جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

حداقل حقوق سال آینده در ترکیه: 4250 لیر

حداقل حقوق سال آینده در ایران : 4.5 میلیون تومان

در صورتی که ارزش لیر در مقابل تومان به 1100 تومان قدیمی برسه، حداقل حقوق سال آینده در ایران و ترکیه مساوی میشه

نظر

• nasserm
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 564

در اصل توسط zess پست شده است View Post

در صورتی که ارزش لیر در مقابل تومان به 1100 تومان قدیمی برسه، حداقل حقوق سال آینده در ایران و ترکیه مساوی میشه

امروز لیر بیش از 5 درصد ارزش خودش رو از دست داده ددم وای بورس استانبول بالای 5 درصد مثبته !!!!!

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3748

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
        امروز لیر بیش از 5 درصد ارزش خودش رو از دست داده ددم وای بورس استانبول بالای 5 درصد مثبته !!!!!
        ترک ها شانس آوردن ..گله اقتصاددان ندارند تو مملکت ..وگرنه الان نامه میزدند که علت تورم در ترکیه ...مثبت ۵ امروز بورس استانبول بوده ...

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط zess پست شده است View Post

خبر را سانسور نکن..چه اتفاقی میفته بگی ترکیه برای سال آینده ...حداقل حقوق پایه را 50% افزایش داده...و مالیات حقوق بگیران را حذف میکنه...

برای افزایش حقوق 10% در ایران... چند سال دولت چونه میزنه...

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا؛ رجب طیب اردوغان در پایان جلسۀ تعیین میزان حداقل حقوق که با حضور وزیر دارایی و برخی رهبران اتحادیه‌های کارگری برگزار شد اعلام کرد حداقل حقوق کارگری در سال جدید میلادی از ۲۸۵۰ لیر به ۴۲۵۰ لیر افزایش داده خواهد شد.
          اردوغان با اشاره به اینکه کارگران متاهل و یا دارای فرزند از حقوق بیشتری برخوردار خواهند شد گفت: هرچند که کارگران حق دریافت حقوق بیشتری دارند، اما با این حال ما نشان دادیم که نمی‌گذاریم قشر کارگر در برابر افزایش هزینه‌های زندگی دچار مشکل شود.
          رئیس جمهور ترکیه در ادامه افزود: در راستای بهبود وضع کارگران از ابتدای سال جدید میلادی، مالیات بردرآمد را برای حداقل حقوق بگیران، حذف می‌کنیم و به این ترتیب هزینه‌ای در حدود ۴۵۰ لیر را از گردن کارفرمایان برمی داریم.
          مذاکرات برای تعیین میزان حداقل حقوق کارگری در ترکیه از یک ماه پیش میان وزارت دارای، کار و اتحادیه‌های کارگری آغاز شده بود.

دقت کن..برای افزایش حقوق...فقط یک ماه مذاکره کرده اند!!...
          آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/12/16, 21:00.
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
            امروز هم 1%...نرخ سود بانکی را کاهش دادند..
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

100 ین ژاپن 26700 تومن

موتور 1000 هوندا CB قیمت 1.6 میلیون ین ژاپن

430 میلیون تومن

حقوق یک کارگر در ژاپن ماهانه میشه 66 میلیون تومن

نظر

• Elcid
                Banned
                • Sep 2020
                • 1239

....
                آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/12/16, 22:22.

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3748

بهانه منفی شنبه هم جور شد ....شنبه شب خاندوزی قرار هست بیاد تلویزیون ...در مورد بودجه و نتایج مذاکرات صحبت کنه ...

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                    سلام ممنون از دیدگاه زیبای شما اصولا تحلیل در مقیاس لگاریتمی درست است اما جای دیگه با دوستان بحث کردم مثلا من چنگالی در مقیاس خطی رسم میکنم 6 محدوده اعتبار دارد لگاریتمی 2 محدوده خب من خطی تحلیل میکنم چون احتمال سطوح معتبری که بدست می اورم بیشتر است
                    در گروه تجهیزات نمودارهای لگاریتمی اعتبار بیشتری داشتند اینطور که من بررسی کردم
                    اما شاخص کل من تا زمانی که روزنه امید برای برگشت داشته باشم از بازار خارج نمیشوم ولی وارد شدن به سهام شرکتها باید کاملا محتاطانه باشد تا گرفتار اموج بزرگ اصلاحی نشویم اگر هم شدیم موج B موج خوبی برای برگشت سرمایه است
                    نکته بعدی در مورد شاخص کل خطی دیدگاه زیبایی به من داده کانال معتبری را نیز به من ارایه داده اما این مثلث من دکتر سهند هم بحث کردیم بیشتر نظرمان بر صعود بود تا نزول 23700 و 22200 به عنوان اهداف موج بزرگ c شاخص قابل احترامند اما انچه ما هم اکنون میبینیم تشکیل یک مثلث است 26000 هزار فعلا ضلع بالایی است 25250 مقاومت اول شاخص 25750 مقاومت بعدی اما اهداف شاخص میتواند حتی بین 34000 تا 35000 واحد باشد بالینگر باند در محدوده 161% و 28000 واحد و 261% در محدوده 30000 واحد خواهد بود

درود! در نظر سنجی که شرکت کردم و به طور اتوماتیک رفت صفحه 1 تاپیک! اتفاقی چندتا از پستهای اول رو خوندم.

گفتم این پست رو شما هم بخونید خالی از لطف نیست!! نویسنده اش هم من هیچ شناختی ازش ندارم ولی معلومه که کارش درست بوده!

مرور این پستها در این روزهای تاریک بورس خالی از لطف نیست!! یک اشکال بزرگی که اذهان ما ها داره! تعمیم کوتاه مدت به درازمدت هست!

حال آنکه درازمدت داستان متفاوتی داره! این پست مربوط به سال 90 هست! و در وضعیت نسبتا خراب بازار نگاشته شده!

بنده خدا لابد وقتی که میخواست بگه اهداف شاخص حتی 34000 و 35000 هم میتونه باشه!!! خودش هم ته دلش میگفته «نه دیگه 34هزار !!!چه خبره!!!!!»
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• اسد-ص
                      ستاره دار(5)
                      • Feb 2011
                      • 666

سلام سهام صادراتی .... مورد نیاز وحمایت دولت ... درکف قیمت ... پی بر ای پایین .........شناور پایین

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11248

یک عده از عزیزان روزهایی که نقد هستند وصفی خاص دارند !!

روزهایی که فول سهم شده اند هم چشم انداز عجیبی را میبینند!

مشکل فعلی بازار کاهش حجم ها و عدم ورود نقدینگی جدید هست ... ومابقی مسایل تنها تشدیدکننده هیجانات هستند

از طرفی کاهش شدید ارزش لیر وثبات دلار درمحدوده30تومن ... چشم انداز دلاری بازار از باب نیمایی را برای سال اتی صعودی میکنه

درواقع برای اکثریت شرکت ها درصورت ثبات دلار در این رنج .... انتظارات بر افزایش سوداوری در سال 1401 است

شرکت هایی هم که بحث انرژی وزنه سنگینی در بهای تمام شده داره ... از طریق رشد دلارنیمایی ریسک کاهش سود را پرمیکنند

در مقطع فعلی تنها ابهامات بودجه ای-هسته ای ...بحث انتظار را درفعالین بازار بولد کرده

pe تحلیلی بسیاری ازنمادهای کوچک بازار در بازه 5-6 قرار گرفته که در یک دهه اخیر کم سابقه هست

از نظر نسبت ریزش هم شاخص هم وزن - وشاخص کل در رنج فعلی به یک میزان ریزش از سقف تاریخی نزدیک میشن !

ماهانه 150kبه طور متوسط بر نقدینگی کشور افزوده میشه ... و ورود بخشی از این ابرچاپ پول ماهانه کافیه تا مجددا peمتوسط بازار به حالت عرف تورمی فعلی برسه

در شرکت های تولیدی ..... ان دسته از نمادهایی که تغییرات سودآوری با تغییرات دلار هماهنگی معناداری داره

انتظار میره طی ماه های پیش رو وبانزدیک شدن به پایان سال وفصل مجامع رشدهای خوبی درپیش باشه

سهم های خود را مفت از دست ندید ...

درجایی از بازار هستیم که زمان صعود مشخص نیست ... اما میتوان انتظار داشت اثر تمامی ریسک ها بر شرکت ها پیشخور شده باشه
                        آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/12/17, 00:40.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

بنقل از کانال کاظم نادر علی.

سال 98 حدود 26 هزار میلیارد تومان نقدینگی وارد بازار بورس تهران شد که عمده این نقدینگی بعد از آذر 98 وارد شد.

یعنی زمانی که رسانه ها به شدت سرمایه گذاری در بورس را تبلیغ می کردند.

در آذر 98 شاخص کل بورس 300 هزار واحد بود.

طی 9 ماهه آذر 98 الی پایان مرداد 99 در مجموع 135 هزار میلیارد تومان نقدینگی توسط حقیقی ها وارد بازار سرمایه شد.

ک باعث جهش شاخص از 300 هزار به 2.1 میلیون واحد شد(7برابر)

اما از شهریور 99 این نقدینگی شروع به خروج کرد.

و طی این 16 ماه اخیر بجز تیرماه مابقی ماهها شاهد خروج نقدینگی بودیم.

طوریکه در مجموع این 16 ماه اخیر حدود 125 هزار میلیارد تومان نقدینگی توسط حقیقی ها از بازار خارج شد.

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1755

هر وقت وضعیت بورس ایران رسانه ای شود و یک اعتراض شدید صورت گیرد وضعیت بورس خوی می شود ضمنا کسی که تیشه به ریشه این نظام زد روحانی است میلیونها نفر متضرر بورس و تمام اینها هم عقده شده است ضربه ای که روحانی به این نظام زد هیچ کس نزد

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

مورد داشتیم طرف نقد بوده بر علیه بورس حرف میزده پایین بخره بعد که خریده سهم بازم سقوط کرده حالا داره چلزولز میکنه. کارما

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                بهانه منفی شنبه هم جور شد ....شنبه شب خاندوزی قرار هست بیاد تلویزیون ...در مورد بودجه و نتایج مذاکرات صحبت کنه ...
                                درود متوجه علت منفی شدن شنبه نشدم.

نظر

در حال کار...
                                X