جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

⭕️ حباب سنگین املاک در ایران

⬅️ افزایش جدی عدم توازن میان قیمت مسکن و اجاره‌بها

✅ مرکز آمار اعلام کرد: در فصل بهار ۱۴۰۰، شاخص قیمت اجاره‌بهای واحدهای مسکونی در مناطق شهری، به عدد ۲۲۶ رسید.

✅ این در حالیست که در فصل زمستان ١٣٩٨، شاخص قیمت اجاره‌بهای واحد‌های مسکونی در مناطق شهری، ۱۶۹.۳ بود.

⚠️ در این فاصله ۱۵ ماهه، قیمت واحد مسکونی ۹۱ درصد رشد کرده و اجاره‌بهای آن فقط ۳۳ درصد...

❗️با پایین آمدن قدرت خرید ملک، طرح های متنوع مالیاتی بر عایدی املاک و خانه های خالی ،و کاهش و پیر شدن جمعیت و خشکسالی و مهاجرت های معکوس،و اثر آن بر رکود املاک در سرمایه گذاری چه باید کرد...طرح مالیات مالیات بر عایدی ملک و مسکن و همچنین مالیات مضاعف بر خانه های خالی تصویب شده است که

جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه بیانگر این است که #املاک در صورت نگهداری کمتر از یکسال #مشمول ۴۰ درصد مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند که با نگهداری بیش از یکسال، سالانه سه واحد درصد از نرخ مالیات بر عایدی سرمایه کم می‌شود و از سال دوازدهم به بعد با نرخ ثابت چهار درصد مشمول مالیات می‌شوند.
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

مجامع از تعطیلی ۶ روزه بورس مستثنی شدند!

?سازمان بورس و اوراق بهادار در حالی از فردا ٢٩ تیرماه تا یکشنبه سوم مرداد اعلام تعطیلی کرده که حدود ١٢٠ شرکت بورسی و فرابورسی در این روزها مجامع عادی سالانه خود را برگزار می کنند و بسیاری از شرکت ها فقط تا ٣١ تیر فرصت قانونی برگزاری مجمع دارند.

حال این سوال مطرح است که آیا مجامع هم تعطیل می شوند؟
      ?محسن انصاری مهیاری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار که با خبرنگار بورس ۲۴ در خصوص برگزاری یا لغو برگزاری مجامع شرکت ها با توجه به تعطیلی ۶ روزه ادارات تهران سخن می گفت ، اعلام کرد :با توجه به این که مطابق با اساسنامه، شرکت ها موظف هستند حد اکثر تا ۴ ماه پس از پایان سال مالی نسبت به برگزاری مجمع عمومی عادی اقدام نمایند ، بنابراین برگزاری مجامع به قوت خود باقی است.

?این مقام نظارتی افزود : اختیار برگزاری یا عدم برگزاری بر عهده هیات مدیره ناشران پذیرفته شده در بورس و فرابورس است. وی گفت: در صورت برگزاری مجامع ، نمایندگان سازمان بورس در مجامع حضور خواهند داشت و مشکلی از این بابت نیست.
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

تعجبم از تحلیل بازار!! برق شرکتها قطع میکنند مثل سیمانیها اما سهمشان صف خرید میشود!!!

سیمان در بازار کم میشود گران میشود سهام سیمانی صف خرید میشود؟؟ !!! مگر این پول میرود در جیب این شرکتها!!! مگر افزایش نرخ گرفتند!!

اینا اگر برقشان واقعا قطع شده باشد که باید گزارش کاهش فروش بدهند!! حتی گزارش نوع الف!!!

الان شپترو گزارش داده کدال که برق شرکت 15روز هست قطع هست!! اما پیگیر هستند و بزودی وصل میشود !!من یه کم از سهامش هم دارم!!

اینهفته سهم بیشتری از شرکتهای نیروگاهی میذارم در سبد بنظرم کم ریسک تر از بقیه هست

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          تعجبم از تحلیل بازار!! برق شرکتها قطع میکنند مثل سیمانیها اما سهمشان صف خرید میشود!!!

سیمان در بازار کم میشود گران میشود سهام سیمانی صف خرید میشود؟؟ !!! مگر این پول میرود در جیب این شرکتها!!! مگر افزایش نرخ گرفتند!!

اینا اگر برقشان واقعا قطع شده باشد که باید گزارش کاهش فروش بدهند!! حتی گزارش نوع الف!!!

الان شپترو گزارش داده کدال که برق شرکت 15روز هست قطع هست!! اما پیگیر هستند و بزودی وصل میشود !!من یه کم از سهامش هم دارم!!

اینهفته سهم بیشتری از شرکتهای نیروگاهی میذارم در سبد بنظرم کم ریسک تر از بقیه هست

این دقیقا تقابل بین «خبر» و «اثر خبر» رو در بورس نشون میده

در بورس اثر خبر مهمه و خود خبر عملا پشیزی ارزش نداره:D

یکی از مهمترین اشکالات تحلیلهای فاندی هم دقیقا همین نکته است!

یک نکته ظریفی هست...
          اگر شما ولو با کلی تلاش و کوشش و پیشبینی به این نتیجه برسی که مثلا فلان شرکت ارزنده هست، این اصلا اهمیت نداره! مهم این هست که این ارزندگی (که شما بهش رسیدی) را بقیه (معامله گرا، بازار) هم به اون نتیجه باید برسند! تا اینکه اثرش روی قیمت دیده بشه! وگرنه هیچ خبری در قیمت نخواهد بود!!

مثلا اگر فلان سهم سودش از یک تومن بشه هزار تومن! تا زمانی که مردم باور نکرده باشند که سودش هزار تومنه، هیچ اثری روی قیمت نخواهیم دید!

در اصل افزایش سودآوری شرکت نیست که باعث افزایش قیمت میشه، بلکه اثری که این خبر افزایش قیمت در روان و افکار و احساسات معامله گران میزاره همه کاره است!

در بورس بهتره حتی «اشتباه» معامله گران رو قبول کنیم و سود کنیم! تا اینکه بر روی باور «درست» خودمان بمانیم و ضرر کنیم:D

در بورس به حقانیت! کسی ارزشی قائل نیست!! این جمله مهمیه:D
          به این دلیل هست که میگیم: همیشه حق با بازار است!!!

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/07/19, 23:42.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

هشدار دیوید تایس (فردی که پیش‌بینی هایش در بازارهای نزولی معروف است) به سرمایه گذاران وال استریت:

سرمایه گذاری در سهام و بیت کوین در حال حاضر بسیار خطرناک است.

در حال حاضر به سودهای 3 تا 5 درصدی قانع باشید تا در دام قمار پولبک های 40 درصدی گرفتار نشوید.

شرکت های تکنولوژی در حال حاضر حباب وسیعی دارند.

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

این دقیقا تقابل بین «خبر» و «اثر خبر» رو در بورس نشون میده

در بورس اثر خبر مهمه و خود خبر عملا پشیزی ارزش نداره:D

یکی از مهمترین اشکالات تحلیلهای فاندی هم دقیقا همین نکته است!

یک نکته ظریفی هست...
              اگر شما ولو با کلی تلاش و کوشش و پیشبینی به این نتیجه برسی که مثلا فلان شرکت ارزنده هست، این اصلا اهمیت نداره! مهم این هست که این ارزندگی (که شما بهش رسیدی) را بقیه (معامله گرا، بازار) هم به اون نتیجه باید برسند! تا اینکه اثرش روی قیمت دیده بشه! وگرنه هیچ خبری در قیمت نخواهد بود!!

مثلا اگر فلان سهم سودش از یک تومن بشه هزار تومن! تا زمانی که مردم باور نکرده باشند که سودش هزار تومنه، هیچ اثری روی قیمت نخواهیم دید!

در اصل افزایش سودآوری شرکت نیست که باعث افزایش قیمت میشه، بلکه اثری که این خبر افزایش قیمت در روان و افکار و احساسات معامله گران میزاره همه کاره است!

در بورس بهتره حتی «اشتباه» معامله گران رو قبول کنیم و سود کنیم! تا اینکه بر روی باور «درست» خودمان بمانیم و ضرر کنیم:D

در بورس به حقانیت! کسی ارزشی قائل نیست!! این جمله مهمیه:D
              به این دلیل هست که میگیم: همیشه حق با بازار است!!!

اره اقا مهدی دقیقا همینطوره حال بحث باز شد یه مقدار در مورد بازار مینویسم حال کنید

بازار ما بازار پیچیده ای است که مشکل تر از بازار جهانی است بخاطر شبه دولتی بودن ان
              در حرکت سهام بحث جریان نقدینگی هست که این کار سهامدار خرد نمیکند

بقول شما گاهی در سهم خبری نیست اما حرکت میکند گاهی خبری هست حرکت نمیکند!!

در حالیکه در بازار سالم و در روند سالم باید همه روندهای صعودی به تعدیل مثبت ختم شود و همه روندهای نزولی به تعدیل منفی ختم شود تا روندها را بتوانیم سالم بنامیم

در حالیکه در بازار گاهی روندهایی شکل میگیرد که چندبرابر صعود میکند و مجددا برمیگردد کف قبلی خودش نیز میشکند!! یعنی در سهم خبری نبوده!! یا سهام تا 80درصد میاورند پایین بدون انکه در سهم خبر بدی باشد بعد مجددا برمیگردانند سرجای اولش و حتی بالاتر!!

و قطعا نقدینگیهای هوشمند نیز این روندها را میسازند اما چرایی ان معلوم نیست!!

این جریان روندهای ناسالم همیشه بوده است که حالا ممکن هست بخاطر حجم نقدینگی یه وقت بیشتر هم بشود!!

امسال با فرض مفروضات فعلی اگر تغییر نکند سود گرفتن از بازار کار هرکسی نیست باید خیلی دقت کرد در معاملات بخصوص افرادی که دچار اور ترید هستند با یه منفی تپش قلب میگیرند !! با یه مثبت توهم سودهای ماورایی میزنند اینا ممکن هست اخرش حتی زیان هم کنند

شما حساب کنید من 10تا سهم دارم!! که سابقه نداشته از یه سهم 5درصد سرمایه از یکی 10درصد از یکی 15درصد سرمایه!! در حالیکه قبلا همیشه سبدم 3تا5سهم بوده چون بازار جهت خاصی نداره صنعت خاصی نداره که روند محکمی داشته باشد چون شاخص و سهام تا سقف قبلی 10تا مقاومت مهم دارند چون سابقه ریزش داشته سابقه قفل شدن ناجور داشته!!
              اولویت امسال من نقد شوندگی بوده که هر ان خروج نقدینگی دیدم بتونم همراه بقیه خارج شوم نه اینکه سهمی باشد که تا ظهر چشمم باباقوری بگیرد تا یک میلیون حجم بخورد!!! یا در صف فروش قفل کند و دادرسی نباشد!!

برخی دوستان فکر میکنند من همیشه در مورد بازار مثبت مینویسم در حالیکه اینطور نیست اول منفی نویس بازار من هستم که حتی بدی سهمی هم که دارم مینویسم اگر بد باشد یعنی اینکه قبل فروش میگم اقا خوب نیست میخوام بفروشم!! مثل همین الان که از شپترو گفتم گزارش بد داده!!

در ریزش بازار چندبار سبدم اعلام کردم که بیشترش نقد هست در صندوق طلا هست در صندوقهای سپرده ثابت هست دوتا سهم هم نفروختم رفت در زیان که فقط در مورد انها مینوشتم نوسان هم در پولبکها اگر میگرفتم اسم اون سهم نیز نمیاوردم و کف بازار که گفتم در محدود یک و صد بوده که درست بوده تا الان

تا الان نیز خروج نقدینگی از بازار ندیدم اگر خروج نقدینگی داشته بود باید از انظرف نیز در صندوقهای مبتنی بر طلا یا سپرده ثابت ورود نقدینگی باشد که اتفاقا این صندوقها همچنان دارای خروج نقدینگی بوده اند !! بنابراین همچنان با نظر مثبت رو بازار فکر میکنم

دیگه اگر خروج نقدینگی طوری اتفاق افتاده باشد که سواد من نرسیده باشد !!!

که البته هرکه باید خودش اینقدر تحلیل کند تا به یه نتیجه بهتر برسد و حرف دیگران ملاکش نباشد
              آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/20, 00:49.

نظر

• Ali47
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 157

در اصل توسط QARTAL پست شده است View Post
                هفته قبل عرضه اولیه سپید 2100 تومن انداختند
                نمادش هم دو روز معامله نشد.امروز 1800 باز شد کنسلش کردند

اصلا معلوم نیست چی به چیه توی این بورس
                ماکیان مجمع عادی سالیانه برگزار کرد ۳۰۰ تومن هم تقسیم کرد
                بعد از مجمع باز شد

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

سلام دوستان
                  مگه امروز بورس تعطیله دوستان؟؟؟
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

چند وقت پیش که رمز ارزها زنجیر پاره کرده بودند، رزومه هر فردی را که نگاه میکردی، یک گوشه اش نوشته بود سرمایه گذار و کارشناس بازار رمز ارزها،

در حال حاضر خبری از این اساتید و کارشناسان نمی‌باشد.

نظر

• Auschwitz
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 443

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      مگه امروز بورس تعطیله دوستان؟؟؟
                      به به میبینم شمام مثل من معتاد شدید
                      بله اگر ج. ا. ا. بخاد دوشنبه بورس باز گشایییییی میشه . اگرم که نه هیچ!

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

همه مسئولین الان سفر شمال هستن حال ندارن مشکلات رو حل کنن تو این چند هفته فیوزشون پریده

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

برخی خرده حقوقیهای جدید در بازار امدند که درست مشخص نیست اینا کی هستند و چه شرکتی دارند یا نه؟؟!!

برخی از اینا امدند شدند سهامدار درصدی برخی شرکتها!! یا در حد کمی کمتر از یک درصد سهام شرکتها رو دارند میخرند!!

ممکن هست اینا همین برخی کدهای حقیقی بزرگ باشند که با ثبت شرکتهای ضربدری و مضاربه ای با دریافت کد حقوقی دارند راحت تر سهام بازار را جمع میکنند؟

ببینید من به چه مسائلی فکر میکنم اما برخی سهامدارها چقدر مفت سهامشان را به اینا واگذار میکنند!! بازار همچنان در موقعیت فروش نمی بینم عزیزان!! تحلیل و نظر شخصی

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

سقوط بیت‌کوین به زیر 30 هزار دلار، ریزش سایر رمزارزها نیز شدت گرفته است...

وقتی ۶۰ بود بعضی ها اینجا تارگت ۳۰۰ میدادن و سهامدار را ترغیب به فروش سهم و خرید باد هوا میکردن،
                            بزودی زیر ۲۰ و حتی ۱۰...
                            با قابلیت کپی پیست و رشد روز افزون فناوری داده، قیمت این اعداد خیلی خیلی پایین میاد.

نظر

• eco777
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 677

تثبیت قیمت‌ها، طرح‌ بی‌ثبات/ بازگشت به نقطه صفر

مجلس اصولگرای هفتم با قانون تثبیت قیمتها تیشه به ریشه ی صنایع کشور زد که بخشی از نتایج اون رو این روزها در صنعت برق میبینیم .
                              بنظرم امروز هم ، مجلس بقول خودشون انقلابی با طرح موسوم به قانون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی ، ضربه بزرگی به اقتصاد کشور خواهد زد که شاید باعث بشه معیشت میلیونها نفر به خطر بیوفته و صد ها هزار کسب و کار خرد از بین بره .

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                سقوط بیت‌کوین به زیر 30 هزار دلار، ریزش سایر رمزارزها نیز شدت گرفته است...

وقتی ۶۰ بود بعضی ها اینجا تارگت ۳۰۰ میدادن و سهامدار را ترغیب به فروش سهم و خرید باد هوا میکردن،
                                بزودی زیر ۲۰ و حتی ۱۰...
                                با قابلیت کپی پیست و رشد روز افزون فناوری داده، قیمت این اعداد خیلی خیلی پایین میاد.

هیچ بازاری فی نفسه بی ارزش یا با ارزش نیست!

اینکه کدام بازار برای سرمایه گذاری مناسب تر است بحث دیگری است.

ولی ارزش هر بازار را قیمتش در آن زمان مشخص میکند. در حال حاضر یک بیت کوین 29هزار دلار ارزش دارد! نه بیشتر نه کمتر!

اینکه این روزها بیت کوین ریزش شدید داشته دلیل بر این نیست که در آینده بی ارزش بشه! همینطور که دلیل بر این هم نیست که مفت شده!

در کل حب و بغض نسبت به بازارها نداشته باشید:D

مهم اینه که بدونیم چه زمانی با چه دیدگاهی و .... و تواناییهایی که داریم در کدام یک از این بازارها میشود سود بیشتری کسب کرد!

در کنار یک عالمه کسانی که از بیت کوین سود تپل کردن افرادی هستند که ضررهای سنگین دادن درست شبیه افرادی که با بورس..با طلا...با دلار . با...درگیر میشن!
                                مساله بازارها نیستن! مساله ما هستیم!
                                وگرنه همه بازارها اعم از بورس و بیت کوین و ...... در ذات خودشون هم سر و ته یک کرباسن:D
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X