کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
nدوست عزیز اتفاقا من فلوله را مثال زدم که حدود 65 درصد شناوری دارد اگر شما 51 درصد شناوری را جمع کنید عملا مالک شرکت هستید و اصلا نیاز به نفوذ در هیات مدیره نیست.
اصلا نميزارن تو بازار اين همه سهم را جمع كنيد.
اين شركتها فقط براي سهامدارانش نيستن
چه عمده چه غير عمده
از اين شركتها استفاده هاي زيادي ميشه
شما فكر مي كنيد چرا ليستي از شركتهاي مختلف تو تحريم آمريكا هستن؟
مديريت اين شركتها فقط و فقط با هماهنگي كامل نظام صورت ميگيره.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
به لحظات منفی شدن این چندرغاز مثبت شاخص هم نزدیک میشیم
فقط کاش به این سوال جواب میدادند که اینقدر زور بزنی و اینور اونور کنی تا چند صد واحد این عدد کذائی و چندش اور سبز باقی بمونه چه دردی درمان میکنه
ایدی کوهنedy cohen همانطور خبرنگاری که تابستان 99 خبر ریزش بورس را داد و از مردم خواست سرمایه اشون از بورس خارج کنن توئیت زده که شمارش حمله اسراییل به ایران اغاز شده
دوستان برای تغییر کارگزار ناظر در قسمت خرید و فروش آن لاین یک گزینه وجود دارد به نام تغییر کارگزار که نماد در در قسمت بالا می نویسیم آیا نیاز به بار گذاری تصویر برگه سهم است یا نه ممنون می شوم پاسخ دهید و سوال دیگه اینکه اگر امروز درخواست تغییر ناظر دادیم تا چند روز بعد این تغییر اعمال می شود
این شاخص ابادی ممکنه همین کاری که با شاخص بورس کرد تو بانک مرکزی با امارهای مختلف انجام بده اگه اعلام کردن تورم کاهش و رشد اقتصادی مثبت شد نباید تعجب کرد
دوستان برای تغییر کارگزار ناظر در قسمت خرید و فروش آن لاین یک گزینه وجود دارد به نام تغییر کارگزار که نماد در در قسمت بالا می نویسیم آیا نیاز به بار گذاری تصویر برگه سهم است یا نه ممنون می شوم پاسخ دهید و سوال دیگه اینکه اگر امروز درخواست تغییر ناظر دادیم تا چند روز بعد این تغییر اعمال می شود
درود
هر کدام عشقی عمل می کنند!
تصویر نمیخواد ولی صرف محکم کاری از درگاه ذینفعان دانلود کنید و پس از ثبت،فردا یا پس فردا باهاشون تماس بگیرید....
از دو روز تا یک ماه در مفید و دیگر کارگزاری ها سابقه ی معطلی و دوباره کاری داشته ام!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
به طرز فجیعی با کمبود نقدینگی در حجم معاملات مواجهیم
با این وضعیت باید قید اینکه سهم بخری و حتی در کف بتنی هم بخری و پائین تر هم نیاد ولی منتظر بشینی از فرداش توپ برگرده را زد . دیگه این خبرا با این وضعیت رکود نیست
دقیقا شده همون سالهای 93 و 94 که حجم معاملات تا این موقع از روز به 100 میلیارد هم نمیرسید و کمای مطلق بود . حجم ریالی یک هفتم شده بود . الان هم یک هفتم است
امروز با ضرر خوبی خالی کردم سهام رو در اولین فرصتی که بعد از 8 ماه برای فروش پیش اومد، فکر میکنم بزرگترین ضرر زندگیم بود.
تعجب مبکنم از غر زدن های دوستان، خب وقتی میبینید بازار اینطوره، دولت بی تدبیر، ارکان بازار سرمایه همگی دزد، اوضاع مملکت خراب. ریسک های بازار فزاینده. خب بفروشید فرار کنید دیگه چرا نشستید فقط غر میزنید.
نظر