جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Postکف شاخص برجام امضا بشه چنده ؟
نظر
-
-
-
درمورد حق تقدم کزغال و کطبس این مطلب رو درصورت خرید/فروش درنظر داشته باشید که طبق اطلاعیه منتشره در کدال افزایش سرمایه کزغال تا مجمع به ثبت نمیرسد لذا سود به حق ها تعلق نمیگیرد
اما درمورد کطبس تا مجمع به ثبت میرسد و به حق ها هم سود تعلق میگیرد.
بنابراین در زمان خرید/فروش این موضوع در محاسبات لحاظ شود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
پس این صد در صد سودی که همش دم ازش میزدی و میگفتی توی دل این بازار خوابیده چی شد سهامداره خرده!!؟
هنوز دو روز نگذشته زیر حرفت چاهیدی!!
زرشک... ببین با کیا توی این بازار داریم میرویم پیک نیک! این هم از پرمدعای این تالار...
بازار 4 روزه که دیگه کف جدیدی ثبت نکرده و خودت هنوز خبر نداری! خوب تماشا کن و ببین که چقدر قشنگ خریدارهای حقوقی دارند جمع میکنند
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postبنده اول وقت نقد کردم .
نظر
-
وقتی پولی تو بازار سرمایه نیست ! و چشم انداز کوتاه مدت هم می گوید فعلا دولت کارش با بازار سرمایه تمام شده است لذا اینکه اصرار داشته باشیم سهام ارزنده هستند و باید حتما بالا بروند فقط گول زدن خودمان است . مواظب سرمایه های باقیمانده اتان باشید . به این زودیها منتظر اتفاق میمونی در بازار سرمایه نباشید .
نظر
-
سهام یک چهارم پنی بنده صف خریدش قرص تر شد و رسید به 11 میلیون/.:biggrinsmiley.:/
قثابت الآن 30 میلیون صف خرید بست/.:biggrinsmiley.:/
قجام هم صف خرید بست/.:biggrinsmiley.:/
در گروه قندی یه تحرکاتی داره اتفاق میفته!
در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postسهم یک چهارم پنی ما امروز هم صف خرید بست/.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط آپولون پست شده است View Postپس این صد در صد سودی که همش دم ازش میزدی و میگفتی توی دل این بازار خوابیده چی شد سهامداره خرده!!؟
هنوز دو روز نگذشته زیر حرفت چاهیدی!!
زرشک... ببین با کیا توی این بازار داریم میرویم پیک نیک! این هم از پرمدعای این تالار...
بازار 4 روزه که دیگه کف جدیدی ثبت نکرده و خودت هنوز خبر نداری! خوب تماشا کن و ببین که چقدر قشنگ خریدارهای حقوقی دارند جمع میکنند
خوابیدم بلند شدم دیدم پنجشبه فلزات ترکوندن
دوباره خوابیدم بلند شدم روز جمعه تمام بورس ها وفلزات ریختن
الانم سر حرفم هستم واین بازار رشد خوبی میکنه ولی من وقتی میبینم تو کوتاه مدت به خاطر مسایل جهانی فشار فروش بیشتر میشه که نمیتونم مقاومت کنم برم تو ضررسنگین
پنج یاده درصد منفی بخورم میدونی تو چه زیان سنگینی میرم
انقدر شرف داشتم اول وقت گفتم
باما باسود و خوارزمی با ضرر دو درصدی خارج شدم . ومنتظرم در یک موقعبت مناسب مجدد ورود کنم.
قراره اینجا از هم یاد بگیریم واینم بدونیم یه سری شرایط پیش میاد که از دست ما خارجه و موقعیت خرید در لحظه بعد ممکنه به خاطر شرایط خاص تا رنج منفی هم برهانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
سرمایه گذاری های استانی که بهترین پرتفوی بورسی دارن با شایعاتی مثل زیان ده بودن و ... به زیر ۵۰ درصد ناو کشوندن حالا که معلوم شده نه تنها زیانده نیستن که سود خوبی هم در دل خود دارن در صف خرید قفل و حجم مبنا پر نمیکنن،
لعنت به سیستم فاسد که اینطور اموال قشر محروم جامعه را هاپولی کردنآخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/02/12, 11:53.
نظر
نظر