جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
    من تا به حال سهم معرفی نکرده ام .تنها در یک مورد خاص که یک عده می خواستند سهامدار را در پایین ترین قیمت ممکن پیاده کنند سعی کردم فروشنده از فروش در قیمت پایین منصرف شود .
    ( البته بعدا متوجه شدم اشتباه کرده ام . چون این بازار متاسفانه بیش از حد ترسوست . ضمنا هوشمند هم عمل نمی کند. هر کشور دیگری بود سیت مدیریتی سهام پروژه شده در قیمت سوپر مفت را به سرعت تیک اور می کردند . با وجود آن همه حقوقی و حقیقی بزرگ متاسفانه هنوز در ایران از این خبرها نیست )

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

کم نیستند شرکتهایی که برای امسال و سالهای آینده بتوانند سود مورد نظر شما بسازند .
    شما که از پتروشیمی اراک دل نمی کنی؛ اما صرفا برا درس پس دادن در محضر مبارک شما ؛ دو مورد شرکت سودساز و ضمنا آینده دار :

۱ ) شیشه قزوین با ارزش بازار 1170 میلیارد تومن !!! : p/e= 5.9 ( دلیل اولویت : احتمال راه اندازی طرح توسعه شیشه نانو در آینده نزدیک + .... ) تنها احداث یک خط تولید شیشه فلوت با نرخ های ده سال قبل 180 میلیون دلار ( حدود 5000 میلیارد تومن ) هزینه داره
    ۲ ) مجموعه گازلوله با ارزش بازار 510 میلیارد تومن !!! : p/e= 7.8 ( دلیل اولویت : ضرورت افزایش شدید بودجه های عمرانی در سالهای پیش رو + مشکل کم آبی و ضرورت توسعه شبکه های آبرسانی و فاضلاب )
    یه بررسی مختصر کقزوی رو کردم
    از لحاظ شرایط بنیادی ، خیلی خوب بوده ولی اینکه شناور سهم اینقدر بالا رفته خیلی عجیبه
    این شایبه در ذهن من بوجود اومده که شرکت برا پشتیبانی از تجهیزاتش و ابزارآلاتی که نیاز داره واقعا ممکنه به مشکل اساسی بخوره
    دقیق گزارش هییت مدیره رو نخوندم البته

نظر

• aminian
      كاربر فعال
      • Oct 2012
      • 663

هنوز داریم پس میدیم اون هیجان پارسال رو
      خدا میدونه سایه اون اتفاقات کی از سر بازار کم میشه

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4094

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        برآیند خرید و فروش در این جو بورس فقط ضرر و پر کردن جیب کارگزاری هاست
        درود شما که نسبتا خوش بین بودی ولی شما هم به همین نتیجه رسیدی
        متاسفانه فرصت های مورد استفاده خیلی زود گذرند و بی دوام . بی دوام بودنش اصلی ترین دلیل است برای عدم اعتماد به غارتکده ای به اسم بورس
        در 4 ماه گذشته 2 تا فرصت بزن زیرش 5 روز کاری بوجود اومده ، یکیش بهانه افزایش قیمت خودرو و یکیش هم 10 فرمان و مابقی فرسایش و خون دل و علاوه بر پر کردن جیب کارگزار ، فرسایش اعصاب و روان و به قول شما زیان

در واقع اگر کسی در مثبت های چند روزه بامبولی بزن زیرش برا چند روز جا موند ، بهتر است دیگه دست به خرید فروش نزنه چون از مثبت ها مونده میشه و بدتر اینکه زیان هم باید بده مگر با درصد کمی از نقدینگی پارک شده برای دست گرمی و نوسان
        همچنان در نمادهائی در حال کف های جدید هستیم

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3424

غشهد هم بازی قشنگی داره! به وقتش بازیش از آپ و ثفارس هم قشنگتره! فعلآ مرحله اول بازپسگیری رو انجام دادیم تا ببینیم چه پیش خواهد اومد توهمین همینمحدوده 415 الی 400 توامنی خریدنیه به نظرم!

یه سری سهمهای تو سبدمون هم یا منفی هستندو یا درجا میزنند و نمیشه یه نوسان حداقلی رو ازشون گرفت! امروز شپنا ریخت و کلیت بازار به وحشت افتاد!

شاید بخوان شاخص کل رو زیر 1300 واحد بیارند پایین! الله اعلم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
            با سلام
            یه سری هستند هر چی اون روز مثبت هست میگن باید بررسی بشه
            سابقه مطالب رو بخونی 600 تا شرکت رو تا حالا خریدن و پولشون تموم نمیشه
            دوستان مواظب باشند با طناب اینطور افراد تو چاه نرن
            درود

برخی همین که یک سهم رو می خرند چارت میذارن برای سهامداری چند ماهه انگار که قراره تا چند ماه باهاش بمانند و دو روز بعد پنهانی فروش و ختم داستان

صداقت ندارند که بگن ایها الناس من نوسانگیری بیش نیستم و این چارت درازمدت سهم فقط دون پاشیدن برای شماست

البته افراد حرفه ای گول اینها را نمی خورند و فقط پوزخندی به این چارت ها و نمودارهای این افراد می زنند و در تله نمی افتند منتها بیچاره آماتورها در دام و تله اینها می افتند و زیان روی زیان می گذارند

در مقابل عده ای هستند صادقانه خرید و فروش شان را اعلام می کنند و همیشه میگن نوسانگیر هستند و سود و زیان شان را صادقانه میگن
            آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/15, 11:10.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              متاسفانه فرصت های مورد استفاده خیلی زود گذرند و بی دوام . بی دوام بودنش اصلی ترین دلیل است برای عدم اعتماد به غارتکده ای به اسم بورس
              در 4 ماه گذشته 2 تا فرصت بزن زیرش 5 روز کاری بوجود اومده ، یکیش بهانه افزایش قیمت خودرو و یکیش هم 10 فرمان و مابقی فرسایش و خون دل و علاوه بر پر کردن جیب کارگزار ، فرسایش اعصاب و روان و به قول شما زیان

در واقع اگر کسی در مثبت های چند روزه بامبولی بزن زیرش برا چند روز جا موند ، بهتر است دیگه دست به خرید فروش نزنه چون از مثبت ها مونده میشه و بدتر اینکه زیان هم باید بده مگر با درصد کمی از نقدینگی پارک شده برای دست گرمی و نوسان
              درود

بله تقریبا بیشتر خرید و فروش ها فقط ضرره
              آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/15, 11:03.

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1627

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                غشهد هم بازی قشنگی داره! به وقتش بازیش از آپ و ثفارس هم قشنگتره! فعلآ مرحله اول بازپسگیری رو انجام دادیم تا ببینیم چه پیش خواهد اومد توهمین همینمحدوده 415 الی 400 توامنی خریدنیه به نظرم!

یه سری سهمهای تو سبدمون هم یا منفی هستندو یا درجا میزنند و نمیشه یه نوسان حداقلی رو ازشون گرفت! امروز شپنا ریخت و کلیت بازار به وحشت افتاد!

شاید بخوان شاخص کل رو زیر 1300 واحد بیارند پایین! الله اعلم
                خیلی دوست دارم مثل شما خرید فروش کنم.چند بار تا حالا امتحان کردم.اما نمیشه...تمرکز میخواد...این همه سهم رو چه جوری یادتون میمونه..

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3424

قثابت دو بار تا نزدیکای صف خرید امروز رفت و دوباره هی شل میکنه! ین تنها سهمی تو گروه قندی هستش که براحتی قچار و قلرست متاسفانه تا الآن هیچ نوسان درست و درمونی به ما نداده! ولی در انتظار فرصتها خواهیم نشست و بلاخره بازیگرش مجبور میشه یه رنج مثبتی توش بکشه! اونوقته که ما هم باهاش همراه میشویم! اما در کل گروه قندی تا امروز از گروه غذائی بهتر نوسان دادند و میشه تو هر فروشی به فکر مرود مجدد توی اونها باشیم! از جمله قلرست که تا چند روز پیش 1630 تومان راحت مخریدند و امروز تو قیمت آستانه پایینش ممکنه بدن! حدودآ 200 تومان پایینتر البته تو قیمت آستانه پایین امروزش توصیه به خرید ندارم چون بازیگرش قادره که تا زیر 1400 تومان هم بیارتش پایین! اما من شخصآ مرحله اول خرید و بازپسگیری رو امروز نشستم

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                    بازار شنبه رو چگونه پیش بینی میکنید؟

به نظر شنبه قرمز باشد البته باید تا آخر بازار صبر کرد!
                    بازار یک شنبه رو چگونه میبینید؟

به نظر به بدی امروز نباشد. البته باید تا آخر بازار صبر کرد!

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

امروز از اون روزهایی که بعد بازار فضای مجازی پر میشه از خروج پول از بازار با فونت قرمز درشت خخخخخخخ

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3424

دوست عزیز بنده اصلآ به شما توصیه نمیکنم مثل من نوسانگیری کنید چون ممکنه بیفتین توی تله! خودم هم کم برام پیش نیومده! اما چون بنده سبد بسیار متنوعی دارم! توی چنین بازاری تک و توک میشه نوسان گرفت اونهم با ریسک به ریوارد بالا! بازار اگه مثل پارسال صعودی باشه! همین امثال من که نوسانگیر هستیم معمولآ جا میمونیم چون به سود اندک قانع هستیم متاسفانه! ولی توی بازار متعادل به نظرم نوسانگیری بر سهامداری ارجح تر هستش هر چند هنوز به بازار متعادل هم نرسیدیم و با متعادل شدن بازار فاصله زیادی داریم! ... نظر شخصی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                        خیلی دوست دارم مثل شما خرید فروش کنم.چند بار تا حالا امتحان کردم.اما نمیشه...تمرکز میخواد...این همه سهم رو چه جوری یادتون میمونه..

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

به هر ترفندی ملت باید بیان سهام تقدیم کنند.

یک نمادی ۲ میلیون صف فروش بود. شد ۷ میلیون الان شد همون دو میلیون

معلوم خیلی فروشنده داره خخخخخخ

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1627

دوتا سهم فروی وفسرب قیمتهای مناسبی دارن با این قیمت دلار...اما اینده دلار معلوم نیست...
                            خودروئیها قیمت پائینی دارن...ولی اینده برجام معلوم نیست....
                            خوب چه باید کرد....بهرام خان هم که نیست دیگه برامون از شاخص بگه....

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

باید قبول کنیم باختیم و اشتباه کردیم

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1627

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                                باید قبول کنیم باختیم و اشتباه کردیم

کلی در مقابل تورم عقب افتادیم اضافه بر زیان سبد

ماندن در بورس از پارسال تا الان بزرگترین اشتباه ما بوده است

بهیچ وجه قابل توجیه نیست
                                البته توبازار ارز وطلاو ملک هم خبری نبوده...خدائیش تاحدی تورم کنترل شده....اگه همینجوری پیش بریم که خوبه....نگرانی از اینه که یه دفعه فنرش در بره....

نظر

در حال کار...
                                X