جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8585

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    همتی ...هم شارلاتانی هست مثل بقیه شان !!معلوم نیست بانک مرکزی در این مملکت چه کاره است !!دلار که بالا و پایین میشود مقصرش دلال های سودجو هستند !!سود بین بانکی را هم لابد ما بالا و پایین کردیم !!آقای همتی شما دقیقا چه کاره بودی ؟راستی ازاون ۲۵ اقتصادندان معروف چه خبر ؟؟

یارو مدیر عامل بیمه مرکزی بود

بعد شد مدیر کل بانک مرکزی

الان هم میخواهد بشه رئیس جمهور

تا اینجا هم بیمه و بانک راآباد کرده حالا نوبت کشوره !!!

البته کسی هم جدی اش نمیگیره حتی شورای نگهبان.

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

مسند ریاست جمهوری که بعید میدونم ولی احتمال اینکه بره بغل سیف آب خنک بخوره زیاده.
      درود
      همتی دقیقا نقطه مقابل سیف بود. سیف دلارها و سکه ها رو مفت حراج کرد و ضربه بدی به نظام زد، هر چند حجم زیادی از اون سکه و دلارها رو خودی ها خریدن ولی باز خیلی ازش از کف نظام رفت.
      همتی دقیقاً برعکس بود، با نوسانات دلار که تا ۳۲ هم برد، تغییرات نرخ سود بانکی، نوسانات بازار بورس، فروش اوراق در این حجم برای اولین بار، و... خیلی به حفظ نظام کمک کرد.
      بنده بورسی هستم می‌دونم همتی چه ضربه ای به بورس زد، اما این‌قدر واقع بین و بی تعصب هستم که ببینم همتی با همین کارهاش چه کمک تاریخی به نظام و دولت کرد. و شخص اول پشت همه نوسانات بازارهای مالی و کلا اقتصاد در دو سال اخیر خود ناکس ش بود.

سبز باشید

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8585

سیف در دوران رفسنجانی بود.

فرفش اینجاست.

ایا تحولی در راه است !!؟؟

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3748

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
          درود
          همتی دقیقا نقطه مقابل سیف بود. سیف دلارها و سکه ها رو مفت حراج کرد و ضربه بدی به نظام زد، هر چند حجم زیادی از اون سکه و دلارها رو خودی ها خریدن ولی باز خیلی ازش از کف نظام رفت.
          همتی دقیقاً برعکس بود، با نوسانات دلار که تا ۳۲ هم برد، تغییرات نرخ سود بانکی، نوسانات بازار بورس، فروش اوراق در این حجم برای اولین بار، و... خیلی به حفظ نظام کمک کرد.
          بنده بورسی هستم می‌دونم همتی چه ضربه ای به بورس زد، اما این‌قدر واقع بین و بی تعصب هستم که ببینم همتی با همین کارهاش چه کمک تاریخی به نظام و دولت کرد. و شخص اول پشت همه نوسانات بازارهای مالی و کلا اقتصاد در دو سال اخیر خود ناکس ش بود.

سبز باشید
          ...مساله اینه یه تضاد تاریخی بین نظام و دولت و ملت وجود داشته همیشه ..برا همینم‌هست ...ایشون منفور ملت و سوگلی آقا بزرگ‌ هستن !!می بینید که برا روحانی هم تره خرد نمی کنه ...

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
            ببند اون دهنت را
            حرفها را باید شنید ، تفکر کرد ، پاسخ داد یا سکوت کرد
            آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/29, 23:50.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
              درود

سبز باشید
              متوجه نمیشم ایشون دقیقا چه کمکی به نظام کرده؟

ایشون خودش یکی از عوامل اصلی فروپاشی ریال در سالهای اینده هستش. ایشون چه کاری کردی جز نوسان گرفتن از ملت بیگناه و از بین بردن اعتماد مردم نسبت به نظام اقتصادی کشور و حکومت؟

شما خیال کردی رؤسای قبلی بانک مرکزی بلد نبودن مشکلات جاری کشور رو با نوسان گیری از مردم و نابود کردن اقتصاد و اعتماد مردم به تعویق بندازن و فقط این پروفسور بود که به این کیمیا دست پیدا کرده بود؟

یارو اومده عملا از هر بازاری که زیر دستش بوده یا روش کنترل داشته نوسان گیری حداکثری کرده اونم به نفع یه عده قلیل و ضرر اکثریت مردم.

بحث بورس نیست، چند بار ایشون و همکارانشون در بانک مرکزی دلار رو ۳ تومن بردن ۱۹ از ۱۹ اوردن ۱۱ از ۱۱ بردن ۳۳ از ۳۳ اوردن ۲۰ از ۲۰ هم احتمالا ببرن ۵۰ و...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3748

من اصلا تعجب میکنم شورای نگهبان چطور این اقای عبدالسارق همتی رو تایید صلاحیت کرده ایشون باید در جایگاه متهم پاسخگوی سوالات باشن نه در جایگاه نامزد ریاست جمهوری.
                نیست مابقی شون خیلی علیه السلام و امام معصومند ؟؟!!

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

نیست مابقی شون خیلی علیه السلام و امام معصومند ؟؟!!
                  اصلا بحث من اقتصادیه، والا شخصا دیگه ذره ای از وقت شریفم رو صرف پرداختن به خزعبلات سیاسی نمیکنم. همتی و تفکر همتی رو هم از باب تاثیر اقتصادیش تو زندگی خودم و مردم بهش میپردازم.

وگرنه ببخشید هر چه نابدتر سیاست و علاقه مندان به بازی های سیاسی از هر طیف و سلیقه ای.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3748

اصلا بحث من اقتصادیه، والا شخصا دیگه ذره ای از وقت شریفم رو صرف پرداختن به خزعبلات سیاسی نمیکنم. همتی و تفکر همتی رو هم از باب تاثیر اقتصادیش تو زندگی خودم و مردم بهش میپردازم.

وگرنه ببخشید هر چه نابدتر سیاست و علاقه مندان به بازی های سیاسی از هر طیف و سلیقه ای.
                    مابقی تیم اقتصادی دولت هم پ..ی نبودن !!!از نوبخت رییس برنامه بودجه تا رحمانی و رزم‌ حسینی ...یا همین جهانگیری فرمانده قرارگاه و ستاد اقتصادی ...کدامشان چشم و ابرویش سیاه تر از همتی هست ؟؟

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8585

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                      حرفها را باید شنید ، تفکر کرد ، پاسخ داد یا سکوت کرد
                      نه از تیم روحانی و بانک مرکزی سراپا فاسد.

حرفی دیگر ندارن برای گفتن.

حتی این.

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

متوجه نمیشم ایشون دقیقا چه کمکی به نظام کرده؟

ایشون خودش یکی از عوامل اصلی فروپاشی ریال در سالهای اینده هستش. ایشون چه کاری کردی جز نوسان گرفتن از ملت بیگناه و از بین بردن اعتماد مردم نسبت به نظام اقتصادی کشور و حکومت؟

شما خیال کردی رؤسای قبلی بانک مرکزی بلد نبودن مشکلات جاری کشور رو با نوسان گیری از مردم و نابود کردن اقتصاد و اعتماد مردم به تعویق بندازن و فقط این پروفسور بود که به این کیمیا دست پیدا کرده بود؟

یارو اومده عملا از هر بازاری که زیر دستش بوده یا روش کنترل داشته نوسان گیری حداکثری کرده اونم به نفع یه عده قلیل و ضرر اکثریت مردم.

بحث بورس نیست، چند بار ایشون و همکارانشون در بانک مرکزی دلار رو ۳ تومن بردن ۱۹ از ۱۹ اوردن ۱۱ از ۱۱ بردن ۳۳ از ۳۳ اوردن ۲۰ از ۲۰ هم احتمالا ببرن ۵۰ و...
                        دقیقا ،گل گفتی....

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

مابقی تیم اقتصادی دولت هم پ..ی نبودن !!!از نوبخت رییس برنامه بودجه تا رحمانی و رزم‌ حسینی ...یا همین جهانگیری فرمانده قرارگاه و ستاد اقتصادی ...کدامشان چشم و ابرویش سیاه تر از همتی هست ؟؟
                          قبول دارم با این افراد و کلا با این طرز فکر اقتصادی که این آقایون دارن نمیشه به جایی رسید باید واقعیت رو قبول کنیم و خودمون رو واسه روزهای به مراتب سخت تری از امروز اماده کنیم.

نظر

• تیدی آلفا
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2540

مجید حق پرست هم نمودار ثاخت زده

بعد از دماوند احساس میکنم بیصاحب ترین سهم بازار سرمایه مربوط به ثاخت میشه

البته من این سهم ندارم

قبلا هم گفتم

حجم مبنا باید 1 بشه

تو کل سهام بازار سرمایه

ثاخت چرا باید مثل بقیه بازار اصلاح قیمت کنه ؟

نظر

• نوروزی نیا
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 426

اخر شب دلار بالا رفت و تا 24750 هم رفت..کلوز 245500

نظر

• امير حسين بورس
                                عضو عادی
                                • Feb 2019
                                • 70

با اومدن نامزد مورد تفقد !

شاهد رشد شدید قیمت دلار و شاخص بورس و کلا تورم خواهیم بود

مهناز بیا ... اینا نمیفهمن

نظر

در حال کار...
                                X