جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3758

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
    کگل و شستا این دو نماد شاخص ساز امروز آبرو داری کردن و مثبت شدن یا حداقل در محدوده صفر تابلو موندن .
    حالا ناظر اومده بخشی از معاملاتشون رو باطل کرده . به خصوص کگل که همیشه از نمادهای خوب بازار بوده و توی هفته گذشته دو بار باطل شد و این دفعه هم بار سومه .
    مگه این نمادها نمادهای کوچکی هستن که بشه دستکاری شون کرد ؟؟؟؟؟
    حالا برو کارزار امضا کن.

کار همه اونایی که هنوز توی بازار موندن حسابی زاره.

تاکید می کنم که بازار رو دو طرفه کردن و الان سنگین توی فروشن و تا وقتی که بازار رو بالکل نابود نکنن دست بردار نیستن. بعدش هم یا می رن خارج از کشور یا این که توی همین مملکت خراب شده یه پست بهتر بهشون می دن و زندگی شون رو ادامه می دن و خودشون و هفت نسلشون به ریش ما و نسل های بعدی می خندن. کسی هم ازشون سوال کنه طبق معمول با کمال وقاحت و بی شرفی می گن ما که نگفتیم باید با آموزش بیاین توی بازار. تقصیر خودتونه. حالا هم اگر نخواستید برید بیرون.
    پس چاره چی هست ....؟؟؟

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1773

رئیسی از ایرانی های خارج از کشور می خواهد که بر گردند به ایران برای سرمایه گذاری آخه کدام آدم عاقلی می آید سرمایه گذاری کند شما حداقل روزی صدها نفر ایرانی را دارید فراری می دهید جیب ما را که خالی کردید و سرمایه مان را دود کردیدحالا نوبت ایرانی های خارج از کشوره مگر اونها ساده اند که گوش به حرف شما ها بدهند

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

[ Photo ]
        ⛔️ واکنش آذری جهرمی به دفاع یک مسئول از پراید آدمکش 170 میلیون تومانی!

? محمد جواد آذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت: می‌فرمایند: «اگه پراید آدم کشه، چرا مردم حاضرند براش ۱۷۰ میلیون پول بدهند» و بعد هم اضافه می‌کنند: «دولت باید به جای دخالت در بازار، داور باشد»
        ? این حرفها بر اساس مبانی اقتصاد آزاد، شاید صحبتهای صحیحی باشد؛ اما بر اساس همان مبانی، حکومت نباید با منع واردات، برای تولیدات بی‌کیفیت کارخانه‌های شما، انحصار ایجاد کند.
        ? این تفاسیر یک طرفه از مبانی اقتصاد، صرفا به خاطر انحصارهایی است که علاوه بر تولید این چنین نظریه‌هایی، ظلم به مصرف کننده را نتیجه‌ داده است.

? @AutomobilePrice

[ Video ]
        ♦️فاجعه ای دیگر توسط مافیا خودرو ایرانی؛ تهدید به مرگ فرزند مسئول تحقیق و تفحص از خودروسازان

?افشاگری علیلو مسئول تحقیق و تفحص از خودروسازان، در مورد قطعه سازان قلابی خودرو که قطعاتی را به اسم خودشان از چین وارد کرده و با چندین برابر قیمت به مردم قالب میکردند!

‌‎? @Cyber_Sepah_Ir

[ Video ]
        ?اظهارات طلبکارانه رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو

?اگر پراید آدم‌کش است چرا آن را می‌خرید؟ چرا در بازار سیاه ۱۷۰ میلیون تومان مشتری دارد؟

?پ.ن: یه پیشنهاد برای شما داریم، شما برو وسط بازار تهران، روی یه تابلو پست و جایگاه خودت رو بنویس و این سوالات رو با همین لحن از مردم بپرس. مردم کامل جوابتو میدن!

‌‎? @Cyber_Sepah_Ir
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2124

چهارشنبه ، ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸

عضو قضائی شورای رقابت: افزایش قیمت خودرو غیرقانونی است

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
          اگه فردای عرضه اولیه صف نباشه اصلا کسی عرضه اولیه نمیخره

به جای این کارها درخواست آزاد سازی قیمت خودرو رو بدهید که این اختلاف قیمت کارخانه و بازار حذف بشه برای اینکه خودرو به مردم ارزان بدهند از جیب سهامدار هزینه میکنند آقای دولت اگه میخواهد خودروی ارزان به مردم بدهد از جیب خودش سوبسید بده چرا کارخانه را مجبور به ارزان فروشی میکنه و حق سهامدار خودروسازها را ضایع میکند
          فرمایش شما درسته ولی اینجا دوتا مسئله داریم:
          اول اینکه فرهنگ صف نشینی ، یک حقیقت غیر قابل انکار جامعه ماست، از طرفی هوش بازار همیشه بازار رو روانشناسی میکنه و از صفات و خصایص مردم برای بیشتر و بهتر و راحتتر پول در آوردن استفاده میکنه... پس الان هم داره از صف گرایی ما به نفع خودش استفاده میکنه

و دوم اینکه سهامداران خودرویی اگه فکر میکنند دولت دست در جیب اونها کرده و از کیسه خلیفه میبخشه ، اگه فکر میکنند در حقشون ظلم میشه ، اگه فکر میکنند شرکت زیانده هست ، اگه فکر میکنند قیمت گذاری دستوری ظالمانه ، جلوی سود و رشد سهام رو میگیره ، اگه فکر میکنند...
          مجبور نیستند همچنان سهامدار باقی بمونند ،
          من نمیفهمم این چه کاری هست که آدم اول میره سهام فلان شرکت رو بخره بعد بره به دولت التماس کنه که قانونی وضع کن که سهام من سودده بشه !!! حاضر هستند سالها با موانع بجنگند تا بالاخره شرکت شون سودده بشه ولی حاضر نیستند از اون سهم کوفتی خروج بزنند و وارد یک پوزیشن سودمند دیگه بشند !!!
          عقل میگه آدم باید سهام شرکتهای سودده رو بخره ، نه اینکه اصرار کنه شرکت بد ، به کمک دولت سودده بشه .
          اصلاً من میگم تمام سهامداران خودرویی سهامشونو بفروشند و خارج بشند ، مال بد ، بیخ ریش صاحبش
          ولی همین افراد که از وضعیت خودرویی ها ناراضی هستند کافیه دو روز مثبت بشه ،
          چنان شیرجه میزنند توی صف که چند صد میلیون صف میشه

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          اگر پراید آدم‌کش است چرا آن را می‌خرید؟ چرا در بازار سیاه ۱۷۰ میلیون تومان مشتری دارد؟
          سفسطه و عوام فریبی میکنه !
          ما در بورس سهام را به خاطر سودش میخریم و برایمان مهم نیست شرکت چی تولید میکنه یا اصلاً تولیدی نداشته باشه ولی اگه بدونیم رشد میکنه حتماً سهام اونو میخریم
          دلال خودرو هم به خاطر سیالیّت و سهولتی که در خودروهای ارزان هست اونو میخره و اصلاً براش مهم نیست که اون خودرو چی باشه

اما در مورد مصرف کننده ،
          شک نکن که هیچ کس پراید رو در بین خودروهای دیگه انتخاب نمیکنه ،
          اگه می بینید که پراید رو میخرند به این خاطره که مجبور هستند چون از اون ارزونتر نیست
          پس پراید یک اجبار هست نه یک انتخاب
          درست شبیه غذای زندانی وقتی که زندانبان میگه اگه غذای زندان بد هست پس چرا همه زندانی ها اونو میخوردند ؟!
          و اینکه میبیند فروش پراید به نسبت بقیه ، بالا رفته به این خاطره که جمعیت قشر فقیر و مستضعف به برکت سیاستهای اقتصادی حاکمیتِ الله ، روز به روز در حال افزایش می باشد!
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

ارزش لیر هم در مقابل دلار با قدرت عدد 15 را پودر کرد و آرام آرام داره به رقیبی قدرتمند برای ریال در روند کاهش ارزش تبدیل می‌شود.

نظر

• bahramkhaliran
              عضو جدید
              • Sep 2020
              • 812

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
              رئیسی از ایرانی های خارج از کشور می خواهد که بر گردند به ایران برای سرمایه گذاری آخه کدام آدم عاقلی می آید سرمایه گذاری کند شما حداقل روزی صدها نفر ایرانی را دارید فراری می دهید جیب ما را که خالی کردید و سرمایه مان را دود کردیدحالا نوبت ایرانی های خارج از کشوره مگر اونها ساده اند که گوش به حرف شما ها بدهند
              سلام
              فَٱسۡتَخَفَّ قَوۡمَهُۥ فَأَطَاعُوهُۚ إِنَّهُمۡ كَانُواْ قَوۡمٗا فَٰسِقِينَ

54 طه (79) وَأَضَلَّ فِرعَونُ قَومَهُ وَما هَدى
              حکومت پولی که خود چاپ کرده طی چهل سال واندی چند هزاربرابر بی ازرش کرده!اگرشخصی غیرازباند حکومت ارز یاطلاداشته باشدرامصادره می کنند.حتی دربانکهایشان پول بی ارزش شان راهم اجازه جابجا کردن آن رانمی دهند.باندحکومت وامهای چند هزارملیاردی بدون وثیقه ازبانکها می گیرندوآنراصرف خریدطلایا ارزوغیره...می کنندبعد یکدفعه ارزش پول ملی راچندبرابربی ارزش میکنند.وبه این طریق پول هنگفت به جیب می زنندوبه خارج از کشورمی برند.خدایاتوعاقبت من وامثال من رابخیرگردان.

نظر

• ali salehi
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 222

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                الان زمین و آپارتمان متری چنده ؟
                قیمت کالاها چطور ؟
                دلار و بیت کوین و .... ؟
                ارزش بازار یک شرکت متوسط آمریکایی ؟

چرا مردم باید سهامشون رو مفت بفروشند تا قیمتها برای لاشخورهایی مثل تو که هفت ماه پیش پولهایشان را به بازارهای مخرب ارز و طلا و رمز ارز برده اند جذاب بشود؟
                هدف ات از تخریب این بازار ؟

متاسفانه کفتارهای نمک به حروم امثال شما کم نیستند تو این کشور نکبت زده
                چه می شود کرد وقتی حاکمیت حامی شغال و لاشخور است!
                کاربر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده اند:

"Midas", Bruce, petter, SaeedM1

یکسال قبل ایشون با الفاظ زشتی من رو خطاب قرار داد . همون زمان چهار نفر کار زشت تری انجام دادن و پست ایشون رو لایک کردن ، من اون زمان هیچی نگفتم صبر کردم تا موعدش برسه ، چند روز قبل جواب پست ایشون رو دادم ، اما هیچکدوم از اعضای سایت واکنشی نشون ندادن ، فقط یکنفر برای من نوشت فلانی توام که مثل بهرام شدی
                آقایون و خانومهایی که عضو این سایت هستید دیگه دم از اخلاق نزنید از بلایی که حکومت سرتون میاره ننالید
                یکی از اعضا بی دلیل من رو کفتار حروم لقمه خطاب کرد واقعا متاسفم هیچکدومتون شهامت نداشتید از روی اخلاق و انسانیت با یه لایک ساده و تایید پست میتونستید رفتار زشت آقای شاهین رو رد کنید چیزی که براتون هیچ هزینه ای نداشت

نظر

• MNB1984
                  عضو فعال
                  • Jan 2020
                  • 376

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post

یکسال قبل ایشون با الفاظ زشتی من رو خطاب قرار داد . همون زمان چهار نفر کار زشت تری انجام دادن و پست ایشون رو لایک کردن ، من اون زمان هیچی نگفتم صبر کردم تا موعدش برسه ، چند روز قبل جواب پست ایشون رو دادم ، اما هیچکدوم از اعضای سایت واکنشی نشون ندادن ، فقط یکنفر برای من نوشت فلانی توام که مثل بهرام شدی
                  آقایون و خانومهایی که عضو این سایت هستید دیگه دم از اخلاق نزنید از بلایی که حکومت سرتون میاره ننالید
                  یکی از اعضا بی دلیل من رو کفتار حروم لقمه خطاب کرد واقعا متاسفم هیچکدومتون شهامت نداشتید از روی اخلاق و انسانیت با یه لایک ساده و تایید پست میتونستید رفتار زشت آقای شاهین رو رد کنید چیزی که براتون هیچ هزینه ای نداشت
                  اقای صالحی شاید شاهین اون موقع اعصابش خرد بوده و این الفاظ رو بکار برده.هرچند توجیه استفاده از از این نوع الفاظ نمیشه.
                  یک نفرتون کوتاه بیاد دوباره دوستان مجازی خوبی خواهیم بود..

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4718

جایی که علم در می ماند!!! دقیقا در همینجا مملکت ما ایران است ! یکسال گذشته قیمت سهام به پایین تر از قیمت پشکل رسیده است ! تورم در بازار کالاها روزانه شده است و عجیبتر اینکه در بازار سهام !! برخی از سهام از سال قبل نزدیک به 90 درصد ریزش داشته اند و همچنان هم با صفهای فروش مواجه هستند . با این وضعیت اگر کسی پولش را از بازار خارج کند و مایحتاج ملت را بخرد و احتکار کند به راحتی زیان هایش در کمتر از یکسال جبران می شود !! لابد مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را می خواهند !/.:blinksmiley.:/قیمت انواع برنج در بازار تهران منتشر شد. بر این اساس، قیمت برنج هاشمی ۸۰ هزار، برنج دودی هاشمی ۷۶ هزار و برنج طارم ممتاز ۶۴ هزار تومان است.

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2212

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post

اگر روی شاخص 2100 بورس رو می کوبیدی تا اندازه ای حق با شما بود.
                        ( هرچند در شرایط نرمال شاخص حداکثر 30 درصد ریزش می کرد و در نهایت برآیند ورود و خروج سرمایه های واردشده پایدار می شد و این موتور محرک اقتصاد تا مدتهای زیادی در خدمت مردم و کشور باقی می ماند )

اما شما بعد از ریزش شدید و روی شاخص 1150 همزمان با پوچ فروشی و معاملات کد به کد رباتهای حکومت در قلع و قمع مردم داشتی می کوبیدی .

اغلب شرکتها ریزش های قیمتی 70 الی 90 درصدی کرده بودند ( و شاخص تقلبی تنها 40 درصد ریزش نشان می داد ) ؛
                        به علاوه مردم 60 درصد هم از تورم جا مونده بودند و شما و اون رئیس قبلی بورس ( که بنده کعبلی زاده سینما رکس خطابش کردم ) داشتید
                        بنزین می ریختید روی باقیمانده مردمی که بعضا تمام داراییشون آورده بودند ؛
                        چون فکر می کردند حکومت تصمیم گرفته از پتانسیل های بورس در روشن کردن موتور تولید و اشتغال و پیشرفت کشور ! /:.smilingsmiley.:/ استفاده کنه !

از نظر بنده هر شخص یا گروهی که در این تخریبها دخالت داشته و دارند ؛ جنایتکار و تروریست محسوب می شوند.
                        بخوبی می بینید اثر تخریبش خیلی بیشتر از بمب گذاری تروریستهای اسلامگرا در اتوبوس مدارس و یا بمب گذاری و تخریب مرکز حساس یک کشور بوده است .
                        چون در خرابکاریهای تروریستی معمولا یک ساختمان خراب و یا عده کوچکی کشته یا مجروح می شوند ؛ اما در حمله تروریستی به بورس ایران 60 میلیون آدم کم و بیش مجروح و یا کشته شده اند.
                        (‌ ضمنا خسارتهای اقتصادی زیادی هم از ناحیه القای ترس و نا امیدی به یک جامعه 80 میلیونی وارد شده )

در پایان‌؛ با توجه به شواهد و مستندات موجود هنوز هم سر حرفم هستم.
                        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/12/16, 15:19.

نظر

• ali salehi
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 222

( هرچند در شرایط نرمال شاخص حداکثر 30 درصد ریزش می کرد و در نهایت برآیند ورود و خروج سرمایه های واردشده پایدار می شد و این موتور محرک اقتصاد تا مدتهای زیادی در خدمت مردم و کشور باقی می ماند )

اما شما بعد از ریزش شدید و روی شاخص 1150 همزمان با پوچ فروشی و معاملات کد به کد رباتهای حکومت در قلع و قمع مردم داشتی می کوبیدی .

اغلب شرکتها ریزش های قیمتی 70 الی 90 درصدی کرده بودند ( و شاخص تقلبی تنها 40 درصد ریزش نشان می داد ) ؛
                          به علاوه مردم 60 درصد هم از تورم جا مونده بودند و شما و اون رئیس قبلی بورس ( که بنده کعبلی زاده سینما رکس خطابش کردم ) داشتید
                          چون فکر می کردند حکومت تصمیم گرفته از پتانسیل های بورس در روشن کردن موتور تولید و اشتغال و پیشرفت کشور ! /:.smilingsmiley.:/ استفاده کنه !

از نظر بنده هر شخص یا گروهی که در این تخریبها دخالت داشته و دارند ؛ جنایتکار و تروریست محسوب می شوند.
                          بخوبی می بینید اثر تخریبش خیلی بیشتر از بمب گذاری تروریستهای اسلامگرا در اتوبوس مدارس و یا بمب گذاری و تخریب مرکز حساس یک کشور بوده است .
                          چون در خرابکاریهای تروریستی معمولا یک ساختمان خراب و یا عده کوچکی کشته یا مجروح می شوند ؛ اما در حمله تروریستی به بورس ایران 60 میلیون آدم کم و بیش مجروح و یا کشته شده اند.
                          (‌ ضمنا خسارتهای اقتصادی زیادی هم از ناحیه القای ترس و نا امیدی به یک جامعه 80 میلیونی وارد شده )

فحاشی کار آدمای بزدل و ترسوست
                          یک انسان سالم که دارای تربیت خانواده گی درستی باشه هرگز چنین رفتاری از خودش بروز نمیده
                          بعد از یکسال الان از مدیریت سایت تقاضا میکنم تا با شما برخورد کنن

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1712

با یکی بحث کن که ارزش وقتی که گذاشتی رو داشته باشه
                            ارادت

نظر

• BOURSY
                              مدیر سایت
                              • Nov 2010
                              • 249

نظرسنجی

درود بر دوستان

با توجه به داغ شدن بحث درباره ی حجم مبنا و دامنه ی نوسان، و اینکه اساساً کارکردی به نفع فعالین بازار دارند یا خیر، نظرسنجی ای در این تاپیک ایجاد شد
                              با توجه به اینکه این بحث پیشاپیش در این تاپیک استارت خورده، و نیز چون تاپیک جو بازار تاپیک پرمخاطبیست و لذا با ایجاد نظرسنجی در این تاپیک جامعه ی آماری شرکت کننده در نظرسنجی افزایش میابد، نظرسنجی را در این تاپیک قرار دادم

اما

با توجه به اینکه تاپیک اختصاصی برای این مباحث پیشاپیش در سایت موجود میباشد (نیازمند دوخط تحلیل درمورد مزایای دامنه نوسان و حجم مبنا (لینک)) خوبست دوستان ادامه ی بحث را در آنجا پی بگیرند تا تاپیک جو بازار هم از رسالت اصلی اش دور نشود
                              برای اینکه بحثها ابتر نماند، پستهای مرتبط با این موضوع به تاپیک فوق الذکر منتقل میشوند

متشکرم

آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2021/12/16, 18:01.

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

با برگشت ایندکس دلار به داخل کانال (تضعیف دلار)

کامودیتی ها هفته خوبی در پیش خواهند داشت.

--

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X