جــــو بــــازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #57001
    پاسخ : جــــو بــــازار

    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    قرار است روز 13 آبان سهام چهار شرکت بیمه ای به عنوان پذیره نویسی عرضه شوند! اینکه در یک روز 4شرکت!! انهم همگی بیمه پذیره نویسی میشوند یک طرف، درنظر نگرفتن وضعیت بازار و یا به قول خودشان کشش بازار! در وضع موجود را به هیچ عنوان نمیتوان بدون برنامه تلقی کرد! چند روز بعد از انهم سغدیر عرضه اولیه خواهد شد(به سرمایه گذاران واجد شرایط!)
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3751

      #57002
      پاسخ : جــــو بــــازار

      در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
      تمام اخزا 001 تا 009 هرکدوم روفردابگذار رو 27 درصد سود فوری بهت میده لامذهب

      ماکه فعلا 250 توضرریم اشتباه کردم سهام خریدم
      ...شما دیگه چرا ...؟؟؟!!!

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #57003
        پاسخ : جــــو بــــازار

        به دنبال تثبیت قیمت سیمان و فولاد هستیم


        به گزارش دنیای معدن، رستم قاسمی، وزیر راه‌وشهرسازی در جلسه با انجمن انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه اکنون موضوع نهضت ملی مسکن در کشور مطرح است، گفت:‌ اقدامات زیادی در راستای نهضت ملی مسکن انجام شده و اقدامات زیادی نیز برای انجام باقی‌مانده است؛ بنابراین این جلسه را برای استفاده از نظرات و تجربیات انبوه سازان تشکیل دادیم تا روندی را در پیش بگیریم که نتیجه آن ساخت مسکن برای مردم باشد.


        وی با اظهار اینکه امروز هزینه مسکن در سبد خانوار بسیار زیاد است، تصریح کرد:‌در شهرهای بزرگ بیش از ۶۰ درصد و در شهرهای کوچک به میزان کمتر، هزینه‌های مسکن در سبد خانوار برآورد شده است.


        قاسمی با اشاره به وجود دو مولفه برای ساخت مسکن، توضیح داد:‌ یکی اینکه سیاست دولت سیزدهم این است که در بخش مسکن اقدامات ویژه‌ای انجام دهد و دوم اینکه قانون جهش تولید مسکن که مجلس در اواسط مهر ماه به دولت ابلاغ کرد، که مزیت‌های خوبی دارد.


        وزیر راه و شهرسازی همچنین با اظهار اینکه تسهیلات پیش‌بینی شده برای سهم مسکن در کشور حدود ۲۰ درصد از سهم تسهیلات کل کشور است، اضافه کرد:‌ این مسئله به بانک‌ها ابلاغ شده و یک قانون پایدار است.


        قاسمی با یادآوری اینکه در جلسه شورای عالی پول و اعتبار نیز جلسات متعددی با بانک مرکزی برگزار شده است، گفت:‌ سهم پرداخت تسهیلات مسکن در هر شهر تقریبا تعیین و به همه بانک‌ها ابلاغ و همچنین سهم هر بانکی نیز تعیین شده است.


        وی یادآور شد:‌ حدود یک میلیون از تعداد این واحدها متناسب با جمعیت روستاهای کشور، مسکن روستایی کشور است و بقیه نیز در بخش شهری ساخته می‌شود.


        قاسمی همچنین تامین زمین را یکی از مولفه‌های مهم ساخت ۴ میلیون مسکن در چهار سال بیان و تاکید کرد:‌ در وزارت راه‌وشهرسازی بانک زمین را پایه‌گذاری کرده‌ایم و حداکثر تا دو ماه آینده در کل کشور وضعیت زمین‌ها مشخص خواهد شد.


        قاسمی با بیان اینکه تا امروز زمین‌های ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در کشور تعیین تکلیف شده و برای ساخت‌وساز آماده است، گفت: زمین‌های داخل شهر متعلق به دولت و راه‌وشهرسازی در اولویت اول قرار دارد.


        قاسمی با یادآوری اینکه ساخت ۶۰۰ هزار واحد را نیز در شهرهای جدید پیش‌بینی کرده‌ایم، تصریح کرد:‌ زمین‌های شهرهای جدید نیز در اختیار وزارت راه وشهرسازی است بنابراین امروز ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد زمین را تعیین تکلیف شده و آماده اجرا در اختیار داریم.


        وزیر راه‌وشهرسازی در اختیار گذاشتن زمین رایگان را جزو دستور کار وزارت راه‌وشهرسازی بیان کرد و گفت:‌ هر زمین دولتی که درخواست واگذاری آن را داشته باشیم و ظرف دو ماه واگذار نکنند ثبت اسناد مکلف است یک طرفه سند آن را به نام وزارت راه وشهرسازی بزند.


        قاسمی همچنین ادامه داد: با بنیاد مستضعفان توافق کردیم که ۹۰۰ هکتار زمین‌های بنیاد در شهرهای مختلف کشور را برای این کار در اختیار بگیریم همچنین با اوقاف توافق کردیم که زمین‌های آنها را به ساخت مسکن اختصاص دهیم.


        وی تصریح کرد: بنابراین انبوه‌سازان نگران مسئله تامین زمین نباشند زیرا زمین را تامین می‌کنیم.


        صندوق ملی مسکن، بانکی برای خانه‌دار شدن مردم


        قاسمی با بیان اینکه بر اساس قانون جهش تولید، به وزارت راه‌وشهرسازی اجازه ایجاد صندوق ملی مسکن داده شده است، گفت: در این صندوق پیش‌بینی اولیه این است که سالی ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان درآمد سالیانه از این صندوق داشته باشیم.


        وی ادامه داد:‌ این درآمد برای کمک به دوران ساخت و پرداخت مابه‌تفاوت به اقشار کم درآمد اختصاص می‌یابد.


        وزیر راه‌وشهرسازی یادآور شد: ‌حتی در این طرح پیش‌بینی کرده‌ایم که برای ساخت در نظام اجاره‌داری حرفه‌ای تسهیلات بدهیم.


        قاسمی همچنین گفت: بر اساس گزارشها، حدود ۷۰۰ هزار واحد اکنون در حال تعیین تکلیف است و هر کدام در مرحله‌ای از اجرای پروژه قرار دارند مثلا در هفته گذشته در زنجان عملیات اجرایی حدود ۲۰ هزار واحد مسکونی شروع شد.


        استفاده از روش‌های نوین برای ساختمان‌سازی


        وزیر راه‌وشهرسازی تاکید کرد: باتوجه به تسهیلات پیش‌بینی شده‌ اگر بتوانیم از روش‌های نوین برای ساختمان‌سازی استفاده کنیم، نه‌تنها کار ساخت را می‌توان با کیفیت و سرعت بیشتر و قیمت کمتر انجام داد بلکه افراد می‌توانند با آورده کمتری صاحب خانه شوند.


        قاسمی درباره ساخت مسکن در روستاها با بیان اینکه بنیاد مسکن مسئولیت ساخت در روستاها به صورت خودمالکی را دارد، گفت: حدود بیش از ۲۰۰ هزار واحد از مسکن مهر باقی‌مانده است، بخشی از این واحدها تعاونی‌سازی‌ بودند و در مرحله پیشرفت ۸۰ درصد متوقف شده است و یا اینکه امکاناتی همچون فاضلاب و آسانسور ندارد؛ برای این واحدها برنامه‌ریزی کرده‌ایم که بتوانیم تعداد واحد مسکونی باقی مانده مسکن مهر را نیز ساماندهی کنیم.


        وزیر راه‌وشهرسازی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد:‌ معتقدم بخش خصوصی می‌تواند در ایران مسکن‌سازی کند؛ آنچه با برخی بخش‌های دیگر تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم که برای ما اجرا کند به معنای این نیست که کار ساخت را انجام دهند بلکه منظور توزیع مدیریت ساخت است.


        قاسمی با بیان اینکه ستاد وزارتخانه‌ای شاید نتواند با مثلا ۵ هزار پیمانکار ارتباط داشته باشد، توضیح داد:‌ اگر سه بخش مدیریتی کمک کنند به معنای این نیست که کار ساخت مسکن را در اختیار دارند؛ ستاد اجرایی کار را از طریق پیمانکاران انجام می‌دهد و فقط بخش مدیریتی را برعهده دارد زیرا خودش سازوکار اجرایی ساخت را ندارد.


        براساس گزارش وزارت راه و شهرسازی، ‌ وی همچنین درباره ورود چینی‌ها به حوزه ساخت مسکن با بیان اینکه ایران در حوزه صنعتی‌سازی عقب است، توضیح داد: تاکنون رایزنی و توافقی با کسی انجام نشده است اما بخش خصوصی می‌تواند تکنولوژی ساخت را وارد کشور کند.


        به‌گفته قاسمی در ایران به اندازه کافی مهندس و نیروی متخصص و همین‌طور مواد و مصالح ساخت وجود دارد، گفت:‌ کشور حدود ۸۰ میلیون تن ظرفیت تولید سیمان دارد که برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال حدود ۲۰ میلیون تن سیمان نیاز داریم؛ ‌بنابراین چیزی با عنوان کمبود مواد و مصالح ساختی در کشور نداریم.


        وزیر راه‌وشهرسازی تاکید کرد:‌ به دنبال وارد کردن مواد، ‌مصالح، کارگر و مهندس به کشور نیستیم، اما باید از ظرفیت ساخت ۴ میلیون مسکن استفاده کنیم و توسعه فناوری در صنعت ساختمان در ایران را ارتقاء بدهیم.


        وی با تاکید بر اینکه از جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی به کشور استقبال می‌کنیم، افزود:‌ به‌دنبال جذب سرمایه‌گذاران خارجی و ایرانی هستیم که در حال تصویب احکام بسیار خوبی در بودجه ۱۴۰۰ هستیم؛ امروز به این نتیجه رسیده‌ایم که باید حمایت کنیم از کسانی که سرمایه وارد کشور می‌کنند.


        دنبال اصلاح قانون نظام مهندسی هستیم


        قاسمی با اشاره به نظام مهندسی ساختمان نیز گفت: درباره نظام مهندسی به دنبال اصلاح قانون هستیم و اکنون نیز قانون در حال بازنگری است.


        وزیر راه‌وشهرسازی در بخش دیگری نیز با اشاره به حجم زیاد ساخت مسکن، گفت: حجم کاری که در پیش داریم بسیار بزرگ است و همه می‌توانند در آن سهم داشته باشند.


        وی با بیان اینکه وزارت راه‌وشهرسازی پذیرای پیشنهادات سازندگان است، ‌ تاکید کرد:‌ آمادگی تشکیل کمیته‌ هستیم که در این راستا ظرف ۱۰ روز آینده پیشنهادات خود را در قالب پیش طرح به وزارتخانه ارائه دهند تا با کمک شما به عنوان انبوه‌سازان شیوه‌نامه‌ای برای ساخت مسکن تهیه شود.


        آمادگی مشارکت در ساخت با انبوه‌سازان


        وزیر راه‌وشهرسازی همچنین از اعلام آمادگی برای مشارکت با انبوه‌سازان خبر داد و درباره بحث پروانه کار نیز اظهار کرد: بر اساس قانون جهش تولید مسکن، استانداران رئیس شورای مسکن استان هستند و موظفند که مسئله پروانه کار را برطرف کنند.


        وی با اشاره به امضای توافقانه‌ای با وزیر کشور، گفت: شهرداران باید ظرف یک ماه پروانه را بدهند و تسویه حساب آن نیز با وزارت راه‌وشهرسازی است که هزینه آن را نیز تعریف کرده‌ایم؛ هم‌اکنون این مسئله به استانداران ابلاغ شده است.


        قاسمی با اشاره به‌کاهش قیمت پروانه کار، نظام مهندسی و مالیات، ادامه داد:‌درباره بیمه نیز در آخرین جلسه با رئیس جمهور مقرر شد ظرف یک ماه با تامین اجتماعی درباره بیمه تعیین تکلیف شود.


        وزیر راه‌وشهرسازی همچنین به امضای توافقنامه با وزارت صمت اشاره کرد و گفت:‌ به دنبال این هستیم که قیمت سیمان و فولاد را تثبیت کنیم و اکنون در حال تعیین تکلیف این مسئله هستیم.


        قاسمی درباره بحث قیمت‌گذاری واحدها نیز تصریح کرد:‌ در کارگروه مشترکی شیوه‌نامه قیمتی تهیه کنیم که هم انبوه‌ساز بتواند کار خود را انجام دهد و هم اینکه بتوانیم روندی را پیش بگیریم که فشار کمتری به مردم وارد شود.


        -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

        تا زمانی که امثال آقای علی نیکزاد ثمرین ( نایب رییس اول مجلس ) و رستم قاسمی توی بدنه این دوره هستند ، فقط قیمت گذاری دستوری و تثبیت قیمتها را شاهد خواهیم بود .... !!!

        این قیمت گذاری دستوری واقعاً به نفع کیست ؟
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #57004
          پاسخ : جــــو بــــازار

          دولت از جان فولاد و سیمان چه می خواهد؟


          مصالح ساختمانی در معرض خطر قیمت گذاری دستوری

          به گزارش ماین نیوز، هرچند شکست این استراتژی بارها برای سیاستمداران اثبات شده و تبعات منفی آن گریبان اقتصاد را گرفته اما بازهم شاهد اتخاذ تصمیماتی در این جهت هستیم. اخیرا نیز رستم قاسمی از وجود اراده و انگیزه وزارت راه و وزارت صمت جهت تثبیت قیمت ها در بازار مصالح ساختمانی خبر داد و با اشاره مستقیم به دو محصول سیمان و فولاد، موجبات نگرانی تولیدکنندگان و متعاقب آن فعالان بورسی را فراهم ساخت.


          همانطور که پیشتر نیز گفته شد روز گذشته، رستم قاسمی، وزیر راه ‌و شهرسازی، در جلسه با انجمن انبوه‌سازان مسکن از مذاکره با وزارت صمت برای تثبیت قیمت سیمان و فولاد تا پایان اجرای نهضت ملی مسکن خبر داد. این اظهارات قاسمی، به وضوح از قصد دولت برای قیمت‌گذاری دستوری این دو کالای مهم در صنعت ساختمان‌سازی حکایت دارد. با وجود اینکه ناکارآمدی قیمت‌گذاری دستوری و اثرات مخرب آن بر اقتصاد، بارها اثبات شده است، اما به نظر می‌رسد که دولت قصد دارد بار دیگر در سنگر قیمت‌های دستوری پناه بگیرد.


          چرا از گذشته درس نمی‌گیریم؟


          در سال‌های اخیر، قیمت‌گذاری دستوری بخشی جدایی ناپذیر از اقتصاد ایران بوده است. با این وجود، تاثیرات منفی آن به وضوح در بخش‌های مختلف اقتصادی مشخص است. یکی از مثال‌های بارز از اثرات قیمت‌گذاری دستوری را می‌توان در صنعت خودروسازی مشاهده کرد. جایی که قیمت‌گذاری دستوری، باعث زیان‌های پیاپی خودروسازان و مانع رشد کیفیت خودروها شده‌ است.


          به علاوه، از آخرین نمونه از ناکارآمدی قیمت‌گذاری دستوری مدت زیادی نمی‌گذرد، در ۲۰ آبان ماه بود که فهرستی از قیمت مصوب ۲۵کالا‌ی ضروری و اقلام پرمصرف خانوار منتشر شد. با این وجود طولی نکشید تا قیمت این محصولات در بازار آزاد از قیمت‌های تصویب شده پیشی بگیرد.


          همچنین بر اساس بند ۱۸ قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، دولت مکلف است کالای پذیرفته شده در بورس را از نظام قیمت‌گذاری خارج کند. از آنجا که سیمان و فولاد، کالاهایی هستند که در بورس کالای ایران معامله می‌شوند، به نظر می‌رسد قیمت‌گذاری این دو کالا، بر خلاف قانون است.


          وظیفه دولت بر دوش سهامداران


          فردین آقابزرگی، از کارشناسان باسابقه بازار سرمایه، به نقد این طرح دولت پرداخت و گفت: اگر طرح قیمت‌گذاری فولاد و سیمان، در کوتاه مدت موفقیت‌آمیز باشد و بتواند قیمت فولاد و سیمان را ثابت نگه دارد، باعث می‌شود که انگیزه سرمایه‌گذاری در این صنایع به شدت کاهش یابد. این، همان اتفاقی است که در صنعت برق و حتی نفت ایران رخ داده است که نتایج آن را در حال حاضر می‌بینیم و در آینده نیز خواهیم دید. اولین بازتاب قیمت‌گذاری دستوری در هر صنعتی، ایجاد فضایی است که تولیدکننده را مجبور کند تا به هر شکل ممکن، منافع سهامداران را حفظ کند.


          وی ادامه داد: دلیلی وجود ندارد که فشار مالی ناشی از هزینه‌های طرح مسکن حمایتی، بر دوش تولیدکنندگانی باشد که تا الان در جهت سودآوری کار کرده‌اند. این وظیفه دولت است که در حوزه‌هایی مثل آموزش و بهداشت، تعرفه‌هایی برای کاهش فشار بر مردم وضع کند اما در فعالیت‌های اقتصادی، هر چقدر هم که اهداف دولت سازنده و مفید باشند، نباید از جیب سهامداران و سرمایه‌گذاران باشند. این کار در میان‌مدت و بلند‌مدت، یک سیاست بازدارنده برای سرمایه‌گذاری در همان صنعت خواهد بود.


          منفعت دولت و صنعت با قیمت‌گذاری در بازار آزاد


          آقابزرگی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از تبعات این اقدام، ایجاد یک فضای رانتی در صنایع فولاد و سیمان باشد. در سال‌های گذشته که نظام قیمت‌گذاری دستوری برای گچ فله مطرح بود، شرکت‌های تولید‌کننده، همان گچ را با وزن‌های کمتر و به صورت پاکتی و با قیمت بیشتر به فروش می‌رساندند. به این ترتیب، در این صنعت، هم رانت توزیع ‌شد و هم مقصود نهایی حاصل نشد.


          این کارشناس بازار سرمایه در بخش پایانی اظهاراتش، قیمت‌گذاری در بازار آزاد را برای رسیدن دولت به اهدافش در طرح نهضت مسکن مناسب دانست و افزود: اگر قیمت‌گذاری بر اساس عرضه و تقاضا انجام شود، می‌توان انتظار داشت که تولیدکننده با رغبت با دولت همکاری کند تا سودآوری بیشتری داشته باشد. به این ترتیب سود این روند به هر دو طرف دولت و تولیدکننده می‌رسد.


          موافقت با تثبیت قیمت‌ها


          محمدرضا آرام بنیار، کارشناس و فعال بازار سرمایه در این مورد گفت: می‌توان از دو طریق به این موضوع نگاه کرد. روش اول، همان قیمت‌گذاری دستوری است که به زیان شرکت‌های فولادی و سیمانی خواهد بود و به تولید آن‌ها آسیب می‌رساند. راه دوم آن است که دولت از سیاست‌های تثبیت قیمت استفاده کند تا پیش‌بینی پذیری را در اقتصاد افزایش دهد و میزان نوسان قیمت این محصولات را کاهش دهد. در نتیجه این راهکار، فرصت و امکان سرمایه‌گذاری در این صنعت و صنایع وابسته به آن، مثل مسکن افزایش پیدا می‌کند. بنابراین سیاست‌های تثبیت و کاهش نوسان‌های قیمت فولاد و سیمان، می‌تواند برای این صنایع مفید باشد.


          این کارشناس در ادامه افزود: یکی از نهاده‌های مورد نیاز برای ساخت مسکن زمین است که دولت این نهاده را از قیمت‌گذاری مسکن حمایتی حذف کرده است. از طرف دیگر بخشی دیگر از هزینه‌های ساخت، دستمزد کارگران است. بهتر است که دولت، برای مدیریت بهای تمام شده، سرعت ساخت و ساز را افزایش دهد. در این صورت هم نوسان قیمت مصالح در مدت زمان ساخت و ساز مسکن کاهش خواهد یافت و هم هزینه‌های دستمزد به شدت پایین می‌آیند.


          آرام بنیار در پایان اذعان کرد درصورتی که دولت نکات ذکر شده را رعایت کند و به علاوه، اجرا و تامین مالی پروژه را به بخش خصوصی واگذار کرده و خود آن‌ها را ضمانت کند، طرح نهضت مسکن، از لحاظ اقتصادی توجیه دارد.

          تاریخ انتشار : يکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۱۰

          کد مطلب: 58671
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

            #57005
            پاسخ : جــــو بــــازار

            اگر بخواهند نوسانکی بگیرند همه چیز مهیاست، یه بهانه ای هم برایش جور می کنند.


            کل

            _-



            __

            هموزن

            --
            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

            نظر

            • منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

              #57006
              پاسخ : جــــو بــــازار

              [ Photo ]
              .این پیرمرد این عکس رو توئیت کرده و‌ نوشته لوگوی بنز روی صورتم ظاهر شد، حالا شرکت بنز باید یه ماشین بعنوان هدیه به من بده!

              حساب شرکت بنز هم ریتوئیت کرده و نوشته این لوگوی بنز نیست چون برعکسه و این شباهت خیلی زیادی به لوگوی تویوتا داره!
              حساب تویوتا هم اومده ریتوئیت کرده و‌ نوشته نه این لوگو بیشترین شباهت رو با لوگوی مزدا داره!
              حساب مزدا هم اومده باز ریتوئیت کرده و نوشته هیچ شباهتی با لوگوی ما نداره!!

              + هر چند این سه شرکت حاضر نشدن به این پیرمرد بدبخت یه ماشین هدیه بدن ولی عجب شباهتی به لوگوی سایپا داره!!

              میتونه یه پراید هدیه بگیره و یه سفر بدون بازگشت رو تجربه کنه

              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

              نظر

              • naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

                #57007
                پاسخ : جــــو بــــازار

                این تاپیک پر بیننده ای است و بهتر است اخبار طولانی دو صفحه ای تیتروار در اینجا بیاید و مشروحش در تاپیک اختصاصی خود سهم بیاید.
                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

                نظر

                • manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

                  #57008
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  به دنبال تثبیت قیمت سیمان و فولاد هستیم


                  به گزارش دنیای معدن، رستم قاسمی، وزیر راه‌وشهرسازی در جلسه با انجمن انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه اکنون موضوع نهضت ملی مسکن در کشور مطرح است، گفت:‌ اقدامات زیادی در راستای نهضت ملی مسکن انجام شده و اقدامات زیادی نیز برای انجام باقی‌مانده است؛ بنابراین این جلسه را برای استفاده از نظرات و تجربیات انبوه سازان تشکیل دادیم تا روندی را در پیش بگیریم که نتیجه آن ساخت مسکن برای مردم باشد.
                  .........


                  قاسمی همچنین تامین زمین را یکی از مولفه‌های مهم ساخت ۴ میلیون مسکن در چهار سال بیان و تاکید کرد:‌ در وزارت راه‌وشهرسازی بانک زمین را پایه‌گذاری کرده‌ایم و حداکثر تا دو ماه آینده در کل کشور وضعیت زمین‌ها مشخص خواهد شد.


                  قاسمی با بیان اینکه تا امروز زمین‌های ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در کشور تعیین تکلیف شده و برای ساخت‌وساز آماده است
                  ، گفت: زمین‌های داخل شهر متعلق به دولت و راه‌وشهرسازی در اولویت اول قرار دارد.


                  قاسمی با یادآوری اینکه ساخت ۶۰۰ هزار واحد را نیز در شهرهای جدید پیش‌بینی کرده‌ایم، تصریح کرد:‌ زمین‌های شهرهای جدید نیز در اختیار وزارت راه وشهرسازی است بنابراین امروز ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد زمین را تعیین تکلیف شده و آماده اجرا در اختیار داریم.


                  وزیر راه‌وشهرسازی در اختیار گذاشتن زمین رایگان را جزو دستور کار وزارت راه‌وشهرسازی بیان کرد و گفت:‌ هر زمین دولتی که درخواست واگذاری آن را داشته باشیم و ظرف دو ماه واگذار نکنند ثبت اسناد مکلف است یک طرفه سند آن را به نام وزارت راه وشهرسازی بزند.


                  قاسمی همچنین ادامه داد: با بنیاد مستضعفان توافق کردیم که ۹۰۰ هکتار زمین‌های بنیاد در شهرهای مختلف کشور را برای این کار در اختیار بگیریم همچنین با اوقاف توافق کردیم که زمین‌های آنها را به ساخت مسکن اختصاص دهیم.


                  وی تصریح کرد: بنابراین انبوه‌سازان نگران مسئله تامین زمین نباشند زیرا زمین را تامین می‌کنیم.

                  ......

                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                  تا زمانی که امثال آقای علی نیکزاد ثمرین ( نایب رییس اول مجلس ) و رستم قاسمی توی بدنه این دوره هستند ، فقط قیمت گذاری دستوری و تثبیت قیمتها را شاهد خواهیم بود .... !!!

                  این قیمت گذاری دستوری واقعاً به نفع کیست ؟
                  حاضرم شرط ببندم :D که این موجودات! از وزیرش تا بقیه....فرق بین زمین مسکن رو با زمین معمولی نمیفهمن!

                  لابد اینا نگا میکنن دور و اطراف مملکت...این همه زمین:D بعد با خودشون حساب کردن خوب زمین که خیلی زیاده! این که هیچی ..تقریبا مفته:D

                  آخه وقتی یارو میگه چند هزار هکتار زمین فلان جا هست! یا میگه دو و نیم میلیون واحد که مشکل زمینشون حله!!! معنی اش اینه همین اول کار، هزینه زمین رو حل شده میدونن این بی عقلهای نفهم:D

                  یکی به این گامبو! بگه که منظور از هزینه یا قیمتی که مثلا 250متر زمین مسکن داره یعنی قیمت وهزینه احداث خیابانهاش، برق ،گاز، مخابرات، فاضلاب، مدرسه، نونوایی دسترسی ها....همه چی خلاصه .....! قیمت زمین که متری فلان میلیونه...در اصل قیمت این زیرساختها هست ..نه قیمت مساحت زمین!

                  تا این زیرساختها نباشه که اسم اونجا رو نمیشه بذاری زمین آماده برای مسکن!

                  آخه ابله! اگر به زمین لخت و عور باشه که....خوب معلومه یک عالمه زمین هست در مملکت!
                  4میلیون که سهله....400میلیون هم میگفتن زمین هست! این همه کویر در اندردشت زمینه دیگه:D

                  فقط...میمونه مصالح مورد نیاز!

                  بنابراین در نهایت نتیجه این طرح انقلابی جهادی جهشی مسکن ، آخر کار فقط یک کار انجام میشه. اونم قیمت گذاریه دستوریه فولاد و سیمان و ایجاد رانت و دزدی و به خاک سیاه نشاندن صنعت و بورس و ....به بهانه مسکن سازیه جهشی انقلابی!

                  این وسط! شرایط ثبت نام مسکن شون هم خیلی خنده داره! تقریبا به همه از یک کنار !...مجرد و متاهل و ....پیر و جوون گفتن بیاین ثبت نام کنین! همه شرایطش رو دارن! ماششالا.....همچین وفوره نعمتیه با مدیریت جهادی خلاصه:D
                  آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/11/28, 23:48.
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

                  نظر

                  • بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

                    #57009
                    پاسخ : جــــو بــــازار

                    #گاز_طبیعی #کچاد
                    ? درخواست تعطیلی 3 ماهه شرکت چادرملو توسط وزارت نفت!؟

                    شرکت چادرملو روزانه 3.5 میلیون مترمکعب گاز طبیعی مصرف میکند که 2 میلیون آن در نیروگاه این شرکت و 1.5 میلیون آن در خطوط تولید آهن اسفنجی و فولاد آن مصرف می شود ? در اقدامی عجیب، وزارت نفت امروز یکشنبه اخطار قطعی 99% گاز طبیعی مصرفی این شرکت را برای یک دوره 3 ماهه صادر کرده که عملا کلیه خطوط تولید آن را متوقف و آثار اقتصادی نامطلوب بر حوزه سنگ آهن و فولاد و صنایع پایین دست خواهد داشت!

                    #کامودیتی اقدام شرکت ملی گاز بر خلاف مذاکرات اخیر وزرای نفت و صمت در عدم قطع گاز واحدهای اسفنجی کشور بوده و نیازمند تجدیدنظر است! ... بر خلاف محدودیت #برق تابستان که در برخی ساعات نیمه شب، امکان تولید فراهم بود، در خصوص قطعی گاز، صحبت از محدودیت کامل 24 ساعته شده است

                    نظر

                    • mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11250

                      #57010
                      پاسخ : جــــو بــــازار

                      کاظم نادرعلی:

                      از 12 مرداد ماه که جناب رئیسی دولت را در دست گرفت تا الان
                      ?بازدهی بورس صفر
                      ?بازدهی دلار 16%
                      ?بازدهی خودروهای داخلی 17%
                      جالب این که تو لاف زنی های دوره انتخاباتی اعلام می کردند اولویت اولشان بورس است.

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #57011
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post

                        درخواست تعطیلی 3 ماهه شرکت چادرملو توسط وزارت نفت!؟

                        شرکت چادرملو روزانه 3.5 میلیون مترمکعب گاز طبیعی مصرف میکند که 2 میلیون آن در نیروگاه این شرکت و 1.5 میلیون آن در خطوط تولید آهن اسفنجی و فولاد آن مصرف می شود

                        در اقدامی عجیب، وزارت نفت امروز یکشنبه اخطار قطعی 99% گاز طبیعی مصرفی این شرکت را برای یک دوره 3 ماهه صادر کرده که عملا کلیه خطوط تولید آن را متوقف و آثار اقتصادی نامطلوب بر حوزه سنگ آهن و فولاد و صنایع پایین دست خواهد داشت!

                        #کامودیتی اقدام شرکت ملی گاز بر خلاف مذاکرات اخیر وزرای نفت و صمت در عدم قطع گاز واحدهای اسفنجی کشور بوده و نیازمند تجدیدنظر است! ... بر خلاف محدودیت #برق تابستان که در برخی ساعات نیمه شب، امکان تولید فراهم بود، در خصوص قطعی گاز، صحبت از محدودیت کامل 24 ساعته شده است




                        این خبر هم که ساعت 23:15 دیشب در کانال Commodities گذاشته شد ، به نظرم جو امروز بازار را به هم می ریزد و اصلاح شاخص کل قلابی تا محدوده 1،310،000 واحدی را کاملتر می کند ...


                        کچاد و کگل که منفی سنگین بخورند موجب ریزش فولادی ها نیز خواهند شد و به خاطر آن بازار به دلیل همین وضع قوانین خلق الساعه جهت صنایع مختلف ، احتیاط خواهد کرد .


                        اینها خود منفی سنگینی به شاخص کل قلابی خواهند زد ...

                        دست درازی دولت بر صنایع و در جیب شرکتها کاملاً واضح هست ....

                        اگر برق و گاز صنایع را قطع می کنید باید طبق قانون به شرکتها خسارت بدهید ...

                        سهامداران شرکتها چه گناهی کرده اند که فرضاً موجب تعطیلی 3 ماهه چادر ملو می شوید؟

                        بعد می خواهید از بورس حمایت کنید؟

                        کمتر از 4 ساعت دیگه تا شروع بازار باقی مانده ، ببینیم این خبر چه بلایی سر بازارتان می آورد ....


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #57012
                          پاسخ : جــــو بــــازار

                          هیچ کسی افزایش نرخ ندهد جز دولت!


                          مهدی دلبری کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس24 اظهار داشت:


                          ? دولت قیمت لبنیات، لاستیک و قیمت گذاری خودرو را به حالت قبلی برمی‌گرداند اما خودش به افزایش نرخ پلکانی گاز و برق اقدام می کند، حقوق مالکانه و نرخ گاز صنایع را چند برابر می‌کند.


                          این یک انحصار جدید در ادبیات اقتصادی کشورمان است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35707

                            #57013
                            پاسخ : جــــو بــــازار

                            در ادامه حرکت سینوسی در بازار دوباره سرانه خرید حقیقی افزایش ! و سرانه فروش حقیقی کاهش پیدا کرد !

                            ظاهرا این شل و سفت کردن در روند فروشهای آبشاری و پرقدرت ! صرفا برای تنوع هست ! و اینکه بازار در صف فروشها قفل نشه !

                            وگرنه در هر قیمتی و هر جایی از نمودار اینها فروشنده هست !

                            نظر

                            • بورس باز قهار
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 1979

                              #57014
                              پاسخ : جــــو بــــازار

                              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              در ادامه حرکت سینوسی در بازار دوباره سرانه خرید حقیقی افزایش ! و سرانه فروش حقیقی کاهش پیدا کرد !

                              ظاهرا این شل و سفت کردن در روند فروشهای آبشاری و پرقدرت ! صرفا برای تنوع هست ! و اینکه بازار در صف فروشها قفل نشه !

                              وگرنه در هر قیمتی و هر جایی از نمودار اینها فروشنده هست !
                              درود معتقدم نقد بودن بهتر از خرید هست فعلا ، سهام ارزنده زیاده ولی صبر پیشه کنیم تا اواخر آذر
                              نقدینگی تماشاگر هست
                              با توجه به مسائل مربوط به صنایه بزرگ مثل فولادی و تهدیدهای پیش رو صنعت پتروشیمی ها مافیا فعلا اجازه رشد نخواهد داد ، خبرهایی تعطیلی 3 ماهه کچاد ترسی بر بازار حکفرما خواهد کرد

                              حالا دوستان میگن دلار میره بالا ولی اگر تولید کاهش پبدا کنه مهم نرخ ارز نیما هست و در نهایت 25 هزار هست امسال .

                              در خبرها هم راستکی یا دورغگی میگن 4 میلیون بشکه نفت تولید کنیم و فروشمون رفته بالای 1 میلیون پس احتمال شرایط بهتر خواهد بود ،

                              نظر

                              • پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

                                #57015
                                پاسخ : جــــو بــــازار

                                عرضه اولیه فافق کمتر از ۳ ماه از ۴۵۰ به ۳۵۰ رسیده،
                                هنوزم ملت صف نشین پذیره نویسی های روی کاغذ و عرضه اولیه میخرن، از اینجا به بعد ضرر در این بندازها نوش جونشون،
                                عرضه های اولیه قبلی زیر قیمت عرضه نمیخرن میرن توی صف عرضه های جدید
                                laughingsmiley
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/29, 09:27.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X