جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

آمریکا کلا الان رو به سقوطه laughingsmiley
    در حال فروپاشیه
    ;;)
    قراره نظام آخوندی کل 320 میلیون جمعیت آمریکا رو بندازه تو دریا در فلوریدا و سرزمین آمریکای شمالی رو به سرخپوستان برگردونه
    /.:blushsmiley:./
    کاخ سفید رو تبدیل میکنه به توالت عمومی بزرگ
    laughingsmiley

نظر

• sundaaay
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 742

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
      دوست عزیز اولاً در هر اداره و سازمانی کلی انسان شریف و حلال خور هست لطفاً جمع نبندید... دوم وقتی سیستم خرابه نهایتاً همه خراب میشن، این یک اصل بدیهی است... وقتی رییس کار نکنه و حقوق های نجومی بگیره کم کم کارمندان واسه چند دقیقه کار هم مدعی میشن... سیستم باید درست بشه، مردم مشکلی ندارن... سوم با تغییر حکومت و برقراری ارتباط با جهان، فقط با فروش گاز به کشورهای اطرافمون میشه زندگی مرفهی برای مردم ایجاد کرد... هند و پاکستان منتظر رسیدن گاز ایران هستن و اروپا هم مشتری بزرگ بعدیست... این کشور، پنجمین کشور ثروتمند جهانه... میتونه با انرژی‌های تجدیدپذیر، برق کل خاورمیانه رو تامین کنه... میتونه بزرگترین تامین کننده مواد پتروشیمی جهان بشه... میتونه هاب تولید خودرو در خاورمیانه بشه و ...
      چهارم اگه این سیستم اصلاح شدنی بود مردم به شعار اصلاح طلب، اصول گرا دیگه تموم ماجرا نمیرسیدن... توی انتخابات این دوره حرف خاتمی و رفقاش پشیزی ارزش نداشت... مردم بخوبی میدونن دارن چیکار میکنن...
      چه ربطی داره؟
      من و شما حقوق میگیریم که کار مردم رو راه بندازیم... شاید رئیس بخواد دزدی بکنه... این مجوزی هست که منم دزدی کنم؟
      وقتی میگم درد ما ایرانی ها تنبلی هست همینه... برای کار نکردن صد تا بهانه داریم...

میگید سیستم چطور درست بشه؟ خب سیستم هم از من و شما تشکیل شده... هر سیستمی هم بیاری، وقتی من و شما درست کارمون رو انجام ندیم... سیستم خودش که کار ارباب رجوع رو راه نمی اندازه... من و شما هستیم که سیستم رو تغذیه میکنیم..

مگه نمیگی با تغیر حکومت وضعیت درست میشه؟ خب من حرفی ندارم... فرض کن فردا نظام رو ساقط کردید... چه سیستمی برای بعد از جمهوری اسلامی انتخاب کردید؟ چه کسانی قرار هست حکومت رو تحویل بگیرن؟
      این سیستم و افراد چطور انتخاب شدن؟
      عزیز من یکم واقع بین باش... فله ای که نمیشه... الان یک عده تو خوزستان اسلحه دستشون هست... این اسلحه ها از کجا اومده؟ فرض کن فردا نظام افتاد... این افراد مسلح رفتن چند تا شهر رو گرفتن... شما میخواهی چیکار کنی؟ چطور این افراد مسلح رو خلع سلاح کنی؟ با چه نیرویی میخواهی امنیت رو برقرار کنی؟

حرف زدن که راحته... فردا نظام رو می اندازیم.. یک حکومت جدید میاریم و رفاه و آسایش برای مردم آورده میشود...
      انصافا این خنده دار نیست؟ الان به هرکسی بگیم آلترناتیو شما چیه.. هیچ چیزی نداره بگه.. میگیم این افراد مسلح رو چطور خلع سلاح میکنی... هیچ جوابی نداره... کشور 90 میلیون با این وسعت که نانوایی نیست که بخواهید با چوب جلوش وایسی و امنیت رو برقرار کنید

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
        سلام
        مگه همین الان خوزستانیها تو خیابون نیستن؟! مگه کشاورزای اصفهانی تو خیابون نیستن؟! کشاورزای اصفهانی همین چند روز پیش آبی که به سمت یزد میرفت رو قطع کردن.
        اکثر مناطق ایران با تنش آب مواجه هستن. در صورتیکه وارد تر سالی نشیم، بزودی تامین آب شرب در مناطق زیادی مسئله اساسی میشه.

البته کماکان میشه شعار خودکفایی در تولید گندم داد و همین اندک ذخایر آب زیر زمینی که در طی هزاران سال جمع شده بود رو به فنا داد. همین کاری که در طی این 42 سال کردن.
        میشه کماکان هندونه تولید کرد و با متوسط مصرف آب 290 لیتر برای تولید تنها یک کیلوگرم هندونه، صادرات هندونه انجام داد. اون هم سالی 100 هزار تن و بعدش هم بیایم بگیم که ببینید، داریم صادرات غیر نفتی میکنیم!

البته خب باید با این مردم چکار کرد؟!!!

در اینده با وجود این ورشکستگی آبی، وضعیتشون چی میشه؟! البته اگه این موضوع رو دست کم بگیریم، از هر بابت خیالمون راحت میشه.

اگه روابطمون رو با دنیا خوب کنیم و دست از یک سری شعارهای پوچ که وضعیت رو به اینجا کشونده بر داریم. و بتونیم مثل همه کشورهای دیگه زندگی کنیم، بتونیم از تحریم در بیایم، هر کار دیگه ای هم که باعث رفع مشکلات بشه رو میتونیم انجام بدیم.

برخلاف نظر شما، به نظر من سران این رژیم از اعماق تاریخ اومدن. تصمیمات بسیار غلطی هم که حداقل در زمینه آب در طی این سالها گرفته شده توسط افراد عادی در بدنه دولت گرفته نشده. این تصمیمات توسط سران رژیم گرفته شده.
        برای مثال، انتقال اب به سمت یزد و کرمان با دستور و پیگیریهای هاشمی رفسنجانی و خاتمی بوده‌.

برای من عجیبه که میفرمایید که وزیر و رئیس و استاندار از فضا نیومدن، یعنی چی؟! اینها فقط از عمال این رژیم هستن و دستور بالادستیها و یا گروه های مافیایی پرنفوذ رو اجرا میکنن.

این موضوعات خیلی واضح هستن، فکر نمیکنم اصلا نیازی به بحث داشته باشن.

بین افراد معترض در خوزستان بسیار مسلح هستن و میخوان برن ارگان های دولتی رو بگیرن... این که اعتراض نیبست. این هرج و مرج هست... اگر اینا ادارات رو آتش بزنن... پمپ بنزین ها رو آتش بزنن.. خود شما فردا معترض میشی که مملکت صاحب نداشت جلوی اینا رو بگیره؟ میگی من الان میخوان بنزین بزنم یا برم شهرداری اما کلش سوخته..

هیچ جای دنیا قبول نمیکنن که کسی مسلح بشه و بیاد تو خیابون و بخواد جایی رو آتش بزنه...

مثل دامدارها که برای قیمت شیر اعتراض داشتن میتونن برن یک جا تحصن کنن... نه آتش درست کنن و سلاح دست بگیرن

من دیشب هم گفتم، اما کسی بهم جواب نداد...
        خب از فردا کشاورزی در بسیاری از نقاط ایران ممنوع بشه... منم قبول دارم... جز شمال کسی برنج نکاره.. هندوانه و گندم و ذرت کسی نکاره..
        خب برادر من بعد باید این ها رو از کشورهای دیگه وارد کنیم... با چه پولی؟ اصلا وارد هم کردیم... خب کسی توانایی خریدش رو داره؟ اون وقت خود شما و بقیه میگید چرا هندوانه مثلا شده کیلو 50 هزار تومن...

حرف زدن راحته... از فردا خیلی از کشت ها رو ممنوع میکنیم. قبول... خب بعدش؟ اینهایی که بیکار میشن چی؟ قیمت این اجناس که چند برابر میشه چی؟ تکلیف چیه؟

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

انشالله که با این گزارشهای خوب هفته مثبتی برای بازارها در پیش داشته باشیم
          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/23, 13:39.
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Mehrsana
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1191

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
            چه ربطی داره؟
            من و شما حقوق میگیریم که کار مردم رو راه بندازیم... شاید رئیس بخواد دزدی بکنه... این مجوزی هست که منم دزدی کنم؟
            وقتی میگم درد ما ایرانی ها تنبلی هست همینه... برای کار نکردن صد تا بهانه داریم...

میگید سیستم چطور درست بشه؟ خب سیستم هم از من و شما تشکیل شده... هر سیستمی هم بیاری، وقتی من و شما درست کارمون رو انجام ندیم... سیستم خودش که کار ارباب رجوع رو راه نمی اندازه... من و شما هستیم که سیستم رو تغذیه میکنیم..

مگه نمیگی با تغیر حکومت وضعیت درست میشه؟ خب من حرفی ندارم... فرض کن فردا نظام رو ساقط کردید... چه سیستمی برای بعد از جمهوری اسلامی انتخاب کردید؟ چه کسانی قرار هست حکومت رو تحویل بگیرن؟
            این سیستم و افراد چطور انتخاب شدن؟
            عزیز من یکم واقع بین باش... فله ای که نمیشه... الان یک عده تو خوزستان اسلحه دستشون هست... این اسلحه ها از کجا اومده؟ فرض کن فردا نظام افتاد... این افراد مسلح رفتن چند تا شهر رو گرفتن... شما میخواهی چیکار کنی؟ چطور این افراد مسلح رو خلع سلاح کنی؟ با چه نیرویی میخواهی امنیت رو برقرار کنی؟

حرف زدن که راحته... فردا نظام رو می اندازیم.. یک حکومت جدید میاریم و رفاه و آسایش برای مردم آورده میشود...
            انصافا این خنده دار نیست؟ الان به هرکسی بگیم آلترناتیو شما چیه.. هیچ چیزی نداره بگه.. میگیم این افراد مسلح رو چطور خلع سلاح میکنی... هیچ جوابی نداره... کشور 90 میلیون با این وسعت که نانوایی نیست که بخواهید با چوب جلوش وایسی و امنیت رو برقرار کنید
            نمیدونم باید بدهیات رو برای شما توضیح داد؟!
            وقتی یک مدیر دزد گذاشتن تو اداره و داره همه قوانین رو زیر پا میزاره و به شما دستور میده حق و ناحق کنی شما دو راه داری یا استعفا و اخراج یا شدن مثل بقیه...
            حکومت توی هر کشوری سرنگون میشه چی میشه؟ شاه سرنگون شد چی شد؟ یه عده مسئول کشور در دوران گذار میشن... احزاب میان سیستم‌های حکومتی مدنظرشون رو معرفی میکنن، نامزدها معرفی میشن و نهایتاً انتخابات و رأی گیری میشه... نظام و حکومت جدید مستقر میشه... الانم انقدر افراد شایسته هستند در داخل و خارج کشور که این دوران رو مدیریت میکنن...
            کشور ۹۰ میلیون هست درست اما کمتر از چند درصد دنبال جدایی طلبی و اغتشاش هستن... اون ۹۰ و اندی بقیه اونها رو سرجاشون میشونن... عراق رو ببین... مصرو ببین... ایرانم یکی مثل بقیه....
            این دفعه فقط مردم باید حواسشون رو حمع کنن تا کلاه سرشون نره...
            حالا شما بگو ادامه وضعیت موجود چی میشه؟

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

دیشب این شبکه که بودجه شو از عربستان سعودی میگیره، میگه به نقل از "منابع محلی"... این دیگه خبرسازی هست... منابع محلی چه صیغه ای هست؟ این دیگه میشه فیک نیوز...

ایران اینترنشنال با بودجه عربستان سعودی.... بی بی سی فارسی با بودجه انگلیس و منوتو با بودجه نامشخص به طور گسترده و تمام وقت دارن اعتراضات خوزستان رو پوشش میدن و آب و تاب...

خب چطور میشه عربستان دلسوز من و شما بشه؟ عربستان و اماراتی که خواهان تجزیه خوزستان هستن و به خلیج فارس نام دیگه ای میگن... دنبال سه تا جزایر هستن...

خب با عقل و منطق خودتون فکر کنید...

انقلاب حق هر ملتی هست.. اما نه کورکورانه.... انقلاب حساب شده... انقلابی که توسط رسانه های کشورهای دیگه هدایت نشه.. وگرنه از چاله به چاه خواهد بود.

نظر

• Mehrsana
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1191

دیشب این شبکه که بودجه شو از عربستان سعودی میگیره، میگه به نقل از "منابع محلی"... این دیگه خبرسازی هست... منابع محلی چه صیغه ای هست؟ این دیگه میشه فیک نیوز...

ایران اینترنشنال با بودجه عربستان سعودی.... بی بی سی فارسی با بودجه انگلیس و منوتو با بودجه نامشخص به طور گسترده و تمام وقت دارن اعتراضات خوزستان رو پوشش میدن و آب و تاب...

خب چطور میشه عربستان دلسوز من و شما بشه؟ عربستان و اماراتی که خواهان تجزیه خوزستان هستن و به خلیج فارس نام دیگه ای میگن... دنبال سه تا جزایر هستن...

خب با عقل و منطق خودتون فکر کنید...

انقلاب حق هر ملتی هست.. اما نه کورکورانه.... انقلاب حساب شده... انقلابی که توسط رسانه های کشورهای دیگه هدایت نشه.. وگرنه از چاله به چاه خواهد بود.

دوست عزیز مردم اسلحه ندارن ... اونها لباس شخصی های حکومت هستن... بازم توضیح واضحات؟!
                یه زمانی امام راحل صبح تا شب با رسانه‌های غربی در مورد شاه حرف میزد اون موقع بودجه بریتانیا و فرانسه نبود، اونها دلسوز ما بودند؟

دشمن دشمن دوست ماست!

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

نمیدونم باید بدهیات رو برای شما توضیح داد؟!
                  وقتی یک مدیر دزد گذاشتن تو اداره و داره همه قوانین رو زیر پا میزاره و به شما دستور میده حق و ناحق کنی شما دو راه داری یا استعفا و اخراج یا شدن مثل بقیه...
                  حکومت توی هر کشوری سرنگون میشه چی میشه؟ شاه سرنگون شد چی شد؟ یه عده مسئول کشور در دوران گذار میشن... احزاب میان سیستم‌های حکومتی مدنظرشون رو معرفی میکنن، نامزدها معرفی میشن و نهایتاً انتخابات و رأی گیری میشه... نظام و حکومت جدید مستقر میشه... الانم انقدر افراد شایسته هستند در داخل و خارج کشور که این دوران رو مدیریت میکنن...
                  کشور ۹۰ میلیون هست درست اما کمتر از چند درصد دنبال جدایی طلبی و اغتشاش هستن... اون ۹۰ و اندی بقیه اونها رو سرجاشون میشونن... عراق رو ببین... مصرو ببین... ایرانم یکی مثل بقیه....
                  این دفعه فقط مردم باید حواسشون رو حمع کنن تا کلاه سرشون نره...
                  حالا شما بگو ادامه وضعیت موجود چی میشه؟

شما هی میگی بدهیات بدیهات اما خودت در ابتدا و الفبای کار گیر هستی...

شاه بنا به سرکوب و مقاومت نداشت... سیستم فعلی بنا به موندن و بقا داره و نشون هم داده...
                  انقلاب 57 یک رهبر داشت که تمام گروه های مخالف به حرفش گوش میدادن... محض اطلاع شما اگر بعد از انقلاب 57 مملکت جمع شد به خاطر حمله عراق به ایران بود....

این مسئولان دوران گذار کی هستن؟ کی تعین کرده؟ چه افرادی مدنظر دارید؟ بلاخره اسم ببرید ما هم بفهمیم...
                  حرفهات خیلی قشنگه و منم دوست دارم این چیزی که میگی...اما والا اگر 1 درصدش رو بتونید اجرا کنید... ملت نمیتونن تو صف واکسن وایسن... صد بار میخوان از هم جلو بزنن و هی همدیگه رو هل میدن... حالا اینا مودب میشینن تا دوران گذار طی بشه و این انتخاباتی که میگی انجام بشه؟

نمیدونم اگر فکر میکنی اینطور میشه که خوبه.. ما حرفی نداریم.

نظر

• سعید سعیدی
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 248

بین افراد معترض در خوزستان بسیار مسلح هستن و میخوان برن ارگان های دولتی رو بگیرن... این که اعتراض نیبست. این هرج و مرج هست... اگر اینا ادارات رو آتش بزنن... پمپ بنزین ها رو آتش بزنن.. خود شما فردا معترض میشی که مملکت صاحب نداشت جلوی اینا رو بگیره؟ میگی من الان میخوان بنزین بزنم یا برم شهرداری اما کلش سوخته..

هیچ جای دنیا قبول نمیکنن که کسی مسلح بشه و بیاد تو خیابون و بخواد جایی رو آتش بزنه...

مثل دامدارها که برای قیمت شیر اعتراض داشتن میتونن برن یک جا تحصن کنن... نه آتش درست کنن و سلاح دست بگیرن

خب از فردا کشاورزی در بسیاری از نقاط ایران ممنوع بشه... منم قبول دارم... جز شمال کسی برنج نکاره.. هندوانه و گندم و ذرت کسی نکاره..
                    خب برادر من بعد باید این ها رو از کشورهای دیگه وارد کنیم... با چه پولی؟ اصلا وارد هم کردیم... خب کسی توانایی خریدش رو داره؟ اون وقت خود شما و بقیه میگید چرا هندوانه مثلا شده کیلو 50 هزار تومن...

حرف زدن راحته... از فردا خیلی از کشت ها رو ممنوع میکنیم. قبول... خب بعدش؟ اینهایی که بیکار میشن چی؟ قیمت این اجناس که چند برابر میشه چی؟ تکلیف چیه؟
                    جدا؟!! بین افراد معترض در خوزستان افراد مسلح وجود داره؟! پمپ بنزین اتیش بزنن؟ به این کار میگن هرج و مرج؟! سال 57 که مسلح بودن و بانک و پمپ بنزین اتیش میزدن اشکالی نداشت؟! الان اشکال داره؟ الان بهش میگن هرج و مرج؟! تو همین خوزستان/آبادان، 400 نفر رو زنده زنده سوزوندن، اشکالی نداشت؟!

برادر عزیز از قیمت اجناس مختلف در حال حاضر خبر داری؟! مقایسه کن با قیمت های پارسال. اصلا پارسال نه، با ماههای قبل مقایسه کن.

بیکاری هم که کلا بیداد میکنه. نیازی هم نیست این مطالب رو من اینجا بگم. اگه کسی اینا رو نبینه و ندونه حتما مشکلش چیز دیگه ای هست.

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

دوست عزیز مردم اسلحه ندارن ... اونها لباس شخصی های حکومت هستن... بازم توضیح واضحات؟!
                      یه زمانی امام راحل صبح تا شب با رسانه‌های غربی در مورد شاه حرف میزد اون موقع بودجه بریتانیا و فرانسه نبود، اونها دلسوز ما بودند؟

دشمن دشمن دوست ماست!

همین دیگه عاقبت اون انقلاب چی شد؟ اون انقلابی که با بودجه کشورهای عربی و رسانه های امریکایی و اروپایی هدایت شد ... تهش چی شد؟ اینجایی که هستیم...
                      باز همون کار رو تکرار کنیم؟ این دفعه دیگه عربستان بهمون خط بده؟ اون بار که ملکه خط داد این شد... الان که بن سلمان که مخالفش رو چرخ گوشت میکنه بهمون خط بده چی میشه؟

من آبان 98 بین جمعیت بودم... با چشمم دیدم مردم دارن میرن پمپ بنزین آتش بزنن .. یا ساختمان راهنمایی رانندگی رو بگیرن... اگر تیرهوایی نمی زدن و ضدشورش نمیرسید کل پمپ بنزین و ساختمان شهرداری و راهنمایی رو گرفته بودن...

من یه آدم مجرد هستم ، زن و بچه هم ندارم... امنیت بره.. اولین ضررش رو خودتون میکنید..

نظر

• Mehrsana
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1191

شما هی میگی بدهیات بدیهات اما خودت در ابتدا و الفبای کار گیر هستی...

شاه بنا به سرکوب و مقاومت نداشت... سیستم فعلی بنا به موندن و بقا داره و نشون هم داده...
                        انقلاب 57 یک رهبر داشت که تمام گروه های مخالف به حرفش گوش میدادن... محض اطلاع شما اگر بعد از انقلاب 57 مملکت جمع شد به خاطر حمله عراق به ایران بود....

این مسئولان دوران گذار کی هستن؟ کی تعین کرده؟ چه افرادی مدنظر دارید؟ بلاخره اسم ببرید ما هم بفهمیم...
                        حرفهات خیلی قشنگه و منم دوست دارم این چیزی که میگی...اما والا اگر 1 درصدش رو بتونید اجرا کنید... ملت نمیتونن تو صف واکسن وایسن... صد بار میخوان از هم جلو بزنن و هی همدیگه رو هل میدن... حالا اینا مودب میشینن تا دوران گذار طی بشه و این انتخاباتی که میگی انجام بشه؟

نمیدونم اگر فکر میکنی اینطور میشه که خوبه.. ما حرفی نداریم.
                        دیگه به سئوالات شما جواب نمیدم. شما فقط بگو ادامه وضعیت موجود چی میشه؟ همین سئوال ساده رو جواب بده

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                          جدا؟!! بین افراد معترض در خوزستان افراد مسلح وجود داره؟! پمپ بنزین اتیش بزنن؟ به این کار میگن هرج و مرج؟! سال 57 که مسلح بودن و بانک و پمپ بنزین اتیش میزدن اشکالی نداشت؟! الان اشکال داره؟ الان بهش میگن هرج و مرج؟! تو همین خوزستان/آبادان، 400 نفر رو زنده زنده سوزوندن، اشکالی نداشت؟!

برادر عزیز از قیمت اجناس مختلف در حال حاضر خبر داری؟! مقایسه کن با قیمت های پارسال. اصلا پارسال نه، با ماههای قبل مقایسه کن.

بیکاری هم که کلا بیداد میکنه. نیازی هم نیست این مطالب رو من اینجا بگم. اگه کسی اینا رو نبینه و ندونه حتما مشکلش چیز دیگه ای هست.

خب اقدامات سال 57 نتیجه اش چی شد؟ نتیجه اش دلار 25000 تومنی هست... من میگم هر ملتی حق انقلاب داره اما انقلاب آگاهانه و درست حسابی... برای بهتر شدن زندگی...

خب سال 57 اشتباه کردن... چوبش هم الان داریم میخوریم... الانم از چاله بریم تو چاه؟

من میگم سه تا گروه یا سیستم یا حکومت برای دوران گذار معرفی بشه... ببینیم مملکت قراره دست کی بیوفته... این نفرات کی هستن؟ اطرافیانشون کی هستن و چه روزمه ای دارن؟ چه برنامه ای برای ایجاد امنیت دارن؟ حداقل 5 سال دوران گذار در بهترین حالت طول میکشه...

انقلابی که مردم کتاب خونده باشن...
                          این ملت از سر تحریم ها امدن تو خیابون... نه بخاطر بالا رفتن سطح سواد ... این خیلی فرق داره

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

من حرفی ندارم... بسم الله برید انقلاب درست کنید... منتها فعلا از زیر کولر آبی/گازی بیرون برید و با اتوبوسی ماشینی یا هواپیما خودتون برسونید خوزستان... اصلا نمیخواد همین امشب تو شهر خودت برو برای حمایت از خوزستان اعتراض کن...

خب نمیشه زیر کولر بشینیم و تز بدیم... الان جوان مردم از بین داره میره تو خوزستان... یک خانواده داره داغدار میشه... درسته؟؟

ایران اینترنشنال با بودجه عربستان یا منوتو یا بی بی سی با بودجه انگلیس بنزین رو آتش اعتراضات مردم بریزه... ما هم زیر کولر باشیم... چهار تا جوان 20 ساله از بین بره؟ خودتون و انصافتون...

انقلاب کردن هزینه داره... تحمل میخواد.. میتونید؟ بسم الله.... آخه دو روز ، روزی دو ساعت برق قطع میشد... روزی صد تا کلیپ تو شبکه پخش میشد که مردیم ... گرم هست... یخچالم خراب شد... فلان شد...
                            شما تحمل نداری دو ساعت برق بره... چطور میخواهی در بهترین حالت و شرایط حداقل 5 سال دوران گذاری رو تحمل کنی که معلوم هم نیست تهش به کجا برسه؟ دوران گذار اصلا اسمش روش هست.. همه چی رو هوا هست.... مثل الان نیست دستور از بالا بیاد که برق صنایع رو قطع کنید تا من و شما زیر کولر کیف کنیم... باید بی برقی و بی آبی و بی قانونی بکشی... چون همین قانون فعلی هم باطل میشه

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

من حرفی ندارم... بسم الله برید انقلاب درست کنید... منتها فعلا از زیر کولر آبی/گازی بیرون برید و با اتوبوسی ماشینی یا هواپیما خودتون برسونید خوزستان... اصلا نمیخواد همین امشب تو شهر خودت برو برای حمایت از خوزستان اعتراض کن...

خب نمیشه زیر کولر بشینیم و تز بدیم... الان جوان مردم از بین داره میره تو خوزستان... یک خانواده داره داغدار میشه... درسته؟؟

ایران اینترنشنال با بودجه عربستان یا منوتو یا بی بی سی با بودجه انگلیس بنزین رو آتش اعتراضات مردم بریزه... ما هم زیر کولر باشیم... چهار تا جوان 20 ساله از بین بره؟ خودتون و انصافتون...

انقلاب کردن هزینه داره... تحمل میخواد.. میتونید؟ بسم الله.... آخه دو روز ، روزی دو ساعت برق قطع میشد... روزی صد تا کلیپ تو شبکه پخش میشد که مردیم ... گرم هست... یخچالم خراب شد... فلان شد...
                              شما تحمل نداری دو ساعت برق بره... چطور میخواهی در بهترین حالت و شرایط حداقل 5 سال دوران گذاری رو تحمل کنی که معلوم هم نیست تهش به کجا برسه؟ دوران گذار اصلا اسمش روش هست.. همه چی رو هوا هست.... مثل الان نیست دستور از بالا بیاد که برق صنایع رو قطع کنید تا من و شما زیر کولر کیف کنیم... باید بی برقی و بی آبی و بی قانونی بکشی... چون همین قانون فعلی هم باطل میشه
                              خبری شده، احتملا تصادف نکردی یا سرت به جایی نخورده

طرز تفکرت 180 درجه عوض شده،

شاید آیدی ات هک شده!!!!

نظر

• QARTAL
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 544

کشاورزی را نمیخواد ممنوع کنند.هر چیزی جای خودش را داره
                                اصلا کشت برنج و هندوانه در بیابان توجیه اقتصادی داره؟؟؟؟؟؟؟؟//بجای اینکه آب کارون را منحرف کنی به مناطق بیابانی برای کشت برنج و هندوانه.خب همین محصولات را نزدیک آب کشت کنیم.

بجای اینکخه کارخانه جات وابسته به آب را در دل کویر بسازند .نزدیک دریا یا همان رود بسازند.

نمیشه که کارخانه را در کرمان بزنی.آبش را از دریا یا رودهای چند صد کیلومتر دورتر بیاری.مواد اولیه اش را از ارومیه.چه ایرادی داره این کارخانه را مابین استان آذربایجان غربی و لرستان و چهار محال بختیاری بزنند.

همه کارخانجاتش مال مرکزی ها.همین کشاورزی و دامداری را لااقل بزارید برای مناطق دیگه

نظر

در حال کار...
                                X