جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    حسن خمینی تولیت بابابزرگش دستشه سالی ده ها میلیارد میگیره به ریش ملت میخنده . یک قصر واسه بابا بزرگش ساخته پسرش میره سوار کاری بعد منتقد هم شده گردنش رو تبر نمیزنه ما فکر میکنیم این گ.. طرف مردمه /.:biggrinsmiley.:/
    یه الف بذار وسطش اون ی رو هم حذف کنی درست میشه

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

⭕️اخلاق رای دهندگان شبیه کسی است که به او رای میدهند!

?️مطالعات اخیری که بر روی گروه‌های مختلفی از رای دهندگان آمریکای انجام‌ شده؛ نشون میده کسانی که به ترامپ رای دادند دچار نوعی خودشیگفتی و بی تفاوتی هستند!

?⚡️شعار یکی از نامزدهای انتخاباتی مجلس الجزایر:
      زندگیِ شما که تغییر نمی کند، لااقل رأی دهید تا زندگی من تغییر کند
      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/31, 22:58.
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4141

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
        دیگه رسما" داری هزیان میگویی... این اندک آبروی نداشته ات را نبر
        درود مرتضی خان . کامنت فوق خطاب به بهرام خان سابق و نامدار فعلی است که الان بهش برخوردم
        واقعا توش موندم این بشر چقدر مشکل دارد . سرتا پا دروغ است . از چی خریدنش بگیر تا چی فروختنش
        از سود و زیانی که میگه تا مواضع سیاسیش . واقعا شرم اور است اونم در این سن و سال این شخص . اندک ابروی نداشته را بر باد داد
        بنده این فرد را کلا شارلاتان میدانم

هر چه به این بشر فرصت دادیم خطا رفت . من شخصا چقدرررررررررررر به این بشر فرصت دادم و درست نشد که نشد
        لعنت به چپ و چپ بازی و ارتش سرخ و چریک فدائی و توده ای و روده ای خائن و ... که منفور ترین ها هستند که این بشر هم جزئی از انهاست

جیره خور تمام عیار اومده میگه من مرداد 99 نقد نشدم . میگه 50% زیان هستم . میگه در سهام کوچک قفل هستم . اخه چقدر دروغ ؟ کاسه لیس میگه من تا به حال رای ندام !!!!!!!!!!
        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/06/01, 00:32.

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2151

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
          انتقاد سیدحسن خمینی از شورای نگهبان: انصاف داشته باشید/ نمی شود شما انتخاب کنید و بگویید به او رای بده!
          انتقاد سیدحسن خمینی از شورای نگهبان: انصاف داشته باشید/ نمی شود شما انتخاب کنید و بگویید به او رای بده!

جماران : سید حسن خمینی گفت: دوستان انصاف داشته باشند. شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده!

سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در مراسم اختتامیه دهمین رویداد طریق جاوید در پی می آید:
          *اگر می گوییم حکومتی که اقبال عمومی را ندارد مشروع نیست، حکم خداست.*وقتی می گوییم اقبال عمومی، نظر جمهور (اکثریت)، شرط مشروعیت نظام است و انتخابات مشروعیت ساز است، از این جهت است که اقبال عمومی از نظر امام جزئی موضوع است.*همان خدایی که گفته اگر فقیه نیستی ولایت نداری، اگر عادل نیستی ولایت نداری، اگر آگاه به زمان نیستی ولایت نداری، این را هم قید گذاشته است.*خدا می گوید همه (پیامبران) را فرستادیم تا خود مردم اقامه قسط کنند. خودشان اقامه داد کنند.*جامعه باید خودش همراه باشد، خودش همدل باشد.*نمی شود برای مردم تصمیم گیری کرد.*دوستان انصاف داشته باشند. شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده!

صدای عدم مشروعیت نظام ، از زبان خودی ها هم بلند شده است.

کور شه بقالی که مشتریشو نمیشناسه !
          فکر نکنید دلش برای مردم گرسنه سوخته...
          هدف همه این مالکین قدیم و مدعیان عدم مشروعیت جدید اینه که
          حفظ نظام از اوجب واجبات هست
          یکی داره با کارهاش بقای نظام رو به خطر میندازه ،
          اونهای دیگه جلوش در اومدن که نظام رو حفظ کنند
          بلکه سفره انقلاب برای خودی ها جمع نشه !

از قدیم گفتند
          بدهکار اگه به حال خودش رها بشه ، طلبکار میشه !

...................
          آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/06/01, 00:51.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2151

در اصل توسط zess پست شده است View Post
            زنگنه وزیر نفت:

ایران بایستی هدفگذاری برای رسیدن به سطح تولید نفت خود در پیش از انقلاب را داشته و می‌تواند میزان تولید روزانه نفت خود را به 6.5 میلیون بشکه در روز برساند.

در حال حاضر میزان تولید روزانه نفت ایران در حدود 2 میلیون بشکه در روز میباشد.
            مسئولین دارند هدفگذاری میکنند که اوضاع اقتصادی کشور به پیش از انقلاب برگرده !
            بعدش جشن میگیرند و این رو مدیون رهنمودهای داهیانه فلان شخص میدونند که موفق شدیم برگردیم به 40 سال پیش
            موندم حسن خمینی با چه رویی میاد جلو دوربین !!!
            هدف نهایی مسئولین جمهوری اسلامی اینه که کشور رو برگردونند به دوران قبل از انقلاب !!!
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

هدف نهایی مسئولین اینه که کشور رو برگردونند به دوران انسان های اولیه!!!

نظر

• mossafer
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 87

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                ببینید شما اصلا نفهمیدید اون اقتصاد دان ها چی گفتن، شما چون تو ذهنتون ریزش بازار رو به نامه اون اقتصاد دان ها ربط دادید بدون اینکه درک کرده باشید هدف اونها چی بوده نسبت به اونها کینه به دل گرفتید.

ببینید رابطه ای هست بین گردش نقدینگی و تورم که این رابطه رو خود شما باید برید با مطالعه درک کنید، اما اون چیزی که من گفتم از ارتباط رشد شاخص در این مقطع و رشد دلار بیشتر معطوف به روانشناسی و اقتصاد رفتاری میشه، الان خیلی از مردم و فعالین بورس هستن که مترصد رشد ۲۰ - ۳۰ درصدی بازار هستن تا سهام خودشون رو نقد کنن و از بازار خارج کنن و چون این سرمایه ها خرد هست احتمالا مقصد اولش هم دلار و طلا هستن.

تو این مقطع خاص به نظر من اگه فرصت خروج مناسب به سهام داراها داده بشه با یه رشد شارپ ۳۰ - ۴۰ درصدی فشار تقاضا تو بازار دلار میتونه باعث رشد سریع قیمتها بشه چون حقیقتا بانک مرکزی هم دلاری برای کنترل بازار نداره و از طرفی هم دلار حباب منفی بالایی داره پس سریعا موجب رشد قیمت دلار تا محدوده های خیلی بالا میشه.
                واقعا سبک مغز تر از شما ندیدم. بورس هر چی هم رشد کنه فقط جابجایی پول بین مردم صورت میگیره. پول جدیدی تولید نمیشه که بخواد دلار رو بالا ببره. از این جیب میره به اون جیب. مگر اینکه دولت بخواد سهم ها رو از مردم بخره و پول از دولت به مردم منتقل بشه که در این شرایط هیچوقت این کارو نمیکنه.
                آخرین ویرایش توسط mossafer؛ 2021/06/01, 06:55.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  بسیاری از منتقدین نظرات بنده , زمانی به احمدی نژاد یا خاتمی یا بقیه رای داده اند ( از همین تیدی پیور احمدی نژادی بپرسید )

بنده در 30 سال گذسته و کلا بعد از انقلاب در
                  هیچ انتخاباتی شرکت نکرده ام ...( شناسنامه پاک پاک )

هدفم از آن
                  کامنت مورد بحث , فریب حکومت بود برای زدن زیر سهام و خروج سهامداران از زیان ...

شماها با پیش داوری اجازه ندادید حتی این حکومت را
                  فریب بدهیم ...

بالاخره یکی از حکومتی ها
                  این صفحه را می خواند ...

همان طور که تالار بورس را می خواندند ...

همان طور که در تالار بورس برای
                  اولین بار از کاندیداتوری همتی سخن گفتم و همه خندیدند و شد ...

برخی از افراد سبک مغز پرسیدند : بهرام این کاندیدا هیچی نداره چطور بزنه زیر شاخص ؟!

iq حکومت برای کسب مشروعیت میزنه زیر شاخص که دیگر نمیزنه با وجود شماها ...

نکنه فکر کردی منظورم
                  زاکانی بود سهام را صف خرید کنه !!

برای
                  اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی می خواهم رای بدهم ( البته شاید ))
                  در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  خدائیش دل شیدائی داری /:.wacsmiley.://:.grlim:./
                  یعنی در همین 12 روز کاری باقی مانده به طرف سقف قبلی سوق بدهند ؟ زیان سهامداران کو تا جبران بشه . ره دراز است
                  اینا که هنوز هیچ کدام بجز همتی باهوش و البته چموش که از صحنه گردان های بورس بود ، بقیه کاره ای نیستند و دستشون به هیچ جائی بند نیست

اون وقت اگر در این 12 روز کاری یکم سوق دادند ،سهامدار از کجا بدونه کدومشون نقش داشته تا بهش بده /:.yead.:/
                  تن فروش های خیابانی شرف دارند به کسی که بخاطر کم شدن زیانش بخواد به کسی و برخلاف میل باطنیش بده
                  سطح شعور و شرف و منش مردم را با این تئوری های دون پایه اینقدر پائین نیارید و ایرانی ها را در حد این دم دمی و بی انگیزه و رنگ عوض کن و .... جلوه ندهیم ( نقطه چین داستان داره )
                  در اصل توسط mossafer پست شده است View Post
                  واقعا سبک مغز تر از شما ندیدم. بورس هر چی هم رشد کنه فقط جابجایی پول بین مردم صورت میگیره. پول جدیدی تولید نمیشه که بخواد دلار رو بالا ببره. از این جیب میره به اون جیب. مگر اینکه دولت بخواد سهم ها رو از مردم بخره و پول از دولت به مردم منتقل بشه که در این شرایط هیچوقت این کارو نمیکنه.

دقیق و منطقی ...

درود بر مسافر ...

قانون پایستگی پول در بورس ...

حسنی شاخص ۱۶۰ هزارتایی را سوپر حباب میدانست ...

سبک مغزهای دیگری هم داریم ....

حیف نیست اطلاعات اقتصادی را در اختیار این سبک مغزها قرار دهیم ؟!

بنده کم کم دارم به فکر افشا نکردن واقعیت های بورسی می افتم ...
                  .

نظر

• بیت کوین
                    عضو عادی
                    • Jan 2018
                    • 249

درود مرتضی خان . کامنت فوق خطاب به بهرام خان سابق و نامدار فعلی است که الان بهش برخوردم
                    واقعا توش موندم این بشر چقدر مشکل دارد . سرتا پا دروغ است . از چی خریدنش بگیر تا چی فروختنش
                    از سود و زیانی که میگه تا مواضع سیاسیش . واقعا شرم اور است اونم در این سن و سال این شخص . اندک ابروی نداشته را بر باد داد

هر چه به این بشر فرصت دادیم خطا رفت . من شخصا چقدرررررررررررر به این بشر فرصت دادم و درست نشد که نشد
                    لعنت به چپ و چپ بازی و ارتش سرخ و چریک فدائی و توده ای و روده ای خائن و ... که منفور ترین ها هستند که این بشر هم جزئی از انهاست

جیره خور تمام عیار اومده میگه من مرداد 99 نقد نشدم . میگه 50% زیان هستم . میگه در سهام کوچک قفل هستم . اخه چقدر دروغ ؟ کاسه لیس میگه من تا به حال رای ندام !!!!!!!!!!

یکی از خطرناکترین کاربران فضای مجازی این مرتیکه شارلاتان بهرام چاپلوسه === من از عقرب نمی ترسم ولی از مار می ترسم

من از دشمن نمی ترسم ولی از دوست می ترسم

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

بر اساس بعضی اخبار آمریکا موافقت کرده تحریم های اصلی ایران در زمینه نفت، گاز، پتروشیمی، خودرو و بانک مرکزی ایران را به صورت آزمایشی رفع نموده تا ایران بتواند پروسه راستی آزمایی مد نظر خود درباره رفع تحریم ها را انجام دهد.

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

دوستان اون قانونی که دیگه اجازه نمیداد کسی از ساعت 8/45به بعد سفارشش رو کنسل کنه لغو شده؟

نظر

• نوروزی نیا
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 426

گزارش اژانس:قطع دسترسی فراپادمانی به تاسسات هسته ای از طرف ایران

نظر

• نوروزی نیا
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 426

نماینده روسیه:موضوعات باقی مانده در مداکرات وین تسبتا پیچیده است

عراقچی:مطمن نیستم مداکرات در این دور نتیجه ای به همراه داشته باشد

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

علی رغم خوردن مشت مشت
                              قرص های اعصاب و روان , می بینم قرص ها اثری روی اون اخلاق گند و فاضلابی ات نمی گذارند ...

اگر بی تربیتی و
                              جفتک اندازی را خاتمه ندهی با همان زبانی که می فهمی اقدام خواهم کرد ....

.....

.

نظر

• نوروزی نیا
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 426

گزارش اژانس:دخایر اورانیوم غنی شده ایران به 16 برابر حد مجاز رسیده است...

نظر

در حال کار...
                                X