کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه اقلیت نادان بر اکثریت حکومت می کنند. اینها نمیخواهند کسی غیر از خودشان سود کند. کسی غیر از خودشان نان بخورد. تمام کارخانه ها و بخش خصوصی رو تحت فشار و قیمت گذاری دستوری له کردند. آخرش به قول یارو باید جمع کنیم بریم!!!
نیازی به رفتن نیست.
کسب و کارتان را تعطیل کنید .
مثل بقیه خود زرنگ پندار باشید و پولهایتان را بین بازارهای مخرب سود بانکی و رمز ارز و طلا و ... به گردش در بیارید .
گاهی هم برا کمتر از یک هفته به بورس بیارید ناخنکی بزنید و به سرعت خارج کنید .
به دولت مردان و صاحبان قدرت در تخریب کشور کمک کنید تا پیشرفت مداوم داشته باشید و رستگار شوید.
نیازی به رفتن نیست.
مثل اغلب افراد خود زرنگ پندار این کشور کسب و کارتان را تعطیل کنید .
پولهایتان را بین بازارهای مخرب سود بانکی و رمز ارز و طلا و ... به گردش در بیارید .
گاهی هم برا کمتر یک هفته به بازار بیارید و ناخنکی بزنید و به سرعت خارج کنید .
به دولت مردان و صاحبان قدرت در تخریب کشور کمک کنید تا پیشرفت مداوم داشته باشید و رستگار شوید.
بله اینجور ماندنی هم دل خودش را می خواهد که مردم رو تا کمر در سطل زباله ها ببینیم
من که بیش از 90 درصدسبدم یک سهم است واصلا کاری هم به ان ندارم مقداری نقدینگی به دست رسیده بود حدود 1ماه بود منتظر بازار منفی بودم تا خرید کنم امروز 1پله خرید کردم انشالله فردا هم کل نقدینگیم را تبدیل به سهم مورد نظر خواهم کرد
منیب جان اگه فقط یک درصد سهامداران فقط یک درصدشون جمع میشدن جلوی سازمان بورس و با گل درش رو میبستند دیگه از این کثافتکاریها نمیکردند
ولی دریغ از یک جو همت و غیرت که سهامداران ندارن
اینو مسئولین هم خوب فهمیدن
اونایی که منو میشناسن میدونن به رفتار شناسی و روان سناسی بازار و کلا جامعه خیلی علاقه دارم.
یه چیزی رو هیچ وقت نتونستم درک کنم، شما هر روز مینالید به احتمال زیاد با توجه به تورم همواره تو این بازار هم در حال زیان دادن هستید، فساد و هردمبیلی و بی قانون و بی برنامگی سازمان و کارگزاری ها و صندوق ها و حقوقی ها هم که دیگه بر کسی پوشیده نیست.
دلیل اصرارتون به ادامه فعالیت تو همچین بازاری و دفاع همیشگیتون از بورس اونم با این شرایط چیه؟
اینو واقعا نمیتونم بفهمم خوشحال میشم استدلال هاتون رو بشنوم.
درود
از جو بازار مرتبط با تاپیک حرفی نزنم بهتر است . این چه وضعی است !!! یک ماه است بازار و بورس از دستم در رفته و دیگه داره از این کار حالم بد میشه
شهریور امسال بدترین خاطرات تلخ زندگیم را رقم زده
دفتر زندگی پدرم بسته شد . خیلی تلاش کردم و نتیجه نداد و افتاد به اوج کرونای لعنتی و بیماری پدرم هم گم شد در این بین و در بیمارستان یه کرونا هم برچسب بیماری قبلیش شد
خودم 1 هفته است مثبتم . چه درد و مرضی بدی است
یعنی پدر پیرم با این حالی که من الان دارم از دینا رفت ؟
خسته امممممممممممممم . اولین بار است اینطور بریدم
اونایی که منو میشناسن میدونن به رفتار شناسی و روان سناسی بازار و کلا جامعه خیلی علاقه دارم.
یه چیزی رو هیچ وقت نتونستم درک کنم، شما هر روز مینالید به احتمال زیاد با توجه به تورم همواره تو این بازار هم در حال زیان دادن هستید، فساد و هردمبیلی و بی قانون و بی برنامگی سازمان و کارگزاری ها و صندوق ها و حقوقی ها هم که دیگه بر کسی پوشیده نیست.
دلیل اصرارتون به ادامه فعالیت تو همچین بازاری و دفاع همیشگیتون از بورس اونم با این شرایط چیه؟
اینو واقعا نمیتونم بفهمم خوشحال میشم استدلال هاتون رو بشنوم.
دلیل اصرار خودت به فعالیت تو این فروم چیه ؟
چند بار دیگه باید بن شی تا سر عقل بیای ؟
اومدی تو فروم یه اجتماع بورسی هی مینالی که چرا تو بورسید ؟ :))
نظر