کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
الان ما اومیکرون گرفتیم توی 7 روز 10 کیلو وزن کم کردیم نفس طبیعیمونم یادمون رفته سلطان به تخم مرغشه؟ ماشینم ایضا همونه... احمق ما بودیم فکر کردیم یه جایی ته تونل نوره دریغ که بتن بود...
بورسی که نجیمیه وارن بافت هم توش اخزا باز بشه دیگه بورس نیست خوده کازینوی اسلامیه.../:.winksmiley02.:/ مواظب باشیم تلفات کربلای 4 حاج سبزوار نشیم ته داستان...
الان ما اومیکرون گرفتیم توی 7 روز 10 کیلو وزن کم کردیم نفس طبیعیمونم یادمون رفته سلطان به تخم مرغشه؟ ماشینم ایضا همونه... احمق ما بودیم فکر کردیم یه جایی ته تونل نوره دریغ که بتن بود...
بورسی که نجیمیه وارن بافت هم توش اخزا باز بشه دیگه بورس نیست خوده کازینوی اسلامیه.../:.winksmiley02.:/ مواظب باشیم تلفات کربلای 4 حاج سبزوار نشیم ته داستان...
خدا بد نده. واکسن ۳ تا دز رو زده بودی که الان اینقدر حالت خرابه ؟ چون میگفتن اومیکرون شدتش از دلتا کمتره.
اخزا اعتیاد آوره
خدا بد نده. واکسن ۳ تا دز رو زده بودی که الان اینقدر حالت خرابه ؟ چون میگفتن اومیکرون شدتش از دلتا کمتره.
اخزا اعتیاد آوره
بد نبینی زده بودم بخوای بگیری واکسنم فایده ای نداره (البته واکسنای دوزاری موجود در داخل)... شدتش بستگی به بدن هر فردی داره...مارو که کله پا کرد. مواظبت کنید.
چندی پیش یکی از کاربران که خیلی خودش را قبول دارد و خود را برترین در کهکشان راه شیری میداند، وقتی دوروز قیمت جهانی نفت کمی افت کرد انرا ربط به مثبت بودن نتیجه مذاکرات هسته داد. الان که نفت از90دلار عبور کرده لابد بعلت عدم نتیجه مثبت است؟چرا بدون مطالعه و بررسی حرفی بزنیم که خودمان هم بمانیم. کل صادرات نفت ایران بعد از برجام هم میانگین حدود 2میلیون بشکه و کمی بیشتر بود و همین الانم بطور غیررسمی طبق خبرها بالای 1م بشکه میفروشیم و تاثیر شدید در بازار جهانی ندارد امدن نفت ایران و درواقع نفت بعلل مختلف افت و یا رشد دارد که یکی از انها را میتوان نفت ایران دانست که انهم در حد دلیل متوسط.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
کاهش فرصت شرکتهای بورسی برای پرداخت سود نیازمند مصوبه مجلس است
مجید عشقی عصر چهارشنبه در حاشیه جلسه شورای عالی بورس:
براساس قانون تجارت، شرکت ها به مدت هشت ماه فرصت برای پرداخت سود دارند؛ برای همین پیشنهاد کاهش زمان سود شرکت های بورسی ارائه شده و در اصلاح قانون بازار مورد توجه قرار گرفته که نیازمند مصوبه مجلس است.
آنتونی بلینکن ؛ وزیر خارجه آمریکا #رفع یک سری از تحریمهای ثانویه علیه ایران را امضاء کرده است و دست شرکتهای بینالمللی برای همکاریهای تجاری با ایران باز شده است.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
?️چند روز پیش رئیس سازمان بورس خبر از باز شدن تدریجی دامنه نوسان داد: در یک تا دو ماه آینده، دامنه نوسان را به تدریج آزاد خواهیم کرد.
?️خواجه حق وردی معاون نظارت بر بازار فرابورس به جزئیات این طرح اشاره می کند و می گوید: در این موضوع بحث دامنه نوسان است برای نمادهایی که بازار گردان دارند با شرایط هیئتمدیره بورسها میتوانند دامنه نوسان را افزایش دهند و این افزایش هیچ سقفی ندارد، هیئتمدیره فرابورس در حال تهیه ضوابط دقیق این موضوع است تا برابر با این ضوابط اجرا انجام شود.در مقرراتی که تنظیم میشود سعی میکنیم هارمونی تابلوها برهم نخورد.
برداشتن دامنه و حجم مبنا برای بازاری که به بلوغ رسیده
و سهامداری که رفتار گلهای نداشته باشه خوبه.
فرضاً من نوعی سفتهباز با دو کد ، چند روز اردر بالا میزنم قیمت میره بالا و در تمام این مدت فقط چند هزارتا سهم مصرف کردم.
نهایتاً وقتی به قیمت مطلوبم رسید باید حجم اصلی رو خالی کنم تا بتونم سود خوبی به جیب بزنم. وقتی حجم زیاد توی قیمت بالا عرضه میکنم،
در اینجا وجود دامنه به سفته باز کمک میکنه قیمت افت نکنه
و بتونه بالا خالی کنه
پس دامنه هم میتونه باعث سفته بازی بشه
ولی اگه دامنه نباشه، نمیتونم حجم سنگین رو در قیمت بالا خالی کنم و باز هم برمیگردم سر قیمت واقعی.
مگه چندتا اسکول پیدا میشه که حاضر بشه
اون همه سهم رو بالای ارزشش از من بخره؟!
قیمت واقعی اشاره به ارزندگی سهم داره، شامل :
ارزش دفتری سهم × ضریب آینده سهم × ضریب جوّ بازار
میخوام بگم اگه دامنه برداشته بشه شاید در روزها و ماههای اول ،
دست نامرئی آقای بازار توی گوش خیلیها بزنه و اونها رو از بازار بیرون بندازه،
ولی کسی که دوام میاره ، خوب میدونه دوران رفتار گلهای تموم شده
اگر در این کار مهارت یا تخصص نداره
باید باید از طریق صندوقها ، سرمایهگذاری کنه وگرنه براش گرون تموم میشه
روزهای اول، یک عده که هنوز توی فاز قبلی هستند،
از هر دو طرف خرید و فروش سیلی میخورند.
اگه بیشتر اصرار به موندن داشته باشند، شاید کل سرمایه رو به فنا بدند
و مطمئنم که نهایتاً باید از بازار خارج شوند.
اونهایی که بقا پیدا میکنند خوب میدونند
خرید سهم بدون تحلیل و بیشتر از ارزش بنیادی و دفتری و...
باعث میشه موقع فروش روی دستشون بمونه
تا جایی که مجبور بشوند به قیمت تحلیلی که زیر قیمت خرید است،
بفروشند و با دست خالی از بازار خارج بشوند.
ایضاً ریسک سفتهبازی هم بالا میره،
اگه این اتفاق بیفته میشه گفت بازار به بلوغ رسیده
---------------------------------------
اگه دامنه برداشته شد، هفتههای اول هیچ گونه معامله نکنید
فقط دقیق بازار را رصد کنید
ولی اگه مطمئن هستید سهمتون حبابی هست
بدونید که حباب بالا میره، ولی بالا نمیمونه
پس بهتره روزهای اول همون بالا خالی کنید
روند گروه پالایش رو همین شبندر کمی خراب کرده زودتر از سهام گروه منفی میشه و عرضه رو کل گروه رو میبره بالا شتران شپنا شارپ تر هستن
تو گروه خودرو هم خپارس و خبهمن همینطور روند کند دارن
در همه گروهها ، یک سهم به عنوان لیدر گروه وجود داره
البته بعضی لیدرها ، لیدر کل بازار هم هستند
خدا شفا بده
اتفاقاً من هم بیش از یک هفته است که مبتلا شدم، ولی هنوز علائم بیماری رفع نشده.
واکسنها رو هم زده بودم.
اقتصاد چون پول توشه، همیشه دزد داشته
الان دستگاه بهداشت و سلامت کشور هم افتاده دست دزدها
از درد و رنج مردم، سودهای میلیاردی به جیب میزنند
تازه کاشف به عمل اومده که بعضی از این واکسنها تقلبی بوده!
آسترازینکا :
ویال هایی که به نام این شرکت به عنوان واکسن کوید در جمهوری اسلامی ایران تزریق شده و مارک ولیبل آسترازینکا داشته و دارند تقلبی بوده و متاسفانه در سطحی وسیع پخش شده و اکثر افراد از این واکسن ها استفاده کرده اند .
برداشتن دامنه و حجم مبنا برای بازاری که به بلوغ رسیده
و سهامداری که رفتار گلهای نداشته باشه خوبه.
فرضاً من نوعی سفتهباز با دو کد ، چند روز اردر بالا میزنم قیمت میره بالا و در تمام این مدت فقط چند هزارتا سهم مصرف کردم.
نهایتاً وقتی به قیمت مطلوبم رسید باید حجم اصلی رو خالی کنم تا بتونم سود خوبی به جیب بزنم. وقتی حجم زیاد توی قیمت بالا عرضه میکنم،
در اینجا وجود دامنه به سفته باز کمک میکنه قیمت افت نکنه
و بتونه بالا خالی کنه
پس دامنه هم میتونه باعث سفته بازی بشه
ولی اگه دامنه نباشه، نمیتونم حجم سنگین رو در قیمت بالا خالی کنم و باز هم برمیگردم سر قیمت واقعی.
مگه چندتا اسکول پیدا میشه که حاضر بشه
اون همه سهم رو بالای ارزشش از من بخره؟!
قیمت واقعی اشاره به ارزندگی سهم داره، شامل :
ارزش دفتری سهم × ضریب آینده سهم × ضریب جوّ بازار
میخوام بگم اگه دامنه برداشته بشه شاید در روزها و ماههای اول ،
دست نامرئی آقای بازار توی گوش خیلیها بزنه و اونها رو از بازار بیرون بندازه،
ولی کسی که دوام میاره ، خوب میدونه دوران رفتار گلهای تموم شده
اگر در این کار مهارت یا تخصص نداره
باید باید از طریق صندوقها ، سرمایهگذاری کنه وگرنه براش گرون تموم میشه
روزهای اول، یک عده که هنوز توی فاز قبلی هستند،
از هر دو طرف خرید و فروش سیلی میخورند.
اگه بیشتر اصرار به موندن داشته باشند، شاید کل سرمایه رو به فنا بدند
و مطمئنم که نهایتاً باید از بازار خارج شوند.
اونهایی که بقا پیدا میکنند خوب میدونند
خرید سهم بدون تحلیل و بیشتر از ارزش بنیادی و دفتری و...
باعث میشه موقع فروش روی دستشون بمونه
تا جایی که مجبور بشوند به قیمت تحلیلی که زیر قیمت خرید است،
بفروشند و با دست خالی از بازار خارج بشوند.
ایضاً ریسک سفتهبازی هم بالا میره،
اگه این اتفاق بیفته میشه گفت بازار به بلوغ رسیده
---------------------------------------
اگه دامنه برداشته شد، هفتههای اول هیچ گونه معامله نکنید
فقط دقیق بازار را رصد کنید
ولی اگه مطمئن هستید سهمتون حبابی هست
بدونید که حباب بالا میره، ولی بالا نمیمونه
پس بهتره روزهای اول همون بالا خالی کنید
با این ریزش وحشتناک تمام سهام کوچک و متوسط و بزرگ بجز تعداد انگشت شمار پتروشیمی که سقف۹۹رو رد کردند،هیچ حبابی که نیست هیچ،بلکه حباب منفی هم دارند.پس لطفاً حرف رایگان نزنید.این حباب حباب کردن شما سهامداران را به این روز انداخته.سهم ۸۵درصد ریخته هنوز حبابه؟رسیدن به قیمت سال ۹۷ با دلار ۴۰۰۰تومن،هنوز حبابه؟هیچ تولید و سودی هم نکرده باشه،کلی زمین و ملک و دم و دستگاه داره که ۸برابر شده قیمتش،ولی سهامش همون قیمت سال ۹۷،هنوز حبابه؟والا علاوه براینکه شرکتها و صنایع بورسی دله دزد شدند و جیب مارو زدند،شما اساتید هم شدید رفیق دزد و شریک قافله...
نظر