در آینده نزدیک داشت، از این تحلیل پا پس کشید!

علت اصلی این هست. که خودش به عوامل بسیار زیاد دیگه ربط پیدا میکنه.

این عامل اصلی بوده. وگرنه بورس را دولت عمدن خراب کرده، پس قیمت ملک رو کی خراب کرده! قیمت سایر کالاهای سرمایه ای رو چه کسی خراب کرد؟!!!

البته که دخالتهای بیمورد دولت در بورس باعث اثرات به مراتب مخرب تری شد. ولی عامل اصلی راجای دیگری باید جستجو کرد.
      البته که خود دولت به این هیجان ابرتورم در بورس عمدن دامن زد که منافع خودش رو بیشتر تامین کند...ولی عامل اصلی تعدیل انتظارات تورمی در کف بازار بود!!!

بنابراین به هیچ وجه منظور من این نیست که همتی یا روحانی یا ... سیاستهای درستی داشتند! به هیچ وجه! آقایان اتفاقا چون طیف باسواد هم هستند (برخلاف راستی ها!) خیلی هم کار بلد هستند و این عوامل را خوب میشناسند و دقیقا این عوامل را برای استفاده به نفع گروه و دسته خودشون هدایت میکنند. مثل کاری که همتی کرد. مثل فروش اوراق یا ....میگه دزدی که با چراغ آید گزیده تر میبره! از این لحاظ امثال همتی و طیب نیا و ....سایر رفقا واقعا باسواد هستند!

ولی اینها معلول هستند نه عامل! علت نیستند.
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/05/28, 20:29.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        در ادامه پست قبل. این فرمایش شما در عین حال که درست است ولی میتواند ما را دچار اشتباه محاسباتی هم بکند.

عوامل در اقتصاد به شکل زنجیره ای به هم متصل هستند.

متغیرهای اقتصادی را به شکل دستوری شما نمیتوانید دستکاری کنید!( همتی و پدرجد همتی هم نمیتواند!)

اینکه همتی نرخ بهر را دستکاری کرد کاملا درسته ولی دلیل و علت اینکه همتی اینکار را کرد یا توانست این کار را بکند به عوامل بسیار مهم تر و بنیادی تری ربط داشت که مغفول میماند!

به هزار دلیل! در مرداد ماه انتظارات تورمی ملت تعدیل شد. (این واقعیت اصلی است)
        در پی تعدیل انتظارات تورمی بود که بقیه رخدادها اتفاق افتاد.
        در پی تعدیل انتظارات تورمی بود که ملت فکر کردند ای داد و بیداد! مثل اینکه انتظار صعود بی حد و اندازه قیمتها در آینده نزدیک خیلی تحلیل درستی نبوده! بخصوص با افزایش امیدها به آمدن بایدن و .... بخش وسیعی از اقتصاد که ا نتظار ابرتورم در آینده نزدیک داشت، از این تحلیل پا پس کشید!
        علت اصلی این هست. که خودش به عوامل بسیار زیاد دیگه ربط پیدا میکنه.

منظور من این نیست که همتی یا روحانی یا ... سیاستهای درستی داشتند! به هیچ وجه! آقایان اتفاقا خیلی کار بلد هستند و این عوامل را خوب میشناسند و دقیقا این عوامل را برای استفاده به نفع گروه و دسته خودشون هدایت میکنند. مثل کاری که همتی کرد. مثل فروش اوراق یا ....
        ولی اینها معلول هستند نه عامل! علت نیستند.

شاخص کل اگر الان به مرز دو میلیون واحد با شیب ملایم میرسید بهتر بود
        حداقل این دستکاری در نرخ بهره شوک شدیدی به شاخص وارد کرد ریزش یک میلیون واحدی رو بعد از 10ماه ایجاد کرد

هواپیمای مسافربری وقتی میخواد با 300 تا مسافر بلند بشه با شیب ملایم بلند میشه و موقع فرود در فرودگاه مقصد با شیب ملایم به زمین میشینه
        حالا اگر خلبانش دیوونه باشه با شیب تند هواپیما رو بالا میکشه که دل و روده مسافران بیاد تو دهن شون و موقع نشستن هم با شیب عمودی بخواد بشینه خیلی ها با دست دادن فشار خون تو همون آسمون سکته و در نهایت فوت میکنن

این اتفاقی بود که از شاخص 500 هزار فروردین 99 فقط تو 5 ماه سر شاخص آوردن
        آخرین ویرایش توسط linux_linda؛ 2021/05/28, 20:31.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8689

من 1377 اومدم به بازار .

طی این 23 سال چنین افتضاحی را تجربه نکردم.

مسئولانش هم مشخص هستند کی هستند.

هیچکس هم نمیتونه شونه خالی کند.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

مساله اینجاست
            هردفعه اونایی که تجربه تکنیکال دارن میگن دیگه یاد گرفتیم اما باز دوباره داخل تله حکومت میوفتن و نمیتونن سهام شون رو مثل مرداد خالی کنن

حقیقت امر اینه که بدون رانت اصلا نمیشه تو سیستم فاسد بورسی ایران سود کرد
            هر 4 سال یکبار میان این ترفند رو پیاده میکنن
            پیش خودشون میگن مردم ایران حافظه خرابی دارن
            دزدی هامون یادشون میره
            همون دزدی ها رو با افراد جایگزین شده انجام میدن
            اینبار با همتی
            خوب رییس بانک مرکزی بعدی کیه؟

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

شاخص کل اگر الان به مرز دو میلیون واحد با شیب ملایم میرسید بهتر بود
              حداقل این دستکاری در نرخ بهره شوک شدیدی به شاخص وارد کرد ریزش یک میلیون واحدی رو بعد از 10ماه ایجاد کرد

هواپیمای مسافربری وقتی میخواد با 300 تا مسافر بلند بشه با شیب ملایم بلند میشه و موقع فرود در فرودگاه مقصد با شیب ملایم به زمین میشینه
              حالا اگر خلبانش دیوونه باشه با شیب تند هواپیما رو بالا میکشه که دل و روده مسافران بیاد تو دهن شون و موقع نشستن هم با شیب عمودی بخاطر بشینه خیلی ها با دست دادن فشار خون تو همون آسمون سکته و در نهایت فوت میکنن

این اتفاقی بود که از شاخص 500 هزار فروردین 99 فقط تو 5 ماه سر شاخص آوردن

خوب مگر شما نمیفرمایید که طی 5ماه این اتفاق افتاد؟ دقت کنید 5ماه!!!!!

به نظر شما چطور میشه که اثر یک خبر در بازار 5ماه طول میکشه؟!!!! میشه همچین چیزی؟

یعنی بازیگران بازار 5ماه طول کشید که بهمند چی شده؟!!!

الان اگر ییهو یک خبر بنیادی به بازار بخوره به نظرت 5ماه طول میکشه اثرش؟ یا نهایت دو سه روزه اون خبر اثرش رو میزاره؟

پس اگر دقیق تر نگاه کنیم اون نرخ بهره هم خودش معلول بوده. معلول سایر سیاستهای پولی و در کنارش سیاستهای اقتصادی ، سیاسی و ....مملکت که عموما هم غلط بودند! منظورم این هست.

و اصل حرف من اینکه: به ضرباهنگ خود بازار دقت کنیم. چیزی که در کف بازار داره رخ میده.

هفته پیش اوج هیجان فروش رو مگه نداشتیم . یادتان هست که تقریبا بازار یک دست صف فروش بود...به این میگن واقعیت کف بازار!

و دو روز اخیر هم دیدیم که چه گروه هایی و چه سهامی به چه صورت دارند مثبت یا صف خرید شده اند و .... این واقعیت بازار هست...چیزی که داره رخ میده.

و به هم پیوستن این واقعیات در کف بازار ، روند بازار را تشکیل میده...یا همان که من به شکل من دراوردی اسمش رو گذاشتم ضرباهنگ بازار!!!!

یک فعال بازار سرمایه یک کار فقط باید بکنه: با مدیریت ریسک ، مطابق ضرباهنگ بازار عمل کنه...والسلام.

نظر

• Elcid
                Banned
                • Sep 2020
                • 1239

◀️ پانچسیلا؛ راز توسعه در اندونزی

✍فرزانه بذرپور/ مجله میهن

✏️ این کشور مسلمان با جمعیتی افزون بر 266 میلیون نفر و جغرافیایی مرکب از هزاران جزیره با طبیعتی بکر قاعدتا باید در اقتصاد کنار بنگلادش و پاکستان ایستاده باشد و هر آنچه از آن می شنویم حکایت فقر و ناپایداری اجتماعی و سیاسی باشد. اما جالب است که اینگونه نیست. اندونزی نه تنها ترحم طلب نمی کند بلکه از جهت رشد اقتصادی وشیوه های سیاستگذاری توسعه سرزمین به همه همسایگان آسیایی و اهل اقیانوسیه فخر می فروشد. اندونزی چگونه به چنین جایگاهی دست یافته است و راز پایداری و ثبات اقتصادی آن چیست؟

✏️ اندونزی تا قبل از کرونا، هر سال رشد اقتصادی بالای 5 درصد داشت و پیش بینی شده بود تا سال 2030 ششمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد.

✏️اندونزی در حال حاضر بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا است. تولید ناخالص داخلی اندونزی در سال 2019 بالغ بر یک تریلیون و 125 میلیارد دلار بوده و از این جهت پانزدهمین اقتصاد بزرگ دنیاست. 46 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور به صنایع، 38 درصد خدمات و فقط 15 درصد صرف حوزه کشاورزی و شیلات و دامپروری میشود.

✏️هیات حاکمه اندونزی در چهار دهه گذشته به این نتیجه رسیده اند که بدون مزیت نسبی در اقتصاد منطقه ای و بین المللی، نمیتوان عموم شاخص های اقتصادی را بهبود بخشید. پس با جذب سرمایه گذاری خارجی با هدف توسعه صنایع نساجی، پتروشیمی، حمل و نقل، لوازم خانگی و مواد غذایی توانسته سالانه حدود 170 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته باشد. درحال حاضر میزان صادرات در اندونزی از واردات پیشی گرفته است.

✏️در سال 2018 کمپانی های خارجی نزدیک به 30 میلیارد دلار در بیش از 20 هزار پروژه در اندونزی سرمایه گذاری کردند. کشورهای سنگاپور، ژاپن، چین و هنگ کنگ بیشترین سهم سرمایه گذاری در این کشور را دارند. اندونزی آگاهانه مهمترین شریک تجاری خود را ژاپن انتخاب کرده که هیچ امیال سیاسی در این کشور ندارد.»

✏️130 میلیون نفر در اندونزی کار میکنند و نرخ بیکاری فقط 5 درصد است. با این وجود 28 میلیون نفر از جمعیت اندونزی و به عبارتی 9.4 درصد جمعیت اندونزی زیرخط فقر هستند، یعنی روزانه کمتر از 1.90 دلار درآمد دارند. شاید فکر کنید که کاهش چنین فقری غیرممکن باشد، اما فقر کنونی کمتر از نیمی از فقری است که این کشور تا سال 1999 تجربه کرده بود. فقر مطلق در اندونزی یک معضل جدی است اما دولت با افزایش اشتغال سعی میکند آنرا به فقر نسبی تغییر دهد. جمعیت فقیر کشور عمدتا در جزایر دورافتاده زندگی میکنند و دسترسی به خدمات درمانی، بازارها و خدمات توسعه کشاورزی توسط دولت مرکزی آسان نیست.

✏️احتمالا تعجب کنید اگر بدانید تورم در اندونزی کمتر از 2 درصد است. این کشور صادرکننده نفتی؛ برخلاف ایران، ونزوئلا و نیجریه؛ بیش از یک دهه است که تورم خود را تک رقمی نگاه داشته و سالانه آن را کاهش می‌دهد.

✏️ بنابر جدولی که سازمان ملل از وضعیت شاخص توسعه انسانی در کشورهای مختلف منتشر کرده، نشان میدهد اندونزی با رتبه 107 در ردیف ایران و کشورهای با توسعه انسانی بالا دسته بندی شده است و حتی در برخی شاخص ها وضعیت اندونزی از ایران بهتر است؛ از جمله در شاخص های آموزش و توانمندسازی زنان

✏️ در شاخص آموزش، اندونزی به ازای هر 17 دانش اموز یک معلم وجود دارد. این درحالی است که در ایران به ازای هر 29 دانش آموز مقطع ابتدای فقط یک معلم هست. بنابر آمار سال 2018، 11 درصد مدارس ابتدایی و 36 درصد از مدارس دوره راهنمایی و دبیرستان در ایران دسترسی به اینترنت داشتند. در اندونزی اما 61 درصد از مدارس دوره راهنمایی و دبیرستان دسترسی به اینترنت دارند.
                ✏️ نرخ زنان جوان بیکار در اندونزی در سال 2019 ، فقط 1.3 درصد بوده ، ضمن اینکه 42 درصد جمعیت کار، نیروی کار ماهر هستند. از این میان سهم زنان در پست های میانی و مدیریتی 19 درصد اعلام شده است. بااین همه فقط 53 درصد زنان اندونزیایی حساب بانکی یا موبایل شخصی دارند. نرخ 19 درصد زنان در پست های مدیریتی در اندونزی نشان میدهد دولت نسبت به جامعه پیشرو محسوب میشود.
                سهم زنان در پارلمان اندونزی 17 درصد و در ایران 5 درصد است. گفتنی است وزیر امورخارجه اندونزی هم یک زن است...
                ✏️... اما راز موفقیت اندونزی چیست و چطور مسیر توسعه را پیدا کرده؟ در این مقاله درباره پانچسیلا، پنج اصل سوکارنو میخوانید که انسان اندونزیایی را شکل داده و راهنمای زندگی ملت اندونزی است. وحدت ملی برآمده از پانچسیلا، اجماع حاکمان بر مسیر توسعه، جذب سرمایه گذاران خارجی، تاکید بر توسعه متوازن و صادرات محور، دوری از مناقشات بین المللی و برقراری تعادل در حفظ موازنه منفی مبتنی بر اصول عدم تعهد را میتوان از جمله مهمترین عوامل توسعه در اندونزی برشمرد.
                از نگاه فرهنگی نیز، «تحمل و سازگاری» مهمترین خصلت اندونزیایی هاست. کار و یادگیری یک ارزش است. اندونزیایی ها خود را همه چیزدان نمی دانند و مصداق دقیقی از این جمله سقراط هستند که «خود می دانند که نمی دانند.» مردم اندونزی، خارجی ها را متخصص می نامند و از مشاوره و کمک خارجی ها همیشه استقبال میکنند.

✏️اجماع هیات حاکمه و ویژگی های فرهنگی-شخصیتی اندونزیایی ها مسیر سیاستگذاری اقتصاد مبتنی بر بازار را هموار کرده است. دولت با جلوگیری از هرگونه کنترل عامدانه نرخ ارز و قاعده بودجه متوازن، دربرابر وسوسه خرج کردن درامدهای نفتی اش مقاومت کرد و نهایتا امروز نرخ صادرات اندونزی از واردات پیشی گرفته است. اندونزی با جمعیت انبوه و موقعیت ژئوپلتیکی اش می توانسته یک فاجعه و تراژدی اقتصادی – اجتماعی برای بقیه جهان باشد. اما اکنون یک الگوی موفق توسعه است.
                دوماهنامه میهن | پانچسیلا؛ راز توسعه در اندونزی
                آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/28, 21:01.

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1468

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                  من 1377 اومدم به بازار .

طی این 23 سال چنین افتضاحی را تجربه نکردم.

مسئولانش هم مشخص هستند کی هستند.

هیچکس هم نمیتونه شونه خالی کند.

پس مثل رضا موتوری و ریش قرمزی واسه خودت باید غولی باشی رو نمیکنی

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

مساله اینجاست
                    .......

حقیقت امر اینه که بدون رانت اصلا نمیشه تو سیستم فاسد بورسی ایران سود کرد
                    .....

لینوکس جان.
                    به این فرمایشتون واقعا اعتقاد دارید دیگه؟؟

قاعدتا دارید دیگه! پس میشه بفرمایید چرا در بورس فعال هستید؟ رانت دارید ؟ یا میخواهید ضرر کنید؟ یعنی از ضرر کردن لذت میبرید؟:D

کدومشه؟:D

شما تنها نیستید. بسیارانی چنین تصوراتی دارند. ولی نکته اش این هست که این فرمایشات شما (که از یک لحاظ کاملا هم درسته) یک اثر بد داره.
                    این تصورات باعث میشه ما بیشتر مسئولیت معاملات و عملکردمون رو بیرون از خودمون جستجو کنیم! این خطرناکه!

خوب اگر نتیجه سود و زیان شما در بیرون تعیین میشه ....خوب کار عاقلانه هست که در بورس فعال باشید؟

نکته من این هست...
                    وگرنه در سیاهکاری این حضرات هرچی که شما میگی من هم هزار تا میزارم روش:D همش هم بحق و قبول!

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

مدتی قبل تجربه دردناک! خودم را در طی فعالیت ام در بورس سکه آتی اینجا به دوستان عرض کردم.

طی چند روز کال مارجین شدم کل سرمایه ام به فنا رفت. دقت بفرمایید که به پول الان چیزی حدود چند میلیارد به فنا دادم و یادمه دوستم آمد دنبالم که چند روز خونه اونها باشم که اتفاق بدی برام نیفته! بعد دوستان اینجا میان از ضرر کردن حرف میزنن:D

دلیلش هم این بود که پوتین حمله کرد کریمه را گرفت! واقعا دلیلش این بود!

باور کنید! دلیلش دقیقا و دقیقا تصمیم پوتین بی همه چیز بود که میخواست کشورگشایی کنه !

ولی آیا واقعا دلیل به فنا رفتن من پوتین بوده؟؟؟ یا مدیریت سرمایه غلط خودم؟ یا اینکه خودم ریسک معقول نکردم؟ یا اینکه کل سرمایه رو نباید در ریسک گذاشت؟

ای بر پدرت لعنت پوتین که هرچی کشیدیم از تو و اذناب ات هست....:D

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4924

آیا مالیات بر عایدی، نقدینگی را به سمت بورس هدایت می‌کند؟
                        آیا مالیات بر عایدی، نقدینگی را به سمت بورس هدایت می‌کند؟
                        اشتراک‌گذاری ??️37?07 خرداد 1400 ساعت 21:00
                        نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در راستای اقدامات مجلس در مسیر هدایت نقدینگی‌ها به سمت بازارهای مولد از جمله بورس، کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه تصویب شد، افزود: بر اساس این طرح، نگهداری دارایی‌های غیر مولد همچون طلا، خودرو، مسکن و ارز مشمول مالیات خواهد شد.
                        بورسان: یکی از اهداف تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه، هدایت سرمایه‌ها به بازارهای مولد ازجمله بازار سرمایه است که کلیات آن در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و به طور قطع این مصوبه تأثیر بسزایی در توسعه هر چه بیشتر بورس، اقتصاد و بازارهای مولد خواهد داشت که در این زمینه یک نماینده مجلس اظهارکرد: پیش‌ از این نمایندگان مجلس طرح مالیات بر خانه‌های خالی را نیز به تصویب رسانده بودند که هدف از آن طرح نیز حمایت از بازارهای مولد بود،

جعفر قادری گفت: بر اساس این طرح دارندگان مسکن یا باید از این خانه‌ها استفاده کرده و یا آن را اجاره دهند. در این ساختار، مسکن دیگر یک کالای سرمایه‌ای نیست بلکه یک کالای مصرفی خواهد بود و اگر کسی به‌عنوان سرمایه‌گذاری ملکی را خریداری می‌کند باید آن را به طور حتم از طریق اجاره واگذار کرده و کسب درآمد کند، بدین ترتیب انگیزه خرید و نگهداری و فروش ملک با قیمت بالاتر مسکن کاهش می‌یابد، در نتیجه ملک دیگر کالای سرمایه‌ای نخواهد بود و به قالب اصلی خود یعنی کالای مصرفی تبدیل خواهد شد.

وی افزود: نباید اجازه داد نقدینگی‌ها در بازارهای غیرمولد بکار گرفته شود و خودروی اضافی، طلا، جواهرات، زمین و یا سایر دارایی‌های دیگر با هدف سرمایه‌گذاری خریداری شوند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: برخی از این طریق سعی دارند قدرت خرید خود را حفظ کنند اما بر اساس اصول علم اقتصاد اگر کسی قصد دارد قدرت خرید خود را افزایش دهد باید سرمایه خود را به سمت بازار سرمایه برده و منابع خود را در این بازار مورداستفاده قرار دهد.

وی تاکید کرد: بنابراین با هدف رسیدن به این چارچوب، همان‌طور که ما باید مقررات و قوانینی را برای تقویت بازار سرمایه تصویب و تدوین کنیم، هم‌زمان باید هزینه سرمایه‌گذاری بازارهای موازی بازار سرمایه مانند خودرو و مسکن که نقدینگی‌ها را به سمت خودشان می‌کشند و بازار سرمایه را با مشکل نقدینگی مواجه می‌کنند، افزایش دهیم.

قادری افزود: سرمایه‌گذاری در بازارهای غیرمولد باید به شکل‌های مختلف پرهزینه شود تا افراد منابع خود را در بازارهای مولد همچون بورس و در مسیر رشد و توسعه چرخ تولید و اقتصاد کشور بکار بگیرند.

هر کس در حد نیازش خودرو خریداری کند
                        این نماینده مجلس ادامه داد: اگر کسی قصد خرید خودرو دارد، این خودرو باید در حد نیازش باشد و اگر بیشتر از آن است و فقط قصد سرمایه‌گذاری دارد، باید با محدودیت‌هایی که تعیین می‌شود و پرهزینه کردن این نوع سرمایه‌گذاری، وی را به سرمایه‌گذاری در بازارهای مولد ترغیب و هدایت کرد.

وی با تأکید بر این‌که سرمایه‌گذاری در بازارهایی نظیر خودرو و مسکن، قدرت نقدینگی افراد را در جهت سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه محدود می‌کند، افزود: این مصوبه کمک می‌کند افراد منابعشان را به سمت بورس سوق دهند بدین ترتیب هم به اقتصاد کشور کمک شده و هم بورس با محدودیت منابع و نقدینگی مواجه نمی‌شود.

قادری با تأکید بر اینکه به نتایج حاصل از اجرای این مصوبه می‌توان بسیار خوش‌بین بود، گفت: این ابزارها و قوانین در کشورهای دیگر نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد و منطق آن هم روشن است.

این نماینده مجلس گفت: در این کشورها نگهداری مسکن و خودرو، هزینه زیادی دارد و از این طریق بازارهای مولد همچون بورس، جذابیت بسیار بالایی پیدا کرده‌اند، ازاین‌رو دلیلی ندارد که در کشور ما اتخاذ تصمیماتی که بازارهای غیرمولد را پرهزینه کند، نتیجه‌بخش نباشد.

وی ضمن برشمردن آثار مثبت این طرح تاکید کرد: باید از تجربیات کشورهای دیگر در این حوزه استفاده کنیم و به جمع کشورهایی که بازارهای مولد کارا و پر رونقی دارند بپیوندیم.

در نشست علنی روز چهارشنبه (پنجم خرداد ماه) امسال مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح قانون مالیات بر عایدی سرمایه مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد.

مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه در این کمیسیون گفت: هدف نمایندگان از تصویب این طرح استفاده از سرمایه‌ها در حوزه تولید و اشتغال است.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

لینوکس جان.
                          به این فرمایشتون واقعا اعتقاد دارید دیگه؟؟

قاعدتا دارید دیگه! پس میشه بفرمایید چرا در بورس فعال هستید؟ رانت دارید ؟ یا میخواهید ضرر کنید؟ یعنی از ضرر کردن لذت میبرید؟:D

کدومشه؟:D

شما تنها نیستید. بسیارانی چنین تصوراتی دارند. ولی نکته اش این هست که این فرمایشات شما (که از یک لحاظ کاملا هم درسته) یک اثر بد داره.
                          این تصورات باعث میشه ما بیشتر مسئولیت معاملات و عملکردمون رو بیرون از خودمون جستجو کنیم! این خطرناکه!

خوب اگر نتیجه سود و زیان شما در بیرون تعیین میشه ....خوب کار عاقلانه هست که در بورس فعال باشید؟

نکته من این هست...
                          وگرنه در سیاهکاری این حضرات هرچی که شما میگی من هم هزار تا میزارم روش:D همش هم بحق و قبول!
                          بخاطر اینکه حکومت تمام راه های سرمایه گذاری رو بسته بود
                          از گرفتن مالیات بر خانه های خالی تا مالیات بر خودروها و موراد دیگه
                          محدود کردن خرید دلار و غیرو

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

بخاطر اینکه حکومت تمام راه های سرمایه گذاری رو بسته بود
                            از گرفتن مالیات بر خانه های خالی تا مالیات بر خودروها و موراد دیگه
                            محدود کردن خرید دلار و غیرو
                            دقت بفرمایید.
                            از اواخر تابستان ، نه تنها بورس بلکه همه کالاهای سرمایه ای کلهم اجمعین کاهش قیمت داشتند.
                            تاقبل اون هم کالاهای سرمایه ای کلهم اجمعین داشتن مثل جت بالا میرفتند

در این که شکی نیست. آمار مشخص و معلومه.
                            ملک مگه گرون نشد؟ خودرو مگه گرون نشد؟ خوب به مراتب کمتر گران شدند اینها...و بعد از مرداد هم کمتر ریزش داشتند و حتی ریزش چندانی هم نداشتند. که به خاطر ماهیت این بازارها بود.

منتهی در مقایسه بین این کالاها، بازار بورس هم در صعود شارپ بود و هم در نزول. دلیلش هم نقدشوندگی بالا و دخالتهای دولت بود. ولی عامل اصلی که این نبود! منظورم اینه. یک عاملی که نیست.

و منظور اصلی من البته : دنبال مقصر نگردیم! دست کم در فعالیت خودمان ، عملکرد خودماذن دنبال مقصر نگردیم که تقصیرها به گردن اون باشه!!! این به معنی این که دولت خوب عمل کرده...یا حقوقی خوب عمل کرده..

یا تقصیر فلان تحلیلگر بوده که ملت رو گول زد! تقصیر کار همه هستند جز کسی که وارد بورس شده!!! یا اصلا فعالان بازار چرا فعالان بازار را نمیگویید؟؟ برای چی ملت در این قیمتهای 70-80درصد ریخته بازم میرن صف فروش؟ میشه بگیم مقصر هستند؟

کل حرف من این هست که سمت و سوی صحبت دوستان بیشتر از اونکه چه باید کرد که در بازار فعالیت درست تری داشته باشیم فقط خلاصه شده در غر و لند بر علیه دولت و اصلاح طلب و نظام و همتی و رئیس بورس و ....ای گور بابای همشون:D

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4924

اقتصاد سالم اقتصادی است که در ان با مالیات هزینه های کشور تامین شود ونه با فروش مواد خام این حرکت که تازه کلیات مالیات بر غایدی را تصویب کرده است کاری خوب ودیر هنگام است که این مجلس از روی اجبار (چون کشور به اخر خط رسیده است) این قانون را تصویب کرد ومالیات بعدی مالیات بر مجموع درامد ومالیاتهای پلکانی است که انهم باید تصویب واجرا شود
                              بعضی میگیوند این قانون ظالمانه است در کشوری که تورم داریم هر نوع عایدی فقط برای حفظ ارزش پول است از انها باید سوال کرد این تورم چگونه درست میشود تا وقتی که یک سپرده گذار بدون دردسر سود سالیانه 20 درصد میگیرد ویک دلال شاید در هر معامله بسیار راحت 30 الا 100 درصد سود میبرد هیچکس به سمت تولید نیمرود تولیدی که تولید کننده باید از سود 20 الا 30 درصدی محصول تولیدیش حداقل 25درصد مالیات بدهد وقتی در بازارهای موازی میشود سود بیشتری کرد وبدون مالیات دادن خوب کاملا واضح است که تولید کننده هم کارخانه خود را میخواباند وسرمایه خود را در امر دلالی میبرد همین کاری که در این 42 سال صورت گرفته و وقتی که تولیدکم میشود پول زیادی به سمت ان تولید باقیمانده کم سرازیر میشود نتیجه ان میشود تورم و باعث گرانی ان کالا میشود ولی مالیات بر عایدی خرید شما را در ان کالا غیر جذاب میکند و وقتی قوانین تولید هم در کنار ان درست شودخود بخود ان پولهای سر گردان بسوی تولید بیشتر میروند کاری که در اروپا ودیگر کشورهای صادر کننده عمده کالا اجرا شده است

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                                اقتصاد سالم اقتصادی است که در ان با مالیات هزینه های کشور تامین شود ونه با فروش مواد خام این حرکت که تازه کلیات مالیات بر غایدی را تصویب کرده است کاری خوب ودیر هنگام است که این مجلس از روی اجبار (چون کشور به اخر خط رسیده است) این قانون را تصویب کرد ومالیات بعدی مالیات بر مجموع درامد ومالیاتهای پلکانی است که انهم باید تصویب واجرا شود
                                بعضی میگیوند این قانون ظالمانه است در کشوری که تورم داریم هر نوع عایدی فقط برای حفظ ارزش پول است از انها باید سوال کرد این تورم چگونه درست میشود تا وقتی که یک سپرده گذار بدون دردسر سود سالیانه 20 درصد میگیرد ویک دلال شاید در هر معامله بسیار راحت 30 الا 100 درصد سود میبرد هیچکس به سمت تولید نیمرود تولیدی که تولید کننده باید از سود 20 الا 30 درصدی محصول تولیدیش حداقل 25درصد مالیات بدهد وقتی در بازارهای موازی میشود سود بیشتری کرد وبدون مالیات دادن خوب کاملا واضح است که تولید کننده هم کارخانه خود را میخواباند وسرمایه خود را در امر دلالی میبرد همین کاری که در این 42 سال صورت گرفته و وقتی که تولیدکم میشود پول زیادی به سمت ان تولید باقیمانده کم سرازیر میشود نتیجه ان میشود تورم و باعث گرانی ان کالا میشود ولی مالیات بر عایدی خرید شما را در ان کالا غیر جذاب میکند و وقتی قوانین تولید هم در کنار ان درست شودخود بخود ان پولهای سر گردان بسوی تولید بیشتر میروند کاری که در اروپا ودیگر کشورهای صادر کننده عمده کالا اجرا شده است
                                من میخوام بروم یخچال بخرم متوسط قیمت 50میلیون تومان هست که اسکناس هزار و دوهزار و 5هزار و 10هزاری است برای حمل این وجه باید گاری کرایه کنم
                                !!این حجم اسکناس از نظر شما بازارهای مالی چاپ کرده اند!!!

از ترس همین اسکناسهای رو به ازدیاد هست فداتم که این بازارهای کاذب شکل میگیرد برای اربیتراژگران تا بتوانند حفظ ارزش سرمایه کنند
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X