جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس باز قهار
    عضو فعال
    • May 2020
    • 1979

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
    بنظرم دوستان خیلی هیجان زده شدن . درسته که بازار داره هیجان زده عمل میکنه اما دوستان این فروم اکثرا فعالان قدیمی هستند و انتظار میره که پخته تر نظر بدن . معمولا بازارها و قیمتها در همه جهان در حالت عدم تعادل هستند یعنی گاهی بالای ارزش ذاتی و گاهی زیر ارزش ذاتی هستند . حالا وقتی خیلی برن بالای ارزش ذاتی یک فرصت فروش پیش میاد و وقتی خیلی بیان زیر ارزش ذاتی فرصت خرید پیش میاد . که به نظر من الان فرصت خرید هست . شاخص های اصلی اقتصاد تغییر خاصی در این چند روز نداشتند و سیاست و اقتصاد کشور داره همون مسیر سابق رو میره .
    به نظرمن فروش سهام در این قیمت توجیه نداره شاخص هم دیگه فردا میتونه برگشت بزنه
    حقوقی تو سهام ارزنده امروز خریدار بودن
    خبر ریزس بورس در تمام خبرگزاری ها داره کار میشه ، به نطرم فردا اخرین منفی خواهد بود
    آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/09/21, 12:52.

نظر

• سهامدار خرد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 2323

تا وقتی دوستان سهامدار هرروز پای مانیتور میشینن و حاضر نیستند چهارقدم برن دم در بورس اعتراض کنن و تخم مرغ بزنن به سردر بورس
      اوضاع همینه که هست

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 1426

جناب بیفورسیتی عزیز روحش شاد ویادش گرامی ،،انشالله زود بهتربشین

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

حسنی بیا از بدی های بورس بگو
          ///

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            حسنی بیا از بدی های بورس بگو

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              :D
              :.thumbsupsmileyanim
              دمت گرم عالی و به جا بود خیلی خندیدم:D

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

دنیای اقتصاد و برخی از این تحلیلگرا رفتند بودن سمت ارز دیجیتال و بیت کویین و مطلب ضد بورس میزدن ، رمز ارز هم کله شد ریزش بدی داشت ، فکر میکنند خروج پول میاد سمت اونا

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                      مرحله اول سوزوندن نقدینگی انجام شده ، اما مرحله اصلی مونده
                      اون پولایی که سوخته پولای خنگ بوده ، از این به بعد باید پول شما بچه زرنگا بسوزه ، جوری میسوزونن که از هرچی بورسه زده بشید اونوقت میاید اینجا میبینید عین قبرستون شده ماهی یکبارم کسی رغبت نمیکنه مطلبی اینجاها بنویسه ، اونموقع یاد من میفتید
                      #بورس
                      پوکر بازهای حرفه ای یه جمله معروفی دارن که میگن:
                      اگه پای یه میز نشستی و تا 20دقیقه متوجه نشدی ،سر کی داره کلاه میره،مطمئن باش سر تو داره کلاه میره

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

کسانی که عرضه سود کردن از بورس را ندارن خوب این روزا فعال شدن و خودشون را خنک کاری میکنن،
                        بورس اونم بورس ایران سراسر فساد و رانت و سفته بازی و نوسانگیری سازمان یافته جای هر کسی نیست.

نظر

• ali salehi
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 222

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          دوستان من در این ریزش نسبت به ریزش قبلی موفق تر عمل کردم، چون واقع بین تر شدم.
                          فقط باید واقعیت ها را پذیرفت من قبلا خوشبین بودم ولی الان میدونم در یک بازار سراسر فساد و رانت و دستوری دارم کار میکنم.
                          باریکلا
                          شما همونی نبودی که شیپور میزدی ایهالناس یه سهم هست به نام قجام حق تقدمش 150درصد ارزونتره
                          کسی با سطح دانش جنابعالی حیفه اینجا بمونه برو خودتو به صندوقا معرفی کن تحلیلهای اینجارم بعنوان رزومه ارائه کن بعنوان مدیر صندوقی چیزی استخدام شو

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

درود
                            قاعدتا تغییرات سنگین در بورس بدون خبر بنیادی نمیشه.

از اخبار بنیادی مهم بازار طی ماههای اخیر دو مطلب مهم بوده: توافق هسته ای و بهره بانکی

توافق که دماسنج اش قیمت دلار هست نمیتونه دلیل ریزش اخیر باشه. دلار که تقریبا در سقف معامله میشه، انتخاب باقری کنی عملا یعنی ارسال پیام عدم علاقه جمهوری اسلامی به حل و فصل هسته ای، و ...
                            صحبت های ا ین چند روز هم همگی احتمال رسیدن به هرگونه توافقی را کاهش داده که بهبود نداده....اصلا وقتی دلار بالای 27 مونده خودش گویاست...بنابراین با اطمینان بالایی میشه گفت که خبر هسته ای باید باعث رشد بازار میشد. ولی رشدش نداده که هیچ...این روزها با یک ریزش سنگین غیر قابل انتظار روبرو شدیم!

بجز عامل دوم که تغییرات بهره بانکی باشه، من دلیل دیگه ای نمیبینم!!

قطع به یقین! خبری در این فقره هست! مهم ترین دلیل صحت این داستان هم وضعیت اوراق هست. ریزش اوراق طی ده روز گذشته ، بخصوص شدت چنین ریزشی را باید یک رکورد تاریخی حساب کرد.(به این دقت کنید!)

پریروز که بازار نسبتا مثبت شد، روزی بود که تحرکاتی در اوراق هم مشاهده شد . (انگار که خبر افزایش بهره بانکی به مشکل مختصری خورده باشه!!!)

ولی امروز با کمال شگفتی!! آن هم بعد از ریزش های روزهای قبل مجددا اوراق ریزش نسبتا سنگینی را تجربه کرد و هکذا بورس!

بنابراین!
                            هرچند دنبال مقصر و دلیلی که اثرش رو گذاشته گشتن شاید فایده ای نداشته باشه، ولی به نظر من نبض بازار در کوتاه مدت وابسته به خبر و شایعه های مربوط به بهره بانکی است...بقیه موارد را فراموش کنید!

فقط من نمیفهمم روی چه حسابی...به چه انگیزه ای بازار به این نتیجه رسیده که بهره بانکی به زودی افزایش خواهد یافت!!!! ولی همه جوانب نشان میده که افزایش بهره بانکی بسیار جدی است!
                            بشخصه با اینکه تقریبا در بهترین زمان ممکن در دو سه هفته قبل خروج زدم و نقد شدم و طبق معمول اوراق خریدم و
                            جالب ا ینکه!
                            در زندگی بورسی ام! هیچ وقت از خرید اوراق ضرر نکرده بودم!
                            ولی به شکل شگفت انگیزی حدود 2 درصد زیان از ده روز قبل که بازار ریزش اش را شروع کرد روی اوراق ضرر کردم:D

2درصد ضرر روی اوراق خیلیه! اونایی که اخزایی هستن میدونن چی میگم!
                            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/09/21, 16:07.
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

ضمنا

به نظرم فردا چهارشنبه روز بسیار مهم بازار است!

جمیع عوامل و موقعیتی که در آن هستیم نشان میده که فردا رفتار بازار مهمه

اصلا ناگفته پیداست که فردا چقدر مهمه!

فضای بازار چهارشنبه بسیاری از ابرها را کنار خواهد زد!!

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1471

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                درود
                                قاعدتا تغییرات سنگین در بورس بدون خبر بنیادی نمیشه.

از اخبار بنیادی مهم بازار طی ماههای اخیر دو مطلب مهم بوده: توافق هسته ای و بهره بانکی

توافق که دماسنج اش قیمت دلار هست نمیتونه دلیل ریزش اخیر باشه. دلار که تقریبا در سقف معامله میشه، انتخاب باقری کنی عملا یعنی ارسال پیام عدم علاقه جمهوری اسلامی به حل و فصل هسته ای، و ...
                                صحبت های ا ین چند روز هم همگی احتمال رسیدن به هرگونه توافقی را کاهش داده که بهبود نداده....اصلا وقتی دلار بالای 27 مونده خودش گویاست...بنابراین با اطمینان بالایی میشه گفت که خبر هسته ای باید باعث رشد بازار میشد. ولی رشدش نداده که هیچ...این روزها با یک ریزش سنگین غیر قابل انتظار روبرو شدیم!

بجز عامل دوم که تغییرات بهره بانکی باشه، من دلیل دیگه ای نمیبینم!!

قطع به یقین! خبری در این فقره هست! مهم ترین دلیل صحت این داستان هم وضعیت اوراق هست. ریزش اوراق طی ده روز گذشته ، بخصوص شدت چنین ریزشی را باید یک رکورد تاریخی حساب کرد.(به این دقت کنید!)

پریروز که بازار نسبتا مثبت شد، روزی بود که تحرکاتی در اوراق هم مشاهده شد . (انگار که خبر افزایش بهره بانکی به مشکل مختصری خورده باشه!!!)

ولی امروز با کمال شگفتی!! آن هم بعد از ریزش های روزهای قبل مجددا اوراق ریزش نسبتا سنگینی را تجربه کرد و هکذا بورس!

بنابراین!
                                هرچند دنبال مقصر و دلیلی که اثرش رو گذاشته گشتن شاید فایده ای نداشته باشه، ولی به نظر من نبض بازار در کوتاه مدت وابسته به خبر و شایعه های مربوط به بهره بانکی است...بقیه موارد را فراموش کنید!

فقط من نمیفهمم روی چه حسابی...به چه انگیزه ای بازار به این نتیجه رسیده که بهره بانکی به زودی افزایش خواهد یافت!!!! ولی همه جوانب نشان میده که افزایش بهره بانکی بسیار جدی است!
                                بشخصه با اینکه تقریبا در بهترین زمان ممکن در دو سه هفته قبل خروج زدم و نقد شدم و طبق معمول اوراق خریدم و
                                جالب ا ینکه!
                                در زندگی بورسی ام! هیچ وقت از خرید اوراق ضرر نکرده بودم!
                                ولی به شکل شگفت انگیزی حدود 2 درصد زیان از ده روز قبل که بازار ریزش اش را شروع کرد روی اوراق ضرر کردم:D

2درصد ضرر روی اوراق خیلیه! اونایی که اخزایی هستن میدونن چی میگم!
                                دقیقا منهم باشما موافق هستم چون نقدینگی خودرا بصورت اوراق نگهداری میکنم

ومنهم دربعضی خرید این 10 روز تا2.5درصد درضررم واین تو این چند ساله سابقه نداشته .

الان راجت میتوان اخزا باسود 25 درصد خرید کرد .باید منتظر بود
                                آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2021/09/21, 16:43.

نظر

در حال کار...
                                X