جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8536

پاسخ : جــــو بــــازار

بمب را زودتر بسازید تا روسها نیامدند !!

برای استقلال هر چه سریعتر دستیابی به این مهم الزامی است.

همین اوکراین از سال 94 هرچی تسلیحات اتمی داشت را امحا کرد که چی قراره آمریکا و اروپا حمایتش کنند و وارد شنگن و ناتو بشه.

نه تنها به عوان سومین قدرت هسته ای جهان جایگاهش را از دست داد.
    بلکه آمریکا و غرب هم به وعدشون عمل نکردند و نه وارد شنگن شد و نه ناتو
    فقط روسها را تحریک کردند و الان هم ولش کردند به امان خدا.

به نظرتون این داستان اشنا به نظر نمیرسد!!؟؟
    آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/02/25, 21:57.

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1626

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: ' در صورت لغو تحریم‌ها هم غنی‌سازی ۲۰ درصدی اورانیوم ادامه خواهد داشت'
      برادر.چراشما اینقدر دوست دارین توافق نشه؟درسته به خاطر اینکه دو زار سودکنیم از فشاربه مردم خوشحال باشیم؟به لطف انقلاب ،ملت به جای تفکر مولد وخلاق شدن دلال وسفته باز....

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1626

در اصل توسط zess پست شده است View Post
        بازارهای جهانی کامودبتی ها داره برمیگرده به شرایط پیش از حمله روسیه. به نظر میرسه دنیا شرایط جدید را کم و بیش پذیرفته

رئیس جمهور اوکراین هم به نظر میرسه پشیمان شده و از پیشکاه پوتین طلب شرفیابی کرده
        بعداز تحریمهای روسیه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه...زیادخوش بین نیستم

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

خدایی فردا شنبه هست اما ببینید هیچکی تاپیک هیچ سهمی و سهام خودش را بالا نیاورده!! چون بخاطر جنگ اوکراین و مشخص نبودن وضعیت فردا سهامداران و اعضا حاضر نشدند در مورد سهام خودشان بنویسند ....اینهمه مرام و مردانگی اعضا رو عشق است!!

نقدیون هم سعی کنند بهمین شکل رو اعصاب سهامداران صبوری که به هر دلیلی نفروختند و سهام خودشان را حفظ کرده اند نروند مسئله حله!!

سهامدارها وقتی روند سهمشان مبهم هست براشون خیلی رعایت میکنند افرادی که نقد هستند نیز دارند رعایت میکنند مدیران سایت هم که اصلا مشخص نیست چه سهمی دارند که اگر جو ساز بودند الان با دهها ایدی سهم رو تبلغ میکردند میبینید که هیچ خبری نیست بعد یکی بیاد به همه تهمت بزند از اون حرفهاست!!!
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4716

به نظرم بازار بورس ایران فردا احتمالا مثبت خواهد بود ! عواقب دامنه جنگ 90 درصدش روسیه و اوکراین را درگیر می کند و 10 درصد هم اثرات غیر مستقیم دارد که سهم ایران از اون خیلی محدود خواهد بود ! افزایش قیمت نفت هم به نفع ایران است .

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
              برادر.چراشما اینقدر دوست دارین توافق نشه؟درسته به خاطر اینکه دو زار سودکنیم از فشاربه مردم خوشحال باشیم؟به لطف انقلاب ،ملت به جای تفکر مولد وخلاق شدن دلال وسفته باز....
              یه خبر که به نظرم مهم بود گذاشتم ببینم دیگران چه اظهار نظری دارند و چه تاثیری ممکنه در نتایج توافق داشته باشه،
              اونوقت شما اومدی جوری تفسیر کردی انگار من اون مطلب را گفتم یا من عضو تیم مذاکرات هستم!
              بهتر بود خبر را تحلیل میکردید نه من را، هر وقت مطلبی از خودم نوشتم من را نقد کنید.

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1626

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                یه خبر که به نظرم مهم بود گذاشتم ببینم دیگران چه اظهار نظری دارند و چه تاثیری ممکنه در نتایج توافق داشته باشه،
                اونوقت شما اومدی جوری تفسیر کردی انگار من اون مطلب را گفتم یا من عضو تیم مذاکرات هستم!
                بهتر بود خبر را تحلیل میکردید نه من را، هر وقت مطلبی از خودم نوشتم من را نقد کنید.
                براساس مطالب قبلیتون گفتم....دقیقا برداشت من از نوشته هاتونه....اما اگر یک در میلیون ...اشتباه برداشت کردم...معذرت میخوام....بالاخره از ته دلتون فقط خودتون خبر دارین...بهترین قاضی فقط خودتون...

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

در حالیکه پیش‌تر اعلام شده بود کمیسیون تلفیق بودجه با حذف ارز ترجیحی مخالفت کرده، حالا یکی از اعضای این کمیسیون از اجرای آزمایشی این طرح در برخی از شهرها می‌گوید

میرتاج الدینی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ مجلس :حذف ارز ترجیحی ابتدا به صورت آزمایشی در برخی شهرها، شهرستانها و استانها اجرا خواهد شد و بعد از اینکه خیال مجلس و دولت از اجرا راحت شد به صورت سراسری اجرایی می‌شود.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    به نظرم بازار بورس ایران فردا احتمالا مثبت خواهد بود ! عواقب دامنه جنگ 90 درصدش روسیه و اوکراین را درگیر می کند و 10 درصد هم اثرات غیر مستقیم دارد که سهم ایران از اون خیلی محدود خواهد بود ! افزایش قیمت نفت هم به نفع ایران است .
                    باعث میشه فشار و نگاه به ایران کمتر بشه
                    به هر حال گاز اروپا رو روسیه تامین میکنه و اوکراین ۱۲ درصد گندم و ۱۶ درصد ذرت جهان را تامین میکنه

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

براساس مطالب قبلیتون گفتم....دقیقا برداشت من از نوشته هاتونه....اما اگر یک در میلیون ...اشتباه برداشت کردم...معذرت میخوام....بالاخره از ته دلتون فقط خودتون خبر دارین...بهترین قاضی فقط خودتون...
                      من از ته دل آرزو میکنم روزی ایران هم روابط عادی با بقیه کشورهای دنیا داشته باشه، سیاستمداران دست از لجبازی ها بردارند و مردم ایران هم روی آرامش را ببینند.
                      ولی تحلیل و پیشبینی ها ممکنه منطبق بر خواسته قلبی آدم نباشه،
                      بعید میدونم برجام به صورت کامل اجرا بشه، هرچقدرم که اجرا بشه تغییری در شرایط کشور ایجاد نخواهد کرد. چند سالی دوباره نفت بیشتر فروخته میشه و فسادها و دزدی ها و بی کفایتی ها را مخفی میکنه.
                      کسانی که این روزها طرفدار کاهش نرخ ارز هستن را اکثرا از جنس دلال و نوسانگیر میدونم، اگر به فکر اقتصاد و کشور باشن باید جلو نوسانات ارزی بگیرند تا سرمایه گذار بتونه برنامه ریزی بلند مدت داشته باشه. همین ها وقتی دلار بالای ۳۰ میره ارز گران را باعث رونق اقتصادی میدونن تا فرصت برای خالی کردن داشته باشن.
                      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/02/25, 23:59.

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1626

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                        باعث میشه فشار و نگاه به ایران کمتر بشه
                        به هر حال گاز اروپا رو روسیه تامین میکنه و اوکراین ۱۲ درصد گندم و ۱۶ درصد ذرت جهان را تامین میکنه
                        ملت مظلومین...بین شرق وغرب قربانی شدن...کاش زودتر تسلیم بشن....حالا اون13نفری که تو جزیره مقاومت کردن چی گیرشون اومد....تنهاو بی پناه...میگن برای خاکشون کشته شدن...ولی درحقیقت فدای ابرقدرتها شدن....وقتی یه دلقک میشه رییس جمهور(زلنسکی)...بایدهم جنگ بشه...تازه به چین هم یاد دادن که میشه تایوان رو گرفت...اوکراینیها میدونن پس روسیه برنمیان...پس چرا میجنگن؟با روحیه لطیفی هم که دارن به نظر نمیاد پارتیزانی(مثل طالبان)عمل کنن...فقط یه جنگ ویرانگر....اگه دعواهای داخلی روسهای داخل اوکراین واوکراینیهای اصیل هم دربگیره که بعید نیست بشه مثل فلسطین واسرائیل....اون گندم وذرت هم که قرار نیست برای همیشه قطع بشه....با ذخایر ارزی که روسیه داره(شنیدم 600میلیارد دلاره)...فشار انچنانی هم به روسیه نمیاد....تحریمها هم شوی تلویزیونیه.....فقط جان مردمه که انگار غیر از ایران...جاهای دیگه هم بی ارزشه....

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1585

ملت مظلومین...بین شرق وغرب قربانی شدن...کاش زودتر تسلیم بشن....حالا اون13نفری که تو جزیره مقاومت کردن چی گیرشون اومد....تنهاو بی پناه...میگن برای خاکشون کشته شدن...ولی درحقیقت فدای ابرقدرتها شدن....وقتی یه دلقک میشه رییس جمهور(زلنسکی)...بایدهم جنگ بشه...تازه به چین هم یاد دادن که میشه تایوان رو گرفت...اوکراینیها میدونن پس روسیه برنمیان...پس چرا میجنگن؟با روحیه لطیفی هم که دارن به نظر نمیاد پارتیزانی(مثل طالبان)عمل کنن...فقط یه جنگ ویرانگر....اگه دعواهای داخلی روسهای داخل اوکراین واوکراینیهای اصیل هم دربگیره که بعید نیست بشه مثل فلسطین واسرائیل....اون گندم وذرت هم که قرار نیست برای همیشه قطع بشه....با ذخایر ارزی که روسیه داره(شنیدم 600میلیارد دلاره)...فشار انچنانی هم به روسیه نمیاد....تحریمها هم شوی تلویزیونیه.....فقط جان مردمه که انگار غیر از ایران...جاهای دیگه هم بی ارزشه....
                          واقعیت هستی همینه.
                          سه میلیارد سال از ایجاد نخستین موجود زنده بر روی کره زمین گذشته و همیشه موجودات قوی تر باقی موندن و ضعفا نابود شدن.

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4716

الان مثلا بورس ما هم ادای بورسهای جهان را داره در میاره و واکنش منفی به جنگ نشون میده !!! بورسهای جهان دارند برمی گردند و متعادل می شوند بورس ما تازه تب و لرز کرده !!! ضمنا مگر این جنگ چه تاثیری می تواند بر اقتصاد ایران بگذارد ! ما همینجوری خودمان قرنطینه هستیم ! یک ساعت نکشیده بازار احتمالا برگرده !

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

امروز باید دید مجلس درباره اخذ مالیات صادراتی از پلی اتیلن، متانول، اوره و حق مالکانه معادن چه تصمیمی میگیره

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1626

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                امروز باید دید مجلس درباره اخذ مالیات صادراتی از پلی اتیلن، متانول، اوره و حق مالکانه معادن چه تصمیمی میگیره
                                فعلا سیگارو گرون کردن....

نظر

در حال کار...
                                X