جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : جــــو بــــازار

‏دستاورد سفر گروسی باید یک توافق مورد تایید آژانس باشه. اینکه محمد اسلامی میگه مدارک رو تا خرداد مبادله می‌کنیم اگر توافقی مکتوب و مورد تایید آژانس باشه مساله حل شده است اما از صحبت‌های گروسی ما تاییدیه نمی‌گیریم بلکه انگار داره هشدار میده./
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

?‏انتقال و تغییر رشته پسر ‎#ویس_کرمی به پزشکی حتی نوک کوه یخ ‎#سهمیه و امتیاز در ‎#کنکور هم نیست.

تنها دریک سال(سال ۹۶)، 134نفر از فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد، با امتیاز ‎#فرزند_هیات_علمی از دامپزشکی به ‎#پزشکی تغییر رشته دادند.

فاجعه سهمیه اما بحرانی‌تر از این‌حرفاست.

▫️سالانه حدود ۱۵۰۰ نفر از فرزندان اعضای ‎#هیات_علمی، تغییر رشته یا دانشگاه می‌دهند!

براساس آماری رسمی که از سازمان سنجش گرفتم، در ۵سال، ۷۲۰۰نفر با امیتاز خانواده هیات‌علمی تغییررشته یا دانشگاه داده‌اند؛ ۵ برابر سهمیه خانواده شهدا

▫️اینجا بخشی از سهمیه‌ها را ببیند:
      کار به جایی رسیده که مقامات رسمی می‌گویند بیش از ۷۰درصد پذیرفته‌های دندانپزشکی سهمیه‌ای هستند.

▫️‏ادعای بالا را پیش‌تر یک نماینده مجلس مطرح کرد؛

«بشیر خالقی» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مهر ۹۸ با انتقاد از قانون سهمیه اعضای هیأت علمی گفت که «بر اساس اطلاعات رسیده در سال گذشته حدود ۷۰ درصد از دانشجویان دندانپزشکی با سهمیه در دانشگاه‌ها پذیرفته شده‌اند.»

▫️اوج فاجعه سهمیه‌ها اما در ادامه‌پیداکردن نسل به نسل رانت است؛

یک مثال: ۳۰درصد ظرفیت دانشگاه‌ها به ‎#سهمیه_ایثارگران می‌رسد.
      درس‌شان که تمام شد سهمیه استخدام در هیات علمی دانشگاه دارند(۲۰درصد). و در نهایت فرزندانشان هم با امتیاز هیات علمی بودن پدر! تغییر رشته و دانشگاه می‌دهند.

✍محمدباقرزاده

@Twittimes
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

?‏فارغ از این‌که در وین و تهران چه رخ دهد، جمهوری اسلامی با عدم استفاده از فرصت‌هایی که گروه ویژه اقدام مالی برایش فراهم کرد هیچ گامی برای تصویب و اجرای کنوانسیون‌های منع پولشویی و حمایت مالی از تروریسم برنداشت و در لیست سیاه ماند.
        با این وضع لغو تحریم‌ها هم موجب گشایشی نخواهد شد.

sdehghanpour
        @mamlekate

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

?‏روسیه گفت از آمریکا ضمانت کتبی می‌خواهد مبنی بر اینکه تحریم روسیه به همکاری این کشور با ایران بر اساس برجام، لطمه وارد نمی‌کند.

‏وزیر خارجه روسیه: ما به تضمین نیاز داریم که تحریم‌ها علیه روسیه به هیچ وجه رژیم روابط تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری که در برجام تعیین شده را تحت تاثیر قرار ندهد.

IranIntlbrk
          @mamlekate

ارباب پوتین سرانجام، مذاکرات برجام را به تحریم‌های خودش گره زد.

روسیه از آمریکا خواسته تا تضمین دهد که تحریم‌هایش، مانعی برای سرمایه‌گذاری و روابط تجاری‌اش با ایران، نخواهد شد.

مستعمره بودن، شاخ و دم که ندارد.
          آخرین ویرایش توسط دودو؛ 2022/03/05, 16:25.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

خبر هایی مبنی بر پیروزی تیم مذاکره کننده در حال انتشار هست. اما باید بفهمیم منظور و معنی پیروزی از زبان رسانه ها چیست؟

آمریکا به وضوح تا دوشنبه بیشتر نمی‌تونه ادامه بده مذاکرات رو چون که دوشنبه شورای حکام برگزار می‌شه و در صورت پاسخ ندادن ایران در رابطه با ۴ نقطه ای که اورانیوم با غنای بالا پیدا شده، ایران به طور رسمی محکوم می‌شه و حتی اگر #وین هم جواب مثبت بده کاری از پیش نمی‌ره.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

طرفداری از روسیه به ضرر کاربران رمزارزا خواهد بود؟

ترکش موشک‌های روسی وسط بیت کوین داران ایرانی

انگار پیشفرض ایران را متحد روس میدونن و محدودیت های ارزی شامل ایران هم میشه !

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

کریمی قدوسی:
                در آستانه تسلیم آمریکا و اروپا هستیم!!!

ظاهرا اینها سر جلسات مذاکرات هم نمیتونستند بدون مصرف حاضر بشن!

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                  ?‏روسیه گفت از آمریکا ضمانت کتبی می‌خواهد مبنی بر اینکه تحریم روسیه به همکاری این کشور با ایران بر اساس برجام، لطمه وارد نمی‌کند.

‏وزیر خارجه روسیه: ما به تضمین نیاز داریم که تحریم‌ها علیه روسیه به هیچ وجه رژیم روابط تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری که در برجام تعیین شده را تحت تاثیر قرار ندهد.

IranIntlbrk
                  @mamlekate

روسیه از آمریکا خواسته تا تضمین دهد که تحریم‌هایش، مانعی برای سرمایه‌گذاری و روابط تجاری‌اش با ایران، نخواهد شد.

به قول کارتون دوست داشتنی مون، میتی کومان :
                  این علامت حاکم بزرگ هست! زانو بزنید!!

نارنجک پوتین زیر میز مذاکرات احیای برجام!
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                    عضو فعال
                    • Mar 2020
                    • 1075

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    به قول کارتون دوست داشتنی مون، میتی کومان :
                    این علامت حاکم بزرگ هست! زانو بزنید!!

نارنجک پوتین زیر میز مذاکرات احیای برجام!
                    هیچ ربطی به روسیه نداره
                    اگر لازم بود بریم شورای امنیت اره لازم بود
                    ولی الان برا ما مهم برداشته شدن تحریم آمریکا و اتحادیه اروپاست
                    ادرس کانال تلگرامی ام:
                    https://t.me/afkarboursei

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2073

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                      دلار نیما با افزایش قیمت به ۲۴۵۰۰ تومان رسید.

فروشنده ها پالایشیا رو واقعا دارن مفت میفروشن با این قیمت نفت و دلار نیما.

تصمیم با خود دوستان پر سود باشید.
                      درود...
                      معروفه که بازار هرگز اشتباه نمیکنه !!! (قانون بازار)
                      یا این بازار، بازار نیست یا این اشتباه، اشتباه نیست یا این قانون، قانون نیست.
                      من البته سهامدار بلندمدتی پالایشی هستم ،
                      من که قصد ندارم بفروشم نوسانات قیمت سهم به من نوعی ربطی نداره ؟!
                      با افزایش سود شرکت ، چنانکه قیمت سهم کنترل بشه
                      P/E سهم روز به روز کاهش پیدا میکنه اما
                      P/E مسئلۀ بلندمدتی هاست ،
                      برای بلندمدتی ها هم بحث اعتماد به آینده بازار مهمه
                      من فکر میکنم بازار فقط مقداری از سود رو که به سهامدار تعلق میگیره رو لحاظ میکنه
                      و اون مقدار سودی که مورد دست درازی دولت و مدیران و دزدان قرار میگیره ،
                      در محاسباتش لحاظ نمیکنه ، چون متعلق به سهامدار نیست !

به هر حال...
                      یک شخص خیّر پیدا شده که قیمت سهم رو کنترل میکنه،
                      تا سهم سودساز را به قیمت ارزان و به نرخ تعاونی در اختیار مردم قرار بده !
                      تا مستضعفین هم بتونند سهام سودساز ارزان قیمت «به نرخ دولتی» بخرند!
                      تا در مجمع ، با سرمایه گذاری کمتر، سود نقدی بیشتری
                      به زور در جیب سهامداران فرو کنه
                      ولی ما به جای تشکر ...
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                        هیچ ربطی به روسیه نداره
                        اگر لازم بود بریم شورای امنیت اره لازم بود
                        ولی الان برا ما مهم برداشته شدن تحریم آمریکا و اتحادیه اروپاست
                        متاسفانه کاملا هم بی ربط نیست!

مثلا طبق توافق بخشی از اورانیوم غنی شده باید توسط روسیه نگهداری بشه! نفوذ سنگین روسیه بر ایران هم واقعیت روی میز هست....بهرحال پوتین بخواد بزنه زیر میز برجام، شرایط پیچیده تر میشه

بهرحال همچنان خطر شکست مذاکرات وجود داره...

هرچند جمیع شرایط .... بخصوص حرفهای گروسی نشون میده که ...

ظاهرا توافقات حاصل شده. یا دست کم احتمال آن بسیار بالاتر هست.

یحتمل این هفته ! واقعا دیگه در لحظه حساس کنونی بسر میبریم :D

یادآوری کنم که بورس مدتها بود که منتظر بودجه هست..و بودجه منتظر تعیین تکلیف توافق

چه شکست یا موفقیت مذاکرات برجام در هر صورت به نفع بورس هست. بورس از بلاتکلیفی بیشتر صدمه دیده و میبیند !

و توافق تا دوشنبه تعیین تکلیف میشه.

چند روز آتی ....لحظه حساس کنونی است

و ما تا خرتناق در سهام!

هفته قمار بزرگ فرا رسیده:D

-------------------------------------

شاید به دلیل فول سهم بودن ، دچار سوگیری در تحلیل بازار شده باشم!

ولی تصورم این است..از این هفته چهره جدیدی از بازار و بورس را شاهد باشیم...

از همین فردا یکشنبه 15اسفند :D
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1467

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                          ������‏روسیه گفت از آمریکا ضمانت کتبی می‌خواهد مبنی بر اینکه تحریم روسیه به همکاری این کشور با ایران بر اساس برجام، لطمه وارد نمی‌کند.

IranIntlbrk
                          @mamlekate

اتفاقا اين تضمين به نفع امريكا واروپاست وخودش ميخواد كه اين تضمين روبده

چونكه بااين تضمين ميتونه مقداري ازفشاردربازارنفت وگاز رو ازطريق ايران به بازارها روكم كنه

امريكا بدش نمياد كه روسيه تحريم هارو ازطريق ايران دربازارنفت وگاز دوربزنه

ووجهه خودش رو باتحريم پيش بقيه حفظ بكنه

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

دیروز در سهام تمام پارامترها افزایشی بودند نسبت به چهارشنبه بجز سرانه فروش حقیقی !! که کاهش داشت !!

اما نکته جالب فروش حقوقی ها در نمادها بود که هر روز حدودا در 350 نماد فروش حقوقی داشتیم ! ولی دیروز در بیش از 410 نماد حقوقی ها فروش زدند !!

چرا تا یه ذره پول میاد سمت بازار حقوقی ها اینطور فروش میزنن !! اونم در این قیمتها !!

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3420

عملیات بنداز بنداز تو نماد کماسه بعد از رشد 38 درصدی از قیمت کف شروع شد...

توی فروش جا نمونید....

ثبهساز تنها جا مانده از گروه ساختمانی و مستعد یک رشد 20 درصدی

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                متاسفانه کاملا هم بی ربط نیست!

مثلا طبق توافق بخشی از اورانیوم غنی شده باید توسط روسیه نگهداری بشه! نفوذ سنگین روسیه بر ایران هم واقعیت روی میز هست....بهرحال پوتین بخواد بزنه زیر میز برجام، شرایط پیچیده تر میشه

بهرحال همچنان خطر شکست مذاکرات وجود داره...

هرچند جمیع شرایط .... بخصوص حرفهای گروسی نشون میده که ...

ظاهرا توافقات حاصل شده. یا دست کم احتمال آن بسیار بالاتر هست.

یحتمل این هفته ! واقعا دیگه در لحظه حساس کنونی بسر میبریم :D

یادآوری کنم که بورس مدتها بود که منتظر بودجه هست..و بودجه منتظر تعیین تکلیف توافق

چه شکست یا موفقیت مذاکرات برجام در هر صورت به نفع بورس هست. بورس از بلاتکلیفی بیشتر صدمه دیده و میبیند !

و توافق تا دوشنبه تعیین تکلیف میشه.

چند روز آتی ....لحظه حساس کنونی است

و ما تا خرتناق در سهام!

هفته قمار بزرگ فرا رسیده:D

-------------------------------------

شاید به دلیل فول سهم بودن ، دچار سوگیری در تحلیل بازار شده باشم!

ولی تصورم این است..از این هفته چهره جدیدی از بازار و بورس را شاهد باشیم...

از همین فردا یکشنبه 15اسفند :D
                                اگر توافق نشه، دولت مجبور هست برای تامین کسری بودجه و حفظ وجهه اجتماعی فشار زیادی به شرکت ها وارد نماید.

نظر

در حال کار...
                                X