جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

شورای امنیت اسمش گنده است.

بچه های قدیمی بورس تو دهه ۸۰ یادشون

شب عید سال ۸۳ 84 ۸۵ بود. همه از هم روز پایانی سال حلالیت میگرفتن. جنگ و حمله رو قطعی میدونستیم.

۱۵ سال کم نیست! از اون دوران خیلی گذشته از جان بولتون تندرو و به ظاهر به خون ایران تشنه گرفته تا جک استراو و یوشکا فیشر و بعدی ها ....

سریال هسته ای رو جدی دنبال نکنید. این هسته ای ادامه خواهد داشت تا زمانی که برای طرفین نون و آب داشته باشد!

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

دیشب یک کلیپی دیدم..داشت برای آجیل شب یلدا تبلیغ میکرد...آقا کل تهران را بگردی...پسته با این کیفیتی...با این قیمت نمیتونی پیدا کنی...آجیل فروش:20 نوع پسته داریم...قیمت ها از 340 تا 480 هزار تومان!!!

یارو هم مثل طوطی...تکرار میکنه...واقعا قیمت هاتون نسبت به جاهای دیگه....خوبه

سهام هم به قیمت پشگل معامله میشه...
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4097

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
        شورای امنیت اسمش گنده است.

از اون دوران گذاشته خیلی گذشته از جان بولتون تندرو و به ظاهر به خون ایران تشنه گرفته تا جک استراو و یوشکا فیشر و بعدی ها ....

سریال هسته ای رو جدی دنبال نکنید. این هسته ای ادامه خواهد داشت تا زمانی که برای طرفین نون و آب داشته باشد!
        بجز جان بولتون بقیه شون پشت پرده داشتند و دارند
        جک استراو که رفیق 6 دانگ و صمیمی و به قول معروف خونه یکی روحانی بود و بطور کلی یکی از مدافعان اخوند است در همه حال

نظر

• farzadi
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 134

بورس یا کشتارگاه؟
          ✍️ مصطفی داننده
          ?بورس؛ این روزها خونین‌ترین روزهای خود را تجربه می‌کند. گویی آخر شب وارد کشتارگاهی شدی که خون کف موزائیکی آن را پوشانده است.
          ?این رنگ خونین در حالی اتفاق می‌افتد که رئیسی و تیم اقتصادی او در کارزار انتخابات از برنامه داشتن برای بورس حرف می‌زدند. این اظهار نظرها به گونه‌ای بود که مردم تصور می‌کردند با تکیه زدن سید ابراهیم رئیسی بر کرسی ریاست جمهوری، بورس ردای سبز رنگ را از تن به در نخواهد کرد و هیچگاه رنگ پاییز را نخواهد دید. تقریبا چند روزی بعد از پیروزی او بورس سیر صعودی به خود گرفت اما بعد از آن سراشیبی سقوط را مثل ماشینی که ترمز بریده است، طی کرد.
          ?رئیس جمهور رئیسی گفته بود که یکی از اولین فرمان‌هایش به وزیر اقتصاد در هفته اول کار، در مورد بورس خواهد بود! حالا می‌شود از رئیس دولت پرسید سرانجام این دستور به کجا رسید؟
          ?در مورد بالا بودن قیمت دلار می‌گویند که دست‌های پنهانی در زمانه مذاکرات به دنبال برهم زدن بازار دلار هستند تا ایران را مجبور به توافق کنند، در مورد بورس هم دستی از پرده بیرون آمده است؟
          ?قاضی زاده هاشمی که الان معاون رئیس جمهور است در زمان انتخابات ریاست جمهوری گفته بود که «می‎‌شود سه روزه مشکل بورس را حل کرد.» البته در روز ١۶ آذر از او در مورد این وعده پرسیده بودند که پاسخ شنیدند« من که رئیس جمهور نیستم/ از کجا می دانید من برنامه ام را تحویل ندادم؟/گفته ام چگونه سه روزه مشکل را حل می کنم/ این سوال مغلطه ست؛ از سخنگوی اقتصادی دولت بپرسید.»
          ?تازه دولت رئیسی، محسن رضایی را هم کنار خود دارد. مردی که تا قبل از اینکه در دولت پست بگیرد، هر روز در مصاحبه‎‌های خود ایده‌ای برای اقتصاد کشور می‌داد اما حالا به نظر می‌رسد مثل تماشاچیان فوتبال در حال تماشای وضعیت بحرانی اقتصادی کشور است.
          ?مردم سرمایه خود را در بورس از دست داده‌اند. برای اینکه نگویید شرایط فعلی تقصیر ما نیست، می‌گویم که مقصر اصلی هم «حسن روحانی» است اما واقعا در این مدت چه کردید؟ رئیس سازمان بورس بعد از پذیرش مسئولیت گفته بود:« انشاالله از همین امروز قرمزی تابلو کاهش پیدا خواهد کرد.» اما آنچه ما می‌بینیم کاهش تابلوهای سبز است نه قرمز!
          ?وقتی می‌گویید وضعیت اقتصاد کشور را به مذاکرات گره نمی‌زنیم و کار خود را می‌کنیم، خوب بسم‌الله، از همین بورس شروع کنید. قیمت‌ها که کوله‌های کوهنوردی‌شان را کنار نگذاشته‌اند و هروز به قله‌ای بالاتر صعود می‌کنند، بورس که قرمزتر از همیشه است و دلار هم که حول ٣٠ هزار تومان چرخ می‌زند. خوب مردم به چه امیدی منتظر بهبود این اوضاع باشند. کاش حداقل یک جا را درست می‌کردید.
          ?در پایان امیدوارم به زودی شاهد سبز شدن، قرمزهای بورسی باشیم.

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            خیر باطل نکردند . دیروز همون شخصی که صف فروش سرخطی داشت حدود 4 میلیون به بالا فروخت و حجم کل معاملات همینی است که دست نخورده
            من فاز این افرادی که یهو خواب نما میشن و در قیمت هائی سنگین و سر خطی میفروشند که روزهای قبلش یا ماه ها قبل انگاری خواب بودند
            عذرخواهی درست

من اشتباهی صفحه غصینو رو داشتم نگاه میکردم. دیدم حجم معاملات دیروزش کم فکر کردم معاملات دیروز غپینو رو باطل کردن!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

88 میلیارد ورود پول...به صندوق ثابت!
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                شتر در خواب بیند پنبه دانه ...

ظاهراَ شما سانحه شناور پشتیبان کنارک یادتان رفته ...

اینها احتمالاً اول خودی ها را نزنند بسم الله
                خدا...را شناخت بهش شاخ نداد..
                خوبه که چند تا موشک...به اصطلاح نقطه زن داریم...که معلوم هم نیست چین...به قیمت خون باباش...حساب کرده...چپ و راست فقط میزنند..انگار بقیه دستشان بسته هست...یا موشک ندارن!!

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4097

بازارهای دیگه وقتی میره بالا و به سقف میرسه ممکنه وارد رکود شوند ، اینجا بعد از کلی ریزش و سقوط چنین میشود
                  یاد سالهای 94 و 95 می افتم گه دقیقا اون موقع هم معاملات بسیار کم حجم و بی رمق و کند بود . ریزش ها تقریبا تکمیل بود ولی وارد یه رکود عمیق شده بودیم
                  یعنی بورس دیگه تموم شد و وارد رکود شدیم ؟ یک هفته پیش هم گفتم بورس تموم شد و رفتیم رکود . شواهد اینو میگه

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

بازارهای دیگه وقتی میره بالا و به سقف میرسه ممکنه وارد رکود شوند ، اینجا بعد از کلی ریزش و سقوط چنین میشود
                    یاد سالهای 94 و 95 می افتم گه دقیقا اون موقع هم معاملات بسیار کم حجم و بی رمق و کند بود . ریزش ها تقریبا تکمیل بود ولی وارد یه رکود عمیق شده بودیم
                    یعنی بورس دیگه تموم شد و وارد رکود شدیم ؟ یک هفته پیش هم گفتم بورس تموم شد و رفتیم رکود . شواهد اینو میگه
                    آن زمانها حداقل...تک سهم هایی بود..چند تا سهم را سوژه میکردن...مثل اینکه تک سهم هایی هم در کار نیست..

نظر

• davoo
                      ستاره‌دار(6)
                      • Mar 2017
                      • 299

اگه ارزش معاملات بیشتر از 7000همت بشه اونوقت میشه گفت یه تغییر در روند ورکودصورت گرفته فعلا که خیلی فاصله داریمnrdr

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11250

ان سال ها قیمت دلار ثابت بود...‌ در مقطع فعلی حرکت دلار به سمت سقف تاریخی تا پایان سال دور از ذهن نیست!.‌‌

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

88 میلیارد ورود پول...به صندوق ثابت!
                          این صندوق های ثابت خطری هم دارن؟

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

این صندوق های ثابت خطری هم دارن؟
                            هیچ خطری ندارند...روز شمار سود میدن...
                            منظورم این بود...سهام را در این قیمت ها..میفروشن و وارد صندوق میکنند...به ماهانه 1.5 تا 2 % سود قانع شده اند..

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

درود

ممنون از شما ولی واقعا تشخیصش سخت.

من رفتم دنبال یادگیری تکنیکال از تایم فریم روزانه تا ماهانه رو بررسی کردم به خیال اینکه با تکنیکال میتوانم پایان روند نزولی تشخیص بدم (از بس فضای تبلیغاتی برای تکنیکال داغ کردن)

نگو این داغی برای کاسبیه (هزینه های آموزش) شنیدم تا چند ده میلیون هم میگیرن.

الان نگاه میکنم میبینم تکنیکال کارها نه تونستن سقف بازار تشخیص بدن نه الان که بازار در حال ریزش کف میتونن پیدا کنن.

اومدم الیوت (نئو ویو) یاد بگیرم دیدم خود مترجم نئو ویو تشخیصش برای کف بازار به دعا و اما اگر کشیده. نمیدونم شاید هم تو بورس ایران جواب نیست.

نمیدونم شاید هم تشخیص میدن رو نمیکنن خودشون فلنگ میبندن.

شاید خرید حقوقی ها رو بشه یک مقدار استناد کرد. الان هم در مجموع از حقیقی ها بهتر میخرن. بدبختی یکی دو تا نیست اونم انگولک میشه
                              من وقتی سال 92 از وبیمه رکب خوردم، (به این خیال که وبیمه از 60 تومان شده 200، تقریبا 3 برابر، دلار هم از 1000 شده 3000، پس پایین خاصی نخواهد داشت، که البته آمد تا 87 تومان!)

رفتم سراغ تکنیکال، حدود 4000 اندیکاتور را در آمی بروکر و متااستاک روی قیمت سهام گذاشتم ببینم کدامشان بهتر و زودتر تونسته بودند ریزش را پیش بینی کنند،

یه مقدار اینجا یاد گرفتم، بعدش رفتم سراغ تحلیل گرای خارجی، فیلم هاشون را نگاه کردم یه چیزهایی هم از اونها یاد گرفتم،

خلاصه هنوز از تکنیکالی که در ایران تدریس می شود اطلاعی ندارم، اما بنظرم هر چه یاد می گیرید را باید روی گذشته سهام تست کرد.

مثلا به دلیل دامنه نوسان نمودارهای های هفتگی برای بورس ما معتبرتر است

______

شروع مهمه و اینکه مطمئن باشید موارد کلیدی را به این راحتی افراد نمیایند آموزش بدهند. البته شاید هم در دسترس باشد اما کسی حواسش بهش نیست.

---

طوری شده که دیگه از روی تابلو معامله نمی کنم، (تمام تصمیم ها برای معامله شب قبل گرفته شده).
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• nasserm
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 564

قیمت دلار سی هزار و ششصد از رو قیمت طلا

نظر

در حال کار...
                                X